Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Απαγόρευση της κυκλοφορία στα δάση της Μεσσηνίας

Με στόχο την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές, απαγορεύεται, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, η κυκλοφορία των οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς και τα δασικά συμπλέγματα της Μεσσηνίας.

Η απόφαση του περιφερειάρχη τίθεται σε ισχύ

Η εξεγέρσεις στο Husby της Σουηδίας δεν ήταν νέο - Τα ΜΜΕ γιατί δεν δείχνουν αυτά που ήδη ξέρουν;

 τζαμί στο Malmö

γράφει η Εκάβη

Γιατί δεν δείχνουν και τα παρακάτω βίντεο απο τις εξεγέρσεις στο Malmö
το 2008. Η κοινωνία και η κυβέρνηση έβλεπε πως είχε η κατάσταση σε διάφορες περιοχές της χώρας, όμως παρ' όλα αυτά δεν έκανε τίποτα να προστατέψει τους πολίτες.

Στο πρώτο βίντεο, το ρεπορτάζ του Steve Harrigan για το κανάλι Fox News υπογραμμίζει πως η έκρηξη των μουσουλμάνων μεταναστών οφείλεται στον θυμό τους απέναντι στη χώρα που τους καλοδέχτηκε, και τονίζει μάλιστα πως το 90% απο αυτούς είναι άνεργοι. Ο φόβος που έχουν οι αστυνομικοί, τραυματιοφορείς και πυροσβέστες έχει αλλάξει τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους σε συγκεκριμένες περιοχές. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως σε κάποιες γειτονιές, τα ασθενοφόρα δεν εισέρχονται χωρίς συνοδεία
περιπολικού.

Αναφορά γίνεται επίσης στους πιο φιλελεύθερους νόμους ασυλίας της Ευρώπης που έχει η Σουηδία και πως το 1/4 του Malmö, μια πόλη 250.000 κατοίκων, πλέον αποτελείται απο μουσουλμάνους. Οι μετανάστες που ζητούν να τους δοθεί άσυλο επιτρέπεται να φέρουν συζήγους, αδέρφια,

Φακελώνουν 7,4 εκατομμύρια ασφαλισμένους

Σε πλήρες φακέλωμα 4,2 εκατομμυρίων ενεργών ασφαλισμένων και 3,2 εκατομμυρίων συνταξιούχων προχωρεί η κυβέρνηση κατ’ απαίτησιν της τρόικας, μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει άμεσα αναλογιστικές μελέτες σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σχετικά με τη βιωσιμότητα τα ερχόμενα χρόνια του συνταξιοδοτικού συστήματος στη χώρα μας.
 
Όπως αναφέρει η «Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία» με δύο άκρως εμπιστευτικά έγγραφα που απέστειλε η Εθνική Αναλογιστική Αρχή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αιτείται από την Ανεξάρτητη Αρχή την άδεια ώστε να προχωρήσει στη συλλογή και

Δεν παίρνουμε τα 400 Τανκς που μας χαρίζουν οι ΗΠΑ! ΓΙΑΤΙ;


Από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Εγκρίθηκε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και η προμήθεια 460 Μεταχειρισμένων Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού (ΤΟΜΠ) που παραχωρούνται δωρεάν από τις ΗΠΑ, καθώς και σειράς υποπρογραμμάτων, που αφορούν ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη υφιστάμενων οπλικών συστημάτων.

Ένα πρόγραμμα που βάλτωνε, αλλά εγκρίθηκε σε μια προσπάθεια να αναθερμανθούν οι Ελληνοαμερικανικές σχέσεις…Έτσι η επόμενη ημερομηνία που θέτουν ως στόχο για την πολυπόθητη συνάντηση Ομπάμα-Σαμαρά στον Λευκό Οίκο είναι αρχές Ιουλίου. 


Ας μην βιάζονται κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου να διαρρέουν ημερομηνίες και την πατήσουν όπως τη προηγούμενη φορά, οι πληροφορίες από την

Για εσάς που πιστεύετε ότι δεν θα κοπούν, εκ νέου, μισθοί και συντάξεις

Το έχουμε ξαναπεί:

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πανηγυρίζει, ούτε να εφησυχάζει όταν συμβαίνουν ένα – δύο καλά πράγματα κι όταν φαίνεται κάποιο αχνό φως στον ορίζοντα.

