Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

9.000 «πεσμένοι στρατιώτες» στέλνουν μήνυμα ειρήνης

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι Βρετανοί καλλιτέχνες Jamie Wardley και Andy Moss, συνοδευμόμενοι από πολλούς εθελοντές έφτασαν σε παραλία της Νορμανδίας με τσουγκράνες προκειμένου να δημιουργήσουν στην άμμο 9.000 σιλουέτες πεσμένων στρατιωτών.

perierga.gr - 9.000 "πεσμένοι στρατιώτες" στέλνουν μήνυμα ειρήνης!

Με τίτλο «The Fallen 9000″, το έργο Τέχνης είχε σκοπό να θυμίσει στους κατοίκους αλλά και στους ξένους τους Γερμανούς και τις συμμαχικές δυνάμεις που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της Απόβασης στη Νορμανδία που έγινε στις 6 του Ιουνίου 1944, τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ομάδα αποτελούνταν αρχικά από 60 εθελοντές, αλλά το πλήθος αυξήθηκε σε 500, που έσπευσαν να βοηθήσουν. Αν και βραχύβιας διάρκειας το έργο,

Δεν θα προκαταβληθεί τελικά το επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Picture

Τελικά τα σαϊνια – δολοφόνοι αποφάσισαν ότι δεν θα προκαταβληθεί ούτε φέτος το επίδομα θέρμανσης στους δικαιούχους παρότι η κυβέρνηση διαθέτει 185 εκατομμύρια ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στη διατήρηση του υφιστάμενου κανονισμού, της διασύνδεσης δηλαδή του επιδόματος με την αγορά πετρελαίου, καθώς

Η νέα εταιρεία της Λίνας Στουρνάρα και οι νέες µπίζνες µε το ∆ηµόσιο


«Φρέσκες» δουλειές χιλιάδων ευρώ από το δηµόσιο παίρνει, πλέον, η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα. ∆ιοργάνωση συνεδρίων, παραγωγή κοινωνικών µηνυµάτων, διεξαγωγή ερευνών και σύντοµα και... δηµοσκοπήσεις είναι τα νέα κόνσεπτ που δουλεύει!

Τι κι αν καθηµερινά βάζουν «λουκέτο» δεκάδες εταιρείες... Κάποιους η κρίση δεν τους αγγίζει!

Μεταξύ αυτών, η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, οι δουλειές της οποίας

Περί εγκλημάτων σοφίσματα. Προϊόντα άγνοιας, αγκυλώσεως ή πονηρίας;


Απορρίπτοντας εξαρχής τους μισάνθρωπους που δικαιολογούν εγκλήματα λαθρομεταναστών και φονταμενταλιστών για ψευδεπίγραφους «κοινωνικούς» και «ιδεολογικούς» λόγους και αναφέρομενος σ’ εκείνους που κατά συνείδηση ή, έστω, κατ’ ανάγκη καταδικάζουν όλα ανεξαιρέτως τα εγκλήματα και όλους ανεξαιρέτως τους εγκληματίες, παρατηρώ: 


Πολλοί «βαρείς» σχολιαστές (αναλυτές, «ειδικοί», δημοσιογραφούντες και πολιτικοί), αλλά και ελαφρότεροι (απλοί άνθρωποι κομματικοποιημένοι και μη) κατακλύζουν τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, έντυπα και διαδίκτυο με σχόλια, στα οποία επιχειρηματολογούν κατά της «εξίσωσης» των εγκλημάτων. 



Φρονούν ότι η δολοφονία Φύσσα και η δολοφονία Καντάρη λόγου χάρη, δεν μπορούν να συγκρίνονται, ούτε πολύ περισσότερο να «εξισώνονται», αφού η πρώτη έχει σαφές πολιτικό χρώμα (δράστης συνδεόμενος με ομάδα κρούσης ακροδεξιού κόμματος, θύμα με έντονη αντιφασιστική δράση, κίνητρο οι πολιτικές διαφορές), ενώ η δεύτερη αφορά σε κοινό έγκλημα (δράστες και θύμα παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, κανένα ιδεολογικό υπόστρωμα, κίνητρο η ληστεία). 



Προχωρούν μάλιστα ακόμη παραπέρα. Διακηρύττουν ότι ούτε και η δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων στο υποκατάστημα της Marfin μπορεί να συγκρίνεται με τη δολοφονία Φύσσα, αφού η πρώτη διαπράχθηκε από αγνώστους με άγνωστα και σκοτεινά κίνητρα, ενώ η δεύτερη από γνωστούς (και μη εξαιρετέους) με προφανή κίνητρα. 



