Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αυτή θα είναι η Νέα Δραχμή! - Δείτε ολόκληρη την σειρά χαρτονομισμάτων!


Τις προτάσεις του για το πώς θα μπορούσαν να σχεδιαστούν τα νέα χαρτονομίσματα της δραχμής, παρουσίασε

Die Welt: "Κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου"

Die Welt: "Κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου"

Η συντηρητική εφημερίδα Die Welt ανοίγει σήμερα το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι συντάσσεται με την κυβέρνηση Μέρκελ και τις επιλογές της, με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της που ακολουθείται από ολοσέλιδο κείμενο στις εσωτερικές σελίδες και φιλοξενείται επίσης στην ιστοσελίδα της.


Με τίτλο "κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου", η εφημερίδα κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα των χρημάτων που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα και επισημαίνει μάλιστα τον ηθικό, τουλάχιστον, κίνδυνο που διατρέχει η κυρίαρχη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χαρακτηριστικά σημειώνεται στο σχετικό άρθρο: 

Καπερνάρος για πολυνομοσχέδιο: «Οι Βουλευτές βρίσκονται αυτή την ώρα στο απόλυτο σκοτάδι»

«Το αίσχος της εγκάθετης, δωσίλογης τρικομματικής Κυβέρνησης δεν έχει φραγμούς και όρια. Οι υποταγμένες μαριονέτες της Μέρκελ κρατούν κρυμμένο στα συρτάρια τους το Νομοσχέδιο Σκούπα του Υπουργείου Οικονομικών, λίγες ώρες πριν την επεξεργασία του στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής και δύο μόνο ημέρες πριν την ψήφισή του στην Ολομέλεια. Οι 300 Έλληνες Βουλευτές βρίσκονται αυτή την ώρα στο απόλυτο σκοτάδι και ΔΕΝ έχουν καμία επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα πάρουν στα χέρια τους το επίμαχο Νομοσχέδιο. Αν αυτή δεν είναι κατάργηση της Δημοκρατίας, τότε ποια είναι

ΒΙΝΤΕΟ- Ο Γερμανός πρέσβης για τις αποζημιώσεις



ΒΙΝΤΕΟ- Ο Γερμανός πρέσβης για τις αποζημιώσεις

Δεν παίρνει σαφή θέση για το θέμα της καταβολής των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα ο πρέσβης της Γερμανίας στη χώρα μας, Βόλφγκανγκ Ντολτ.

«Η Γερμανία έχει αναλάβει την ευθύνη για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την

Η Bundesbank στέλνει την Ελλάδα εκτός ευρώ!

Η γερμανική κεντρική τράπεζα Bundesbank επαναφέρει τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, υποστηρίζοντας πώς η κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών από τον ELA είναι προβληματική.


Την ίδια στιγμή ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας επιμένει στην πολιτική λιτότητας για όλες τις χώρες και χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο «άσχετο».

Σύμφωνα με έγγραφο της Bundesbank που επικαλείται η εφημερίδα Handelsblatt, «η διάθεση ρευστότητας από το ευρωσύστημα για την κάλυψη των ελληνικών χρηματοδοτικών αναγκών στην Ελλάδα εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματική και καθιστά ξεκάθαρη την ανάληψη δημοσιονομικών καθηκόντων από τις αρχές νομισματικής πολιτικής».

Καμπάνια στις ΗΠΑ βγάζει στη… σέντρα τους γερουσιαστές που ψήφισαν κατά του ελέγχου της οπλοκατοχής [εικόνες]





 ΗΠΑ η οπλοκατοχή είναι κάτι σαν δεύτερη φύση. Ακόμα και φιλήσυχοι πολίτες για καλό και για κακό έχουν ένα όπλο μέσα στο σπίτι. Η πρόσφατη τραγωδία στο Κονέκτικαν όπου ένας 20χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο σκοτώνοντας 20 ανήλικα παιδιά και έξι δασκάλους έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα του ελέγχου της οπλοκατοχής. 


