Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Καζάνι που βράζει η χώρα για τα νέα μέτρα - Μπαράζ κινητοποιήσεων με τους Αστυνομικούς σήμερα να ξεχωρίζουν


Γιατροί, δικαστικοί, πανεπιστημιακοί, αστυνομικοί, ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ, όλοι στο χορό των κινητοποιήσεων! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα!
Μπαράζ κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες σε όλους τους κλάδους για τα επικείμενα νέα μέτρα συνολικού ύψους 11,7 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η αρχή έγινε με τους δικαστικούς που βγήκαν στους δρόμους χτες και  διαμαρτυρήθηκαν έξω από τον Άρειο Πάγο. Οι δικαστικοί αντιδρούν στις περικοπές των μισθών τους και απειλούν με αποχή από τα καθήκοντά τους.

Στις περικοπές αντιδρούν και τα Σώματα Ασφαλείας τα οποία ξεκίνησαν επίσης κινητοποιήσεις. Το μεσημέρι της Τετάρτης οι αστυνομικοί κρέμασαν ένα πανό έξω από τη ΓΑΔΑ με το οποίο σήμαναν την έναρξη των διαμαρτυριών τους. Στη συνέχεια, συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με πανό στα χέρια.

Μάλιστα οι αστυνομικοί,χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς,προετοιμάζουν μία κίνηση που θα συζητηθεί νωρίς σήμερα το πρωί  μάλλον στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ενώ εν συνεχεία θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σημείωση:Διαβάστε στην προηγούμενη ανάρτηση τι ακριβώς έκαναν.Απέκλεισαν την είσοδο της σχολής των ΜΑΤ στου Γουδή.

Για το απόγευμα πάντως προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στον πυρετό των κινητοποιήσεων "μπαίνουν" και οι γιατροί. Ειδικότερα οι γιατροί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία στις 12 Σεπτεμβρίου οπότε και τα νοσοκομεία θα παγώσουν και θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Επίσης από τις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνει πανελλαδική επίσχεση εργασίας ενώ στις 6 Οκτωβρίου έχει προγραμματισθεί Πανελλαδικό συλλαλητήριο. Οι γιατροί αντιδρούν έτσι στην απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει τα ειδικά μισθολόγια και ειδικά αυτά των γιατρών ακόμη και κατά 18%.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...