Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τώρα-Επεισόδια με τραυματία στο Πολυτεχνείο

Επεισόδια με τραυματία στο Πολυτεχνείο
Η έναρξη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου ξεκίνησε επεισοδιακά.
Πριν από λίγη ώρα, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε μέλη της ΠΑΣΠ τα οποία από νωρίς είχαν ξεκινήσει πορεία από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ στο Πολυτεχνείο.
Η ένταση δημιουργήθηκε έξω από το

ΗΠΑ: Χιλιάδες αιτήσεις από 34 πολιτείες για απόσχιση από την Ένωση καταφθάνουν στον Λευκό Οίκο!


 Στους φιλελεύθερους συχνά αρέσει να συγκρίνουν τον Πρόεδρο Barack Obama με τον πρώην Πρόεδρο Abraham Lincoln. Αν και η σύγκριση συνήθως απορρίπτεται ως αγιογραφική και κωμική, οι εξελίξεις αμέσως μετά τις εκλογές, καταλήγουν σε μία μόνο άποψη: όπως ο Λίνκολν έτσι και ο Obama αντιμετωπίζει αιτήματα πολιτών από αρκετές πολιτείες που θέλουν να αποχωρήσουν από την Ένωση.

Ωστόσο, σε αντίθεση με με Λίνκολν, αυτές οι αιτήσεις είναι ειρηνικές και άκρως απίθανο να κάνουν τίποτα, εκτός από την δημιουργία ειδήσεων. Ένας τεράστιος αριθμός αναφορών αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στο Change.org, μια διαδικτυακή τοποθεσία που έχει σχεδιαστεί για ένα κάλεσμα ανάληψης δράσης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ή από ιδιωτικά ιδρύματα σε κάποιες περιπτώσεις, ζητώντας να χορηγηθεί σε ορισμένες πολιτείες το δικαίωμα να αποσχιστούν από την Ένωση.
   
Όχι δεν είναι μόνο οι «συνήθεις ύποπτοι» (οι νότιες πολιτείες). Στην πραγματικότητα, η σύνθεση των πολιτειών που ζητούν να αποσχιστούν από την Ένωση είναι βαθύτατα διακομματική, κυμαίνεται από το βαθύ

Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ..."Ο μεγάλος πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του 2012"

Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας... αμηχανία στους συνομιλητές του.

 Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα

40 μεγαλουπόλεις του κόσμου θα εφαρμόσουν την Agenda 21


Επειδή ο δρόμος προς την κόλαση είναι "σπαρμένος με αγαθές προθέσεις", οι νεοταξίτες σκέφτηκαν το πρόσχημα της Οικολογίας, ποιός θα αρνούνταν ένα καθαρό περιβάλλον; Με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος έχει ξεκινήσει η εφαρμογή της Agenda 21 μέσω της οποίας θα επέλθει ο πλήρης έλεγχος της ιδιωτικής ζωής αλλά και η δημιουργία ενός Παγκόσμιου "πράσινου" φορολογικού συστήματος το οποίο φυσικά προϋποθέτει τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Κράτους.

Σαράντα από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου προετοιμάζουν πλέον τους

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη.Προσπαθούν να εισβάλουν στο Βελίδειο.[ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ]


Επεισόδια σημειώνονται από το πρωί έξω από το Βελίδειο στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιείται Ελληνογερμανικό συνέδριο για την τοπική αυτοιδιοίκηση.Εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχουν ανέβει στην Θεσσαλονίκη και μαζί με εργαζόμενους στο δήμο Θεσσαλονίκης προσπαθούν να εισβάλλουν στο κτίριο και να διακόψουν το συνέδριο.Αποτέλεσμα να έρχονται σε διαρκείς συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Τα βίντεο είναι από το thesstoday.gr

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ! ! ! Εξετάσεις στο αίμα αποδεικνύουν ότι μας ψεκάζουν!

Εξετάσεις στο αίμα αποδεικνύουν ότι μας ψεκάζουν! 
 

Πολλοί έχουν ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων...
Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών...  

