Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τον Ιούλιο ο ανασχηματισμός, λέει ο Κουβέλης

Για «μικρό, ευέλικτο και αποτελεσματικό κράτος» κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση ζητά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ημερησία», σημειώνοντας ότι ο ίδιος προσιορίζει χρονικά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης τον Ιούλιο.



Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης προσδοκά σε ένα μικρότερο και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, κάνοντας λόγο για «μικρό, ευέλικτο και αποτελεσματικό κράτος», τασσόμενος υπέρ των αποκρατικοποιήσεων με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.
 
Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι, τα υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτισμού και Παιδείας θα πρέπει να «σπάσουν» καθώς αποδεικνύονται δυσλειτουργικά.
 
Παράλληλα, ο πρόερος της ΔΗΜΑΡ χαρακτηρίζει «καλή και ειλικρινή» τη σχέση του τόσο με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και με το Ευάγγελο Βενιζέλο.
 
Σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης υποστηρίζει ότι δεν έχει καταθέσει σαφές σχέδιο για τη χώρα, την ώρα που στο εσωτερικό του υπάρχουν φωνές εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη και επιστροφής στη δραχμή.
 
«Περιορίζεται στο να δημαγωγεί και να θέλει να λεηλατεί την υπαρκτή αγωνία και τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια της ελληνικής κοινωνίας», δηλώνει χαρακτηριστικά.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...