Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Η 17Ν ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ

"Δέκα χρόνια μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, απόρρητα έγγραφα για τη δράση της οργάνωσης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τα έγγραφα δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής» και, όπως αποκαλύπτεται ήδη από το 1991, οι διωκτικές αρχές είχαν εντάξει τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο σε ένα στενό κύκλο ατόμων που πιθανολογούσαν ότι σχετίζονται με τη 17Ν."...



Και ένα σωρό ακόμα αρλούμπες που πιθανόν διαβάσατε στον τύπο αυτές τις ημέρες.


Ευτυχώς εμείς δεν ξεχνάμε το κακοστημένο θέατρο, της εξάρθρωσης της "τρομοκρατικής" οργάνωσης, που πρόσβαλε την νοημοσύνη κάθε Ελληνα. Αλλά ποιός έδινε σημασία τότε;

Σήμερα όμως το θέμα επανέρχεται στην επιφάνεια για κάποιο λόγο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στον κόσμο του παρακράτους-κράτους. 

Αυτό που προσπαθούν να μας πουν, με τις υποτιθέμενες "αποκαλύψεις", είναι ότι υπάρχουν κατάλοιπα που δεν "καθαρίστηκαν" τότε από τους σαίνηδες του Ελληνικού Κράτους.

Συμπτωματικά εντελώς, ο Σάββας Ξηρός αποφυλακίζεται προσωρινά λόγω προβλημάτων υγείας και μεταφέρεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, λες και δεν υπάρχουν νοσοκομεία στην πρωτεύουσα!  Επίσης και ο Μαζιώτης με την σύζυγό του αποφυλακίστηκαν σκανδαλωδώς, προσβάλλοντας την Ελληνική Δικαιοσύνη και την νοημοσύνη των πολιτών. 
Κάποιοι, εντελώς συμπτωματικά πάλι, βάζουν φωτιά στην Microsoft!  Η τέλεια βιτρίνα.

Μήπως σκέφτονται να αναστήσουν και τον Τσουτσουβή για τα σχέδιά τους κατά της χώρας;
Πού θάψατε τον Κρυστάλλη ρε εγκληματίες;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...