Μόδα τα RFID chips στα σχολεία των ΗΠΑ

  7-11-12   
ΗΠΑ, Πενσυλβάνια, 
παρακολούθησαν 450 μαθητές
 με συσκευές RFID γύρω από το λαιμό τους, κατά τη διάρκεια προγράμματος  που πραγματοποιήθηκε σε σχολείο,  από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh.
Το πρόγραμμα ονομάζεται  Social Mixing and Respiratory Transmission in Schools (SMART).

Σε επιλεγμένα  σχολεία, μαθητές θα παρακολουθούνται με RFID chips.
Για να διαπιστωθεί η εξάπλωση μιας πανδημίας, θα παρακολουθούν ηλεκτρονικά, με ποιους ανθρώπους έρχεται σε επαφή το κάθε παιδί. Επίσης θα παρακολουθούν κάθε κοινωνική δραστηριότητα  των μαθητών, τις συζητήσεις μεταξύ τους, τις επαφές τους με άλλα άτομα καθώς και τα shared items που

Αναπτύχθηκε ο πρώτος μανδύας αορατότητας που «εξαφανίζει» αντικείμενα

Έναν μανδύα που μόλις καλύψει τα αντικείμενα τα καθιστά αόρατα κατάφεραν να αναπτύξουν με επιτυχία Αμερικανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο  Duke.
 
Οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός «μανδύα – αορατότητας» ξεκίνησαν το 2006 όταν ο ερευνητής David Smith ανέπτυξε τη θεωρία της «Οπτικής Μεταμόρφωσης», η οποία

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο άνθρωπος του Σόρος, που θα διαχειριστεί τα “πορτοκαλί κονδύλια” στην Ελλάδα. Όλο το παρασκήνιο.


-Το Γεύμα με πασίγνωστο εκσυγχρονιστή, στην Αθηναϊκή λέσχη… ME ONOMATA.

-Καλεσμένος στην δεξίωση της Μέρκελ στην Αθήνα!
-Η εκχώρηση της χώρας στους γερμανούς, στην τελική ευθεία.
Ο άνθρωπος που βλέπετε δίπλα στον μαϊμού νομπελίστα, κατάπτυστο κερδοσκόπο Ρουμπινί, λέγεται Στέλιος Ζαβός.

Πιο ευτυχισμένοι όσοι ασχολούνται με τα λουλούδια!



Οι κηπουροί και οι ανθοπώλες είναι μεταξύ των πιο ευτυχισμένων εργαζόμενων! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη βρετανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι εννιά στους δέκα κηπουρούς και ανθοπώλες που απάντησαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο, δήλωσαν ότι είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους, ότι τους παρέχει ευελιξία, αυτονομία, δυνατότητα προγραμματισμού, αλλά και καθημερινής επιβεβαίωσης των ικανοτήτων τους.

Το Βέλγιο ισλαμοποιείται – Η Ελλάδα πότε;


Πολλές φορές έχουμε θέσει ευθέως το ερώτημα προς τους ιθύνοντες αυτού του χώρου, που κάποτε ήταν χώρα και ως τώρα συνεχίζει να έχει το όνομα «Ελλάδα». Το ερώτημα ήταν απλό: Τι θα συμβεί εάν συσταθεί κάποιο ισλαμικό κόμμα στην Ελλάδα; :Απάντηση δεν πήραμε –φυσικά- ποτέ και οι λόγοι ήταν ευνόητοι, αφού κανένας από τους κυβερνώντες (πρώην και νυν) δεν θέλει να λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων και της ακεραιότητας της χώρας, αφού έχουν αποδεχθεί το «ευρωπαϊκό μοντέλο» που θέλει να εξαλείψει την λέξη και την έννοια έθνος.       

Το τρίτο μνημόνιο είναι εδώ: Σε διαθεσιμότητα χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι!!

Το τρίτο μνημόνιο είναι εδώ: Σε διαθεσιμότητα χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι!!   
 
Ήδη γίνονται ορατές οι οδυνηρές συνέπειες του νέου μνημονίου.

Από σήμερα και με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης τίθενται σε διαθεσιμότητα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που προσελήφθησαν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκτός ΑΣΕΠ!

Το υπουργείο καλεί όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου να προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχετικών ρυθμίσεων.

Η διαθεσιμότητα θα διαρκέσει ένα χρόνο με την καταβολή του 75% του μισθού τους.  Εάν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου θα απολύονται πάραυτα.  

