Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το κίτρινο μπροστά ,το καφέ πίσω παιδιά!!!!

Σε δημοπρασία τα λερωμένα εσώρουχα του Elvis Presley

Μέσα στον επόμενο μήνα, αναμένεται να ξεκινήσει μια δημοπρασία, στο Μanchester της Αγγλίας, για συλλεκτικά αντικείμενα που άνηκαν στον Elvis Presley, όπως η θήκη ενός όπλου, αρχειακό υλικό ταινιών του σε 16mm version, μια υπογεγραμμένη κόπια της ταινίας "The Omen" και... ένα ζευγάρι εσώρουχα, που είχε φορέσει σε μια από τις τελευταίες τους

Κόψτε τώρα το ρεύμα στον κύριο Ευάγγελο!

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να λειτουργήσει σωστά το κράτος και να εφαρμοστεί ο νόμος σε αυτή τη χώρα;
 
Μέχρι πότε θα εξαθλιώνονται οικονομικά οι συνεπείς φορολογούμενοι για να συνεχίζουν να κάνουν πάρτι στην πλάτη τους οι επαγγελματίες μπαταχτσήδες;
Περίπου 450 εκατομμύρια ευρώ είναι, λέει, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς τη ΔΕΗ. Αυτό διέρρευσε χθες από πηγές της διοίκησης της επιχείρησης.

Από αυτά, σύμφωνα με έγγραφο που έχει στα χέρια του το tsantiri.gr, τα 150 τα χρωστάει η Αλουμίνιον της Ελλάδας !

Μάλιστα, καλά διαβάσατε.

Ένα στα τρία ευρώ των οφειλών ιδιωτών προς τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού προέρχεται από τη θυγατρική του ομίλου Μυτιληναίου.

Κρυφές προσλήψεις στη Βουλή

Αναστάτωση και ενδοκυβερνητική μουρμούρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη ΔΗΜ.ΑΡ. προκάλεσε χθες στη Βουλή η επιστολή των βουλευτών του κόμματος του Φώτη Κουβέλη στον πρόεδρο της Βουλής, στην οποία αποκαλύπτεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής μπορεί με μια απλή απόφασή του και χωρίς αυτή να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως να προσλαμβάνει 64 άτομα διάφορων ειδικοτήτων εκ των οποίων και οκτώ δημοσιογράφους! Δημοσιογράφοι πάντως που μέτρησαν τις

Μια απλή συγνώμη για τα χιλιάδες παραμορφωμένα παιδάκια

Ο σοφός λαός μας λέει ότι με την εφεύρεση της λέξης “συγνώμη” χάθηκε το φιλότιμο. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν χιλιάδες άνθρωποι που γεννήθηκαν παραμορφωμένοι σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας ενός φαρμάκου που έπαιρναν οι μητέρες τους ακούγοντας τη συγνώμη της γερμανικής εταιρείας που κατασκεύαζε το φάρμακο ... 50 χρόνια μετά. 

Η γερμανική εταιρία κατασκεύαζε ένα φάρμακο για την πρωινή ναυτία των εγκύων το οποίο περιείχε την ουσία θαλιδομίδη.

Η ουσία προκάλεσε παραμορφώσεις σε χιλιάδες παιδιά που γεννήθηκαν στις δεκαετίες του '50 και του '60.

Δεκαετίες μετά η εταιρία ... θυμήθηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Δένδιας: ''Γ@μώ την πίστη μου'! Βίντεο

ΝΕΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ BILD. ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΡΤΥ

Ένα ακόμη κίτρινο ρεπορτάζ της BILD επιχειρεί να υποβαθμίσει το μέγεθος της οικονομικής κρίσης και των δυσβάστακτων βαρών που καλούνται να σηκώσουν οι πολίτες. Παράλληλα, αναβαθμίζει το στερεότυπο του σπάταλου Έλληνα που έχτισε με μαεστρία τα τελευταία χρόνια, φιλοξενώντας ρεπορτάζ που αναφέρεται στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.

Ρεζίλι διεθνώς έγιναν οι γυφτοσκοπιανοί!! Κατέρρευσε και επίσημα η παραμύθα με τα δήθεν ''μακεδονικά'' χειρόγραφα!


