Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο το ζεύγος Ομπάμα;

Οι χωριστές διακοπές του ζεύγους Ομπάμα φουντώνουν για δεύτερη φορά τις φήμες που θέλουν το πολυαγαπημένο ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.  

Οι φήμες για κρίση στο γάμο τους κυκλοφόρησαν ξανά στην Ουάσιγκτον όταν ο αμερικανός πρόεδρος

αποφάσισε να περάσει την Ημέρα των Προέδρων (που γιορτάζεται την Τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου λόγω των γενεθλίων του Τζορτζ Ουάσιγκτον) μακριά από την Μισέλ. 

Το ίδιο σενάριο είχαμε παρακολουθήσει και πέρυσι, καθώς ο Ομπάμα είχε προεκλογική εμφάνιση στη Φλόριδα και εκείνη πήγε με τις κόρες τους για σκι στο Κολοράντο.  


Έτσι λοιπόν και φέτος…  


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των «Νέων» η Μισέλ με την Σάσα και την Μαλία πήγαν στο Άσπεν, αλλά εκείνος – παρόλο που δεν έχει εκλογικές υποχρεώσεις – δεν τις ακολούθησε, αντιθέτως τράβηξε μακριά προς την ηλιόλουστη Φλόριδα και το Παλμ Μπιτς για να απολαύσει γκολφ.  


«Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ 24 ώρες την ημέρα και θα συνεχίσει να εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις του ακόμα και όταν απολαμβάνει ένα σύντομο διάλλειμα με μερικούς φίλους το Σαββατοκύριακο», δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζο Έρνεστ, φανερά ενοχλημένος από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.   


on-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...