Ο Μπαράκ Ομπάμα προσπάθησε να περάσει μια νέα διάταξη που προέβλεπε την εξέταση του ιστορικού κάποιου πριν του δοθεί άδεια χρήσης όπλου,

Σκάνδαλο στον Κόκκινο Πλανήτη: Η ΝASA ζωγραφίζει ένα γιγάντιο πέος στον Άρη

Πασαντίνα, Καλιφόρνια
Τα ρομπότ της ΝASA συμπεριφέρονται σαν έφηβοι που ζωγραφίζουν στον τοίχο της τουαλέτας του σχολείου: τα ίχνη από τις ρόδες τους σχημάτισαν στην έρημο του Άρη το μεγαλύτερο πέος του Ηλιακού Συστήματος.

Η σκανδαλώδης εικόνα αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα

Η νέα υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας κλέβει καρδιές

Η νέα υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας κλέβει καρδιές (pics)

 Η Alejandra Benítez είναι η νέα υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας και την τοποθέτησε ο Nicolás Maduro μετά την πρόσφατη νίκη του στις εκλογές.

Status Quo Ν.Α. Μεσογείου (Με φόντο την Ελλάδα του 2013)

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013




Δεν θα ζαλίσω με περιγραφές και άλλα λόγια.. πάμε κατευθείαν στα δεδομένα.


Η Ελλάδα είναι σε ενα χρονικό και γεωγραφικό σημείο που θα κληθεί να ανταποκριθεί σε ενα ρόλο πολύ σημαντικό , τόσο για την ίδια, όσο και γενικότερα για την περιοχή.


Οι παίκτες στην περιοχή ειναι οι παρακάτω..


- Τουρκία.  Με αρκετά εσωτερικά πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα , όπως και εθνικά. Κούρδοι , αριστεριστές, μετανάστες, αντιπολίτευση, απόπειρες δολοφονίας καθώς και υποκλοπές. Πρόσθετα αυτών μεγάλο θέμα είναι η οικονομική διαφορά των κοινωνικών τάξεων.  Μέσα σε όλα αυτά , καλείται

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Υφυπουργός Οικονομικών ζημίωσε το Δημόσιο με 30 εκατoμύρια

Στη Βουλή διαβιβάζουν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης δικογραφία σε βάρος του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά που περιλαμβάνει καταγγελίες πώς παρενέβη ώστε να παγώσει ο έλεγχος σε βάρος εταιρίας μεταφοράς πετρελαίου από τη

Δημόσιο: Πάτησαν τη σκανδάλη

Ο κύβος ερρίφθη... Ο μέχρι πριν από λίγο καιρό αποδιοπομπαίος τράγος της κυβέρνησης, καθώς δεν δεχόταν τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ο... αριστερός υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, τελικά «υπέκυψε» στις απαιτήσεις της τρόικας και τραβώντας τη σκανδάλη ανακοίνωσε χθες τον τρόπο που 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα βρεθούν εκτός μέχρι το τέλος του 2014.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσίασε ο κ. Μανιτάκης αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έως το τέλος του 2013 θα έχουν απολυθεί 4.000 δημόσιοι υπάλληλοι και μέσα στο 2014 οι υπόλοιποι 11.000,

Έκρυψαν τα γυμνά αρχαία Ελληνικά αγάλματα σε έκθεση στο Κατάρ



Παραλίγο να τους βάλουν μπούργκα

Ο πολιτισμός της Μέσης Ανατολής και ο ελληνικός είναι δύο από τους αρχαιότερους και έχουν προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα. Όμως η συντηρητική Ανατολή του 2013 δεν άντεξε την γύμνια των αρχαίων Ελληνικών αγαλμάτων

Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες: Παρελθόν – Παρόν»,

ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΒΡΩΜΑ Η FIFA...!!! ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1924 ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Γκέλα ολκής από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, που αναφερόμενη στον υποβιβασμό της ΑΕΚ σημειώνει ότι η Ένωση δημιουργήθηκε από Τούρκους μετανάστες! 

Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε ο υποβιβασμός του Δικεφάλου στην Football League, σε σημείο μάλιστα να ασχοληθεί μέχρι και η FIFA, που αναφέρθηκε σε κείμενό στην

Κατάρρευση εσόδων από τους ειδικούς φόρους. Καιρός για κοινή λογική;

Σαν βόμβα έπεσε στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η ανακοίνωση της Δανίας για κατάργηση και του φόρου των αναψυκτικών για να ενισχυθεί η οικονομία της χώρας. Πάνω που επεξεργάζονταν τους τρόπους … για το πως να περάσουν επικοινωνιακά την καταιγίδα των φόρων που έρχεται, εφημερίδες και blogs προβάλουν ότι για να ξεπεράσει την ύφεση μια ευρωπαϊκή χώρα μειώνει τους έμμεσους φόρους αντί να τους αυξάνει.