Σε κατάρρευση περιήλθε, τελικά, ο επιθετικός προσδιορισμός των μεσαιωνικών χειρογράφων ως ‘μακεδονικά’, γράφει χαρακτηριστικά η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων Ούτρινσκι.

Η αντίδραση των Βουλγάρων που υποστήριξαν ότι τα χειρόγραφα αυτά ανήκουν

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Υπογραφές υπέρ της θέσπισης της Ελληνικής ΑΟΖ

Με αυτές τις υπογραφές του ελληνικού λαού, θέλουμε να δείξουμε σε όλους τους πολιτικούς φορείς και ειδικά στη Βουλή των Ελλήνων, όπου θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Νόμου της ελληνικής ΑΟΖ, ότι ο καθένας μας ζητά την εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας στην πατρίδα μας, για να αξιοποιήσουμε τους υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στα ελληνικά κοιτάσματα, έτσι ώστε να βγούμε

ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΓΑΛΛΙΔΑΣ ΑΠΟ 22ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ!

Σχόλιο Ενδελέχεια: Και μετά βγαίνει η Ένωση Ξενοδόχων και φορτώνει στους Έλληνες την ευθύνη να ανταμειφθούν οι ξένοι τουρίστες για την επιλογή τους να έρθουν στην Ελλάδα: με εκατομμύρια λαθρομεταναστών αγνώστων στοιχείων τι να σου κάνουν οι φημισμένοι για την ευγένεια και τη φιλοξενία τους Έλληνες;

Ένας 22χρονος πακιστανός συνελήφθη χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Λαυρίου, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ …ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται από χθες στην μονή Ιβήρωνος του Αγίου όρους. Ήρθε για προσκύνημα, με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οποία ως γνωστόν για τους Ρώσους παλαιοημερολογίτες εορτάζεται 14 ημέρες μετά την δική μας εορτή. Τα Μ.Μ.Ε. όμως και ειδικά τα φιλομνημονιακά, δεν έχουν βγάλει άχνα για το γεγονός!

Μία γενοκτονία που αποσιωπούν τα δυτικά Μ.Μ.Ε.


Η Νότια Αφρική κατά την εποχή του Απαρτχάιντ δεν ήταν το φρικτό κράτος που περιέγραφαν τα συστημικά ΜΜΕ. Αλλιώς γιατί όλοι όσοι είχαν φυλετικό ή οικονομικό πρόβλημα στις γύρω χώρες, κατέφευγαν εκεί; Σίγουρα δεν ήταν τέλειο κράτος δικαίου, όμως στην διάρκεια της δεκαετίας του 1980 είχε μπει σε μια πορεία δημοκρατικοποίησης και ισότητας για όλους.

Όμως σύμφωνα με τον Νόαμ Τσόμσκι, οι διαδηλώσεις ενάντια στο απαρτχάιντ προωθούντο από τις μεγάλες δυτικές εταιρείες που ήθελαν καινούργιους πελάτες σε μια χώρα που άλλαζε από παραδοσιακή κοινωνία (αγροκτήματα και εξόρυξη διαμαντιών κ.λπ.), σε μια κοινωνία καταναλωτών, βασισμένη στην βιομηχανική παραγωγή. Όπως λέει και ο ίδιος: «Για τον Καπιταλισμό η απόλυτη ιδιότητα του ανθρώπου είναι αυτή του παραγωγού και καταναλωτή, εναλλάξιμα γρανάζια που καταναλώνουν ό,τι σκουπίδι παράγεται. Οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα που τους κάνει να ξεχωρίζουν, όπως ταύτιση με βάση την Φυλή, είναι για τον Καπιταλισμό αναποτελεσματική, αν όχι ενοχλητική».


Εκείνο όμως που προτιμούν να ξεχνούν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» λευκοί, είναι ότι ο Μαντέλα και οι συναγωνιστές του στο «Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο» (ANC) είναι κομμουνιστές. Ο ίδιος ο Μαντέλα είχε γράψει ένα εγχειρίδιο με τίτλο «Πώς να γίνεις καλός κομμουνιστής». Εκεί διαβάζουμε: «Κάτω από μια Κομμουνιστική Κυβέρνηση, η Νότια Αφρική θα είναι η χώρα της αφθονίας. Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα θα σταματήσουν να υπάρχουν μόνο για τους λευκούς. Θα είναι εξ’ ίσου μοιρασμένα σε λευκούς και μη-λευκούς».

