Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης της Media Markt

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 89χρονος ιδιοκτήτης της Media Markt, Otto Beisheim, μέσα στο σπίτι του στη Βαυαρία. 

Ο Γερμανός πολυεκατομμυριούχος έπασχε από μια ανίατη ασθένεια ενώ ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Γερμανίας χάρη στην ιδέα του να φέρει το «Cash and

ΒIAZETAI H AΛΗΘΕΙΑ. ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!


Στην Άμανπουρ του CNN ο ΓΑΠ άνοιξε την καρδιά του. Πονάει, είπε...

Σπάνε τα φτερά της νέας γενιάς, είπε, με την λιτότητα. Αυτό με μια κιθάρα θα ήταν ένα υπέροχο soul κομμάτι. Κι έτσι θα είχε και η Κριστιάν Άμανπουρ υψηλή τηλεθέαση (αμέ, πως!)
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ερωτήθη από τη δημοσιογράφο στο Cnn: «Ήσαστε πρωθυπουργός της χώρας, το ίδιο και ο πατέρας σας, το ίδιο και ο παππούς σας.Πώς νιώθετε όταν βλέπετε το λαό να πονάει;" για να λάβει την απάντηση: 

«Κι εγώ πονάω. Έπρεπε να πάρω δύσκολες αποφάσεις, γιατί αντιμετωπίζαμε τη

Λεπτό προς λεπτό η διάσωση της γυναίκας που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της - Συγκλονιστική η αυτοθυσία των συμπολιτών


Συγκλονιστική η αυτοθυσία των συμπολιτών που κυριολεκτικά της έσωσαν τη ζωή..

Παγκόσμια ελληνική πρωτιά στο θαλάσσιο σκι

Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο 17χρονος Γιάννης Ναθαναήλ, στο σλάλομ του θαλάσσιου σκι.

Ο 17χρονος αθλητής είναι ο πρώτος Έλληνας που κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση, στην οποία έφτασε μετά το πέρας του 14ο παγκόσμιου πρωταθλήματος, στην Αυστραλία.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Βλέπετε έναν 60χρονο; Ξανασκεφτείτε το

Παρά την ηλικία του, αποδεικνύει ότι το όμορφο σώμα δεν έχει να κάνει με το πόσα χρόνια κουβαλάς στην πλάτη σου.

Ο λόγος για τον άνδρα της φωτογραφίας που δηλώνει ότι είναι 60 ετών, παρόλα αυτά ακόμη και ένας 20άρης θα ζήλευε τους κοιλιακούς του!

Ο εν λόγω άνδρας «ανέβασε» την εικόνα στον διαδικτυακό ιστότοπο «Reddit» υπογράφοντας ως «CrazyDrummer» και σχολίασε: «Είμαι 60 ετών».

Τη φωτογραφία σχολίασαν πάνω από 1.700 άτομα, που εξέφρασαν το θαυμασμό τους

ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Στο φ. 60 της Ζαγάλισα (Απρίλιος-Μάιος 2012), είχαμε για πρώτη φορά επισημάνει την διείσδυση του τουρκικού εθνικισμού και στο θρακικό ποδόσφαιρο. Αναφερθήκαμε στην ομάδα του τουρκικού προξενείου, στους συλλόγους φίλων των τουρκικών ομάδων (Γαλατά Σαράι, Φενέρ Μπαχτσέ κ.ά.), στις συνευρέσεις των ομάδων με Τούρκους επισήμους, στις σκανδαλώδεις, για τις σημερινές συνθήκες, οικονομικές δυνατότητες κάποιων μειονοτικών ομάδων, στο ετήσιο τουρνουά των μειονοτικών ομάδων στη μνήμη του αποθανόντος εθνικιστή ανεξάρτητου βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, στην πρόθεση μεγάλου τουρκικού επιχειρηματικού ομίλου να εξαγοράσει τον Πανθρακικό, αλλά και στην