Λυπάμαι, αλλά είμαι υποχρεωμένος να διαφωνήσω καθέτως και καθ’ ολοκληρία. 



Και οι μεν απλοί σχολιαστές δικαιολογούνται (ο καθένας μπορεί να είναι αδιάβαστος, κακώς πληροφορημένος, υποκειμενικός, συναισθηματικά φορτισμένος ή απρόσεκτος), οι δε «βαρείς» τοιούτοι καθόλου. Στους τελευταίους καταλογίζω δόλο ή εμμονές. Οι βαθυστόχαστες αναλύσεις τους είναι εκ του πονηρού. Έχουν ταπεινά ελατήρια (από ψηφοθηρία έως αποπροσανατολισμό του λαού) ή πάσχουν από ιδεολογική αγκύλωση. 



Έχω ξανατονίσει (σε απλή γλώσσα· εδώ) ότι η διάκριση των εγκλημάτων αναλόγως του κινήτρου τους (πολιτικά και μη, ρατσιστικά και μη, σεξουαλικά και μη, οτιδήποτε άλλο και μη), θεμιτή βεβαίως για εκπαιδευτικούς-διδακτικούς σκοπούς στις οικείες επιστήμες (Εγκληματολογία, Νομική), αποτελεί ευθεία προσβολή της Λογικής επιστήμης όταν χρησιμοποιείται εντέχνως, για αλλότριους σκοπούς, ιδιαίτερα όταν δράστες και κίνητρα συγκαλύπτονται εσκεμμένα. Με άλλους λόγους, η

Η φωτογραφία από το Αφγανιστάν που συγκλονίζει. Έβγαλαν 9χρονο κορίτσι σε δημοπρασία

Η φωτογραφία από το Αφγανιστάν συγκλονίζει. Το κοριτσάκι μόλις εννέα χρονών έχει κρύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του από ντροπή. Είναι η η φωτογραφία από την “δημοπρασία” του!

Η φωτογραφία προέρχεται από το facebook . Και δημοσιοποιείται λίγες μέρες μετά από την είδηση ότι η γνωστή τραγουδίστρια Μαντόνα πούλησε

Λιγότερος φόρος για όσους πληρώνουν με πιστωτική κάρτα

Τα κίνητρα συλλογής αποδείξεων και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής απασχόλησαν δίωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνάντηση μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος.


Στη συνάντηση εξετάσθηκε σε βάθος η θέσπιση κινήτρων για τη χρήση

Αργεντινή: Αναγνωρίστηκε επίσημα το πρώτο διαφυλικό παιδί

Η μικρή Λουλού γεννήθηκε Μάνουελ αλλά πάντα ένιωθε ότι είναι κοριτσάκι.

Σε ηλικία μόλις έξι ετών η μικρή Λουλού, που γεννήθηκε Μάνουελ, από την Αργεντινή είναι το πρώτο παιδί που αναγνωρίζεται επίσημα ως διαφυλικό.

Η μητέρα της, Γκαμπριέλα, δήλωσε

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τις συλλήψεις της ΧΑ

xa-bbc-kentrinews.gr


Σε ολόκληρο τον κόσμο ταξιδεύει η είδηση για την σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του στελέχους Ηλία Κασιδιάρη και άλλων 34 μελών του κόμματος.

Από το BBC, το Al Jazeera, το ITV το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναπαρήγαγαν την είδηση πραγματοποιώντας εκτενή ρεπορτάζ.


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η αστυνομία απαγόρευσε την αυριανή συγκέντρωση των Εφέδρων

Την απαγόρευση της πραγματοποίησης της προγραμματισμένης για το Σάββατο συγκέντρωσης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» στο Σύνταγμα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής απόφασης του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

 


Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει συγκεκριμένα ότι δεν επιτρέπεται «για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας»

Έφυγε από τη ζωή η Πόλυ Πάνου

Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, «σώπασε» για πάντα σε ηλικία 73 ετών, σήμερα, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.



