Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τηλεφωνική γραμμή εκτόνωσης νεύρων στην Ελλάδα

Για “ροζ” γραμμές ξέραμε, για τηλεφωνικές γραμμές με ανέκδοτα ξέραμε, για τις γραμμές του ΕΟΠΥΥ γνωρίζαμε, ε, τώρα μια νέα τηλεφωνική γραμμή που προσφέρει “κοινωνική υπηρεσία” ξεπροβάλει στη χώρα μας,καταδεικνύοντας ότι σε εποχές κρίσης πενία τέχνας κατεργάζεται. 

O λόγος για την πρώτη τηλεφωνική γραμμή εκτόνωσης νεύρων στην Ελλάδα, μια γραμμή anger management της οποίας οι ευρηματικοί ιθύνοντες σας προκαλούν, προσκαλούν, σχεδόν σας εκλιπαρούν, να τούς τηλεφωνήσετε, να τους... περάσετε γενεές δεκατέσσερις και να εκτονωθείτε για οποιοδήποτε λόγο σάς απασχολεί, από τα μέτρα της τρόικας μέχρι την μπουγάδα της γειτόνισσας που σάς καταστρέφει τα λουλούδια.

“Ξεσπάστε σε εμάς… Θα χαρούμε να μας βρίσετε για το παραμικρό!!!” αναφέρει

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Γιάννης Χρονόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. 

Ο κ. Χρονόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε τι συνέβη σε μια ασθενή του όταν της χορήγησε άγνωστο γενόσημο φάρμακο.
Η ασθενής, η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Η ελληνική μυθολογία «πρωταγωνιστεί» στα νέα χαρτονομίσματα ευρώ

Νέα σειρά χαρτονομισμάτων θέτει σε κυκλοφορία από το Μάιο του 2013 η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης. «Πρωταγωνίστρια» της σειράς αυτής, τόσο στο υδατογράφημα, όσο και στο ολόγραμμα, η… «Ευρώπη», μια προσωπογραφία της μορφής ελληνικής μυθολογίας από την οποία πήρε και το όνομα η ήπειρος Για την ανάπτυξη της σειράς «Ευρώπη» αξιοποιήθηκε η τεχνολογική πρόοδος η οποία σημειώθηκε στον τομέα της παραγωγής χαρτονομισμάτων κατά τη δεκαετία που μεσολάβησε από τότε που πρωτοεισήχθησαν και έτσι τα νέα αυτά χαρτονομίσματα θα είναι ακόμη πιο ασφαλή από τα προηγούμενα.

Ο επικεφαλής της ΕΚΤ παρουσίασε τα τρία νέα χαρακτηριστικά τους: Το

Ο Λυμπέρης βάρεσε κανόνι, οι εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι, αλλά το ρευστό πέφτει κανονικά... για την γυναίκα του

Τι κοινό έχει ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Αντώνης Λυμπέρης; Και των δύο πτώχευσαν οι επιχειρήσεις, ήταν οι άρχοντες του lifestyle και άφησαν εν μια νυκτί δεκάδες εργαζόμενους στο δρόμο, απλήρωτους. Ποια η διαφορά των "δύο"; Ότι σε αντίθεση με τον Κωστόπουλο, που τα έχασε όλα ο Αντώνης Λυμπέρης είχε φροντίσει να φτιάξει την "καβάτζα" του και όχι μόνο... 

Η σύζυγός του ανέλαβε την διεύθυνση των περιοδικών του, που πωλήθηκαν

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ SANDY, Ο ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Ενώ όλα τα μάτια ήταν στον τυφώνα Sandy, ο Λευκός Οίκος ήταν απασχολημένος με την επινόηση νέων τρόπων για να υποδουλώσουν τους Αμερικανούς με το πρόσχημα της προστασίας της εθνικής ασφάλειας. 