Στην ουσία δεν χρειαζόταν η δημοσιότητα για την περίπτωση της Δανίας για να πιστοποιηθεί ότι το φορολογικό μοντέλο είναι αποτυχημένο. Τα έσοδα

Τη σκότωσαν οι ενέσεις για… μαύρισμα

Νεκρή σε αίθουσα σολάριουμ βρέθηκε νεαρή Βρετανίδα


Νεκρή σε ένα σαλόνι μαυρίσματος βρέθηκε μια νεαρή Βρετανίδα, η οποία όπως διαπιστώθηκε έκανε τακτικά ενέσεις με μια παράνομη ουσία που είχε αγοράσει στο Διαδίκτυο με σκοπό να... μαυρίσει χωρίς να εκτεθεί στον ήλιο.

Σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα, η Τζένα Γουίλσον-Βίκερς βρέθηκε

Νεκρός ο νεαρός που κατηγορήθηκε λανθασμένα ως βομβιστής της Βοστώνης

Τραγική κατάληξη είχε ο 22χρονος Σανίλ Τριπάθι, ο οποίος είχε λανθασμένα κατηγορηθεί στην αρχή πως ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την βομβιστική επίθεση στην Βοστόνη, καθώς μετά από πολλές μέρες που αγνοείτο βρέθηκε νεκρός από την Αστυνομία.

Ο Σανίλ είχε αρχικά κατηγορηθεί πως αυτός κρυβόταν πίσω από την επίθεση στον Μαραθώνιο και οι φωτογραφίες του είχαν βγει και στην δημοσιότητα. Στο συμπέρασμα αυτό συνηγορούσε και το

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Το FBI ερευνά το ψεύτικο tweet του AP για επίθεση στον Λευκό Οίκο

Το μήνυμα που αναρτήθηκε υποστήριζε ότι βόμβες είχαν εκραγεί στο Λευκό Οίκο και ο Μπαράκ Ομπάμα είχε τραυματιστεί

Την παραβίαση του λογαριασμού του Associated Press στο twitter, χάρη στην οποία το πρακτορείο «μετέδωσε» την παραπλανητική είδηση περί δήθεν βομβιστικής επίθεσης στο Λευκό Οίκο, ερευνά το FBI. Την έρευνα του FBI

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Η Denise Richards σε νευρική ανορεξία

Πολλοί κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο νευρικής ανορεξίας της Denise Richards που είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία το κορίτσι του James Bond, καθώς πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για τον συγκεκριμένο ρόλο, τώρα όμως έχει μετατραπεί σε σκιά του εαυτού της.

Η φιγούρα της 42χρονης ηθοποιού δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα, που με τα προσόντα της έκανε

Έτσι λάδωνε η Siemens το πολιτικό σύστημα

Του Μάκη Βραχιολίδη


ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!

Το ότι η Siemens λάδωνε επί χρόνια τα γρανάζια της μηχανής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, το γνωρίζουν πλέον οι πάντες. Τα δυο κόμματα εξουσίας οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή καταστροφή και τα τελευταία 3 χρόνια έχουν φέρει την εξαθλίωση στις ελληνικές οικογένειες, επειδή βάζουν τον κόσμο να πληρώνει τα δικά τους πολιτικά εγκλήματα….

Τις τελευταίες εβδομάδες, η «Ε.Ω. της Κυριακής» με συνεχείς αποκαλύψεις φέρνει στην επιφάνεια το μεγάλο σκάνδαλο Siemens-Intracom που έσυρε στο άρμα και τις ορέξεις του ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Η γερμανική εταιρεία Siemens διείσδυσε στην κρατική μηχανή και επί χρόνια λειτουργούσε με σχέδιο που αποσκοπούσε στο να διατηρεί ένα είδος… ερωτικής σχέσης με τους πολιτικούς μας ταγούς. Οι συμβάσεις που είχε πραγματοποιήσει η Siemens με το Δημόσιο στον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τον ΟΣΕ, στη σηματοδότηση των δρόμων, σε νοσοκομεία, στο Μετρό, γέμιζαν με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της γερμανικής εταιρείας.

