Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η «γυμνή» εγκυμονούσα, το καυτό tweet και το κορμάκι από μαύρη ταινία!

Τι κι αν οι θερμοκρασίες πέφτουν, καλά να 'ναι τα κορίτσια που με τον τρόπο τους τις ανεβάζουν στο κατακόρυφο! Λίγο οι καυτές εμφανίσεις, λίγο οι σέξι πόζες... πάμε να δούμε αναλυτικά ποία ήταν τα τοπ σέξι θέματα που επιλέξατε για την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η «γυμνή» εγκυμονούσα, το καυτό tweet και το κορμάκι από μαύρη ταινία!



Η «γυμνή» εγκυμονούσα, το καυτό tweet και το κορμάκι από μαύρη ταινία!

«Αυλαία» ανοίγει η εγκυμονούσα Imogen Thomas, η οποία φωτογραφήθηκε στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως τη γέννησε η δική της μαμά! Με το ένα της χέρι κρύβει το στήθος, και με το άλλο κρατά την τεράστια κοιλιά της είναι τρισευτυχισμένη!

Αμέσως μετά σκυτάλη παίρνει η Lily Cole, η όποια απαθανατίστηκε χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της. Τι να κάνει η κοπέλα; Αφού την ενοχλούσε πήρε την απόφαση να το βγάλει για να μην την ταλαιπωρεί.

Τρίτο θέμα επιλέξατε το μοντέλο με το «περίεργο» αλλά καυτό κορμάκι! Μοιάζει σαν να τύλιξε τα επίμαχα σημεία του σώματός της με μαύρη ταινία. Κι όμως εκείνη έβαλε και τις γόβες της και βγήκε. Τώρα πόσοι άντρες λιποθύμησαν όταν είδαν Vida Guerra έτσι;

Αμέσως μετά έρχεται η 25χρονη Candice Swanepoel! Το μοντέλο είπε να βάλει ένα σέξι εσώρουχο να ποζάρει στον καθρέφτη της και να αυτοφωτογραφηθεί. Φαίνεται ότι αυτό που έβλεπε της άρεσε πολύ και ήθελε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την... Sarah Harding τη ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Μία κίνησή της ήταν αρκετή για να φανεί το μαύρο εσώρουχό της!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...