Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ζακ Γαλιφιανάκης: Η Ελλάδα ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της

Ζακ Γαλιφιανάκης: Η Ελλάδα ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες τηςΓια την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μίλησε με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Campaign» ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης.


«Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και έφερε την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με το σουβλάκι και τη σπανακόπιτα. Μπορεί προς στιγμήν οι Έλληνες να προκαλούν μια οικουμενική δυσπεψία, να είστε όμως βέβαιοι ότι η χώρα τους δεν υποκύπτει, δεν τιθασεύεται και ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της», ανέφερε.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός - ακόμα και χωρίς να ερωτηθεί - κάνει αναφορές στους δημοσιογράφους για το ελληνικό πρόβλημα.
«Ποιο Hangover και πράσινα άλογα; Η Ευρώπη βράζει από τα οικονομικά προβλήματα και η Αμερική βρίσκεται σε ένα ίλιγγο που αγγίζει τους πάντες. Στα παγκόσμια πολιτικά σαλόνια συζητούν αν ο Ολάντ θα αποδεχτεί καλύτερος από τον Σαρκοζί και αν η χώρα μου, η Ελλάδα, θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο ή θα συμπαρασύρει στην βαρυστομαχιά του μουσακά και στην δυσπεψία του τζατζικιού ολόκληρο τον πλανήτη», είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσπάθειάς του.

www.mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...