Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Πως καταφέρνει ο ANT1 και ο ALPHA να τη βγάζουν «λάδι» με τα πρόστιμα; Από που εκπέμπουν τα τηλεπαιχνίδια;


Σχετικά με το προσπάθεια του ΕΣΡ να αποδείξει ότι δεν είναι...διακοσμητικό (για να μην πω κρατικών συμφερόντων) όργανο και ότι ο όρος Ανεξάρτητη Αρχή, που θέλει να το χαρακτηρίζουν....είναι τόσο "ανεξάρτητη" όσο η αμερικανοκινούμενη "Αραβική Άνοιξη", τα έχουμε πει.

Σας έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες θέματα κατά καιρούς, τόσο δικά μας όσο και από άλλα εξειδικευμένα ιστολόγια σε θέματα ΜΜΕ. Μια επιπλέον πληροφορία δημοσιεύει σήμερα το μπλογκ Olympia, που εάν έχει βάσεις αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι τα κανάλια παρανομούν με τα...τηλεπαιχνίδια.

Ενώ έχουν βάσιμους λόγους να γράφουν τους φορείς...στα παλαιότερα των

Πρόσθετα μέτρα 13,4 δισ. φέρνει το Μεσοπρόθεσμο και αφήνει παράθυρο για νέα - Στα 3,62 δισ. θα αυξηθούν οι φόροι για τη διετία 2013 -2014, ενώ οι δαπάνες θα κοπούν κατά 9,6 δισ. - Εισπράξεις 237 εκατ. από την αύξηση της φορολογίας στους τόκους

Πρόσθετα μέτρα 13,4 δις. ευρώ για τους φορολογούμενους και τα νοικοκυριά προβλέπει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2013 – 2016 που κατατέθηκε σήμερα στην βουλή και το οποίο αφήνει «παράθυρο» για νέες παρεμβάσεις τη διετία 2015 – 2016. 

Το νέο Μεσοπρόθεσμο είναι εμπροσθοβαρές καθώς αυξάνει κατά 162 εκατ. ευρώ τα μέτρα του 2013 στα 9,53 δις. ευρώ από 9,37 δις. ευρώ του αρχικού σχεδίου. Στοιχείο το οποίο είναι ενδεικτικό της λιτότητας που έρχεται αποτελεί το σημείο ότι από τα μέτρα των

Τσάι ή καφές; Τσάι από... καφέ

Νέο ρόφημα ιδιαίτερα ευεργετικό για τον οργανισμό
Λονδίνο 
Ειδικοί από τη Βρετανία και τη Γαλλία υποστηρίζουν ότι έδωσαν λύση στο δίλημμα «καφές ή τσάι». Δημιούργησαν ένα  ρόφημα που συνδυάζει και τα δύο. Πρόκειται για ένα τσάι που παρασκευάζεται από φύλλα καφεόδεντρου. Οι αναλύσεις

Eμφανίζονται σταυροί μέσα στην Αγιά Σοφιά! (φωτό)

Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί!

Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής... είναι ότι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.

Και δίκαια αναρωτιέται ο επισκέπτης, αφού δεν τους έβαψε μετέπειτα κάποιος,

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΗΠΑ: Mπύρα «Ανεργος Ρεπόρτερ» κάνει θραύση

Θραύση στα social media κάνει μια μαύρη μπύρα που ονομάζεται «Ανεργος Ρεπόρτερ» και την οποία δημιούργησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας The Hartford Advocate Γιόν Κάμπελ που απολύθηκε πρόσφατα.


Την δημιούργησε στο κομπιούτερ του για να διαμαρτυρηθεί για τους απολυμένους συναδέλφους του ανά την υφήλιο τώρα που ανθίζουν τα blogs, τα sites, τα twitter και τα facebook, αλλά υποφέρουν οι ρεπόρτερς της έντυπης δημοσιογραφίας.


Η μπύρα δεν πωλείται στα καταστήματα, βέβαια, αλλά αναρτήθηκε στο ίντερνετ με διάθεση χιούμορ και στο πίσω μέρος της φιάλης γράφει:

«Οι μαύρες μπύρες έγιναν αρχικά

Το μεγάλο ρουσφέτι του υπουργείου Παιδείας στον Κώστα Καραμανλή τζούνιορ για το ΤΕΙ Σερρών [βίντεο]

Μια ενδιαφέρουσα «οπτική» στο σχέδιο «Αθηνά» που προωθεί το υπουργείο Παιδείας δίνει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών, Δημήτρης Πασχαλούδης, ο οποίος σχολιάζει την παραμονή της σχολής στην πόλη των Σερρών, αλλά και τα νέα τμήματα.

Σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι ο πρόεδρος του ΤΕΙ μιλάει για τη «νίκη» και την παραμονή της σχολής στις Σέρρες και τονίζει ότι σε αυτό το κομμάτι βοήθησαν αρκετά τοπικοί παράγοντες όπως βουλευτές Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ δίνει και ένα μεγάλο

Γεννήθηκε ο πρώτος βιονικός άνθρωπος, με αίμα, όργανα και πρόσωπο [φωτό, βίντεο]

Ο Ρεξ, το ρομπότ που χαρακτηρίζεται και ο πρώτος «βιονικός άνθρωπος του κόσμου», εκτίθεται στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Το τεχνολογικό επίτευγμα του οποίου η κατασκευή υπολογίζεται ότι κόστισε περίπου 740.000 ευρώ, έχει ανθρωπόμορφο σχήμα.

Ο κόσμος αλλάζει. Η ζωή μας μπαίνει σε νέα δεδομένα και η επιστημονική φαντασία γίνεται μέρος της καθημερινότητας μας.

Ο πρώτος βιονικός άνθρωπος παρουσιάστηκε στο Science Museum στο

”Ευχαριστούμε Ελλάδα” (βίντεο)



"Περισσότερα πράγματα από όσα ακούτε ελληνικά", λένε Ισπανοί μαθητές σε ένα βίντεο επτά λεπτών με τον τίτλο Gracias Grecia.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι μια πρωτοβουλία της Ένωσης Καθηγητών Ελληνικών και Λατινικών της Ισπανίας και αποτελεί φόρο τιμής στην ελληνική γλώσσα, στον Σωκράτη, ακόμα και στον Διόνυσο και το κρασί

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ… ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΕΓΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ… ΧΑΡΑΤΣΙ

Οι άνθρωποι πραγματικά δεν υπάρχουν… Δραματικές ώρες περνά ένας 31χρονος Πατρινός, ο οποίος από την μια στιγμή στην άλλη λόγω της οικονομική κρίσης βρέθηκε να είναι άνεργος, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον ούτε που να κοιμηθεί. 

Ο νεαρός άντρας που έχει δίπλωμα Γ” κατηγορίας και είναι χειριστής μηχανημάτων, ενώ γνωρίζει και την τέχνη του ηλεκτροσυγκολλητή, έφτασε στο σημείο πριν από λίγες ημέρες να βγει σε εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού και να απευθύνει έκκληση για

Πούρα... 5.300 ευρώ για δημόσιες σχέσεις

Νέα έκθεση ντροπής για τη διαφθορά στο Δημόσιο


Ούτε η οικονομική κρίση και το Μνημόνιο δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν το όργιο διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, κυρίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία είναι «πρωταθλήτρια» στην κακοδιαχείριση και παραβίαση των νόμων.

Η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δόθηκε στη δημοσιότητα, αφορά το 2010, το πρώτο έτος εφαρμογής του Μνημονίου, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρος Ιω. Καραβοκύρη, κατάφεραν να «μπλοκάρουν» παράνομες δαπάνες

Συνελήφθη ο Γιώργος Κιμούλης

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο πασίγνωστος ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΝΒΕΡ: Δύο παιδιά νεκρά σε νέο μακελειό στις ΗΠΑ

Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά κάτω από δέκα ετών, σε νέο περιστατικό πυροβολισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτήν τη φορά στο Ντένβερ. Το μακελειό συνέβη σε ένα σπίτι που βρίσκεται βορειοανατολικά της πόλης.

 Αξιωματικός της Αστυνομίας έχει ενημερώσει πως ένα ακόμη παιδί έχει

Ο ΣΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΜARFIN BANK;

Σύμφωνα με την δήλωση της οικογένειας της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου το έντονο και υπογραμμισμένο κείμενο που θα δειτε παρακατω ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ της Τετάρτης 30/01/2013....

"Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin, που επέφερε το χαμό της Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου. 

 
Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας

Χίλιοι και μία Νύχτες

Χίλιοι και μία Νύχτες
Χίλιοι και μία Νύχτες
Αγαπητέ αναγνώστη , 

Πόσες φορές δεν έχω ακούσει για τους εξαίρετους πολιτικούς μας τις φράσεις :
- από ποιόν κόσμο είναι;
- από άλλο πλανήτη έχει έρθει;
- σε ποια χώρα ζει;
- δεν είναι άνθρωποι αυτοί;
Αυτές οι φράσεις θαυμασμού οφείλονται φυσικά στο εξαίρετο ήθος , την άνευ προηγουμένου ευρηματικότητα , την ασύλληπτη ευφυΐα και μια πληθώρα ξεχωριστών ταλέντων και δεξιό-τήτων που επιδεικνύουν καθημερινά ορισμένοι από τους σημαντικότερους Έλληνες πολιτικούς . 

Οι Έλληνες ιδρύουν μικρές επιχειρήσεις ως αντίδραση στη κρίση

Στη χώρα μας το ποσοστό του πληθυσμού ηλικίας 18-64, που βρισκόταν σε αρχικό στάδιο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης το καλοκαίρι του 2011 ήταν 8%, επίδοση με την οποία η Ελλάδα κατατάσσεται στην 4η υψηλότερη θέση ανάμεσα στις πλούσιες χώρες του πλανήτη.

Το ποσοστό αυτό είναι σημαντικά αυξημένο σε σύγκριση με το 5,3% που είχε

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ

Μόνο 8 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε…εκπλήξουν. Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος. Πριν αρχίσεις πάρε πρώτα ένα χαρτί καί στύλο! Μην κλέβεις!


1. Το τέλος του κόσμου έρχεται, αν μπορείτε να σώσετε μόνο ένα είδος ζώου, ποιο θα επιλέγατε;
  • Κουνέλι
  • Πρόβατο
  • Ελάφι
  • Άλογο


2. Πηγαίνετε ταξίδι στην Αφρική. Επισκέπτεστε μια φυλή και επιμένουν να

Διπλή «παγίδα» με πρόστιμο άλλα 500 ευρώ για ΚΤΕΟ

Μέσω κινητού τηλεφώνου που θα έχουν μαζί τους οι τροχονόμοι και στην οποία θα είναι περασμένη μια ειδική εφαρμογή που θέλει να.. σχεδιάσει το υπουργείο Οικονομικών και θα λειτουργεί στις «πλατφόρμες» των σύγχρονων smartphones, θα γίνονται σε λίγους μήνες οι έλεγχοι της τροχαίας.

Μπορεί να «άνοιξε» νομικά το «παράθυρο» για ελέγχους-εξπρές για τα ανασφάλιστα ΙΧ, το σχέδιο όμως προβλέπει και την επέκταση των ελέγχων για οχήματα που δεν είναι περασμένα από ΚΤΕΟ. Με τα δεδομένα αυτά, σύντομα, όποιος πέσει σε μπλόκο της

Στήνοντας έναν βολικό "εμφύλιο"...

Στήνοντας έναν βολικό

Ένας βολικός "εμφύλιος" δεν κάνει ποτέ κακό όταν το σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο και κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον των εγκληματικών ευθυνών του. Εμφύλιοι έχουν γίνει πολλοί, αλλά ήταν πάντα "βολικοί" για τα πολιτικά συστήματα. Σύμπτωση;

Μας προετοιμάζουν για έναν στημένο «εμφύλιο». Έναν «εμφύλιο» στον οποίο θα παρατάξουν τα μέρη του δικού του παρακράτους, των καλοπληρωμένων μπαχαλάκηδων, των πληρωμένων εισαγόμενων δολοφόνων, των διαφόρων χρηματοδοτούμενων ανθελληνικά (αλλά επιλεκτικά ανθρωπιστικά) κινούμενων ΜΚΟ. Ελπίδα των λαθροκυβερνώντων υπαλλήλων της τρόικα είναι να δημιουργήσουν εικόνα χάους (να δημιουργήσουν δηλαδή το πρόβλημα που επιθυμούν), για να προσφέρουν την λύση (άκρατη αύξηση αστυνόμευσης και παρακολούθησης των πολιτών) που οι ίδιοι επιθυμούν να επιβάλουν. 

