Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΠΟΤ ΝΔ

Mε την υπογραφή λοιπόν Αντώνη Σαμαρά, το κατάπτυστο τηλεοπτικό σπότ της τρομολαγνείας. Σκέφτεται τα παιδιά μας προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ και μελλοντικός πρωθυπουργός. Το μέλλον τους. Το μέλλον όλων των ελληνόπαιδων που φοιτούν στα ετοιμόρροπα σχολεία της οργής, αυτοκτονούν για σκοτεινούς λόγους, λιμοκτονούν από την πείνα στα προαύλια, ψάχνουν φωτοτυπίες για να κάνουν μάθημα.Αγχώνονται μερόνυχτα για να πετύχουν στις πανελλαδικές της ανεργίας και της ανέχειας. Πάνω από 1.500.000 Έλληνες πολίτες (μεταξύ αυτών τα 2/3 νέοι άνθρωποι)ζουν με 100 και 200 ευρώ το μήνα.

Να ρωτήσουμε λοιπόν τον κ.Σαμαρά που σκέφτεται το μέλλον των παιδιών ΜΑΣ (όπως προβάλλεται στο απαίσιο σποτ), τα δικά του παιδιά που φοιτούν και που σπουδάζουν; Και
επειδή δεν θα μας πει δημόσια σε κάποιο στημένο και ξεπουλημένο ντιμπέιτ, να του πούμε εμείς.

Η κόρη του Λένα Σαμαρά αφού πήρε φώτα μάθησης από το ελίτ και πανάκριβο αριστοκρατικό σχολείο των πλουσίων, το Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, σπουδάζει στο φημισμένο City του Λονδίνου, πολιτικός μηχανικός. Κάνει παρέα με την κόρη του προδότη Τζέφρι που σπουδάζει κι αυτή σε κοντινό λονδρέζικο πανεπιστημιακό ίδρυμα και τρώει από τα έτοιμα του μπαμπά.

Ο γιος του επίσης μαθητής του ίδιου Κολλεγίου. Εκεί που πρόεδρος είναι ο ο αδερφός του Αλέξανδρος Σαμαράς.

Τόσο πολύ κόπτονται για τα παιδιά μας οι Σαμαράδες. Που όταν έρθουν στην Ελλάδα (μετά τις διακοπές διαρκείας τα δικά τους παιδιά) θα βρουν άνετα δουλίτσα με τις πλάτες του μπαμπά.

Λυπούμαστε που η τροπή των αποκαλύψεων πήρε άγριο δρόμο. Αλλά δεν προκαλέσαμε και δεν προσβάλλαμε εμείς την νοημοσύνη των νέων Ελλήνων πολιτών που προδόθηκαν και πουλήθηκαν πολλές φορές από τους διάφορους Σαμαράδες και τις απατηλές τους υποσχέσεις. Οδόντα αντί οδόντος, Αντώνη. Βρώμικο άθλημα η πολιτική, δεν νομίζεις; Και δεν την διαλέξαμε εμείς αυτή την βρώμικη δουλειά. Εσείς την διαλέξατε. Και προσπαθείτε να μας επιβάλλετε τις "βρωμιές" σας...

makeleio

zeidoron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...