Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η “gay mafia” ευθύνεται για την παραίτηση του Πάπα αναφέρει απόρρητη έκθεση καρδινάλιων

Τα ιταλικά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε μια ιστορία μακιαβελικής πολυπλοκότητας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα La Repubblica, που ισχυρίζεται ότι μεταξύ των λόγων που ο Πάπας Βενέδικτος πήρε την αιφνιδιαστική απόφαση να παραιτηθεί ήταν η ύπαρξη ενός περιχαρακωμένου "gay δικτύου" που ενορχηστρώνει "σεξουαλικές επαφές" και σκιερές οικονομικές μηχανορραφίες μέσα στο Βατικανό.



Παρά την εξαιρετική φύση τους, λίγοι αμφισβητούν τους ισχυρισμούς που μια ομάδα από τρεις ειδικά διορισμένους ανώτερους καρδινάλιους παρουσίασαν στον Πάπα Βενέδικτο παραδίδοντάς του ένα έγγραφο σε δύο τόμους - 300 σελίδων - που περιείχε τις λεπτομέρειες για τη λειτουργία και τη σεξουαλική δραστηριότητα ενός δικτύου αξιωματούχων του Βατικανού.



Η La Repubblica ανέφερε το έγγραφο είναι το αποτέλεσμα έρευνας, που παραγγέλθηκε από τον ίδιο τον Πάπα Βενέδικτο, στα αποκαλούμενη υπόθεση σκανδάλων VatiLeaks που μονοπώλησε την προσοχή του κοινού στην Ιταλία για μήνες στις αρχές του 2012. Το έγγραφο - ντοκουμέντο που φέρεται να παραδόθηκε στον Πάπα στις 17 Δεκεμβρίου παραμένει υπό αυστηρή "παπική μυστικότητα" κλειδωμένο από τον Πάπα Βενέδικτο στο δικό του χρηματοκιβώτιο.



Το έγγραφο, το οποίο δεν έχει ονομάσει τις πηγές του, γράφει η εφημερίδα, αναφέρει όχι μόνο μια ενεργή ομοφυλοφιλική υποκουλτούρα στο Βατικανό, αλλά φατριακούς "αγώνες

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ελβετία: Κόβουν τα μπόνους με απόφαση του λαού

Το 70% των ψηφοφόρων τάχθηκε υπέρ του να επιβληθούν περιορισμοί στα μπόνους και τις αποζημιώσεις ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων στην Ελβετία
Οι Ελβετοί πολίτες τάχθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της επιβολής των αυστηρότερων περιορισμών που ισχύουν σε διεθνές επίπεδο στους μισθούς ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων, εγκρίνοντας κανόνες οι οποίοι αναγκάζουν τις δημόσιες επιχειρήσεις να δίνουν στους μετόχους τους δεσμευτική ψήφο σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις τους, σύμφωνα με τις πρώτες στατιστικές προβολές των αποτελεσμάτων μετά

Ιστορία: Ανώτατο Σοβιέτ - η προσπάθεια κατάργησης της εβδομάδας

Όταν σε μια χώρα καταργείται δραστικά και επαναστατικά το προηγούμενο καθεστώς της, οι επαναστάτες προχωρούν σε ριζικές αλλαγές, που δεν τολμούσε ή δεν ήθελε να τις κάνει η προηγούμενη κανονική κυβέρνηση της χώρας. Μία από αυτές είναι και η ημερολογιακή αλλαγή, που ναι μεν μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά ουσιαστικά –επειδή είναι συνδεδεμένη με το τελετουργικό της πίστης– δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από τον λαό. Προσπάθεια αλλαγής του ισχύοντος ημερολογιακού συστήματος έγινε, όπως θα δούμε, κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης.

Ομοίως, το 1918 η υπό τον Βλαντίμιρ Ίλιτς Λένιν (1870-1924) κυβέρνηση, το «Συμβούλιο των Επιτρόπων του λαού» που προέκυψε στη Ρωσία από την Οκτωβριανή Επανάσταση θέλησε να αντικαταστήσει το τότε ισχύον στη Ρωσία παλαιό Ιουλιανό ημερολόγιο με το αντίστοιχο Γρηγοριανό.

