Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ιστορική απόφαση: Αναγνώρισαν τη γενοκτονία Ποντίων, Ασσυρίων, Αρμενίων

New_South_Wales
Το Κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία, αναγνώρισε τη γενοκτονία των Ασσύριων, Ελλήνων και Αρμενίων…
Σε μία ιστορική κίνηση, χωρίς προηγούμενο, προχώρησε σήμερα η γερουσία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, αναγνωρίζοντας ομόφωνα τη γενοκτονία Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων κατά την περίοδο 1915-1922.

Το ψήφισμα για την αναγνώριση, μετά από παραστάσεις φορέων των τριών συγκεκριμένων εθνικοτήτων, κατέθεσε ο ιερέας και γερουσιαστής Φρέντ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ονόματα εκατομμυρίων ανθρώπων σε DVD θα μεταφέρει διαστημόπλοιο στον Άρη




Όποιος θέλει να στείλει το…όνομά του μέχρι τον Άρη, μαζί με ένα μικρό ποίημα, δεν έχει παρά να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της NASA. 

Η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος ετοιμάζεται να στείλει στον Κόκκινο Πλανήτη ένα διαστημόπλοιο για να μελετήσει την ατμόσφαιρα του και το οποίο εκτός των άλλων, θα
μεταφέρει και ένα DVD με τα ονόματα των ανθρώπων

Παρατσούκλια από κάθε πόλη

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν παρατσούκλια για τους κατοίκους σχεδόν κάθε ελληνικής πόλης;
Σίγουρα έχετε ακούσει μερικά από τα παρατσούκλια αλλά ας δούμε πως αποκαλούνται οι κάτοικοι διαφορων πόλεων:

Κως – Μπόχαλοι

Προέρχεται από την τοπική διάλεκτο στην οποία το μπουκάλι το λένε μποχάλι.

Ρόδος – Τσαμπίκοι

Από το γνωστό τοπικό όνομα.

Θεσσαλονίκη – Καρντάσια

Μεγάλη Παρασκευή

 
Η Εκκλησία θυμάται τα Άγια Πάθη.

Το πρωί γίνεται ο στολισμός του Επιταφίου. Αρχικά ψάλλονται οι Μεγάλες Ώρες, που περιέχουν ψαλμούς, τροπάρια, Αποστόλους, Ευαγγέλια και Ευχές. Στη συνέχεια ψάλλεται ο Εσπερινός της Μεγάλης Παρασκευής και γίνεται η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου. Ακολούθως, τοποθετείται στο Ιερό Κουβούκλιο ένα ύφασμα πάνω στο οποίο έχει κεντηθεί ή ζωγραφιστεί ο Κύριος, νεκρός. Το ύφασμα αυτό λέγεται Επιτάφιος.

Το βράδυ ψάλλεται ο όρθρος του Μεγάλου Σαββάτου και η υμνολογία είναι

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Καταγγελία για απόπειρα επίθεσης σε βάρος βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Σε καταγγελία για απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από βουλευτή της Χρυσής Αυγής προέβη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας πως, όπως του είπαν, επρόκειτο για τον κ. Γιώργο Γερμενή. 

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε 12χρονο κοριτσάκι


Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι ο βουλευτής "μπήκε λάθρα στο

Πάγκαλος: Θέλετε τον Παπανδρέου με χειροπέδες κρεμασμένο στο Σύνταγμα;


Πάγκαλος: Θέλετε τον Παπανδρέου με χειροπέδες κρεμασμένο στο Σύνταγμα;
"Εσείς θέλετε να δείτε τον κύριο Παπανδρέου με χειροπέδες και να τον κρεμάσουν στην πλατεία Συντάγματος; Θα μου επιτρέψετε να μείνω στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας. Δεν είμαι οπαδός ούτε του Μιχαλολιάκου ούτε του Τσίπρα", είπε στην εκπομπή "ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ" ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 
 Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ της λαϊκής Δικαιοσύνης και τόνισε

Μεγάλη Πέμπτη. Η κορύφωση του Θείου δράματος...

Η μεγάλη θυσία. "¨Ερχεται επί σφαγήν εκουσίως " για να σώσει τον Άνθρωπον...

απο το facebook

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ «ΦΑΓΕ»...ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ!

Την παραπάνω απίστευτη φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης: Η εταιρεία ΦΑΓΕ, που αυτοπαρουσιάζεται και ως «αντιπρόσωπος του ελληνικού γιαουρτιού στον κόσμο» (!!!) χρησιμοποιεί για τα «ελληνικά»

Πωλήθηκε το 33% του ΟΠΑΠ - Ικανοποίηση αλλά και πόλεμος αντιδράσεων

Το ΤΑΙΠΕΔ δέχθηκε τη βελτιωμένη προσφορά για τον ΟΠΑΠ που κατέθεσε τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου η Emma Delta, το τσέχικο fund με τη συμμετοχή Μελισσανίδη, το οποίο ανέβασε το προσφερόμενο τίμημα στα 652 εκατ. ευρώ, από 622 εκατ. που ήταν η αρχική προσφορά.