Έτσι, ο Μαντέλα δεν συνελήφθη για τις ιδέες του, αλλά γιατί είχε στην κατοχή του 210.000 χειροβομβίδες, 48.000 νάρκες προσωπικού και

Συνταξιούχοι και μισθωτοί εναντίον της Εκκλησίας;

Για μια ακόμα φορά το παρασιτικό πολιτικό σύστημα προσπαθεί να στρέψει την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης και να διασπάσει την κοινωνία.

Πρόταση για περικοπές στη μισθοδοσία των ιερέων κατά 50% έκανε το μέρος του πολιτικού συστήματος

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η πολυανθεκτική φυματίωση

Έναν ανησυχητικό αριθμό κρουσμάτων φυματίωσης, η οποία είναι ανθεκτική μέχρι και σε τέσσερα ισχυρά αντιβιοτικά φάρμακα, διαπίστωσαν οι επιστήμονες στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.
Σε μια μεγάλη διεθνή μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα, Πέμπτη, στην ιατρική επιθεώρηση Lancet, ερευνητές βρήκαν ότι η αναλογία τόσο της πολυανθεκτικής φυματίωσης (MDR-TB) όσο και της εξαιρετικά πολυανθεκτικής φυματίωσης (XDR-TB) είναι υψηλότερα απ’ ό,τι πιστευόταν και απειλούν τις παγκόσμιες προσπάθειες για να περιοριστεί η διάδοση της νόσου.

Σε ένα σχόλιό του στη μελέτη ο Σβεν Χόφνερ του Σουηδικού Ινστιτούτου

Ο Αριστοτέλης και οι φόροι


Αν διαβάζαμε τούς αρχαίους Ελληνες φιλοσόφους,αυτούς τούς αξεπέραστους  διανοητές,όπως έπρεπε καί όχι όπως στό σχολείο τά «πασαλείβαμε»,γιατί έτσι συνέφερε καί συμφέρει ακόμη τό πολιτικό σύστημα,θά είμασταν πραγματικά πολιτικά όντα καί κατά συνέπεια υπεύθυνοι πολίτες καί δέν θά συμπεριφερόμεθα αγεληδόν όταν εκλέγαμε –εδω καί δεκαετίες- τούς κυβερνώντες.
 
Δέν θά βιώναμε σήμερα αυτή τή συμφορά καί τήν εξαθλίωση άν δέν μάς είχαν

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Καθεστωτική αποβλάκωση

Ένα από τα μεγαλύτερα θερινά βασανιστήρια είναι η τυχόν αναγκαστική εξάρτηση από τα τηλεοπτικά κανάλια για την ενημέρωση. Στη χώρα με την πιο κρατικοδίαιτη επιχειρηματική τάξη, οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, ένα δημόσιο αγαθό, έχουν παραχωρηθεί σκανδαλωδώς σε επιχειρηματίες που ανταποδίδουν τη χαριστική μεταχείριση με την αναπαραγωγή της πιο χυδαίας προπαγάνδας.

Το αποτέλεσμα είναι μια εκδοχή ενημέρωσης στην οποία μια «επιτυχία» της Αντιτρομοκρατικής, προγραμματισμένη να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από την ανακοίνωση εξαιρετικά επώδυνων μέτρων λιτότητας, είναι πιο σημαντική από τη βιβλική καταστροφή στη Χίο που έδειξε την… ανημπόρια ενός αποδεκατισμένου από τη λιτότητα κρατικού μηχανισμού.


