Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Χίλιοι και μία Νύχτες

Χίλιοι και μία Νύχτες
Χίλιοι και μία Νύχτες
Αγαπητέ αναγνώστη , 

Πόσες φορές δεν έχω ακούσει για τους εξαίρετους πολιτικούς μας τις φράσεις :
- από ποιόν κόσμο είναι;
- από άλλο πλανήτη έχει έρθει;
- σε ποια χώρα ζει;
- δεν είναι άνθρωποι αυτοί;
Αυτές οι φράσεις θαυμασμού οφείλονται φυσικά στο εξαίρετο ήθος , την άνευ προηγουμένου ευρηματικότητα , την ασύλληπτη ευφυΐα και μια πληθώρα ξεχωριστών ταλέντων και δεξιό-τήτων που επιδεικνύουν καθημερινά ορισμένοι από τους σημαντικότερους Έλληνες πολιτικούς . 


Αρχικά , για να είμαι ειλικρινής , δεν μου εξήρε το ενδιαφέρον το όλο θέμα καθότι θεώρησα λογικές αυτές τις φράσεις ως αποτέλεσμα των καταπληκτικών πολιτικών που εφαρμόζονται στη χώρα μας . Όμως αγαπητέ αναγνώστη , μιας και το υπουργείο τύπου και (παρά)πληροφόρησης μου παρείχε τα κονδύλια για να ερευνήσω ( και ορισμένα εξτραδάκια ) ... αυτό και έπραξα. Η έρευνα ήταν χρονοβόρα και επίπονη , αλλά άξιζε κάθε λεπτό της και κάθε στάλα ιδρώτα.

Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια του κειμένου είναι 100% ακριβής και οι αποδείξεις είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου καλοπροαίρετου και , μη. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι ο Ελληνικός λαός έχει διαίσθηση ...!


Γραφείο Έλληνα Πρωθυπουργού
Γραφείο Έλληνα Πρωθυπουργού
 
Ξεκίνησα λοιπόν την έρευνα μου , αγαπητέ αναγνώστη , μια ολόκληρη εβδομάδα πριν , από την Αθήνα και συγκεκριμένα από το γραφείο του Πρωθυπουργού μας ,  Κυρίου Αντώνη Σαμαρά!!! (standing ovation και τέτοια) Με βάση αποκλειστικές πληροφορίες που μου έδωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας ταξίδεψα ως το κέντρο της Πελοποννήσου σε μια περιοχή που δεν υπάρχει στο χάρτη , στο χωριό Άνανδρο!

Θα με ρωτήσεις τώρα αγαπητέ αναγνώστη πως το βρήκα αφού δεν υπάρχει στο χάρτη ... Και εγώ θα σου το αποκαλύψω αμέσως , γιατί όπως είπα μιλάω με στοιχεία. Με κονέ , λοιπόν , του Πρωθυπουργού μας ξεκίνησα για την Καλαμάτα για να βρεθώ στο σπίτι του κυρ. Θάνου του Εφιάλτη (καμία σχέση με τον αρχαίο απλή συνωνυμία) παλιού συμβόλου του υπουργού μας της οικονομίας του κ. Στουρνάρα (standing ovation και τέτοια again). O οποίος κυρ. Θάνος είχε έναν κόκκορα τον Αρίστο. Ο οποίος Αρίστος είχε στην κατοχή του έναν μυθικό χάρτη ο οποίος μπορούσε να μας οδηγήσει , όπως με διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αρίστος ,στο χωριό με το όνομα Άνανδρος!!! Ένα χωριό κρυμμένο από τα αδιάκριτα βλέμμ των ανθρώπων , ένα χωριό μύθο
Ξεκινήσαμε λοιπόν με τον Αρίστο τον κόκορα και τον κυρ Θάνο τον Εφιάλτη για την αναζήτηση αυτού του μυστηριώδους χωριού.

Αρίστος ο Κόκορας
Αρίστος ο κόκορας


κυρ.Θάνος ο Εφιάλτης
κυρ.Θάνος ο Εφιάλτης
























Μετά από ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι φτάσαμε στο χωριό της Αρκαδίας Τουρκολέικα , για να συναντήσουμε τον παιδικό φίλο του Αρίστου τον Μηνά τον γάιδαρο. Με τον Μηνά συναντηθήκαμε στο καφενείο του χωριού. Ο Μηνάς ήταν ο μοναδικός από την συντροφιά μας που είχε ξαναπάει πριν πολλά πολλά χρόνια στην Άνανδρο. Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν για το μαγικό αυτό μέρος καθίσαμε να πιούμε έναν freddo στο καφενείο του χωριού.
 Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτού του καφέ ο Μηνάς μας μίλησε για την Άνανδρο και μας αποκάλυψε μερικά συγκλονιστηκά μυστικά για τους κατοίκους της.