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ! Απειλές κατά της Ελλάδας από την αλβανική κυβέρνηση για έρευνες και μειονότητα!


Επίθεση και απειλές κατά της Ελλάδας είχαμε από το υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Εντμόν Παναρίτι, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στα Τίρανα, με τον ομόλογό του από το Κόσοβο Ενβέρ Χοτζάι. λαμβάνοντας θέση 100% υπερ των εξτρεμιστών της Αλβανίας και το κυριότερο έθεσε επίσημα θέμα δικαιωμάτων της Ελλάδας να κάνει έρευνες πετρελαίου στο Βόρειο Ιόνιο χωρίς την άδεια της ... Αλβανίας!.

Καθηγητές απειλούν μαθήτρια με αποβολή "από όλα τα σχολεία" λόγω Εθνικισμού - Υποστηρίζουν ανοιχτά Αλβανίδα που της επιτέθηκε!!! (Και που να γίνει πρωθυπουργός ο Alexis...)

Απίστευτο σκηνικό στην Αρεόπολη Λακωνίας! Η Γρηγορία Στραβοκέφαλου μητέρα μαθήτριας, έκανε έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης, αναφέροντας τα εξής:
"Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου:
Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτύωσης (facebook) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές-ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία. Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΚΙ ΟΜΩΣ.... ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ

62727_444456293837_110302948837_5156186_6811732_n
«…ουδεμίαν αρχην πράγματος ηγητέον μικράν, ην ου ταχύ ποιείν μεγάλην το ενδελεχές…»¹ Πλουτάρχου -Ιούλιος Καίσαρ.



Του netakia



Τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούν μας επιβάλουν να πιστέψουμε ότι ο μονόδρομος των μνημονίων είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας μας, ότι το πρόβλημα της χώρας είναι μόνο οικονομικό , ότι οι αριθμοί και η κακή διαχείριση αυτών, στα χρόνια του Σημιτικού Μεσαίωνα, από τότε δηλαδή που μπήκαμε στο Ευρώ, είναι το κυριότερο ελάττωμα που μας οδήγησε στην καταστροφή.

Για να γίνουμε, «σοβαρό» κράτος ,λένε, πρέπει να γίνουμε πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί σαν τους Βορειο-Ευρωπαίους ή ανταγωνιστικοί σαν τους Κινέζους και για να επιβιώσουμε στο νέο Παγκόσμιο χωριό πρέπει να είμαστε ο,τιδήποτε άλλο από αυτό που…είμαστε! 

ΙΣΠΑΝΙΑ.Βάζουν φρένο στις εξώσεις μετά τις αυτοκτονίες.

Τα μεγάλα πολιτικά κόμματα αλλάζουν το καθεστώς που διέπει τις εξώσεις στην χώρα της Ιβηρικής, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την οργή της κοινής γνώμης μετά από μία ακόμη αυτοκτονία γυναίκας που έχασε το σπίτι της λόγω τραπεζικών χρεών.

Βάζουν φρένο στις εξώσεις μετά τις αυτοκτονίες

Η πράξη απελπισίας της 53χρονης Βάσκας Αμάγια Εγκάνα από το Μπαρακάλδο, που έπεσε από το διαμέρισμά της στο κενό ενώ οι κλητήρες προσπαθούσαν να την βγάλουν έξω για να το σφραγίσουν, ξεχείλισε το ποτήρι για τους Ισπανούς και πολλοί καταγγέλλουν ως συνενόχους σε φόνο πολιτικούς και τραπεζικά στελέχη.

Πολύ γέλιο η ομιλία της Τζακρή (βίντεο)

7 Νοεμβρίου 2012

ΑΒΟΥΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
 
Τραγελαφική η ομιλία της βουλευτου του ΠΑΣΟΚ, Θ. Τζακρη.  


Αφού κατέκρινε το έργο της κυβέρνησης και του υπουργού, στο τέλος της ομιλίας της, είπε πως θα ψηφίσει το μνημόνιο γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. 

Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγυρια.. 

Βίντεο!