Η Πολυτίμη Κολιοπάνου -όπως ήταν το πραγματικό της όνομα-, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 1940, μεγάλωσε όμως στην Πάτρα. Ο «νονός» του καλλιτεχνικού της ονόματος ήταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο άνθρωπος που την ανακάλυψε στην Πάτρα και έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

 

Η ιστορία της ξεκινά όταν μαθήτρια ακόμα του δημοτικού, κάνει σκασιαρχείο από το σχολείο και πηγαίνει στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, για να ακούσει τα καινούργια τραγούδια της εποχής. Στην ηλικία των 10 ετών εντυπωσιάζει με τις φωνητικές ικανότητες, όταν στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σταύρος

Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος; Πήγε με πλαστικό πέος για αντιντόπινγκ


Οι αθλητές έχουν προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να αποφύγουν τον έλεγχο ντόπινγκ, αλλά ο Ντέβις Λικιάρντι βρήκε έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο για να "κλέψει", χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αργήσατε τη φορολογική δήλωση ; Τι προβλέπει η ποινή

Στα μαλακά πέφτουν περίπου 30.000 φορολογούμενοι οι οποίοι υπέβαλαν τη φετινή φορολογική δήλωση εκπρόθεσμα, δηλαδή μετά τις  2 Σεπτεμβρίου, όπου έληγε η σχετική προθεσμία..

Αν και η φορολογική νομοθεσία προβλέπει ότι τιμωρούνται με πρόσθετο φόρο επειδή δεν τους αναγνωρίζεται η αξία των αποδείξεων που δηλώνουν, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζοντας προφανώς και τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν με το taxisnet,ετοίμασε διάταξη που θα κατατεθεί στη Βουλή σύντομα και η οποία προβλέπει ηπιότερη ποινή...


Πιο συγκεκριμένα, η τροπολογία θα προβλέπει τα εξής:

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι-Εκτός WRC το Ακρόπολις

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι-Εκτός WRC το Ακρόπολις

«Μαύρη» σελίδα για το μηχανοκίνητο αθλητισμού της Ελλάδα καθώς εκτός Πρωταθλήματος 2014, θα βρίσκεται οριστικά το Ράλι Ακρόπολις όπως αποφάσισε στη συνεδρίαση του, το Παγκόσμιου Συμβουλίου

Διάλογος σε νοσοκομείο μετά την αύξηση των νοσηλίων



Ο Αδωνις στο ρόλο του Αρτέμη Μάτσα

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης που, μετά την γκάφα με το θέμα του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, χθες με συνέντευξή του στο BBC μόνο «τεμενάδες» δεν έκανε στους Γερμανούς, εμφανιζόμενος για ακόμη μία φορά «τροϊκανότερος των τροϊκανών».

Οπως ανέφερε: «Η Ανγκελα Μέρκελ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κινέζος Καταδικάστηκε σε θάνατο που σκότωσε βρέφος

Κινέζος Καταδικάστηκε σε θάνατο που σκότωσε βρέφος
Στην εσχάτη των ποινών καταδικάστηκε από δικαστήριο του Πεκίνου ένας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ζητά η τρόικα! Δείτα τα!




-Ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό -Κατάλογος «φωτιά» με μέτρα που καίνε την τσέπη των Ελλήνων.

Άνιση μάχη με το χρόνο δίνει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να καταφέρει να «μπαλώσει» όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες μπορεί, μέχρι τον πρώτο έλεγχο της τρόικας. 


Οι επικεφαλής των δανειστών φτάνουν στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου και στο Μέγαρο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός, καθώς τα μηνύματα από τις Βρυξέλλες κάνουν λόγο για την έναρξη της δυσκολότερης μέχρι σήμερα διαπραγμάτευσης. 


Ο πρωθυπουργός στις επαφές του με τους Μπαρόζο, Ρομπάι και Σουλτς θέλησε να στείλεισαφές μήνυμα ότι η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα. Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αν και απέφυγαν εντέχνως την οποιαδήποτε δέσμευση, συμφώνησαν για αναβολή της

Με άρθρο έφεδροι ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και σύμπραξη λαού - στρατού

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό την προεδρία της εισαγγελίας του Αρείο Πάγου

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά σήμερα το βράδυ υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εμμανουήλ Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Σακελλάκος και εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας.