Έχουμε, τηλεοπτικά δελτία στα οποία καταγγέλλεται και

Η δημοκρατία φθίνει στην ΕΕ





Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 


Ζοφερές εποχές για την Ευρώπη. Οι χώρες της Ευρωζώνης που υπάγονται σε καθεστώς Μνημονίου χάνουν την εθνική τους ανεξαρτησία με ταπεινωτικό και επώδυνο τρόπο ως αντάλλαγμα για τη δανειακή βοήθεια από τους εταίρους τους. Οι «συλλογικές» διαδικασίες των οργάνων της ΕΕ έχουν συρρικνωθεί σε γερμανογαλλικές συναντήσεις κορυφής και στη συνέχεια επιβολή των συμφωνιών Βερολίνου – Παρισιού επί των υπολοίπων κρατών. Ακόμη και στο εσωτερικό των χωρών-μελών της ΕΕ οι όλο και στενότερα ελεγχόμενες από τις χρηματοπιστωτικές αγορές κυβερνήσεις προσπαθούν επίμονα και πετυχαίνουν να περιθωριοποιούν σταδιακά μέχρι και τα κοινοβούλια των χωρών τους. Είναι πανθομολογούμενη πλέον η

Ιατρόπουλος: Αναγγελία...


Σας μιλάει ένας Έλληνας Ποιητής.
Τίποτε περισσότερο απ αυτό.
Αλλά και τίποτε λιγότερο…

Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Όλοι! Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει! Προσέξτε καλά. Όλοι σας!

Σαράντος Καργάκος: συγκλονιστικός!

Του Σαράντου Καργάκου

Ιστορικού – Συγγραφέως


Απέφευγα για λόγους προσωπικής ευαισθησίας (έχουμε κι εμείς βέβαια τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας!) ν’ αναφερθώ στο περιβόητο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ήμουν εξήμισυ ετών όταν ανήμερα σχεδόν του Αγίου Νικολάου του 1943 οι Γερμανοί πηγαίνανε για σκοτωμό τ’ αδέρφια του πατέρα μου. Η μάνα μου λέει πως με κρατούσε από το χέρι. Πέρασε το αυτοκίνητο με τους μελλοθάνατους από μπροστά μας, ο μικρός θείος μου που ήταν δεν ήταν 30 ετών, σήκωσε το χέρι και μας χαιρέτισε μ’ ένα πικρό χαμόγελο.


Independent: «Οι ΗΠΑ είναι ο κύριος παίκτης στη Συρία»

Ως τον «κύριο παράγοντα» που ενθαρρύνει τους αντάρτες στον πόλεμο του καθεστώς τος Άσαντ κατηγορεί τις ΗΠΑ ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Ουάλιντ Μουάλεμ. 

Ο Σύρος υπουργός δήλωσε στην εφημερίδα «The Independent» ότι «πιστεύουμε οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο κύριος παράγοντας εναντίον της Συρίας και όλοι οι άλλοι αποτελούν

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τον σκότωσε βολή από ακόντιο

Σοκ στη Γερμανία! Σε τοπικούς αγώνες στίβου στο Ντίσελντορφ ένας κριτής έχασε τη ζωή του, όταν καρφώθηκε από ακόντιο. Ο 75χρονος άνδρας είχε ξεκινήσει για να μετρήσει τη βολή πριν προσγειωθεί το ακόντιο, αλλά δεν υπολόγισε καλά την τροχιά του και αυτό τον τραυμάτισε σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε

Μουσουλμάνοι με 2,5 σε υψηλόβαθμες σχολές

Το παγκόσμιο φαινόμενο ακόμη και με βαθμολογικές επιδόσεις της τάξεως του 2,5 να εισάγονται οι Μουσουλμάνοι σε υψηλόβαθμες σχολές , με την ειδική κατηγορία που είχε θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου , όταν ήταν υπουργός Παιδείας θα επαναληφθεί και στα φετινά αποτελέσματα.

Από τους περσινούς πίνακες επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ»-ανάλογη εικόνα αναμένεται να έχουν και οι φετινοί προκύπτει ότι εισάγονται

Πετρέλαιο στο Αιγαίο,το Καστελόριζο και η “πρόσκληση” στο ΔΝΤ! Μια αποκαλυπτική έρευνα

Πετρέλαιο στο Αιγαίο,το Καστελόριζο και η “πρόσκληση” στο ΔΝΤ! Μια αποκαλυπτική έρευνα
Η συζήτηση για το αν και πόσο πετρέλαιο και άλλοι φυσικοί πόροι υπάρχουν στο Αιγαίο διαρκεί δεκαετίες. Ειδικά μετά από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης η συζήτηση αυτή επανήλθε με ένταση,μαζί με την υπόθεση του καθορισμού της ΑΟΖ. Τι υπάρχει τελικά στο Αιγαίο;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...