Η κοροϊδία με τη δόση και το χρέος

Με άδεια χέρια θα επιστρέψει από τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, την ίδια στιγμή που ο Γερμανός ομόλογός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φορτώνει στην Ελλάδα τις καθυστερήσεις για τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ και μαίνεται ο «πόλεμος» του Βερολίνου με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για νέο «κούρεμα» του χρέους. Η εμμονή της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ για πλήρη και αποκλειστικό έλεγχο της Ελλάδας από τη Γερμανία οδηγεί σε όξυνση της κόντρας με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία αμφισβητεί τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και ζητά νέο «κούρεμα», αυτή τη φορά από τον λεγόμενο «επίσημο τομέα». Ούτως ή άλλως, όπως παραδέχθηκε χθες και ο υφυπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, το πρώτο «κούρεμα» (το λεγόμενο PSI) οδηγεί στην αύξηση του ελληνικού χρέους κατά περίπου 23 δισ. ευρώ μέχρι το 2016. Εν μέσω του μαρτυρίου, η κυβέρνηση ανακάλυψε ότι υπάρχουν επαρκή διαθέσιμα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, ενώ στο

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε εικόνα και βγάλτε συμπέρασμα για τους εκπροσώπους μας.

Αυτοί χέστηκαν για τον ελληνικό λαό. Η μπάλα πάνω απ'όλα. Ποδόσφαιρο και πάσης Ελλάδος. Την ίδια εικόνα είδαμε στην βουλή και κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου πέρσι!

Tην ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείτο για τελευταία μέρα ο Προϋπολογισμός και ενώ αναμένονταν οι ομιλίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη αίθουσα ήταν ελάχιστοι βουλευτές που άκουγαν τους ομιλητές σε αντίθεση με το εντευκτήριο

Φάκελος Μεγάλα Έργα: οι μακέτες που έμειναν μακέτες


H προώθηση μεγάλων υποδομών είχε εξαρχής περίοπτη θέση στην αναπτυξιακή ατζέντα της κυβέρνησης, ωστόσο, ύστερα από δύο «γεμάτα» χρόνια, η πραγματικότητα έχει μάλλον διαψεύσει την ίδια την πολιτική ηγεσία και μαζί τις προσδοκίες της αγοράς και του κατασκευαστικού κλάδου.
Στελέχη του οποίου, πλέον, θέλοντας να αποτυπώσουν το χρονικό διάστημα που πέρασε, μιλούν για «δύο χρόνια κατά βάση εξαγγελιών και μακετών», μια περίοδο στην οποία περίσσεψαν οι εξαγγελίες και τα λόγια αλλά έλειψαν τα νέα έργα, τουλάχιστον στον βαθμό που η πολιτική ηγεσία και το υπ. Yποδομών είχαν αφήσει να διαφανεί, ή έστω η ουσιαστική προώθηση, και όχι στα «χαρτιά», των projects που εμφάνιζαν και συνεχίζουν να παρουσιάζουν προβλήματα.

Mπορεί δε αυτά τα δύο χρόνια η χώρα μας πραγματικά να κλυδωνίζεται στη δίνη του δημόσιου χρέους, η βιωσιμότητα του οποίου είναι στον «αέρα», οι τράπεζες

Νέα εφημερίδα ο "προοδευτικός" εκδότης...

Ο Αντώνης (έλα Ελένη...) Δελατόλας , ο φίλος του Νίκου (του  αληθινού εκδότη,δημοσιογράφου και σύντομα καναλάρχη) ζήλεψε και αποφάσισε να "βοηθήσει" και αυτός τον ΣΥΡΙΖΑ...

Θα σκέφτηκε ότι είναι "κυβέρνηση εν αναμονή" και η δαπάνη θα κατανεμηθεί όπως πρέπει και είναι δίκαιο...


Έτσι προχώρησε στην πρόσληψη και άλλων

Πετρέλαιο θέρμανσης...γιοκ για στρατόπεδο στο Κουφό Βουνό Έβρου


Τα όσα αναφέρουν σε επιστολή τους στρατιώτες από το Κουφόβουνο του Έβρου, δείχνουν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις ΕΔ οι περικοπές.