Πράγματι, την 1η Φεβρουαρίου του 1918, η Ρωσία και μαζί της ολόκληρη η τότε Σοβιετική Ένωση, αντικατέστησε το παλαιό Ιουλιανό ημερολόγιο, που μέχρι τότε ίσχυε στη χώρα,

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΝΕ

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τις παίζει στα σπίτια των Ελλήνων αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν στατιστικές, αριθμοί, έρευνες, αναλύσεις, μαρτυρίες απλών ανθρώπων. Όμως στη πραγματικότητα τι συμβαίνει μέσα στα σπίτια μας με κάθε λεπτομέρεια, το γνωρίζουμε μόνο εμείς οι ίδιοι.

Τι υπάρχει πίσω από τον αριθμό ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι. Πόσοι είναι μόνοι τους, πόσοι έχουν παιδιά, πόσοι είναι άρρωστοι, πόσοι έχουν ανάπηρους, χρόνια πάσχοντες ή ηλικιωμένους να βοηθήσουν. Πόσοι από αυτούς

Πως να μειώσετε γρήγορα τη χοληστερίνη σας φυσικά

Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το σκόρδο αλλά δεν θα έχετε τις "οσμητικές παρενέργειες"...........
Φτιαξτε ένα φανταστικό χυμό εύκολα και γρήγορα!

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Βρέθηκαν εκρηκτικά σε σακίδια τοποθετημένα σε τέσσερα σημεία στην Αθήνα..


Τελικά δεν ήταν φάρσα το τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικών σε τέσσερα κτίρια στην Αθήνα. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία έκανε λόγο για ύπαρξη τεσσάρων αυτοσχέδιων εκρηκτικών

Αλλάζουν (πάλι) τον νόμο για το επίδομα παιδιών– Τι θα εισπράξουμε και πότε

Άλλο ένα νομοθετικό γεφύρι της Άρτας. Ενώ το επίδομα των 500 ευρώ για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους, είχε ψηφιστεί κανονικά με τον τελευταίο φορολογικό νόμο, η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει την υφιστάμενη ρύθμιση και να ψηφίσει καινούργια. Με τη νέα …βερσιόν, προβλέπεται ότι το επίδομα θα καταβάλλεται σε τρεις δόσεις. Άγνωστο υο πότε θα πληρωθεί η πρώτη δόση καθώς πρέπει να ψηφιστεί ο νόμος, να περάσει ακόμη ένας μήνας για να εκδοθεί σχετική υπουργική απόφαση και άγνωστο χρονικό διάστημα για να φτιαχτεί ο μηχανισμός. Προς το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να μπει χρήμα στις τσέπες των τουλάχιστον 200.000 δικαιούχων.

Υπενθυμίζεται ότι οι οικογένειες με παιδιά, κάνει να εισπράττουν δύο επιδόματα. Ένα μηνιαίο (40 ευρώ τον μήνα ανά παιδί) και ένα ετήσιο που είναι 500 ευρώ τον μήνα ανά παιδί και το οποίο καταβάλλεται μόνο στους τρίτεκνους και στους πολύτεκνους. Αν συνδυαστούν τα δύο επιδόματα, τότε οι γονείς με τρία και τέσσερα παιδιά, κάνει να εισπράττουν τα ακόλουθα ποσά (ανάλογα με το εισόδημά τους):

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Νέες κακουργηματικές διώξεις για τους αδελφούς Ψωμιάδη

pan dion pswmiadhs 4-3-2013Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Κατσή,  άσκησε την Δευτέρα, συμπληρωματικές ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του αδελφού του Διονύση για την υπόθεση με τα έργα - τα επονομαζομενα «45άρια» - τα οποία η νομαρχία ανέθετε απευθείας με πρόχειρους διαγωνισμούς. 
 