Πώς αποζημιώνομαι αν έχω ατύχημα με κάποιο ανασφάλιστο όχημα;

 Όλο και περισσότεροι οδηγοί στις μέρες μας παίρνουν το ρίσκο να οδηγούν ανασφάλιστα οχήματα. Τι θα συμβεί αν κάποιος από αυτούς μας χτυπήσει;

Είναι αυτό που λέμε «μη σου τύχει»: Ένα αυτοκίνητο παραβιάζει το Stop, πέφτει πάνω στο δικό σας και του βάζει μέσα στην πόρτα. Και το χειρότερο, όταν προσπαθείτε να συνεννοηθείτε για την αποζημίωση, συνειδητοποιείτε ότι ο ιδιοκτήτης του το έχει ανασφάλιστο! Τι κάνετε τότε; Πώς θα αποζημιωθείτε;...

Έφτασε στο ΥΜΑΘ η πορεία των φοιτητών (βίντεο)

Στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης έφτασε η πορεία φοιτητών και καθηγητών που διαμαρτύρονται για το σχέδιο "Αθηνά" και τις μεταρρυθμίσεις που... φέρνει στην Παιδεία. Με συνθήματα όπως "Σέρρες δεν πάμε ούτε για αστείο. Καλύτερα στη Σίνδο με το 52" και "Ούτε στις Σέρρες ούτε πουθενά. Λέμε όχι στο σχέδιο Αθηνά", οι φοιτητές πργματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και βρίσκονται έξω από το ΥΜΑΘ.

Οριστικό: Αντισυνταγματικός ο νόμος Ραγκούση

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε αμετάκλητα αντισυνταγματικές τις διατάξεις του νόμου Ραγκούση για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Η απόφαση του ΣτΕ επισημαίνει ότι οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου νόμου προσκρούουν στις επιταγές του Συντάγματος καθώς η πολιτογράφηση που προβλέπει ο αντισυνταγματικός νόμος (3838/10) γίνεται με βάση

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ν.Ρωμανός: Ο φίλος του Γρηγορόπουλου με τη διάσημη μάνα και το..."έγκλημα στο Κολωνάκι"

Γιος της Παυλίνας Νάσιουτζικ, αγνώστου πατρός ; εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ ο οποίος το 1984 είχε δολοφονήσει με σφυρί τον Αθανάσιο Διαμαντόπουλο στο Κολωνάκι και κολλητός του Αλέξη Γρηγορόπουλου ο ένας από τους συλληφθέντες στο Βελβεντό. 
 
Η ιστορία του Νίκου Ρωμανού είναι πλούσια παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Ο μικρός από τα 15 τριγυρνάει σε διάφορες οργανώσεις αλλά η μάνα του

Ποιά είναι η Αναστασία Σακελλαρίου με μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού;

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 9.460 ευρώ. Κι όμως, η συμπαθητική κυρία της φωτογραφίας, πληρώνεται με τα διπλάσια χρήματα! Μάθετε ποια είναι η Αναστασία Σακελλαρίου...


ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. Ε, ΚΑΙ;


Ένας φάκελος με σφαίρα έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα νωρίς το πρωί.

Ο φάκελος δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του υπουργού, αφού παραλήφθηκε από

Γιατί οι αρχαίοι δεν αρρώσταιναν από καρκίνο;

 
Διατροφή και Κακές Συνήθειες
Είναι ο καρκίνος ασθένεια της σύγχρονης εποχής; Δεν υπήρχε παλιά; Η έρευνα καταλήγει στο ότι ο καρκίνος δεν υπήρχε στα
αρχαία χρόνια. Είναι πιθανό να είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής. Η άποψη αυτής έχει πολλούς υπερασπιστές αλλά και πολλούς πολέμιους.

Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα εκτιμούν ότι ο καρκίνος είναι νόσος που έχει να κάνει με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ισχυρίζονται ότι στην αρχαιότητα δεν υπήρχει καμία γενεσιουργός αιτία για τον

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Εταιρία του Ιβάν Σαββίδη πήρε το «Μακεδονία Παλλάς»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία Black & White, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά στον ανοικτό διαγωνισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τη δωδεκάμηνη μίσθωση του «Μακεδονία Παλλάς».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι...