 Και η ίδια, θέλοντας προφανώς να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχεια της συνεργασίας της με το Δημόσιο ή να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τον… ερωτικό δεσμό της με το κράτος, έστελνε ατελείωτα δωράκια στους εκπροσώπους μας πολιτικούς! Σε όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου. Και οι πολιτικοί μας φωστήρες τα αποδέχονταν όλα. Δεν βρήκαμε κανέναν πολιτικό να έχει επιστρέψει στη Siemens ως απαράδεκτα τα δωράκια της. Εκτός κι αν μας διαψεύσουν. Το ότι τα αποδέχονταν, προφανώς κάτι σημαίνει. Ας μας το εξηγήσουν λοιπόν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας ταγοί.

Ας δώσουν οι ηγήτορες μια απάντηση στο λαό, για το τι σημαίνουν όλα αυτά τα συνεχή δώρα που πηγαινοέρχονταν στα πολιτικά γραφεία Πρωθυπουργών, υπουργών, διευθυντών κομμάτων ή ακόμη και στα σπίτια τους.  Γιατί τα αποδέχονταν; Δεν είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα;

Ιδού λοιπόν τα ντοκουμέντα:

doraki simitisSIEMENS ΣΕ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΗΜΙΤΗ (Πρωθυπουργός της Ελλάδος 1996-2004)

Κόβεται ο βήχας των καπνιστών με πρόταση αύξησης € 2,00 ανά πακέτο

smoking

Πρόταση σοκ που προβλέπει αύξηση € 2,00 ανά πακέτο της τιμής των τσιγάρων εξετάζει η κυβέρνηση κι όπως έδειξε το χθεσινό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Extra3 με στόχο την κάλυψη των κενών στα έσοδα του ΕΟΠΥΥ.

Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις

Πυροβολισμοί στην Μανωλάδα

«Κάποιοι φουκαράδες, καταπιεσμένοι μετανάστες πῆγαν νὰ ζητήσουν τὰ λεφτά τους καὶ τότε τρεῖς κακοὶ Ἕλληνες πιστολέρος τοὺς τραυμάτισαν μὲ καραμπίνες».

Αὐτὴ εἶναι ἡ ἐπίσημη ἐκδοχὴ τῆς ἱστορίας. Μένει κανεὶς μὲ τὴν ἐντύπωση ὅτι μερικοὶ φουκαράδες πυροβολήθηκαν χωρὶς λόγο ἀπὸ κάποιους καμπόηδες.
Ὅμως ὑπάρχουν καὶ κάποιες λεπτομέρειες ποὺ δὲν ἀκούγονται τόσο, ἀφοῦ βασικὰ δὲν συμφέρουν τὸ πολὺ-πολιτισμικὸ image:

Περπατώντας πάνω από το Rio De Janeiro

Περπατώντας πάνω από το Rio De Janeiro (10)

Μια extreme βόλτα με υπέροχη θέα πραγματοποίησε ο ατρόμητος Brian Mosbaugh, περπατώντας σε τεντωμένο σκοινί σχεδόν 910 μέτρα πάνω από το Rio De Janeiro. Έχοντας ανεβάσει την αδρεναλίνη του στα ύψη, αποφάσισε να ξαπλώσει για λίγο πάνω στο σκοινί, αφού πίστευε ότι άξιζε ένα σύντομο διάλειμμα χαλάρωσης πάνω από την διάσημη πόλη της Βραζιλίας. Έτσι, ισορρόπησε ολόκληρο το σώμα του πάνω στο σύρμα,

Γιατί λέγεται «βουβή» αυτή η εβδομάδα

dinatosinfo01

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα (22/4/13) είναι η τελευταία πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Γιατί λέγεται «βουβή» η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα;

Ο ελληνικός λαός αποκαλεί την εβδομάδα αυτή «κουφή» η «βουβή»,

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Αλλαντικά, θετικά σε ουσία για άλογα κούρσας

Φαινυλοβουταζόνη βρέθηκε σε προϊόντα της «Νίκας»

Αλλαντικά, θετικά σε ουσία για άλογα κούρσας 
Θετικά στην ουσία φαινυλοβουταζόνη, η οποία χρησιμοποιείται ως αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες για τα άλογα κούρσας και θεωρείται επικίνδυνη για τον άνθρωπο, βρέθηκαν δυο δείγματα της εταιρίας «Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ» της σειράς

Η κρίση αναγκάζει τους Πατρινούς να πωλούν το...σπέρμα τους

«Κύριος πουλά το σπέρμα του για γέννηση παιδιών. Τηλ. ...»! Αυτό είναι το περιεχόμενο της μικρής αγγελίας που έφθασε προ ημερών στα γραφεία της εφημερίδας «7 μέρες αγγελίες»...