Η κατάσταση είναι ακόμη εξαιρετικά δύσκολη, η χώρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο ενώ σε μια διαλυμένη οικονομία και κυρίως κοινωνία το να λέει κανείς ότι όλα πάνε πρίμα, είναι μάλλον τρελός.

Τα στοιχεία το επιβεβαιώνουν, όπως για παράδειγμα η κατάρρευση της βιομηχανικής παραγωγής που δείχνουν ότι... οι Έλληνες δεν καταναλώνουν ενώ οι ελληνικές βιομηχανίες (όσες έμειναν) πνέουν τα λοίσθια.

Τη βουτιά της κατανάλωσης δείχνουν και τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού που βουλιάζει τα έσοδα, κυρίως από τον ΦΠΑ και τους φόρους κατανάλωσης. Μόλις 500 εκατ. ευρώ ήταν τα έσοδα στο τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου 2013 κι έτσι, παρά το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 520.000.000 ευρώ του α’ τριμήνου, ο Απρίλιος έκλεισε με πρωτογενές έλλειμμα 306.000.000 ευρώ, ενώ η υστέρηση στα προ φόρων κρατικά έσοδα διαμορφώθηκε στα 450.000.000 ευρώ.

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά:

Τουρκία: Γκρέμισαν Νύχτα Εκκλησία 400 Ετών




Η πραγματική εικόνα της Ελληνοτουρκικής φιλίας από την πλευρά της Τουρκίας. 


Ανύπαρκτη η Ελληνική κυβέρνηση σε όλες τις τουρκικές προκλήσεις εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

 Η Τουρκία του Ερντογάν, του καλού “φίλου” των Ελλήνων (και κουμπάρου του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή) δεν διστάζει να προχωρά σε απτά δείγματα των αισθημάτων της απέναντι στην Ελλάδα. Έτσι μέσω έργων κατεδάφισης μίας χριστιανικής εκκλησίας, ενός μνημείου της Ριζούντας, και ενεργώντας νύχτα, με μηχανήματα του Δήμου Ριζούντας, ισοπεδώθηκε μία εκκλησία η οποία είχε προταθεί από τους κατοίκους να γίνει μνημείο και φυσικά πόλος έλξης χριστιανών τουριστών.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, μέσα από τον τουρκικό Τύπο (μετάφραση) πως οι κάτοικοι της Ριζούντας ισχυρίζονται πως πραγματοποιήθηκε κατεδάφιση εκκλησίας στην περιοχή τους, προσκομίζοντας μάλιστα και το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό. Κάτοικοι του χωριού Οτζάκ της επαρχίας Παζάρ της Ριζούντας, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό είχαν προσφύγει στην Διεύθυνση Μουσείων ζητώντας να τεθεί υπό προστασία η 400 ετών εκκλησία,

Νύχτα τρόμου στην Κωνσταντινούπολη


Μία 34χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς χτυπήθηκε από ένα δοχείο δακρυγόνου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με το Reuters, η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση αφού διασπιστώθηκε ότι είχε εγκεφαλική αιμορραγία. Γίνεται λόγος για τουλάχιστον 12 διαδηλωτές τραυματίες ενώ ταραχές προκλήθηκαν επίσης σε Άγκυρα και Σμύρνη.

Η 34χρονη τραυματίας έχει τουρκική υπηκοότητα και είναι παλαιστινιακής

Ξεκινά η καταβολή προνοιακών επιδομάτων

Περισσότερα από 118 εκατ. ευρώ για 180.000 δικαιούχους

Την απόφαση για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων Μαρτίου - Απριλίου, συνολικού ποσού 118.450.591,86 ευρώ υπέγραψε ο υπουργός

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Από το 2020 έρχονται για όλους συντάξεις πείνας 360 ευρώ

Eρχονται συντάξεις πείνας προειδοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδoς στην έκθεσή της, στην οποία εκτιμά πως είναι αναγκαία η ιδιωτική ασφάλιση για αξιοπρεπείς συντάξεις στο μέλλον.
 
Στην Εκθεσή της η Τράπεζα της Ελλάδος προειδοποιεί πως το νέο συνταξιοδοτικό τοπίο που διαμορφώνεται στη χώρα θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω στους συνταξιούχους, αφού μοναδική σταθερά θα είναι η βασική σύνταξη των 360 ευρώ και όλο το υπόλοιπο ποσό θα χτίζεται με

Πάτρα: Ισχύουν για μία εβδομάδα ακόμα οι κάρτες ελευθέρας των AΜεΑ

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων ΑΜεΑ βάζει η σημερινή απόφαση των ΚΤΕΛ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δίνει μια εβδομάδα άτυπη παράταση στα ΑΜεΑ για να ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας του στα λεωφορεία.

