Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Συλλέγουν κινητά για να τα δωρίσουν στην κυβέρνηση

Ακτιβιστές του κινήματος «Occupy Croatia» (Καταλάβετε την Κροατία) ανήγγειλαν την έναρξη δράσης συγκέντρωσης παλιών κινητών τηλεφώνων, που θα δωρίσει στην κυβέρνηση, την οποία εγκαλεί για έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, επειδή ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 40.000 κούνα για την προμήθεια νέων κινητών τηλεφώνων για τις
ανάγκες των κρατικών αξιωματούχων.


«Θα αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε παλιά κινητά τηλέφωνα και θα τα δωρίσουμε στην κυβέρνηση της Κροατίας, επειδή πιστεύουμε ότι είναι πιο συνετό να διατεθεί το ποσό αυτό για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων. Μπορούν να μιλούν και με παλιά κινητά και μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς από τους υπέρογκους μισθούς τους. Αν η κυβέρνηση της Κροατίας δεν γνωρίζει πώς να δαπανήσει πόρους για κοινωνικά θέματα, εμείς θα τους το εξηγήσουμε δωρεάν» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινήματος.


Όλοι οι πολίτες που έχουν παλιά κινητά, δεν τα χρησιμοποιούν και επιθυμούν να τα χαρίσουν στην κυβέρνηση καλούνται να τα παραδώσουν στις 17 Μαΐου σε εκπροσώπους του κινήματος, στην πλατεία Γαλλικής Δημοκρατίας του Ζάγκρεμπ.



axortagos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...