Φαίνεται πως λόγω της κρίσης, Πατρινοί έφθασαν πλέον στο σημείο

Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ

Στις 2 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ. Το χαρτονόμισμα, θα έχει αλλαγμένη εμφάνιση κρατώντας ωστόσο τα κύρια χρώματα του, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα τα οποία θα δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την

Φύτεμα ντομάτας σε γλάστρα για μπαλκόνι

Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα απο το φύτεμα των κηπευτικών σε γλάστρες για μπαλκόνια.
 
Όλοι επι το πλείστον νομίζουμε οτι είναι δύσκολο,απαιτεί πολύ χρόνο,χώρο και πολύ αφοσίωση.Τίποτα απο αυτά δεν ισχύει...το μόνο που χρειάζεσαι είναι πολύ μεράκι,αγάπη γι`αυτό που θές να κάνεις και μια φορά στις 2-3 μέρες να ρίχνεις κάνα λίτρο νερό στις γλάστρες.

Θα σας το εξηγήσω σε πολύ απλά και κατανοητά βήματα.
 
Οι προυποθέσεις για πέντε π.χ. ντοματιές είναι οι εξής:

Στουρνάρα πες αλεύρι. Απόφαση του Αρείου Πάγου: Τέλος το χαράτσι – και πρόστιμο στη ΔΕΗ εάν κόψει το ρεύμα



Η απόφαση του Αρείου Πάγου για το ΧΑΡΑΤΣΙ καταδικάζει στο Δημόσιο και την Δικαστική Δαπάνη.

 Δεν έγινε δεκτή η αίτηση που ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ζητούσε να ανασταλεί η ισχύς της απόφασης του Πρωτοδικείου, που έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική την υποχρεωτική είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, (άρθρο 53 Ν. 4021/2011 επί Ευ. Βενιζέλου καθηγητή Συνταγματικού δικαίου).



Δεν αναστέλλεται η απόφαση του Πρωτοδικείου που υποχρεώνει τη ΔΕΗ «να μην διακόπτει την παροχή του ρεύματος

Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικό σαμπουάν με Χαμομήλι ή με αιθέρια έλαια

 Τέλος τα χημικά και τα πανάκριβα σαμπουάν

Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικό σαμπουάν με Χαμομήλι!

Σημαντική είδηση για τις χρεώσεις της ΔΕΗ που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη! Διαβάστε-ενημερώστε!

Picture
Μούγκα στη στρούγκα τα ελληνικά ΜΜΕ για την χτεσινή απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με το σύστημα εμπορίας εκπομπών της ΕΕ άνθρακα!

 Όμως σύμφωνα με τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία, χτες ψηφίστηκε νόμος με τον οποίο ουσιαστικά απορρίπτεται  στο Ευρωκοινοβούλιο η

Σε 74 χώρες μετανάστευσαν 150.000 Έλληνες επιστήμονες

Σε συνολικά 74 χώρες έχουν μεταναστεύσει μέσα στην τελευταία πενταετία πάνω από 150.000 Έλληνες αναζητώντας δουλειά.



Σε ημερίδα του γραφείου διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Γιατί ο εγκέφαλος «τρελλαίνεται» με την μπύρα

Μόνο μια γουλιά από την αγαπημένη μας μπύρα ενθουσιάζει τον εγκέφαλο, σύμφωνα με ερευνητές της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα. Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Νευρο-ψυχοφαρμακολογίας, οι επιστήμονες ζήτησαν από 49 άνδρες να δοκιμάσουν την αγαπημένη τους μπύρα, νερό και ένα αναψυκτικό.