Έκαναν τον Μέγα Αλέξανδρο πιστωτική κάρτα

Σε ακόμη μια προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας η οργάνωση «United Macedonian Diaspora» που εκπροσωπεί καταγόμενους από την ΠΓΔΜ προχώρησε στην έκδοση πιστωτικής κάρτας με την προσωπογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 
Η εν λόγω οργάνωση έχει

Παραλίγο να σκοτωθεί υπάλληλος μέσα στη Βουλή

Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά από εκεί για να μην πέσουν στην αίθουσα της ολομέλειας. Την ώρα εκείνη, στα υπουργικά έδρανα

Φρεγάτες και F15: Γιατί όλοι θέλουν να “εξοπλίσουν” την “χρεοκοπημένη” Ελλάδα;

Η υπόθεση ενοικίασης φρεγατών και αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι όροι της “ενοικίασης” -και φυσικά το κόστος- θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Γάλλοι δεν έκαναν αυτή τη πρόταση τυχαία. Ο στόχος είναι προφανής και οι γαλλικές εφημερίδες το έγραψαν από χθες: “επανεκκίνηση των αγορών από Γαλλία”.

Αγορές στη παρούσα φάση δεν μπορούν να γίνουν, αν και πολλοί στην Αθήνα θα το ήθελαν. Αλλά ποιος θα

Ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Κριτήρια

Αρχές Μαρτίου λαμβάνει σάρκα και οστά η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Οι τελευταίες αντιρρήσεις από πλευράς τρόικας φαίνεται ότι έχουν καμφθεί και η πολυπόθητη έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης εκτιμάται ότι μπορεί να επιφέρει ελάφρυνση για το 15-20% των δανείων με προσημείωση ακινήτου (στεγαστικά ή καταναλωτικά) που έχουν λάβει ιδιώτες.

Σε κάθε περίπτωση, θα προσφέρει μια ευκαιρία στους Έλληνες που βάλλονται από την κρίση να αποπληρώσουν τα δάνειά τους μέσα από περίοδο χάριτος έως 4 χρόνια όπου θα καταβάλλονται μόνο τόκοι με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο.

Η ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση

Οκτώ είναι τα βασικά σημεία της νομοθετικής ρύθμισης που προωθεί η κυβέρνησα για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά:

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
“Η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές της! Αναγκάστηκα και εγώ και πολλοί άλλοι να ψηφίσουμε το μνημόνιο, γιατί αλλιώς … η χώρα θα διαλυόταν”. “Πιστεύω πως η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές – δεν υπήρχε άλλη λύση”.

Αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, αποτελεί δήλωση-αποδοχή εσχάτης προδοσίας.....



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ (βίντεο)

Οι τροφές που ευθύνονται για την πρόκληση φλεγμονών στον οργανισμό

Τροφές φαινομενικά… αθώες για τον οργανισμό, ευθύνονται συχνά για την εμφάνιση φλεγμονής, μιας κατάστασης που βλάπτει τους υγιείς ιστούς, αυξάνει την αρτηριακή πίεση, και μπορεί δυνητικά να ενθαρρύνει τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν. 

Δείτε τα υγιεινά υποκατάστατά τους...Μαργαρίνη, ζωικά λίπη, άσπρο ψωμί και πλούσια σε αλάτι μίγματα μπαχαρικών… είναι μερικά μόνο από τα τρόφιμα που μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές στον οργανισμό μας. Οι περισσότεροι τα περιλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση στο τραπέζι μας, φαίνεται όμως να αγνοούμε τις βλαβερές, για τον οργανισμό μας, συνέπειές τους.

Τροφές φαινομενικά… αθώες για τον οργανισμό, ευθύνονται συχνά για την εμφάνιση φλεγμονής,

Με εξετάσεις η εισαγωγή σε πειραματικά γυμνάσια και λύκεια

Ειδική δοκιμασία με τεστ δεξιοτήτων για τους μαθητές

Oι υποψήφιοι μαθητές στα πειραματικά γυμνάσια και λύκεια θα εισάγονται από φέτος με εξετάσεις και συγκεκριμένα έπειτα από εξεταστική διαδικασία δύο ωρών σε τρία μαθήματα από το δημοτικό στο γυμνάσιο και τρίωρη

Η 42χρονη Σουηδέζα κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου δίνει μάχη με τον καρκίνο

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα μετά τη δημοσιοποίηση ότι είναι το πέμπτο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου.