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Όλη η αλήθεια για τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου



Την ώρα που το ελληνικό φαρμακείο βάλλεται από παντού, ως Συνιστολόγοι Farmakopoioi, μια ομάδα δικτυακών συναδέλφων που αριθμεί περί τα 4.000 μέλη, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε ως Έλληνες φαρμακοποιοί να συμμετέχουμε στην πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια με τις «παστίλιες για τον πόνο του άλλου», όπως χαρακτηρίστηκαν. Ας πάμε να δούμε όμως, πόσο κοστίζουν, ποιοι κερδίζουν και πού πάνε αυτά τα χρήματα.

Ο φαρμακοποιός λοιπόν για να τις προμηθευτεί τις προπληρώνει τοις μετρητοίς με ελάχιστη παραγγελία 48 τεμαχίων και τις πουλά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Δείτε το απειλητικό μήνυμα προς Μέρκελ και Βερολίνο-ΒΙΝΤΕΟ

prisonplanet
 Γερμανοί ισλαμιστές έχουν αναρτήσει βίντεο στο Διαδίκτυο, το οποίο αναφέρει ότι το καλοκαίρι στο Βερολίνο θα πραγματοποιηθεί βομβιστική επίθεση.
Ισχυρίζονται, ακόμη, ότι προτίθενται να σκοτώσουν την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. 

Η είδηση δημοσιεύθηκε στη γερμανική εφημερίδα Die Welt. Στο τρίλεπτο βίντεο ο άνδρας που αποκαλείται Αμπού Αζάμ, πιθανότατα ριζοσπάστης Σαλαφιστής, πρόσφατα μετακόμισε στην Αίγυπτο και προειδοποιεί την Ευρώπη ότι ετοιμάζει αλλαγές.


«Παρακολουθώντας τα γεγονότα της Αραβικής Άνοιξης, περιμένουμε το ευρωπαϊκό καλοκαίρι», είπε.


Ο Αζάμ δήλωσε ότι οι Σαλαφιστές θέλουν να δουν νεκρούς τη Μέρκελ και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. (echedoros)


To βίντεο: 

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΗΣΙ - ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ - ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ;

Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι "το μακρύ χέρι της ΜΙΤ", (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα "θετικά" των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο "επίτευγμα" τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία! Ναι, αυτό που διαβάσατε είναι αληθινό: Πούλησαν σε Τούρκο ελληνικό νησί!
 
Και το ερώτημα είναι πιο νησί; Αν και αυτό μικρή σημασία έχει, εν τούτοις αν το νησί βρίσκεται στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο επάνω στις γραμμές περιπολίας των τουρκικών υποβρυχίων που προέρχονται από την βάση που διατηρούν στην Αλβανία; Και ποιος ενέκρινε την πώληση του νησιού;

 
 Μήπως πρέπει να ενημερωθούν στο υπουργείο Τουρισμού ότι υπάρχουν και ειδικά δικαστήρια, αλλά και στρατοδικεία που θα πρέπει να λογοδτήσουν αν κάτι πάει στραβά για τα ελληνικά συμφέροντα στα ελληνοτουρκικά και κριθεί ότι π.χ. η τουρκική ιδιοκτησία στην μαρίνα της Μυτιλήνης έπαιξε πρακτόρικο ρόλο σε ένα "θερμό" επεισόδιο;

Έτσι, μετά το εξευτελιστικό ξεπούλημα των ελληνικών μαρίνων στον μεγάλο

Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη

Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη
Τηλεφώνημα με απειλές κατά της ζωής συντάκτη μας δεχτήκαμε χθες στα γραφεία του περιοδικού από συστηθέντα ως Δημήτρη Μελισσανίδη και αριθμό τηλεφώνου καταχωρημένο στην Aegean Oil, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ στο UNFOLLOW 14 για το λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου.

Στις 31 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε το 14ο τεύχος του περιοδικού UNFOLLOW (Φεβρουάριος 2013), όπου δημοσιεύουμε βασικό ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου, με τίτλο εξωφύλλου «Λαθρεμπόριο: Θα σπάσει ο νόμος της σιωπής για την Aegean Oil του Δ. Μελισσανίδη και τα ΕΛΠΕ του Σ. Λάτση;». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...