Οι στρατιώτες σε επιστολή τους στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων αναφέρουν ότι η μονάδα έχει πετρέλαιο για θέρμανση για μερικές εβδομάδες ακόμη:



 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΒΟΥΝΟ ΕΒΡΟΥ

«Είμαστε φαντάροι από την 107 στο στρατόπεδο Χατζηπεντή στο μακρινό Κουφό Βουνό Έβρου. Στέλνουμε αυτό το γράμμα γιατί πραγματικά η υπομονή μας εξαντλήθηκε παρόλο που κάναμε μέχρι στιγμής μεγάλη προσπάθεια (κακώς όπως

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ ΜΕΣΩ... ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟΥ 20.000€ ο πραγματικός μισθός του βουλευτή

Με αφορμή την προσφυγή δικαστικών αποκαλύπτεται ότι το «πάσης φύσεως κόστος» που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται



Σε... απόγνωση είναι οι επικεφαλής της Βουλής μετά το στενό...

πρεσάρισμα που τους έχουν κάνει δικαστικοί και συγκεκριμένα το ειδικό τμήμα του Μισθοδικείου, προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν το πάσης φύσεως κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή.

Κι αυτό γιατί ύστερα από προσφυγές δικαστικών λειτουργών που ζητούν να κηρυχθούν παράνομες οι μειώσεις που έγιναν στον κλάδο τους, το εν λόγω δικαστήριο ανέβαλε την απόφασή του και ζητά από τη Βουλή διευκρινίσεις προκειμένου να καθορίσουν τους μισθούς των δικαστικών, αφού σύμφωνα με το Σύνταγμα «οι βουλευτές δικαιούνται αποζημίωσης η οποία είναι ίση με το σύνολο των πάσης φύσεως μηνιαίων αποδοχών του ανώτατου δικαστικού λειτουργού».

Αναμονή.

Αυτό το «πάσης φύσεως» αντέστρεψαν και οι δικαστικοί -αναφερόμενοι στους βουλευτές- προκειμένου, βάσει της απάντησης -που ματαίως περιμένουν από τον περασμένο Μάρτιο- να καθορίσουν τις αμοιβές τους.

Το έγγραφο μάλιστα στάλθηκε στον γενικό γραμματέα της Βουλής Θάνο Παπαϊωάννου και όχι στον πρόεδρο του Σώματος, διότι ο πρώτος ως υπηρεσιακός παράγοντας πρέπει να απαντήσει, κάτι που ωστόσο δεν έκανε παρά τη δίμηνη διορία που ανέφερε το έγγραφο, αφού είχε οριστεί νέα δικάσιμος στις 12 Ιουνίου 2012.

Ο λόγος της κοινοβουλευτικής «αφωνίας» είναι απλός, καθώς η Βουλή δυσκολεύεται να απαντήσει ότι το «πάσης φύσεως» κόστος του κάθε βουλευτή για το Κοινοβούλιο ξεπερνά τις 20.000 ευρώ (!) μηνιαίως ή τα 700 ευρώ ημερησίως.

Αναλυτικά το συνολικό κόστος του κάθε βουλευτή του Κοινοβουλίου είναι:

Χρυσούλα Γιαταγάνα στους βουλευτές της ΝΔ: Να πάτε στο δι@@@ο

Εκτός οριών φαίνεται πως βγήκε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμού του 2013 απευθυνόμενη στους βουλευτές της ΝΔ τους… έστειλε στον διάολο.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Όλοι οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, είστε καταραμένοι, απ΄ τη δική μας τη γενιά (βίντεο)


 Πουλημένοι πουλημένοι
Άλλη στράτα δεν σας μένει
Μνήμα σας προσμένει
Κάσα καρφωμένη. 


Για τους πουλημένους
Βόλι δεν χαλάμε
Με πέτρες και κοτρόνια
Τους πετροβολάμε.

Ένα VOLVO S60 «δωράκι» για τον... πολίτη Φίλιππο Πετσάλνικο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ! 
Προνόμια δεν έχουν μόνο οι υπάλληλοι της Βουλής αλλά και οι πρώην πρόεδροι της.
 
Παράδειγμα, ο Φίλιππος Πετσάλνικος που δεν είναι πλέον ούτε βουλευτής, αλλά η Βουλή των Ελλήνων με υπογραφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποφασισε να του κάνει

Πέθανε άνδρας που συμμετείχε στον Μαραθώνιο

Υπέστη πιθανότατα ανακοπή

Νεκρός είναι άνδρας περίπου 60 ετών που συμμετείχε στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...