Μηνάς ο γάιδαρος
Μηνάς ο γάιδαρος
Ήρθε η ώρα φίλε αναγνώστη να μάθεις μερικά από τα σπουδαιότερα μυστικά , σε αποκλειστικότητα πάντα , για τους Άνανδρους...
Οι κάτοικοι της Άνανδρου είναι μικροσκοπικά πράσινα και μπλε ανθρωπάκια (ανάλογα αν προέρχονται από την περιοχή δεξιά ή αριστερά του ροζ ποταμού). Η μορφή τους είναι παρόμοια με αυτή της μορφής ενός άτριχου αρουραίου.

τυπική μορφή κατοίκου της Ανάνδρου
τυπική μορφή κατοίκου της Άνανδρου


 Ζούνε σε μικρά σπίτια που έχουν μορφή από κόπρανα αγελάδας. Με αυτό τον τρόπο το χωριό τους παραμένει απαρατήρητο από τα ανθρώπινα βλέμματα.
γραφική περιοχή της Ανάνδρου
γραφική περιοχή της Άνανδρου
Ο πληθυσμός της Άνανδρου είναι χίλιοι αρσενικοί και μία θηλυκή. Οι κάτοικοι της Άνανδρου μεταξύ τους αποκαλούνται Νύχτες (γνωστή σε μας η φράση ''που είσαι ρε νυχτά'' αγνοώντας φυσικά την προέλευση της μέχρι σήμερα...) Στον κόσμο όμως των ανθρώπων είναι γνωστοί ως πολιτευτάκια.

Κάθε πολιτευτάκι είναι μέρος μιας ομάδας ή όπως λέγεται στη γλώσσα τους μιας κομματικής οργάνωσης. Τα πολιτευτάκια κάθε κομματικής οργάνωσης έχουν τη ικανότητα (κρατηθείτε!!!) να ενώνονται μεταξύ τους και να παίρνουν ανθρώπινη μορφή!!! (κάτι που διαπίστωσα και προσωπικά Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια)

Με αυτόν τον τρόπο , λοιπόν , έρχονται τα πολιτευτάκια στον κόσμο των ανθρώπων και μέσω των δημοκρατικών (ποίος γέλασε;) διαδικασιών που διέπουν μια δημοκρατία όπως η Ελληνική (θα σε βρω εσένα που γελάς και θα σε καταστρέψω) εκλέγονται και λίγο λίγο σώζουν τη χώρα. Γι ' αυτό σου είχα πει προηγουμένως αγαπητέ αναγνώστη ότι ο λαός μας έχει διαίσθηση . Όπως στην Καλαμάτα ξέρουν από καλό λάδι , έτσι και στην Ελλάδα (ολόκληρη) ξέρουμε από καλούς πολιτικούς.

Τα ονόματα τώρα με τα οποία οι κομματικές οργανώσεις παρουσιάζονται στον κόσμο των ανθρώπων είναι συνήθως ξενόφερτα και μοιάζουν σαν μια ένωση άσχετων μεταξύ τους λέξεων.
Ορισμένα παραδείγματα από τις πιο εξέχουσες και πεφωτισμένες κομματικές οργανώσεις:
- Σαμαράς = σαμ+αρ+ασ = some are ass
-Λοβέρδος = λοβερ+δος = Lover dos
-Σημίτης = σημ+ιτ+ης = sim it is
-Καραμανλής = καρ+α+μαν+λης = car a man leash

Αυτά τα τόσο ξεχωριστά όντα είναι φίλε αναγνώστη ο λόγος που ζεις έτσι , τόσο καλά. Ναι φίλε αναγνώστη είμαστε τόσο τυχεροί που τους έχουμε μην κλαις...