H 42χρονη σήμερα Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ δίνει την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πάσχει από καρκίνο του μαστού και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει!

Ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, την Στοκχόλμη, στην εταιρεία αρχιτεκτόνων AG Arkitekter.

Η Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ είναι ο καρπός της σχέσης του Ανδρέα Παπανδρέου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Παραμύθι δίχως δράκο

Την είδηση μου την μετέφερε μια πολύ καλή μου φίλη τις προάλλες, στο ταβερνάκι. Εντοπίστηκαν -λέει- κάποιοι πονηροί λεφτάδες, οι οποίοι έκλεβαν την ΔΕΗ χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό που έκανε τον μετρητή να γυρίζει αργά. Μ' αυτόν τον τρόπο κατάφερναν να πληρώνουν πενταροδεκάρες, παρ' ότι έμεναν σε πολυτελείς βίλλες με θερμαινόμενες πισίνες κλπ.
"Και λοιπόν;" ρώτησα νηφάλια την φίλη μου.
"Τί και λοιπόν, ρε συ Θοδωρή;" αντέτεινε οργισμένα. "Αυτά τα λεφτά που κλέβανε εκείνοι, η ΔΕΗ τα φορτώνει σ' εμάς. Σου λέει, θά 'πρεπε να πληρώνουν τέσσερα χιλιάρικα λογαριασμό κι αυτοί δεν πλήρωναν ούτε χίλια".
"Δηλαδή, τώρα που τους πιάσανε και αποκαταστάθηκε η τάξη, θα φτηνύνει ο λογαριασμός σου, έτσι;" επέμεινα με το ίδιο νηφάλιο ύφος, ρουφώντας το κρασί μου.
Με κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα σκεφτική. "Ναι", είπε ζωηρά, "το πιστεύω".

ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ψάχνοντας για το θέμα, έπεσα στην παρακάτω μελέτη. Εξαιρετικό το άρθρο, Αξίζει  κανείς να συσχετίσει τις αναφορές για τη συμπεριφορά των κατακτητών Γερμανών τότε, με το σήμερα. Θα εκπλαγείτε απο τις ομοιότητες. 
Καλή ανάγνωση
Θάνος


apopsi
Κατοχικό Δάνειο: Μιά Άγνωστη Αλήθεια

Το Βερολίνο προκειμένου να αντιμετωπίσει τους στρατιωτικούς και στρατηγικούς του στόχους στην ευρύτερη ελληνική περιοχή (Λιβύη - Μέση Ανατολή - Βαλκάνια), είχε υποχρεώσει την Ελλάδα να κεφαλαιοδοτεί και να συντηρεί τα στρατεύματα που στάθμευαν σ' αυτήν και είχαν πεδίο δράσης την ευρύτερη περιοχή της. Αυτά ήταν υπερπολλαπλάσια από εκείνα των στρατευμάτων κατοχής. Επί πλέον η Ελλάδα ανεφοδίαζε με τρόφιμα το μέτωπο της Λιβύης.

Στόχος των στρατευμάτων αυτών ήταν αφ' ενός μεν τα πετρέλαια της Λιβύης και της Μέσης Ανατολής αφ' ετέρου δε η ενίσχυση της άμυνας των Βαλκανίων. Από τα Βαλκάνια, το Βερολίνο εξασφάλιζε στην πολεμική του βιομηχανία το 20% του αντιμονίου, το 50% των ορυκτελαίων, το

12 σχέδια - 12 θεοί

Παρουσιάζουμε το σύνολο των σχεδίων που μεταρρυθμίζουν την οπιασθοδρομική ελληνική κοινωνία, μετατρέποντάς την σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, φιλελεύθερο κράτος.