Διαμαρτυρία με φούστες στην Τουρκία

Όχι δεν είναι σκοτσέζοι, είναι τούρκοι μαθητές. Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησε μια μικρή ομάδα μαθητών λυκείου στην Αττάλεια της Τουρκίας, οι οποίοι φόρεσαν φούστες για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη χθεσινή

Morgan Stanley : Τα δύο σενάρια που θα οδηγήσουν σε πτώση του ευρώ



Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου εδώ και καιρό διαπραγματεύεται με σημαντικό premium έναντι των αποδόσεων της αγοράς ομολόγων. Παρά τις μη ελκυστικές αποδόσεις των ευρωπαϊκών ομολόγων, το ευρώ παρέμεινε ισχυρό...


Η εξήγηση δίνεται από τα στοιχεία ροών των αμερικάνικων μετοχών, όπως επισημαίνει η Morgan Stanley. 


Toν τελευταίο χρόνο, οι αγορές των ΗΠΑ έχουν σημειώσει καθαρές εκροές από τις μετοχές της τάξης των 66 δισ. δολαρίων, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να έχει επενδυθεί στις ευρωπαϊκές μετοχές, εξηγώντας έτσι το

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τρέχουν πανικόβλητοι μετά την αποκάλυψη του Ολυμπία

Αποσύρεται άρον άρον η (ν)τροπολογία που προβλέπει εξαίρεση από την υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες για κατόχους μετοχών ναυτιλιακών

Πρόσθετα μέτρα ζητά η τρόικα και για το 2014

Πολιτικό χρόνο δύο εβδομάδων έχει η κυβέρνηση για να συμφωνήσει στα ουσιώδη με την τρόικα, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα της εκταμίευση της υπό-δόσης του ενός δισ. από το Εurogroup της 14ης Οκτωβρίου. To Εurogroup θα πρέπει να έχει στα χέρια του εισήγηση από το euro working group που θα συνεδριάσει την προηγούμενη Πέμπτη, τα ανοικτά σημεία στη διαπραγμάτευση είναι ακόμα πολλά.

Για την τρόικα δεν νοείται προϋπολογισμός του 2014

Απόρρητη έκθεση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου. Απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου και το κατοχικό δάνειο αποκαλύπτει σήμερα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Realnews και τίτλο «Ιδού οι αποδείξεις κυρία Μέρκελ».

Σύμφωνα με το πόρισμα, το θέμα της απαίτησης των πολεμικών επανορθώσεων Α' και Β' Παγκοσμίων πολέμων, παραμένει σε εκκρεμότητα από το ελληνικό κράτος για πολλές δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, δεν έχει

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Νόμος - έκτρωμα «καίει» τα δάση

Με εντολές της Task Force και της Παγκόσμιας Τράπεζας τα παραδίδουν στις ορέξεις κάθε πικραμένου

Οι εντολές της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Task Force για αλλαγή της νομοθεσίας περί προστασίας των δασών και των δασικών εκτάσεων εισακούστηκαν με ευλάβεια από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, που με ένα σχέδιο νόμου - έκτρωμα, το οποίο ανατρέπει κάθε έννοια συνταγματικότητας, παραδίδει τα δάση και τις δασικές εκτάσεις της χώρας στις ορέξεις κάθε πικραμένου.

Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Δασικά οικοσυστήματα: Ορισμοί, μέτρα προστασίας, ανάπτυξης και διαχείρισης», που τέθηκε σε διαβούλευση, εξαιρεί από την προστασία περίπου 15 εκατομμύρια στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων, τις οποίες «βαφτίζει» δημόσιες γαίες, ενώ επιτρέπει την οικοδόμηση σε δάση και δασικές εκτάσεις από νοσοκομεία και

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

The Big Bang Theory και η αμοιβή του 1 εκατ. δολ. ανά επεισόδιο



S
Το The Big Bang Theory είναι ως γνωστόν η σειρά του CBS που παίζει την τηλεθέαση στα δάχτυλα, με τα επεισόδιά της να τα παρακολουθούν μέχρι 19 εκατομμύρια τηλεθεατές, καθιστώντας για παράδειγμα την έκτη σεζόν της από τα μεγαλύτερα hit της Αμερικανικής τηλεόρασης για φέτος και όχι μόνο.

big bang
Φυσικά αυτά τα νούμερα δεν περνάνε απαρατήρητα από το καστ, που πρόσφατα απαίτησε γερές αυξήσεις στην αμοιβή του. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Mayim Bialik και Melissa Rauch που κέρδιζαν 25.000 δολάρια ανά

O γελοίος...