Μετά λοιπόν τον καφέ που ήπιαμε με τον Μηνά τον γάιδαρο και συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις του ξεκινήσαμε να βρούμε την Άνανδρο. Με οδηγούς τον Μηνά το γάιδαρο και τον Αρίστο τον κόκορα.Δυστυχώς για εμάς η μορφολογία της περιοχής είχε αλλάξει και διαφωνίες προέκυψαν μεταξύ των δύο οδηγών μας ως προς το που θα πρέπει να κατευθυνθούμε.Η κούραση ήταν εμφανής και τα νεύρα τεντωμένα.Σε μια στιγμή ο Αρίστος ο κόκορας έσπρωξε τον Μηνά τον γάιδαρο.Τότε , ο χρόνος σταμάτησε , το βλέμμα του Μηνά θόλωσε , μια σταγόνα ιδρώτα έτρεξε στο μέτωπό του , βημάτισε αργά και σταθερά προς μέρος του Αρίστου , τον κοίταξε στα μάτια , του έφτυσε στα μούτρα τη φράση ''είσαι κεφάλας''.
ο καβγάς των δύο φίλων
ο καβγάς των δύο φίλων

Αυτό όπως έμαθα αργότερα είχε ξανασυμβεί μεταξύ τους όταν ήταν ακόμα παιδιά πριν πολλά πολλά χρόνια.

Έτσι βγήκε και η φράση που λέει ο λαός μας ''είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα'' κάτι που μέχρι πρότινος δε το γνωρίζαμε και γίνεται και αυτό τώρα γνωστό μέσω των αποκαλύψεων μου.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση του κυρ.Θάνου και καθίσαμε όλοι να ξεκουραστούμε.

Ώρες περιπλανήσεων αργότερα φτάσαμε σε ένα ποτάμι με ροζ νερό. ''ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ'' αναφώνησαν και οι δύο οδηγοί μας , οι οποίοι πλέον ήξεραν πως θα μας οδηγήσουν στην πολυπόθητη Άνανδρο!!!
το ροζ ποτάμι
το ροζ ποτάμι

Μισή ώρα μετά είχαμε φτάσει. Μας υποδέχτηκαν όλοι μαζί , οι χίλιοι και μία Νύχτες , όλοι ενωμένοι στις ανθρώπινες μορφές τους. Η ηγετική κομματική οργάνωση του χωριού μπάρμπα-Νδρέου (γνωστοί κατά κόσμον ως Παπανδρέου) μας προσέφερε μια περίοπτη θέση στην πλατεία του χωριού και μας κέρασε ένα σωρό καλούδια , όλα όπως μας είπε από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού , τον οποίο και ευχαριστήσαμε πριν γεμίσουμε τις κοιλάρες μας με αυτά τα θεσπέσια εδέσματα.

Στη συνέχεια όλοι γύρισαν στις (μη) δουλειές τους.Μείναμε μόνοι με τον μπάρμπα-Νδρέου, ο οποίος και μας έκανε την τιμή να μας παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο το βράδυ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των MEGA , ANTENA , SKAI , ALPHA , NET και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα.

Το μόνο που μπορώ να αναφέρω από το περιεχόμενο αυτής της συνέντευξης σε τούτο εδώ το κείμενο αγαπητέ αναγνώστη είναι ότι χωριά σαν την Άνανδρο υπάρχουν και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Γεμάτη γνώση και χαρά φύγαμε από την Άνανδρο για να γυρίσουμε ο καθένας στο σπίτι του και να διαδόσουμε την αλήθεια. Τίποτα πλέον δεν ήταν το ίδιο γιατί ξέραμε. Ξέραμε ότι οι πολιτικοί μας δεν είναι το ίδιο με εμάς. Δε είναι από τον ίδιο κόσμο , δε ζουν στη χώρα μας με τη δική μας καθημερινότητα , δεν είναι άνθρωποι. Είναι το κάτι άλλο...

Μετά τιμής ,
Μαυρουδής Γεωργιάδης του Άδωνις


Εγώ στο Δημαρχίο της Άνανδρου
Εγώ στο Δημαρχείο της Άνανδρου


Υ.Γ.1 Το παρόν κείμενο θα διδάσκεται από τη νέα σχολική χρονιά σε όλες τις τάξεις της πρωτοβάθμιας , δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Υ.Γ.2 DVD με τη συνέντευξη του μπάρμπα-Νδρέου θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλους τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι θα είναι υποχρεωμένοι να την βλέπουν κάθε Κυριακή βράδυ πριν πέσουν να κοιμηθούν
Υ.Γ.3 Όσα αναφέρονται στο κείμενο είναι προϊόν έρευνας και 100% ακριβή.
Υ.Γ.4 Φυλάω και σταυρουδάκι και το δένω φιόγκο πάνω από το κεφάλι σαν την Αλίκη μας

Πηγή: Χίλιοι και μία Νύχτες - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...