Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 11χρονος που τον μαχαίρωσαν

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν, τα ξημερώματα, οι διακοπές για ένα 11χρονο παιδί και την οικογένειά του, που καταλύουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου.

Ο μικρός φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των γονιών του, οι οποίοι περίπου στις 21.00 το βράδυ διαπίστωσαν την απουσία του κι άρχισαν να τον ψάχνουν. Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του κι έτσι, στις 12.00 κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του παιδιού. Αμέσως υπήρξε μια μεγάλη

κινητοποίηση και τελικά το παιδί, βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, σε χώρο με μπάζα έναντι του ξενοδοχείου, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι (πληροφορίες κάνουν λόγο για 11 μαχαιριές), κυρίως στην πλάτη, με μία μαχαιριά να έχει κόψει το νωτιαίο μυελό στο σώμα του παιδιού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Η κρίσιμη κατάσταση του 11χρονου καθιστά αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία προετοιμάζεται αυτή την ώρα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναμένει να παραλάβει το παιδί, ενώ στις 08.40 περίπου αφίχθη το αεροσκάφος, τύπου C-130 που θα μεταφέρει το 11χρονο. Το παιδί θα νοσηλευόταν στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο λόγω της ανακατασκευής της και της φιλοξενίας της στη Μονάδα Ενηλίκων, δεν υπάρχει διαθέσιμη κλίνη.

Ομολόγησε ο δράστης

Όσο για τον δράστη, μετά την καταγγελία και κατά τη διάρκεια των ερευνών από την αστυνομία για τον εντοπισμό του παιδιού, προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του ένας 20χρονος Ολλανδός.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr



madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...