1.Σχέδιο (Ξένιος) Δίας: το κράτος μας αποφασίζει να οργανώσει καλύτερα τη φιλοξενία που παρέχει στους αλλοδαπούς φιλοξενούμενούς μας. Εργαλείο-κλειδί: "σκούπα".

 
2.Σχέδιο Ήρα: νόμος-τομή που αθωώνει επιτέλους συζύγους που διέπραξαν έγκλημα πάθους, με απαραίτητη προϋπόθεση η σύλληψη να είναι "στα πράσα". Η άδεια οπλοφορίας θεωρείται προαπαιτούμενη.

 
3.Σχέδιο Ποσειδώνας: καθιερώνεται το ένα δρομολόγιο το χρόνο στα ακριτικά νησιά, αφού είναι κοστοβόρα τα πολλά πήγαινε-έλα. Σ' αυτό το μοναδικό ετήσιο δρομολόγιο θα μισθωνεται παπάς, ο οποίος θα επιφορτίζεται με την κηδεία και το θάψιμο όσων νησιωτών βρεθούν σ' αυτό το χρόνο πεθαμένοι.

 
4.Σχέδιο Δήμητρα: απαγορεύεται στο εξής η σπορά φασολιού, κολοκυθιού και

Χαίρε, βάθος (σκέψης) αμέτρητο...


Η υποκρισία, τελικά, είναι ισχυρότερο όπιο απ' τη θρησκεία...

Ο κ. Κουράκης, λοιπόν, μια φορά κι έναν καιρό, γνωστός αριστερός, υπερασπιστής παντός κατατρεγμένου - πραγματικά, ή φανταστικά, δεν έχει σημασία -, φανατικός προασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως όλοι άλλωστε οι συν - αριστεροί, και πολέμιος του φασισμού και του ολιγαρχικού τρόπου αφαίμαξης των Ελλήνων μέσω οθωμανικών φόρων, επέδειξε μιαν απίστευτη εφευρετικότητα και ένα βάθος σκέψης που θα εντυπωσίαζε τον κάθε αντικειμενικό παρατηρητή του δράματος που εκτυλίσσεται στην Ελλάδα - το οποίο, αν δεν περιελάμβανε κατεστραμμένες ανθρώπινες ζωές και αυτοκτονίες,

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αχ και να γνωριζαμε τι μας ταϊζουν…

Αυτές τις μέρες έχει κορυφωθεί η ανησυχία με το σκάνδαλο της διάθεσης τεραστίων ποσοτήτων αλογίσιου κρέατος, το οποίο περνούσε στην ευρωπαϊκή αγορά ως βοδινό. Το κρέας έφευγε από τη Ρουμανία με την σαφή σήμανση «κρέας αλόγου» αλλά αργότερα η σήμανση άλλαζε σε «βοδινό».
 
Η γαλλική εταιρεία επεξεργασίας κρέατος Spanghero πωλούσε, εν

Κύπρος: Ένα νέο μάθημα της ιστορίας

Προκαλεί έκπληξη σε πολλούς το πώς είναι δυνατόν ο υπέρμαχος του Σχεδίου Ανάν, το δωσίλογο ανδρείκελο, ο Αναστασιάδης, πήρε στις εκλογές το ποσοστό 45% των ψήφων, όταν, πριν από 9 χρόνια, οι Κύπριοι είχαν ψηφίσει κατά του Σχεδίου Ανάν, με το συντριπτικό ποσοστό του 76% περίπου.

Καμία έκπληξη. Απλώς επαναβεβαιώνεται ο αδυσώπητος ιστορικός νόμος: Οι εγκλωβισμένοι λαοί ΕΝΤΟΣ των συμπληγάδων της αποικιοκρατίας ΔΕΝ μπορούν να βρούνε ΚΑΜΙΑ διέξοδο ΜΕΣΑ από τους κοινοβουλευτικούς δρόμους.