Στις 26 Οκτωβρίου του 2012, ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα (ΕΟ) για την ίδρυση της λεγόμενης Εσωτερικής Ασφάλειας Συμβουλίου Εταιρικής Σχέσης , μια δημόσια-ιδιωτική συνεργασία που συγχωνεύει ουσιαστικά το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) με τις τοπικές κυβερνήσεις και τον ιδιωτικό τομέα, με

Το καλυτερο VIDEO του Youtube. Με λενε γιαννη χρωσταω στο ΤΕΒΕ και στα @@ μου

Με λενε Γιαννη ειμαι 52 ετων και χρωσταω στο ΤΕΒΕ 6 χιλιάρικα και στα @@ μου .... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ VIDEO

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Οι Έλληνες που εκλέχθηκαν στις ΗΠΑ και μπαίνουν στο Κογκρέσο

Στις εκλογές στις ΗΠΑ συμμετείχαν και πολλοί Ελληνοαμερικανοί που κατάφεραν να εκλεγούν και έτσι να αποκτήσουν το «εισιτήριο» που τους οδηγεί στο Κογκρέσο.

Ειδικότερα, οι Ελληνοαμερικανοί, Τζον Σαρμπάνης, Δημοκρατικός από το Μέριλαντ, και Γκας Μπιλιράκης, Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα και συμπρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου«, επανεκλέγονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Επίσης, επανεκλέγεται η Νίκη Τσόνγκα (Δημοκρατική από τη Μασαχουσέτη,

Το έγκλημα και η προδοσία σε βάρος της Ελλάδας με απλά λόγια

Οι Ισπανοί οδηγούν τους δικούς τους Πανταλάκηδες, Παπαδήμους και Προβόπουλους στη φυλακή, πριν την ανακεφαλαιοποίηση. Και η Ελλάδα κύριε;
Η αλήθεια λέγεται δωρεάν. Το ψέμα επ' αμοιβή.

 
Πως είναι δυνατόν δεκάδες πολιτικοί να λένε εν χορώ το ίδιο άθλιο ψέμα;

Ότι δηλαδή "χωρίς τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις";

 
Πως είναι δυνατόν να το λένε επί μήνες αναίσχυντα βάζοντας κάθε φορά διαφορετικό χρονικό ορίζοντα εκβιασμού όταν λήγει ο προηγούμενος;

Διαβάστε λοιπόν την απλή, ξεκάθαρη αλήθεια.

 
Η δόση όπως ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι, δεν θα πάει ούτε στην πραγματική οικονομία ούτε στα δημόσια ταμεία. Θα χρησιμοποιηθεί για την "ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών".

 
Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα λάβουν έναν πακτωλό χρημάτων για να "διασωθούν". Αυτά τα χρήματα όμως θα περάσουν στο "δημόσιο χρέος", δηλαδή στις πλάτες των πολιτών.

 
Μα αυτό είναι παράνοια (!) θα πείτε δικαίως.

Πώς είναι δυνατόν ο πολίτης που έχασε το μαγαζί του, τη βιοτεχνία του, το σπίτι

Απελευθερώνονται 18 επαγγέλματα

Το νομοσχέδιο των 279 σελίδων προβλέπει την κατάργηση επιβαρύνσεων.

Πλήθος υπηρεσιών και επαγγελμάτων «απελευθερώνει» το νομοσχέδιο «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου

Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο των 279 σελίδων προβλέπει την κατάργηση επιβαρύνσεων και το

ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση συνέρχονται ΣΗΜΕΡΑ στις 10 το πρωϊ σε ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ οι Δικαστές του Αρείου Πάγου, για την νομιμότητα ή όχι των

10% των χρημάτων για …προπαγάνδα της ΕΕ και του συστήματος

Πόσα χρήματα πληρώνουμε, για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου οι κατέχοντες;

Δεν έχουμε πλήρη συνείδηση οι περισσότεροι, πόσα πολλά είναι τα χρήματα που διαθέτει το σύστημα για να προπαγανδίζει τις θέσεις του. Νομίζουμε πως είναι λίγα. Και όμως. Εκτός από ....τα μη νόμιμα, των οποίων το ύψος κατά προσέγγιση μόνο μπορούμε να υπολογίσουμε, υπάρχουν και τα ‘νόμιμα’.