Η διοίκηση των ΚΤΕΛ (Αστικό -Υπεραστικό) πήρε τις εγγυήσεις από

Η ΕΥΔΑΠ βγάζει στο σφυρί σπίτι ανέργου για οφειλή 831 ευρώ


stosfyri 31-5-2013Άνεργος μεταλλεργάτης, που δεν κατάφερε να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του στην ΕΥΔΑΠ, χάνει το σπίτι του, το οποίο το βγάζει στο σφυρί η επιχείρηση, για οφειλές 831 ευρώ!


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΥΔΑΠ αφού έκοψε στον άνεργο την παροχή του νερού, στη συνέχεια έβαλε δικηγόρο και στις 29

Χ. Θεοχάρης: Οι τράπεζες θα στείλουν στην εφορία τα στοιχεία για τους τόκους του 2012

Χ. Θεοχάρης: Οι τράπεζες θα στείλουν στην εφορία τα στοιχεία για τους τόκους του 2012
 
Τα στοιχεία για τους τόκους του 2012 θα δοθούν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων από τις ίδιες τις τράπεζες, σύμφωνα με απόφαση που πήρε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. 

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το

Στις ΗΠΑ θα μεταφερθεί για νοσηλεία η 15χρονη Μυρτώ

Σε εξειδικευμένο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών θα μεταφερθεί η 15χρονη Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι, από Πακιστανό στην Πάρο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».




Με εντολή του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο πρόεδρος του

Provo Tabernacle, ο ναός 3.500 τόνων που αιωρείται (βίντεο)

Κάτι βρίσκεται στον αέρα, στο Πρόβο της Γιούτα και ζυγίζει περίπου 3.500 τόνους! Είναι ο ναός Provo Tabernacle, ηλικίας 112 χρόνων, που υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά το 2010 και επιδιορθώνεται για να λειτουργήσει και πάλι.

Οι μηχανικοί πρώτα αφαίρεσαν το κατεστραμμένο εσωτερικό του ναού και στη συνέχεια υποστήριξαν τους εξωτερικούς τοίχους με ειδικές σκαλωσιές, αφού πρώτα έσκαψαν κάτω από αυτόν. Έτσι αν και στις φωτογραφίες μοιάζει ότι το κτίριο μετακινήθηκε η πραγματικότητα είναι ότι παραμένει στην θέση του, απλά πλέον στηρίζεται σε «ξυλοπόδαρα» περίπου 13 μέτρα πάνω από το έδαφος! Από συγκεκριμένες λήψεις πάντως

National Geographic: 40 εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον διαγωνισμό του Traveler Magazine 2013

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας του Traveler Magazine από το National Geographic που διεξάγεται εδώ και 25 χρόνια, έχει ήδη ξεκινήσει για φέτος και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να συμμετάσχετε αν το επιθυμείτε, αφού η ημερομηνία λήξης υποβολής των φωτογραφιών είναι στις 30 Ιουνίου. 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν τις φωτογραφίες τους σε οποιαδήποτε ή και σε όλες τις τέσσερις κατηγορίες: Ταξιδιωτικά Πορτραίτα, Υπαίθριες σκηνές, Αίσθηση του τόπου και Αυθόρμητες στιγμές.

Απολαύστε μια επιλογή με 40 από τις πιο εντυπωσιακές συμμετοχές μέχρι

Ρεπούση: "Ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος"

Τι δήλωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ προκαλώντας αίσθηση. Η θέση της για τις γενοκτονίες, τις υιοθεσίες από ζευγάρια ομοφυλόφιλων και τη Χρυσή Αυγή. Ακούστε το ηχητικό.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, δήλωσε ότι ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος.
"Κάθε λαός δημιουργεί εθνικούς μύθους", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι στο βιβλίο της ιστορίας, δεν γράφτηκε ποτέ η λέξη "συνωστισμός", για τη Μικρασιατική καταστροφή, αλλά μόνο το ρήμα.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι απομονώθηκε μια μόνο φράση:

Όταν κλείνει μία ΕΡΤ, ανοίγει ένας ΣΚΑΪ...



ert

Το γράφανε από μέρες οι εφημερίδες. 

Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει λέει να κλείσει ξαφνικά μια ΔΕΚΟ, ξαφνικό θάνατο το λένε αυτό στο ποδόσφαιρο, για να βρει τους 2.000 που απαιτεί η τρόικα να απολυθούν εντός του Ιουνίου. 

Όπως παλιά, που όταν ένας ηγεμόνας πάντρευε την κόρη του με τον γιο του άλλου ηγεμόνα, σφάζανε δυο- τρεις χιλιάδες δούλους, έτσι για να στεριώσει ο γάμος. Οι Κινέζοι, δηλαδή, που σκοτώνανε φοιτητές στην Τιενανμέν βλάκες ήτανε; Δέκα τοις εκατό ανάπτυξη έχουνε.

Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει ότι η ΔΕΚΟ που πάει για σφάξιμο είναι η ΕΡΤ. Ήταν φανερό από καιρό, πολύ πριν το αποκαλύψει η Real News. Από καιρό την κουρεύανε, την ξυρίζανε, τη σενιάρανε, να χαρεί λιγουλάκι κι αυτός ο έρμος ο χασάπης. Αφήνανε απλήρωτους τους εργαζόμενους, εξωθώντας τους σε αλλεπάλληλες απεργίες, δώσανε το 25% των εσόδων της στις

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ”. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΛΗ – ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΕ
ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ; 
Είναι δυνατόν κύριε Σαμαρά να “διαπραγματευθείτε” με ανθρώπους που θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί; 

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε το έργο της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΚΕΝΕ), για το λεγόμενο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. 

Η έκθεση και οι παρατηρήσεις της δεν έχουν προηγούμενο....

Εάν πραγματικά οι εμπνευστές αυτού του ανοσιουργήματος είχαν οποιαδήποτε “αγαθή” πρόθεση, θα είχαν ήδη υποβάλλει τις παραιτήσεις τους. Μετά από αυτό, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τα πραγματικά κίνητρα των διαφόρων “ντήλερς” αυτού του νομοσχεδίου. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο για το ευρύ κοινό

Τα τελευταία της σχέδια για το ιπτάμενο αυτοκίνητο παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία Terrafugia, με έδρα τη Νέα Αγγλία.

Σε αντίθεση με το ιπτάμενο αυτοκίνητο που έχει ήδη αναπτύξει και το οποίο απευθύνεται σε πιλότους, το νέο υβριδικό μοντέλο ενσωματώνει ποικίλες αυτοποιημένες λειτουργίες, οι οποίες ανοίγουν τον δρόμο για «αεροπλανικά ταξίδια» στο ευρύ κοινό.


Ειδικότερα, το ιπτάμενο αυτοκίνητο TFX τηςTerrafugia σχεδιάστηκε για

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κωδικός μπλοκάρει όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι

Μπλόκο στους περίπου 200.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν πλήρωσαν το χαράτσι το 2011 και το 2012 στήνει τώρα η εφορία μέσω των φορολογικών δηλώσεων.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, οι φορολογούμενοι φέτος θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν στον έντυπο Ε1 τον αριθμό παροχής ρεύματος, για την κατοικία

Για την Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας και το διαπραττόμενο πολιτιστικό έγκλημα





Σαν βόμβα έσκασε σήμερα η μελετώμενη από την  τρόικα εσωτερικού  κατάργηση της Ιστορικής Βιβλιοθήκης της Ανδρίτσαινας . Η είδηση σόκαρε  όχι μόνον τους κατοίκους της  Ανδρίτσαινας αλλά ολόκληρη την  Ηλεία, την Πελοπόννησο και τους ανά τον κόσμο φίλους της ιστορικής βιβλιοθήκης που βλέπουν την ελληνική τρόικα εσωτερικού να ισοπεδώνει τα πάντα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό και με πλήρη ασέβεια προς την πολιτιστική κληρονομιά των Ελλήνων.






Τι πράττουν οι ανιστόρητοι...

Φυσικά δεν μιλάμε για μια τυχαία βιβλιοθήκη αντιθέτως μάλιστα μιλάμε για μια ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ της οποίας  το  Ιστορικό Αρχείο της περιέχει προεπαναστατικά, επαναστατικά και  μετεπαναστατικά  έγγραφα χειρόγραφα και φιλοξενεί  το αξιόλογο αρχείο του Αγαθόφρωνα  Νικολόπουλου (Κωνσταντίνου Νικολοπουλου - Αγαθόφρωνα) που περιέχει επίσης επιστολές με υπογραφή του Ζαν Ζακ Ρουσό, του βασιλιά Όθωνα, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, των Αναγνώστη και Παναγιώτη Κανελλόπουλου, των Πάνου, Γενναίου και Μάρκου Κολοκοτρώνη, υλικό της οικογένειας

Έρευνα συνδέει τα φυτοφάρμακα με τη νόσο του Πάρκινσον

Η έκθεση σε φυτοφάρμακα ή διαλύματα μπορεί ενδεχομένως να αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου Πάρκινσον.

Έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό 'Neurology' δείχνει ότι υπήρχε 33-80% αύξηση στον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου που αυξανόταν με την έκθεση.

Ενδεχομένως όσοι ζουν σε αγροτικές περιοχές αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ο Dr. Emanuele Cereda, του IRCCS University Hospital San Matteo Foundation, στην Pavia, της Ιταλίας, δήλωσε ότι λόγω της σχέσης υπάρχει

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων για τις δηλώσεις Ρεπούση

από το Γραφείο Τύπου
Πάει πολύ να ασχολούμαστε με την εν λόγω Φιλόλογο-Ιστορικό! (άλλωστε στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι) για τα όσα κατά καιρούς γελοία δημοσιεύει και υποστηρίζει περί της Γενοκτονίας όχι μόνο των Ποντίων, αλλά και ολοκλήρου του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και Θράκης.


Εις στο λεξικόν υπάρχουνε δύο λέξεις,

Σκόπια: Ομάδα διανοουμένων ζητά την παύση των διαπραγματεύσεων για το όνομα

Μάιος 29, 2013.


Ομάδα διανοουμένων από το νοτιοσλαβικό κράτος απαιτεί την άμεση αναστολή των διαπραγματεύσεων για τη διαφωνία του ονόματος με την Ελλάδα και την κατάθεση  αίτησης,  για την ένταξη στα Ηνωμένα Έθνη με την ονομασία «Μακεδονία», γιατί σύμφωνα με αυτούς η κάθε αλλαγή  στην ονομασία του κράτους θα καταργήσει και την έννοια του«μακεδονικού» λαού.


«Η πίεση για αλλαγή του ονόματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελευταία μορφή γενοκτονίας, επάνω στη

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδη» για πώληση προϊόντων “μαϊμού”

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Β. Ελλάδας «Αρβανιτίδης». 

Ο Γ. Αρβανιτίδης κατηγορείται ότι στα σούπερ μάρκετ του κατέληγαν καλλυντικά και απορρυπαντικά «μαϊμού» που κατασκευάζονταν σε αποθήκη στο Λάκωμα Χαλκιδικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στήσει στην αποθήκη εργαστήριο στο οποίο κατασκεύαζε καλλυντικά και απορρυπαντικά, στα οποία μετέπειτα τοποθετούσε ετικέτες από επώνυμες μάρκες προϊόντων και τα μεταπωλούσε

Μόνο με συναίνεση η δωρεά οργάνων

Με το νόμο «η αφαίρεση οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του». Η τροποποίηση αυτή έγινε με εισήγηση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Οκτώβριο του 2011.



Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΜ καθησυχάζει τους πολίτες και διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται μοσχεύματα από αποβιώσαντα δότη, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς του ή ενάντια στην αρνητική του δήλωση.

Η δωρεά οργάνων γίνεται και θα γίνεται πάντοτε συναινετικά, υπογραμμίζει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων ενόψει της έναρξης ισχύος του νόμου περί δωρεάς οργάνων, την 1η Ιουνίου, που αφορά την αφαίρεση οργάνων από αποβιώσαντες δότες.

Η «αντίθεση» στην αφαίρεση οργάνων εκφράζεται με σχετική δήλωση, που αποστέλλεται, ανά πάσα στιγμή, στον ΕΟΜ και διασφαλίζει ότι:

Τουριστική προβολή της Χαλκιδικής σε τρεις ηπείρους

Στις ΗΠΑ, πάνω από 12 εκατομμύρια Αμερικανοί θα ενημερωθούν για τις γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματα της Χαλκιδικής, μέσα από άρθρα και εκπομπές...Στην Ινδία, 210.000 αναγνώστες του περιοδικού "Global Destinations" θα βαδίσουν στα χνάρια του Μεγαλέξανδρου και του Αριστοτέλη, μαθαίνοντας για τη γενέθλια γη τους.