Το μέγα αυτό δίδαγμα της Ιστορίας φαίνεται ότι το ξεχνάμε…

Τι μπορούσε να κάνει ΕΚΛΟΓΙΚΑ ο κυπριακός λαός. Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΛΟ το σκηνικό της Κύπρου είναι ανάλογο του δικού μας: Δωσίλογο σκηνικό των

Σε προϊόντα της Nestle, ίχνη από DNA αλόγου

Οι αποκαλύψεις για το διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου δεν έχουν τέλος. Μια από τις  μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων, η Nestle, απέσυρε από την αγορά γεύματα με μακαρόνια με κιμά από την αγορά της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας, αφού εντοπίστηκαν ίχνη από DNA αλόγου.

Η ελβετική εταιρία, που μόλις πριν από

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Mηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας κατά τη διαμόρφωση του σχεδίου «Αθηνά» κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εκπρόσωπος των

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο το ζεύγος Ομπάμα;

Οι χωριστές διακοπές του ζεύγους Ομπάμα φουντώνουν για δεύτερη φορά τις φήμες που θέλουν το πολυαγαπημένο ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.  

Οι φήμες για κρίση στο γάμο τους κυκλοφόρησαν ξανά στην Ουάσιγκτον όταν ο αμερικανός πρόεδρος

Χιλή: Εμβόλιο βάζει τέλος στον αλκοολισμό

Τη λύση στο πρόβλημα του αλκοολισμού επιχειρεί να δώσει επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου της Χιλής καθώς ερευνά ένα νέο εμβόλιο για τους αλκοολικούς.

 Το συγκεκριμένο εμβόλιο θα καθιστά την

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Ματωμένη βίλα - Στραγγάλισαν τον μπάτλερ στην εσωτερική πισίνα

Ένα έγκλημα βγαλμένο από ταινία θρίλερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη - Ο υπηρέτης από τη Σρι Λάνκα, βρέθηκε νεκρός με το κεφάλι και τον κορμό από το άψυχο σώμα του, στο νερό της πισίνας...

Όλα έγιναν σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται στους Ελαιώνες της Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Θύμα ένας 25χρονος

“Britamgate”: To σκάνδαλο που ίσως να ανατρέψει τα δεδομένα στη Συρία


Νέες αποκαλύψεις-σοκ για σχέδια επιχειρήσεων παραπλάνησης με χημικά όπλα στην συριακή ενδοχώρα, από βρετανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, με δράση στο Ιράκ και γραφεία στο Ντουμπάι.

Ρωσικό Ίδρυμα Γεωστρατηγικών Ερευνών
 Strategic Culture Foundation


Στις 22 Ιανουαρίου δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά η είδηση για μια τεράστια διαρροή ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο. Η Britam, βρετανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, δέχθηκε κυβερνοεπίθεση από

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΘΟΛΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΘΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ;

Aμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μπορείτε να εντοπίσετε τα Lego σε αυτές τις φωτογραφίες;

Ο γλύπτης Nathan Sawaya και ο φωτογράφος Dean West ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σειρά από εικόνες, την οποία ονόμασαν «In Pieces», χρησιμοποιώντας την τέχνη της φωτογραφίας και τα πασίγνωστα τουβλάκια Lego. Μπορείτε να εντοπίσετε τα στοιχεία κάθε φωτογραφίας που έχουν κατασκευαστεί με Lego;

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΜΑΥΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Σε προχθεσινή ανακοίνωσή της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαφήμιση διαδραματίζεται στο μέλλον και παραθέτει εικοτολογίες και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα καθώς παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα συμβεί. Εξάλλου είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί τη μέθοδο της σύγκρισης με σαφή στόχο τους

Το πολιτικό φλερτ με το μεσαίο χώρο συνεχίζεται

Επίκειται συνάντηση Τσίπρα-Καραμανλή.
Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στις 6 Μαρτίου στο πλαίσιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...