Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Το πάρτι χλιδής του ΔΝΤ και οι απόντες Έλληνες διαδηλωτές

σχόλιο Vuvuzela:Διορθώσαμε το λάθος του άρθρου που ήθελε τον Al Kamen γυναίκα δημοσιογράφο και προσθέτουμε την πηγή (το αρχικό άρθρο στα Αγγλικά) εδώ.
Πώς σχολιάζει το πάρτι χλιδής με χαβιάρι του ΔΝΤ η Washington Post. Τι αναφέρει για τους Έλληνες.
 

Με φωτογραφία από διαδηλώσεις στην Ελλάδα συνοδεύει το άρθρο της για το πάρτι χλιδής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου o Al Kamen της Washington Post, σημειώνοντας πως οι απόντες της βραδιάς θα ήταν οι Έλληνες διαδηλωτές.
O δημοσιογράφος σχολιάζει με δηκτικό τρόπο πως είναι καλό να βλέπει κανείς
ότι τα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ξέρουν πραγματικά να διασκεδάζουν σε αυτές τις ημέρες της διεθνούς οικονομικής αβεβαιότητας.

Στο ετήσιο πάρτι του ΔΝΤ για τους 7.000 εργαζομένους και επισκέπτες, οι μπουφέδες ήταν πλουσιότατοι και το αλκοόλ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έρεε άφθονο.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως οι Έλληνες πιθανότατα δεν θα συμμετάσχουν.

Η Washignton Post μάλιστα προχωρά στη σύγκριση του κόστους του πάρτι, που υπολογίζεται μεταξύ 350.000 και 500.000 δολαρίων με τους τόκους που πρόκειται να εισπράξει το Ταμείο το 2013 από την Ελλάδα για την αποπληρωμή των δανείων και τους οποίους η εφημερίδα υπολογίζει σε 899 εκατομμύρια δολάρια.

trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...