Στην Ιταλία, οι "φανατικοί" του τουριστικού περιοδικού "Marco Polo" θα δουν την πρωταγωνίστρια της ιταλικής τηλεόρασης, Μιτσελίνι, να ποζάρει στις χαλκιδικιώτικες παραλίες, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουν

Τράπεζα Πειραιώς: Αγόρασε τη Λαϊκή με όσα της χρωστούσε η οικογένεια Σάλλα

Η Τράπεζα Πειραιώς αγόρασε τα υποκαταστήματα της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα με όσα χρήματα περίπου χρωστούσε στην τελευταία η οικογένεια του πρόεδρου της πρώτης Μιχάλη Σάλλα, δηλαδή 150.000.000 ευρώ. 


Αυτή είναι μια είδηση που δεν αναφέρει πλέον μόνο το www.koutipandoras.gr και το HOT DOC, αλλά επιβεβαιώνεται κι από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής, η οποία εξετάζει τα αίτια της τραπεζικής κρίσης στη Μεγαλόνησο.
Σύμφωνα με ευρήματα του επιτόπιου ελέγχου της Κεντρικής Τράπεζας της

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα


Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!
Πρόσφατο δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές
 
Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία.

Οι Έλληνες μαθητές αρχίζουν να αποτελούν μειονότητα καθώς οι περισσότερες οικογένειες είτε μετακομίζουν σε άλλες περιοχές, είτε στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία άλλων δήμων. Αυτό όμως που δημοσιεύεται στο σημερινό Τύπο, ξεπερνά κάθε φαντασία. Όπως αποκάλυψε μαθητής σχολείου του

Διαβάστε ποιες είναι οι 393 παραλίες σε όλη την Ελλάδα που πήραν γαλάζια σημαία

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με “Γαλάζια Σημαία” για το 2013. 

Με 393 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει και πάλι, όπως τα τελευταία χρόνια, τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 49 χώρες.O πλήρης κατάλογος με τις 393 παραλίες που βραβεύτηκαν για το 2013 με γαλάζια σημαία έχει ως εξής:

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Όργιο σπατάλης στο Ερ. Ντυνάν- Δώριζε τσάντες Louis Vuitton, κοσμήματα Cartier, άνθη ετήσιας δαπάνης 200.000 ευρώ




«Γενναιόδωρη» η διοίκηση του θεραπευτηρίου Ερρίκος Ντυνάν. Τσάντες Louis Vuitton, κοσμήματα Cartier, άνθη ετήσιας δαπάνης 200.000 ευρώ δώριζε, μεταξύ άλλων, σε συμβούλους, επώνυμους ασθενείς και κρατικούς αξιωματούχους. Με την ευκαιρία ονομαστικών εορτών σε γραφεία και οικίες προς σύσφιξη των δημόσιων σχέσεων, όπως εξηγήθηκε αρμοδίως...

Τα στοιχεία προκύπτουν από καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Βόμβα μεγατόνων: Λουκέτο στην ΕΡΤ μέσα στο καλοκαίρι

Kατ’ επιταγή της τρόικας!
Η κυβέρνηση φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ, σε μια κίνηση στρατηγικού εντυπωσιασμού αλλά και άμεσων, απτών αποτελεσμάτων, στο περιθώριο της απαίτησης της τρόικας για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η “Real News”.


Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα θέμα έχει αποτελέσει αντικείμενο

Βάνα Μπάρμπα: «Πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη. Ζούσα σε μια μεζονέτα 400 τ.μ. και τώρα νοίκιασα ένα πολύ μικρότερο διαμέρισμα»

ΣΥΜΦΟΡΑΑΑΑ!!!
 
Η Βάνα Μπάρμπα «άνοιξε την καρδιά της» και μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που της δημιούργησε η κρίση και την κατάθλιψη που βίωσε. «Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το ’11 και το ’12, ήμουν όπως όλη η
Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ. Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού. Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα,

Ο Μ.Φραγκιαδάκης έφυγε από το Δήμο Αθηναίων, πήγε στην Τσέλσι και της αποφέρει ετησίως έσοδα 50 εκατ. ευρώ




Ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης εργαζόταν στο γραφείο συνεδρίων του Δήμου Αθηναίων ,αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Λονδίνο.

Εκεί ,λοιπόν ,«ντύθηκε» με τα χρώματα της Τσέλσι, ανέλαβε το τμήμα παροχής υπηρεσιών εστίασης στην ομάδα και τελικά κατάφερε να της αποφέρει ετήσια έσοδα ύψους 50 εκατ. ευρώ!{Ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης κατέχει τη θέση του Γενικού Δ/ντή}.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...