Με αυτά θα ασχοληθούμε εδώ.

Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με την απαίτηση της Ε.Ε. για ‘ενέργειες

Αγοράζαμε Αμερικάνικα ελικόπτερα με δανεικά από τους Γερμανούς που έπαιρναν καπέλο

Αποκάλυψη που σοκάρει και επιβεβαιώνει ότι οι ίδιοι οι δανειστές μας ευθύνονται τα μέγιστα για την οικονομική κατάρρευσή μας. Οι εξοπλισμοί και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο γίνονταν οι αγορές αυτές στην Ελλάδα και επιβάρυναν δραματικά τα οικονομικά μας , ήταν όχι απλά σε γνώση των σημερινών δανειστών μας ,αλλά γίνονταν με την απόλυτη συγκατάθεσή τους. Το Onalert αποκαλύπτει τι έγινε με την αγορά των ελικοπτέρων Apache από την αμερικανική εταιρεία Boeing, τα οποία αγοράστηκαν με “καπέλο” τουλάχιστον

1990... Όταν ο Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς αδειάζουν τον Πάγκαλο... Με τον Πάγκαλο να μην αντέχει και να τρέπεται σε φυγή!! Βίντεο

Mέσα της δεκαετίας του 1990 σε εκπομπή του δημοσιογράφου Πρετεντερη στον ΑΝΤ1 με καλεσμένο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σε κάποιο σημείο ο Πάγκαλος καθυβρίζει τους Έλληνες αξιωματικούς και αναφέρει ότι για την προδοσία της Κύπρου δεν έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Καταλυτικό το ερώτημα του Χρήστου Παππά ο οποίος ευρίσκετο στο κοινό της εκπομπής, γιατί ο ίδιος ο Πάγκαλος με το γνωστό κομμουνιστικό

Ο Ρόμνεϊ παραδέχθηκε την ήττα του

Συνεχάρη τον Ομπάμα για την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ

Ο Μιτ Ρόμνεϊ τηλεφώνησε στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για να τον

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οι εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών


Μάχη για την πολιτική του επιβίωση και την επανεκλογή του στο Λευκό Οίκο δίνει ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με τους αναλυτές. Οι δημοσκοπήσεις μέχρι στιγμής δείχνουν ότι οι δύο υποψήφιο μάχονται στήθος με στήθος και το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις ψήφους των πολιτειών που δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής ξεκάθαρη προτίμηση σε κάποιον από τους δύο.  

Μέχρι στιγμής οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στις πολιτείες όπου το αποτέλεσμα «παίζεται» ο Μπαράκ Ομπάμα διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Μιτ

Πετυχαίνουν τον στόχο των 155 ψήφων στην κυβέρνηση

Τα ναι και τα όχι μετρούν σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καθώς οι ώρες λιγοστεύουν μέχρι την ψήφιση των μέτρων και κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να εκδηλώνουν τις προθέσεις τους.

Το δεδομένο είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα η γραμμή είναι "ναι σε όλα", αλλά αυτό φυσικά δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί. Η ΔΗΜΑΡ με τον πιο επίσημο τρόπο είπε οτι θα ψηφίσει παρόν.

Οι πληροφορίες όμως για τις κινήσεις των "ύποπτων" να παραστρατήσουν δεν παύουν να υπάρχουν ή να τις διακρίνει κανείς από τον τρόπο που συμπεριφέρονται αλλά και τις δηλώσεις που κάνουν.

