Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Πως καταφέρνει ο ANT1 και ο ALPHA να τη βγάζουν «λάδι» με τα πρόστιμα; Από που εκπέμπουν τα τηλεπαιχνίδια;


Σχετικά με το προσπάθεια του ΕΣΡ να αποδείξει ότι δεν είναι...διακοσμητικό (για να μην πω κρατικών συμφερόντων) όργανο και ότι ο όρος Ανεξάρτητη Αρχή, που θέλει να το χαρακτηρίζουν....είναι τόσο "ανεξάρτητη" όσο η αμερικανοκινούμενη "Αραβική Άνοιξη", τα έχουμε πει.

Σας έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες θέματα κατά καιρούς, τόσο δικά μας όσο και από άλλα εξειδικευμένα ιστολόγια σε θέματα ΜΜΕ. Μια επιπλέον πληροφορία δημοσιεύει σήμερα το μπλογκ Olympia, που εάν έχει βάσεις αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι τα κανάλια παρανομούν με τα...τηλεπαιχνίδια.

Ενώ έχουν βάσιμους λόγους να γράφουν τους φορείς...στα παλαιότερα των

υποδημάτων τους, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι στο "κόλπο" και κάνουν...τα στραβά μάτια.

Όσο για τα Δανίκα (με ι και όχι ει) και αγύριστα, διαβάστε παρακάτω (επαναλαμβάνω δεν το ενστερνιζόμαστε, αλλά παρουσιάζει...ενδιαφέρον):

Μεταμεσονύκτια ζώνη στους σταθμούς ant1 και alpha και αφού έχεις παρακολουθήσει Έλληνά μου τις τουρκοσειρές, πρωταγωνιστής της ζώνης και στους δύο σταθμούς το παιχνίδι “τηλεκύβος” με τις όποιες παραλλαγές του.

Εδώ όμως υπάρχει μια απορία. Πως, ενώ κάθε 2-3 ημέρες το ΕΣΡ ρίχνει στους δύο σταθμούς πρόστιμα από 100.000 έως και 200.000 ευρώ, αυτοί εξακολουθούν και εκπέμπουν ακόμη το τζογοπαίχνιδό τους ;

Πολύ απλά Έλληνα κορόιδο που έχεις απορίες. “Ο τηλεοπτικός σταθμός είναι υποχρεωμένος να καταβάλει άμεσα τα οφειλόμενα ποσά στην αρμόδια ΔΟΥ. ‘Ομως, στην περίπτωση που προσφύγει στο ΣτΕ, οι αποφάσεις είναι πολύ πιθανόν να καταπέσουν όταν εκδικαστούν, εξαιτίας της μή νόμιμης σύνθεσης της Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής” σύμφωνα και με τον γνώστη του χώρου Κώστα Παπαζαχαρίου http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/5488–680-ant1

Και τώρα η απορία – πληροφορία της ημέρας μόνο στο olympia.gr : αληθεύει ότι σε κάθε μπούκα υπηρεσιών στα studio των ant1 και aplha δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο, ενώ την ίδια ώρα γινόταν εκπομπή του εν λόγω παιχνιδιού, αλλά ΑΠΟ ΔΑΝΙΑ ;;;;;;;

Και με την ευκαιρία, πλέον αυτή, ποιός κοροιδεύει ποιον σε αυτή την Χώρα ; Σε ποιον ανήκει η Χώρα ; Στα ΜΜΕ και στα πολιτικά τζάκια ; Άντε μπράβο. Αρκετά η κοροϊδία.
eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...