Οι ποινικές διώξεις ασκήθηκαν μετά το πόρισμα του Οικονομικού Επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος διερεύνησε την υπόθεση μετά από παραγγελία του αρμόδιου εισαγγελέα για τα οικονομικά εγκλήματα στη Θεσσαλονίκη, Λάμπρου Τσόγκα. 

Ειδικότερα, η εισαγγελική λειτουργός άσκησε ποινικές διώξεις για τα κακουργήματα:  

OI ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΜΑΡΤΗΔΕΣ...

Ο ήλιος του Μαρτίου θεωρείται κατεξοχήν καυστικός γιατί μαυρίζει το πρόσωπο ή προκαλεί στίγματα. Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο η λαϊκή παράδοση: 

«Οπόχει κόρη ακριβή, τον Μάρτην ήλιος μην την δει» ή «Του Μάρτη ο ήλιος βάφει και πέντε μήνες δεν ξεβάφει». Είναι δε εντυπωσιακό ότι ακόμη και στις μέρες μας συνεχίζεται ένα παμπάλαιο έθιμο που έμεινε γνωστό ως «Μάρτηδες». Για να αποτραπούν οι επιπτώσεις του ήλιου πάνω στο δέρμα του προσώπου, οι γυναίκες του λαού έδεναν στους καρπούς των χεριών τους και στους καρπούς των παιδιών τους -κυρίως των

Μείωση σοκ του κατώτατου μισθού στα 250 ευρώ ζητούν οι ξένοι για να επενδύσουν στην Ελλάδα

Πως δεν ζήτησαν να τους πληρώνουμε κιόλας που θα μας απασχολούν 8+ ώρες την ημέρα,γιατί αλλιώς δεν θα είχαμε πως να γεμίζουμε τον χρόνο μας!!!!

 Εκπρόσωποι πολυεθνικών ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης να δίνουν μισθούς 250 – 300 ευρώ και μείωση προειδοποίησης απόλυσης ώστε να καταβάλλουν μικρότερη αποζημίωση.


  Πατάνε πάνω στην απελπισία των ανέργων που λένε ''μία δουλειά θέλω,

Επτά θάνατοι από εποχική γρίπη στη Β.Ελλάδα

Αναστάτωση συνεχίζουν να προκαλούν τα αυξημένα περιστατικά της εποχικής γρίπης και στη Βόρεια Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 16 σοβαρά περιστατικά, που χρειάστηκαν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, εκ των οποίων τα επτά κατέληξαν.
Ειδικότερα, για τους πέντε από τους επτά θανάτους ευθύνεται ο... ιός της γρίπης τύπου Α (H1N1) pdm09 και για τους δύο ο ιός της γρίπης τύπου Β.

«Στη Θεσσαλονίκη έχουμε ελέγξει μέχρι στιγμής εργαστηριακά 180 δείγματα, εκ των οποίων τα 70 ήταν θετικά στον ιό της γρίπης. Η πλειοψηφία των δειγμάτων

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΙΣΑ: Κύριε Στουρνάρα, από λάθος Πολιτικές, χάνονται ανθρώπινες ζωές!

Με αφορμή των θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα, από χρήση μαγκαλιού, ο ΙΣΑ απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

‘Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είχε από μήνες προειδοποιήσει την Πολιτεία, ότι θα χάνονταν ανθρώπινες ζωές και θα πληγόταν ανεπανόρθωτα η Δημόσια Υγεία, αν δεν παρείχε η Πολιτεία στους πολίτες τη δυνατότητα μείωσης της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης, ώστε να μπορούν να ζεσταθούν με ασφάλεια.
Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η εγκληματική αδιαφορία του Κράτους και η

ΤΙ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;

Γιατί θα μαζευτείτε σήμερα βρε ηλίθιοι να ανάψετε ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν στη Λάρισα; τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε; τι ακριβώς καταλάβατε εσείς οι συμφοιτητές τους, εσείς οι πατεράδες, εσείς οι μανάδες, εσείς οι παππούδες όλων των παιδιών;


ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ, ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!