Η κυβέρνηση δείχνει σίγουρη ότι θα ψηφιστούν τα μέτρα, και ο στόχος που θα κάνει τους κυβερνητικους να πουν με τα σημερινά δεδομένα ότι πήγαν σχετικά καλά είναι οι 155 ψήφοι.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΟΧΙ

Έλληνα θυμήσου ποιός είσαι !!! Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε την αξία της..."Ελλάδας!!!



Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο.... 

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. 

Η αξία του στόχου

«Δεν κατάλαβα καλά.»

Ο 40αρης την κοιτούσε σαν να μην ήξερε τι να απαντήσει, υπολογίζοντας τι ήθελε να ακούσει από αυτόν, κερδίζοντας λίγο χρόνο να σκεφτεί τι θα της έλεγε. Όλα είχαν πάει κατ’ ευχήν μέχρι εδώ. Τι ήθελε τώρα και πέταξε αυτή την απορία;

Aπό την εξέδρα της η κυρά ξανά έθεσε την ερώτηση, αργά, κατανοητά, επίσημα: «Είναι καλοκαίρι. Βρίσκεσαι σε πολυσύχναστη παραλία με αμμώδες, ρηχή θάλασσα. Επιλέγεις να κολυμπήσεις ολομόναχος προς στα βαθιά ή θα μείνεις στα

Την υπογραφή και το π....προσέχουμε που τα βάζουμε

Ο Κουβέλης έπεισε τον Ρουπακιώτη να υπογράψει τα μέτρα για να έρθουν στη Βουλή για να τα καταψηφίσει ή για να ψηφίσει παρών...Μιλάμε για προχωρημένο Αριστερισμό ολκής και μαλακίας ασύμμετρης..

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Είναι ίσως σκόπιμο να αναλύσουμε σε γενικές γραμμές πως λειτουργεί η δημοκρατία της Ελβετίας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα, ποια οφείλουν να είναι τα επόμενα στάδια εξέλιξης της χώρας μας.Κατ’ αρχήν λοιπόν, η σημερινή Ελβετία αποτελείται από 20 καντόνια και 6 «ημικαντόνια», διαφορετικής έκτασης πληθυσμού και οικονομικής δομής μεταξύ τους (με 3.000 κοινότητες).Το κάθε ένα από τα 26 καντόνια και ημικαντόνια έχει το δικό του Σύνταγμα, τα δικά του Δικαστήρια, τη δική του Κυβέρνηση, το δικό του Κοινοβούλιο και τη δική του Αστυνομία. Η πολύπλοκη αυτή δομή έχει σαν αποτέλεσμα την ύπαρξη διαφορετικών νόμων, οι οποίοι συνήθως εξισορροπούνται μεταξύ τους, έτσι ώστε να λειτουργεί το σύστημα στο σύνολο του – περισσότερο μετά από

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....!


Το νέο πακέτο μέτρων είναι έτοιμο προς ψήφιση. Και είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό. Μην σας αποχαυνώνει η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση(?) της δικής μας τροϊκας με την τροίκα του ΔΝΤ. Για τα μάτια του κόσμου είναι. ΟΛΑ είναι προαποφασισμένα !

Εδώ και μήνες μας έχουν ρίξει στάχτη στα μάτια και έχουν διχάσει τον λαό σε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς, ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ δηλαδή. Το πιο παλιό κόλπο της εξουσίας για να αποπροσανατολίζει τις μάζες και να επιβάλλει αυτά που θέλει εν κρυπτώ. Το άσχημο είναι πως ενώ το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι, το καταπίνουμε και αμάσητο ΟΛΟΙ !

Η διαχρονικότητα της Ελληνικής γλώσσης είναι αδιαμφισβήτητη και αυταπόδεικτη

Μεταξύ των πολλών παραδειγμάτων ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα:
Μικροί είχαμε παίξει το γνωστό παιδικό παιχνίδι : δύο ομάδες αντιπαρατιθέμενες, εναλλάξ να εφορμούν η μία της άλλης ψελλίζοντας ακαταλαβίστικα λόγια, που όλοι νομίζαμε αποκυήματα παιδικής φαντασίας και κουταμάρας (μετέπειτα πήρε την μορφή: «έλα να τα βγάλουμε»)
«Ά μπε, μπα μπλόν, του κείθε μπλόν, ά μπε μπα μπλόν του κείθε μπλόν, μπλήν-μπλόν.»

