Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γιατί κανείς δεν ασχολείται και με αυτόν τον τύπο;;

(σαν να πάχυνε και αυτός λίγο ή μου φαίνεται;)

Με αφορμή μια δημοσίευση που βρήκαμε τυχαίως, αναρωτηθήκαμε τι γίνεται στο μέτωπο των συνδικάτων, αυτών των γενναίων οργανισμών που θα έπρεπε να πρωτοστατούν στη συσπείρωση του κόσμου τα τελευταία 2-3 χρόνια. 

Διαβάσαμε:

Συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3/10/2012 στα γραφεία του κόμματος. (Αγ.Κωνσταντίνου)

Κατά τη συνάντηση (που έγινε μετά από αίτημα της ΓΣΕΕ) το προεδρείο της Συνομοσπονδίας ανέπτυξε τις θέσεις των συνδικάτων για τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικα.

Παρουσιάστηκε αναλυτικά και τεκμηριωμένα με στοιχεία και επιχειρήματα η κατηγορηματική αντίθεση της Συνομοσπονδίας στα σκληρά, άδικα και αναποτελεσματικά μέτρα των μνημονίων .

Ενημερώσαμε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη για την ριζική διαφωνία της ΓΣΕΕ στη ψήφιση και εφαρμογή των μέτρων καθώς και την απόφασή μας να αντιπαλέψουμε δυναμικά αποφασιστικά και απεργιακά αυτές τις αδιέξοδες πολιτικές, που και τους εργαζόμενους εξαθλιώνουν, αλλά και την οικονομία καταστρέφουν.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

απο την επίσημη ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ:gsee.gr

Μπράβο. Πήγαν και είπαν τον πόνο τους στον μπάρμπα Φώτη ο οποίος σίίίίίίγουρα θα πατήσει πόδι και έτσι δεν θα περάσουν τα νέα μέτρα.

Γιατί δεν πετάξανε έξω τον Παναγόπουλο ακόμη ρε παιδιά; Τι κάνει αυτός ο άνθρωπος; Ποιούς κοροιδεύει με την θέση που κατέχει; Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε το βιογραφικό του δηλαδή;

Προέρχεται σαν τον καλό μας Παπαδημάκο απο τον τραπεζικό χώρο; Απο το 1974 είναι υπάλληλος της Εθνικής και εξακολουθεί σε θέση Διευθυντή; To 2006 εξελέγει και Γραμματέας της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ(ΠΑΣΚΕ); Είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ απο το 2005; Δήλωσε στο βιογραφικό πως ποτέ δεν θα δεχθεί "μια κοινωνία με υψηλή ανεργία και διακρίσεις";;;;;;;;

Και τι κάνατε με τα τόσα χρόνια πείρας, μετά ανωτάτων διακρίσεων και τίτλων κ. Παναγόπουλε; Δεν έφτασε η ανεργία ακόμη σε επίπεδα που θα καταλογίζατε υψηλά;;;;; Μήπως παραιτηθήκατε απο το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και δεν ανανεώθηκε το βιογραφικό σας; Μήπως και η σελίδα με τα Μέλη Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και αυτή δεν ανανεώθηκε ή μήπως σας αρέσουν τα κολπάκια της παράταξης και συμφώνειτε με την μορφή διάσωσης του Βενιζέλου (δεν με πάει να τον αποκαλέσω κύριο πλέον);

Οι εξαθλίωση των εργαζομένων είναι μονόδρομη λύση για να βγούμε απο την κρίση, έτσι; Τότε τι καλείται τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους; Να διαμαρτυρηθούμε όλοι μας για την ανεργία αλλά εσύ δεν ξεκόβεις απο το ΠΑΣΟΚ κ. Παναγόπουλε; Κάνουμε τον σωτήρα άλλα δουλεύουμε για το σύστημα κ. Παναγόπουλε;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;;;;;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ";;;;; ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ;;;;;;


(Ωραία η φωτό απο το 2010, ε; Τα ξεχάσαμε και αυτά, ε; Τρεχάτε λοιπόν όταν σας καλούν σε διαδηλώσεις. Τρεχάτε να σας παρατάξουν όμορφα και ωραία απεναντί στα ΜΑΤ, να πείτε μερικά συνθήματα και μετά τον καθιερωμένο πετροπόλεμο κάποιων να φύγετε σπίτια σας και να πείτε "έκανα το καθήκον μου, τα παιδιά μου δεν μπορούν να πούνε πως δεν πάλεψα για το μέλλον τους ".

Οι πορείες τύπου "μια στις τόσες" δεν έχουν αποτέλεσμα. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό; Δεν ταράζονται με φωνές στους δρόμους. Θέλει πίεση σε προσωπικό ή/και οικονομικό επίπεδο. Φτάνει με την ευγένειά μας. Μας σκοτώνουν και οι μισοί συμβουλέβουν να διατηρήσουμε την ανθρωπιά μας. Όταν πέσει πείνα να σε δω μαντάμ πως θα κάνεις για ένα κομμάτι μουχλιασμένου ψωμιού.)

Lit Maiden


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...