Αυτή η κυβέρνηση εκτόξευσε μέσα σε ένα χρόνο πάνω από 30% την ανεργία δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για μια κοινωνική έκρηξη-που,πάντα, είναι προ των πυλών. Και ο γελοίος αυτός τύπος,που απ'το πρωί ως το βράδυ είναι στα παράθυρα των καναλιών,είπε το ασύλληπτο: "Αυτή η κυβέρνηση, κατάφερε για πρώτη φορά μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια,να 

Τέλη Κυκλοφορίας και στα «καθαρά» Ι.Χ.

Στο άμεσο μέλλον τα κρατικά έσοδα θα περιοριστούν σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έναντι 1,3 δισ. ευρώ που ήταν το 2012.

Απώλειες 476 εκατ. ευρώ και από τον ΦΠΑ στα ΙΧ στην τελευταία εξαετία.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν τεθεί η κατάργηση του Τέλους Ταξινόμησης για αυτοκίνητα με αξία έως 20.000 ευρώ, η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης για αυτοκίνητα με βάση την αξία λιανικής τιμής τους, η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του Φόρου Πολυτελείας αλλά και του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης, το «αγκάθι» του Φόρου Πολυτελείας στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ο τρόπος καταβολής αλλά και ριζικής αλλαγής των Τελών Κυκλοφορίας με βάση την αξία λιανικής μέχρι και η αλλαγή των Τεκμηρίων Διαβίωσης.

Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών έχουν μπει τα Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας που επιβάλλονται στα καινούρια αυτοκίνητα με εκπομπές ρύπων κάτω από 100 γρ./CO2, δηλαδή και στα πετρελαιοκίνητα καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος δημιουργίας νέας «μαύρης τρύπας» στον κρατικό προϋπολογισμό. Μάλιστα ήδη

Πώς αφαιρούνται οι ύποπτες ελιές


Η αφαίρεσή των "ύποπτων ελιών" πραγματοποιείται είτε με λέιζερ είτε με χειρουργική αφαίρεση και η δεύτερη αποτελεί και την καλύτερη μέθοδο για να ληφθεί δείγμα και να σταλεί για ιστολογική εξέταση, όπως μας επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης.

Αρκούδα ικετεύει για τροφή σε αυτοκινητόδρομο (βίντεο)

Αν πιστεύετε ότι τα έχετε δει όλα, κάνετε λάθος. Γιατί τα βίντεο που έρχονται από την Ρωσία έχουν πάντα κάτι το ξεχωριστό να μας πουν. Έτσι, μετά τους μεθυσμένους οδηγούς, έχουμε άλλους που σταματούν στον αυτοκινητόδρομο για να προσφέρουν λίγη τροφή σε μια αρκούδα (ναι, καλά διαβάσατε) που ικετεύει για φαγητό!
 
Στη Ρωσία, δεν έχουν πιθήκους, όπως στην Ινδία, έχουν αρκούδες. Ναι, αληθινές καφέ αρκούδες που κατεβαίνουν στην εθνική οδό και να ανεβαίνουν στο παράθυρό σας.

Οι άνθρωποι που θα δείτε στο συγκεκριμένο βίντεο, έχουν συνηθίσει όχι

Σεισμό έως 6 ρίχτερ προβλέπουν στην Ελλάδα εντός 48 ωρών…Εξυπηρετούν κάτι τέτοιου είδους προβλέψεις ;


Σύμφωνα με το World Earthquakes το οποίο προβλέπει σεισμικές δονήσεις σε όλη τη γη μέσω ειδικών αλγορίθμων αναμένεται νέος σεισμός εντός 48 ωρών με ένταση

Δεν θα πιστεύετε πως τιμώρησε ο Καναδάς Σομαλό λαθρομετανάστη που βίασε, σκότωσε και τεμάχισε νεαρή κοπέλα

Τέσσερα χρόνια πριν, μια όμορφη γυναίκα από την Αλμπέρτα του Καναδά, με το όνομα Jenna Cartwright βιάστηκε βάναυσα, δολοφονήθηκε και το σώμα της τεμαχίστηκε. Οι αρχές απέκρυψαν κάθε πληροφορία από το κοινό

Έγινε κλέφτης για να έχει το παιδί του μαρκαδόρους


man
Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΛΙΝΑΡΔΟΥ g.linardou@eleftherotypia.net
«Τρέξτε γρήγορα, ο δράστης είναι επικίνδυνος». Η Αστυνομία έφτασε γρήγορα στον τόπο του «εγκλήματος» με έτοιμες τις χειροπέδες. Ο κλέφτης, πού είναι ο κλέφτης; Ο «κλέφτης», μια σοκαρισμένη φιγούρα της σύγχρονης τραγικής ελληνικής πραγματικότητας. Καταρρέει. Το «έγκλημά» του; Εκλεψε ένα κουτί πολύχρωμους μαρκαδόρους για το παιδί του! Η «λεία» του δεν ξεπερνούσε σε αξία τα 18 ευρώ.