Τι σημαίνουν αυτά? Μα , τι άλλο, ακαταλαβίστικες παιδικές κουταμάρες, θα ειπεί κάποιος.

Όμως δεν είναι έτσι.

Ατυχώς, η Ελληνική, εδέχθη πλείστες όσες προσβολές από εξελληνισμένους βαρβάρους, Σλάβους, Τουρκόφωνους, Λατίνους κ.ά.., που δεν κατανοούσαν την ελληνική -ούτε κάν είχαν την φωνητική ανατομία που θα τους επέτρεπε σωστές εκφωνήσεις φωνηέντων – εμιμούντο τις φράσεις, παραφράζοντάς τις συχνότατα, και έτσι διεστραμμένα και παραμορφωμένα, έφθασαν μέχρι των ημερών μας, ώστε πλέον να μη αναγνωρίζονται.

Κατ’΄αυτόν τον τρόπο, εισήχθησαν εις την Ελληνική, όροι, λέξεις και φράσεις, ως μέσα από παραμορφωτικό κάτοπτρο είδωλα, καθιστάμενα αγνώριστα στον απλό κόσμο.

Ας επανέλθουμε στο πιο πάνω.

Η όλη στιχομυθία, προήρχετο από παιδικό παιχνίδι που έπαιζαν οι Αθηναίοι Παίδες (και ου μόνον), και ταυτόχρονα εγυμνάζοντο στα μετέπειτα αληθινά

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΖΗΤΑΝΕ 15 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΡΕ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ; ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ;

"Πρωινές ώρες σήμερα οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας προέβησαν σε κατάληψη του Σχολείου τους, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη κτιριακών υποδομών, υλικοτεχνικών ,υλικών (πετρέλαιο θέρμανσης, ιντερνετ κ.α.) καθώς επίσης ζητούν την πρόσληψη καθηγητών", διαβάζουμε σε site της περιοχής της Αριδαίας.

"Το 2ο γυμνάσιο Αριδαίας κατέλαβαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του σχολέιου. Οι μαθητές διαμαρτύρονται

ΕΣΚΑΣΕ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!

Περιέργως, χωρίς άλλες συνοδευτικές διευκρινίσεις, τοπικά μέσα των τρικάλων μας ενημερώνουν πως αφίχθη στην πόλη ο αμερικανός πρέσβης. Δείτε τι ακριβώς γράφει απλώς το τοπικό σάιτ trikalanews:

"Αστακός» ήταν σήμερα ξενοδοχείο των Τρικάλων, καθώς έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα

ΟΡΕΞΗ για ΚΡΕΑΣ ΓΑΤΑΣ στην ΚΙΝΑ


ΚΙΝΑ,περιοχή Xuzhou, Jiangsu Province.  Φορτηγό με 500 ζωντανές γάτες είχε προορισμό τα εστιατόρια της Κίνας. Τα άτυχα ζώα ήταν στοιβαγμένα  σε κλουβιά ενώ κάποια βρίσκονταν μέσα σε κλειστά τσουβάλια. 

Το ζωντανό εμπόρευμα εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο, ο οδηγός είπε στις αρχές ότι μετέφερε κουνέλια. 

Ο αξιωματικός Sun Hai ειδοποίησε φιλοζωικό σύλλογο. Ο

Dragon Baby: Το μωρό Bruce Lee που σαρώνει στο διαδίκτυο (βίντεο)

Δείτε το μωρό που χαρακτηρίστηκε ως ένας μικρός Bruce Lee, σε ένα εξαιρετικό βίντεο που δημιουργήθηκε από τον Patrick Boivin και έχει σημειώσει 1.500.000 προβολές σε μόλις 2 μέρες!