Εσείς οι φοιτητές έρχεστε τώρα στην πλατεία να ανάψετε κερί ενώ χθες ήσασταν στη

Στη μνήμη των νεκρών φοιτητών από το μαγκάλι, ενημερώστε τον κόσμο για τους "Ανιχνευτές Μονοξειδίου του Ανθρακα"

Η έκκληση είναι στις δημοσιογραφικές μοιρολογήστρες, που βρήκαν πιασιάρικο θέμα για να δείξουν ότι τάχα νοιάζονται για την φτωχολογιά.
Ως "πρωτοφανή τραγωδία" χαρακτηρίζουν  τον θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα, που μετά από ολονύχτιο γλέντι (με πιοτό) έπεσαν να κοιμηθούν με το μαγκάλι με τα αναμένα κάρβουνα, και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις πέθαναν από δηλητηρίαση μονοξείδιου του άνθρακα.

 
Βέβαια δεν είναι τόσο πρωτοφανές το περιστατικό. Και μπορεί να τα ρίχνουμε στον Στουρνάρα που έκανε το πετρέλαιο "απαγορευτικό", όμως επειδή οι θάνατοι δεν ήταν πρωτοι και σίγουρα όχι οι τελευταίοι, πρέπει κάποιος ΜΗ ΚΡΕΤΙΝΟΣ αρμόδιος, να

Κάνουν «δώρο» τον ΦΠΑ στις πολυεθνικές

Η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών κατατέθηκε αμέσως μετά τη συμφωνία Hewlett-Packard με την Cosco για το λιμάνι του Πειραιά.



Του ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΟΥΡΙΔΗ
 Ημ.δημοσίευσης: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Νέο «δώρο» για τις πολυεθνικές εταιρείες ετοιμάζει η κυβέρνηση, στον «βωμό»… έλευσης της πολυπόθητης ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, μετά τα όσα φέρεται να «έδωσε» ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με εκπροσώπους αντίστοιχων εταιρειών, στο πλαίσιο του νέου επενδυτικού νόμου.

Το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε χθες στη Βουλή τροπολογία, σύμφωνα με την οποία δίνεται «απλόχερα» ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν εισαγωγές στην Ελλάδα, ο κύριος όγκος

Yποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων

Υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές εξετάζει το υπουργείο οικονομικών, σύμφωνα με την Καθημερινή. Αν οι σκέψεις αυτές... προχωρήσουν τότε η επιβάρυνση για τους

Ελληνική νίκη απέναντι στην σκοπιανή προπαγάνδα

Δηλώσεις Αγάθωνα: Σαν Έλληνας αισθάνομαι γίγαντας!

Όπου βρουν ευκαιρία οι σκοπιανοί «εκτοξεύουν» την εθνικιστική προπαγάνδα τους. Αυτή την φορά μέσα από το διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Imperia». Το video clip του τραγουδιού ξεκινά με δύο πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων ενώ το τραγούδι μιλά για την ανάκτηση μιας χαμένης αυτοκρατορίας!

Όπως είναι φυσικό, έντονη ήταν η αντίδραση αρκετών Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως επίσης και των Eurofans. Από τους πρώτους που αντέδρασαν ήταν, σύμφωνα με το star, ο Αγάθωνας που φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την προπαγάνδα του κρατιδίου.

«Την ιστορία της Ελλάδος δεν μπορεί να την προσβάλλει τίποτα και κανένας, ούτε την ίδια την Ελλάδα σε όλο το σύμπαν. Είμαι Έλληνας από τα νύχια ως τις τελευταίες τρίχες που μου μείνανε. Αυτοί δεν έχουν τίποτα. Εγώ σαν Έλληνας αισθάνομαι Γίγαντας», είπε.

Όλα τα ελληνικά site στο διαδίκτυο μιλάνε για την προκλητική στάση των Σκοπιανών που προσβάλλει την ιστορία της Ελλάδας.

Οι ελληνικές και φιλελληνικές αντιδράσεις έπιασαν τόπο και λίγες ώρες μετά το ανέβασμα video clip στο YouTube, οι υπεύθυνοι το κατέβασαν αμέσως, με
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...