Οι συμμετέχοντες ήπιαν μόνο 15ml από τα ροφήματα σε διάστημα ενός τετάρτου, ώστε να μείνει μόνο η γεύση και οι επιστήμονες να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της επίδρασης του αλκοόλ στον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής οι επιστήμονες «σάρωσαν» τον εγκέφαλο των συμμετεχόντων με τη χρήση τομογράφου εκπομπής ποζιτρονίων (ΡΕΤ), ψάχνοντας για σημάδια ντοπαμίνης (Η

«Ο Γ. Παπανδρέου ανέκαθεν πάλευε για τα δικαιώματα των μεταναστών»

Η απάντηση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού στα δημοσιεύματα του Τύπου

Υποκριτική και αστεία χαρακτήρισε το γραφείο του Γ. Παπανδρέου την «προσπάθεια αρθρογράφων [κυριακάτικων εφημερίδων] να επιχειρούν να συνδέσουν ανόμοια ζητήματα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου "αποθεώνει" την βάναυση κακομεταχείριση μεταναστών».

Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


  Ο ανταποκριτής του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC World ακολούθησε βήμα προς βήμα τους τσολιάδες του Συντάγματος και

Οι πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο είναι γεγονός

Με αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, δυο δημόσιοι υπάλληλοι τέθηκαν οριστικά, εκτός της υπηρεσίας τους. Ο πρώτος είναι ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ, ο οποίος αφού αφήρεσε τραπεζικές κάρτες αναλήψεων από ιδιώτη, πραγματοποίησε από ΑΤΜ αναλήψεις 6.368 ευρώ και ο δεύτερος είναι υπάλληλος υπουργείου ο οποίος, μέσα σε ένα χρόνο δεν πήγε στην υπηρεσία του 110 μέρες, καθώς δήλωσε αλκοολικός.

Ειδικότερα, ο ανθυπαστυνόμος της υποδιεύθυνσης Αττικής τον Νοέμβριο του 2001,

Αποφασίζει το Δικαστήριο Πάφου για το κατηγορητήριο Βγενόπουλου-Μπουλούτα

Φωτό από sigmalive.com



 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αναμένεται να εκδώσει σήμερα την απόφαση του κατά πόσο έγινε ορθά η επίδοση του κατηγορητηρίου στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Ευθύμιο Μπουλούτα, σε σχέση με την ποινική υπόθεση που καταχωρήθηκε στο δικαστήριο Πάφου από τον Σταύρο Μαυρόσαββα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε εξαπατηθεί κατά την αγορά

Κάθε εργάσιμη ημέρα 4.350 άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους

anergia
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αφού πλέον άνεργοι και μη οικονομικά ενεργοί πολίτες είναι περισσότεροι από όσους εργάζονται.

Δημοσιογραφική βόμβα μεγατόνων…Glen Beck προς Obama: Έχεις ως τη Δευτέρα…να παραδεχτείς ότι ήταν Inside Job

Η πιο μεγάλη βόμβα μετά τις εκρήξεις της Βοστώνης.

κατάλογος
Για τις εκρήξεις στη Βοστώνη τα είπαμε κι εδώ στην Επικαιρότητα, όπως βούιξαν και τα ΜΜΕ απανταχού

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

H καμπάνια κατά της ανορεξίας που σοκάρει..

«Δεν είσαι σκίτσο»!

Ο κόσμος της μόδας είναι ο πλέον αρμόδιος να τοποθετηθεί για τις διατροφικές διαταραχές, και ειδικά την ανορεξία. Και όσο και αν, οίκοι και περιοδικά, τα τελευταία χρόνια αρνούνται να συνεργαστούν με κορίτσια που πάσχουν από αυτές, καμία φορά μία εικόνα είναι πιο δυνατή από 1000 λέξεις.

Το βραζιλιάνικο πρακτορείο modeling Star Models κυκλοφόρησε μία σοκαριστική καμπάνια ενάντια

Το Κάμα Σούτρα σε… application

Το Κάμα Σούτρα σε… application
Το Κάμα Σούτρα σε… application

Το Κάμα Σούτρα διατίθεται πλέον και σε ψηφιακή μορφή, καθώς ειδικοί πήραν όλες τις στάσεις που περιγράφονται στον πιο ερωτικό οδηγό που έχει εκδοθεί, και τις μετέφεραν υπό τη μορφή εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα.

«Το 30% των πολιτών θεωρούν ότι ζούσαν καλύτερα στη Χούντα»

Αίσθηση προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis

Αίσθηση προκαλούν τα ευρήματα της Metron Analysis σύμφωνα με τα οποία το 30% των ερωτηθέντων θεωρεί πως «στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ότι σήμερα». Τα ευρήματα-σοκ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...