Το περιστέρι έκρυβε το μήνυμα από την απόβαση στη Νορμανδία

Έκπληκτος έμεινε άνδρας από το Σάρεϊ της Μ. Βρετανίας όταν στη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης στο σπίτι του, ανακάλυψε τα οστά ενός περιστεριού που είχε φρακάρει μέσα στην καμινάδα. Ωστόσο, δεν ήταν το εύρημά του αυτό που του προκάλεσε εντύπωση, αλλά το γεγονός ότι το πουλί έφερε δεμένο στο πόδι του ένα κόκκινο βαρελάκι όπου μέσα φυλασσόταν κωδικοποιημένο μήνυμα.

Το χαρτί ήταν φθαρμένο από τον χρόνο κι ο άνδρας μόλις το πήρε στα χέρια του

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Οι τράπεζες εμπνευστές και εκτελεστές του εγκληματικού μνημονίου.


Στα 28 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν συνολικά οι ζημίες που σημείωσαν οι
ελληνικές τράπεζες για τη χρήση του 2011, ενώ αυξάνονται με νομοθετική
πράξη τα κεφάλαια του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την κάλυψη των απωλειών.
 Συγκεκριμένα και ανά τράπεζα η κατάσταση έχει ως εξής:

Ιλιγγιώδη αύξηση στα gadget γυμναστικής

Αύξηση κατά 25% σε σχέση με πέρυσι στα gadget γυμναστικής προβλέπει η Consumer Electronics Association (CEA), ο οργανισμός που διοργανώνει κάθε χρόνο τη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Λας Βέγκας.
«Παρατηρείται μία έκρηξη στις “έξυπνες” εφαρμογές προσωπικής υγείας και

"Πόθεν έσχες" και στα ακίνητα

Νέο σύστημα υπολογισμού της αγοράς ακινήτων σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει από την 1η Ιανουαρίου 2013 να υποχρεώσει τους φορολογουμένους να δηλώνουν πού βρήκαν τα χρήματα για την απόκτηση οποιουδήποτε ακινήτου κατέχουν.

Η εφαρμογή του "πόθεν έσχες" στην απόκτηση ακινήτων είχε ανασταλεί το 2010,

Eγκέφαλος - Σκέψη - Λογική - Νους - Νόηση

* Ο άνθρωπος λειτουργεί με το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου, γι’ αυτό λειτουργεί ανισόρροπα. (Ιπποκράτης 12-1-2010)

Λέγεται ότι το τελειότερο αλλά και πολυπλοκότερο όργανο στη Γη είναι ο εγκέφαλος του ανθρώπου. Λέγεται ότι αυτός έχει τη διακυβέρνηση του ανθρώπου. Λέγεται ότι έχει τη μνήμη. Λέγεται ότι έχει τη γνώση. Λέγεται ότι έχει τη σκέψη. Λέγεται ότι παράγει τη λογική. Λέγεται ότι διαθέτει κι άλλες μεταφυσικές και υπερφυσικές δυνατότητες, οι οποίες παραμένουν ανεξερεύνητες (τηλεπάθεια – τηλεκίνηση κλπ.).



 Από όλα αυτά ξέρουμε ότι ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι υπεύθυνος για ό,τι έχει κάνει ο άνθρωπος στη Γη, καλό ή κακό. Και να φανταστεί κανείς ότι ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο ένα πολύ μικρό μέρος από το όλον του εγκεφάλου. Άρα όπως λέγει και το απόφθεγμα, λειτουργεί ανισόρροπα. Και όμως έχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα στη Γη, που αν τα μετρήσουμε, σκεπτόμενοι λογικά, θα πούμε ότι τα μισά είναι καλά και τα άλλα μισά μη καλά.


Με τον εγκέφαλο, τη σκέψη και τη λογική θα ασχοληθούμε σ’ αυτό το κεφάλαιο, για να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...