Μέχρι πριν από δύο χρόνια, ο 46χρονος άνδρας από τον Βόλο μπορούσε να ζήσει άνετα την οικογένειά του. Τα προβλήματα, βέβαια, είχαν ήδη ξεκινήσει με τη μικρή επιχείρηση που διέθετε, αλλά ήταν πεπεισμένος ότι θα τα βγάλει πέρα. Η ζωή, όμως, δεν τον άκουσε. Η δουλειά κατέρρευσε και, εδώ και αρκετό καιρό, άνεργος πια, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Πριν από λίγες ημέρες, το παιδί του ξεκίνησε σχολείο. Εντάξει με τα βιβλία –

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Παντρεύτηκε ο 83χρονος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος την 42χρονη σύντροφό του (φωτο)

Παντρεύτηκε ο 83χρονος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος την 42χρονη σύντροφό του (φωτο)
Ο 83χρονος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος παντρέυτηκε την καλή της καρδιάς του, Ταμίκα Μπόλτον, 42 ετών. Στην τελετή παρευρέθηκαν μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των 5 παιδιών του Σόρος. Είναι ο τρίτος γάμος για τον δισεκατομμυριούχο και ο δεύτερος για την νέα σύζυγό του.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, 83 ετών, ενώθηκε το Σάββατο με τα δεσμά του γάμου με την μόλις 42 ετών, Ταμίκο Μπόλτον.

Ο Σόρος και η Μπόλτον αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του εκατομμυριούχου στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης. Στην τελετή παρευρέθηκαν μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των 5 παιδιών του Σόρος. Είναι ο τρίτος γάμος για τον δισεκατομμυριούχο και ο δεύτερος για την νέα σύζυγό του.

Jeremy Irons: «Η Ελλάδα δεν κρίνεται από την πράξη ενός ηλίθιου εξτρεμιστή»

Για τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα μίλησε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας.

Για την έκρυθμη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και για τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα μίλησε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Jeremy Irons ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα» στο Μέγαρο Μουσικής.

Στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία, ο κορυφαίος καλλιτέχνης είπε: «Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μία ολόκληρη χώρα χαρακτηρίζεται από ένα και μόνο περιστατικό, που διαβάζουμε και παρακολουθούμε εδώ και λίγες

Η οικογένεια του Παύλου για τη φωτογραφία του παιδιού τους...

Το φθινόπωρο μπαίνει σήμερα επισήμως με τη φθινοπωρινή ισημερία

Το φθινόπωρο μπαίνει σήμερα επισήμως με τη φθινοπωρινή ισημερία
 
Το φθινόπωρο μπαίνει σήμερα και επισήμως με τη φθινοπωρινή ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο. Αντίστοιχα, σήμερα στο νότιο ημισφαίριο

Για τον συριζαίο δολοφόνο του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο μίλησε κανείς;

Τάσος Θεοφίλου- Τρομοκράτης - δολοφόνος
Φανατικός οπαδός του Τσίπρα και διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη. Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ πιστά στον ρόλο της παραπληροφόρησης δίνουν ένα ρεσιτάλ λασπολογίας τις τελευταίες ημέρες, με το ένα ψέμα να διαδέχεται το άλλο. 


Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τους ψεύδη είναι τα όσα λένε για τις φωτογραφίες που είχε στο Facebook ο δράστης του σκηνικού της Αμφιάλης και οι οποίες, υποτίθεται, αποδεικνύουν την σχέση του με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επειδή είχε δημοσιεύσει κάποτε μια φωτογραφία του με Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Θα έπρεπε να ξέρουν οι φαντασιόπληκτοι και πρόθυμοι κατασκευαστές ειδήσεων ότι κάτι τέτοιες ιστορίες τους γυρίζουν πραγματικά μπούμερανγκ.  Κι αυτό συμβαίνει γιατί με την ίδια λογική, την οποία χρησιμοποιούν τώρα για

Οι κατάλογοι του IKEA και η «μαύρη» εργασία των 12,5 ευρώ την ημέρα - Μια ιστορία που πρέπει να διαβάσετε


Οι κατάλογοι του IKEA και η «μαύρη» εργασία των 12,5 ευρώ την ημέρα - Μια ιστορία που πρέπει να διαβάσετε
Παρακολουθώντας τις τελευταίες ώρες τους διαλόγους στο twitter του ΙΚΕΑ Ελλάδας, διαπιστώνεις –αν δεν το έχεις ήδη διαπιστώσει- ποιες είναι οι συνθήκες εργασίας στην «πιάτσα». Οι καταγγελίες ότι οι κατάλογοι διανέμονται από ανασφάλιστους που δηλώνουν για επτά ώρες και πληρώνονται για πέντε με… 2,8 ευρώ την ώρα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Τι απαντάει η εταιρεία μέσω twitter.


O θόρυβος προκλήθηκε από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο μια έγγραφη καταγγελία για τον μηχανισμό που κρύβεται πίσω από την διανομή

Από το Κακό στο Χειρότερο. Ενεργοποίηση Υπερηφαίστειου από τα Απόβλητα της Φουκουσίμα

Τα πυρηνικά απόβλητα από την Fukushima έχουν πυροδοτήσει το υπερ-ηφαίστειο Tamu Massif. Το υπερ-ηφαίστειο βρίσκεται μόνο μερικά χιλιάδες μίλια ανατολικά της Ιαπωνίας και βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επίφοβη κηλίδα του θανάτου της Φουκουσίμα.

Όπως έχει ήδη προβλεφθεί από ειδικούς επιστήμονες μας, οι τόνοι ραδιενεργών αποβλήτων έχουν ενεργοποιήσει το ηφαίστειο, μεταβάλλοντας το  σε ένα τέρας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη

Νέα 48ωρη Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη και την Τέταρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2013.


Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά τη προγραμματισμένη συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους, οι οποίοι υφίστανται εδώ και τέσσερα χρόνια τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα καταδικάζονται  κατά χιλιάδες σε διαθεσιμότητα και απόλυση.


Το Γ.Σ. αποφάσισε την προκήρυξη νέας 48ωρης Απεργίας για την

Μικρασιατική Τραγωδία: Oι έμποροι Κεμαλιστές, οι αγοραστές Γάλλοι, οι μεταφορείς Βρετανοί…

Μικρασιατική Τραγωδία: Oι έμποροι Κεμαλιστές, οι αγοραστές Γάλλοι, οι μεταφορείς Βρετανοί…



N.Y.T.Η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” της 15ης Σεπτεμβρίου 2013, φιλοξένησε στις “ιστορικές σελίδες” ένα από τα πλέον άγνωστα θέματα της Μικρασιατικής Καταστροφής:την αποτρόπαια εκμετάλλευση των υπολειμμάτων των θυμάτων της Γενοκτονίας.  
Το αφιέρωμα  περιλάμβανε δύο θέματα: 
-τη μεταχείριση των λειψάνων των θυμάτων από τους Κεμαλιστές όπως την είδαν οι εφημερίδες NewYorkTime και γαλλική  Midi

Παρατίθενται παρακάτω όπως αναρτήθηκαν στο enet.gr.



——————————————————————————————

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Εμπόριο οστών


Οταν οι κεμαλιστές θησαύριζαν από λείψανα θυμάτων

ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΑΓΤΖΙΔΗ*

Μπορούν τα υπολείμματα των θυμάτων να αποτελέσουν πηγή πλουτισμού για τους θύτες; Από την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου υπήρχε η φήμη ότι το λίπος των θυμάτων μετατρεπόταν σε σαπούνι. Η φήμη αυτή έγινε πίστη μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν διαδόθηκε ότι οι ναζί έπρατταν έτσι με τους δολοφονημένους Εβραίους στα κρεματόρια.

Πυραμίδα με κεφάλια δολοφονημένων από τις παρακρατικές συμμορίες του Κεμάλ (από το βιβλίο του Κωνσταντίνου Φαλτάιτς για τα γεγονότα της Νικομήδειας, που εκδόθηκε στην Αθήνα το 1921) 
Πυραμίδα με κεφάλια δολοφονημένων από τις παρακρατικές συμμορίες του
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...