Το ΤΑΙΠΕΔ έκανε λόγο για «υποδειγματικό διαγωνισμό με απόλυτη διαφάνεια και συνέπεια». «Πολλαπλά οφέλη για το δημόσιο», λέει ο υπ. Οικονομικών. «Μείζον σκάνδαλο και διαγωνισμός παρωδία», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ καταδίκασε την αποκρατικοποίηση.

Επικεφαλής του νεοσύστατου fund Emma Delta, το οποίο συστάθηκε ειδικά για να αγοράσει τον ΟΠΑΠ, είναι ο 42χρονος Γίρι Σμετς από την Τσεχία.
Στην Emma Delta συμμετέχει ο Γιώργος Μελισσανίδης, υιός του

Πρεμιέρα για το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ

Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλη την Ευρωζώνη το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, το πρώτο της σειράς «Ευρώπη».
 
Τα νέα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ θα κυκλοφορούν παράλληλα με τα υπόλοιπα της πρώτης σειράς, τα οποία θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται. 


Στο νέο χαρτονόμισμα έχουν ενσωματωθεί καινούργια και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [ΦΩΤΟ]

Κλειστές είναι αυτή την ώρα οι λ.Αμαλίας και η λ.Βασ.Σοφίας από την αστυνομία.Λίγο νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση μπροστά στο ξενοδοχείο Μ.Βρεττάνια όταν...

Μαζικές διαδηλώσεις στην Συρία για την απελευθέρωση των ιεραρχών > Στην Ελλάδα δεν ακούγεται άχνα


Στην Ελλάδα δεν ακούγεται άχνα. Στον υποτιθέμενο θεματοφύλακα της

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Γκίντερ Γκρας: Ντροπή της Γερμανίας να επιβάλλει λιτότητα στον Νότο

Έντονη κριτική στην Άνγκελα Μέρκελ και την κυβέρνησή της ασκεί ο βραβευμένος με Νομπέλ Λογοτεχνίας γερμανός συγγραφέας – Υπεραμύνεται της πολιτικής της η γερμανίδα καγκελάριος σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον νέο πρωθυπουργό της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα.Σε συνέντευξή του προς το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix ο Γκ. Γκρας λέει μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ντροπή όταν η

Τουρκία: Πρωτομαγιά με πετροπόλεμο και δακρυγόνα

Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας στην Πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. 

Τα κόμματα της Αριστεράς και τα συνδικάτα των εργαζομένων κάλεσαν τους πολίτες σε πορεία για την Πρωτομαγιά, αψηφώντας την απαγόρευση συγκεντρώσεων που εξέδωσαν οι αρχές, επικαλούμενες εργασίες ανακαίνισης στην πλατεία – ορόσημο. 

φωτό:  en.trend

Από νωρίς οι μονάδες καταστολής έκαναν χρήση κανονιών νερού και

Βικτόρια Χίσλοπ: «Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου»


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό έδωσε η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα ως την πιο όμορφη χώρα του κόσμου…

Μόνιμη κάτοικος της Κρήτης έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ που έγραψε και το best seller  «Το Νησί». Μιλώντας στο περιοδικό Elle δίνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας

Χωρίς συνοχή, χωρίς πάτημα … by Lit Maiden

Ξύπνησα σήμερα, όπως κάθε μέρα άλλωστε, με το ράδιο-ξυπνητήρι στο κομοδίνο πάνω να παίρνει μπρός από μόνο του στην προκαθορισμένη ώρα. Ο σταθμός δεν είναι της επιλογής μου. Ο κύριος που κοιμάται δίπλα μου, με τον οποίο μοιράζομαι το κρεβάτι χρόνια τώρα, θέλει κάτι σε λαϊκό, και δεν του πάω κόντρα γιατί ούτως ή αλλιώς έτσι και γουστάρω τα τραγούδια ενός σταθμού πρωί πρωί, σιγά μη σηκωθώ απ’ το κρεβάτι. Άσε το βαθύ λαρύγγι λέω από μέσα μου να ουρλιάζει κελαηδιστά στο όφωνο εκεί, να με χαλάει πρωινιάτικα τόσο ώστε να αναγκαστώ να σηκωθώ στο άψε σβήσε να πάω για το καθιερωμένο κατούρημα.

 

Και έτσι περνάνε οι μέρες με το ίδιο πρωινιάτικο ξύπνημα, με την ευγενική χορηγία του μικρού γκρίζου ράδιο-cd που κάθεται περήφανα δίπλα στο προσκέφαλό μου.

 

Έτσι περνάνε μέχρι αυτή την εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα. Τις τελευταίες τρεις μέρες, αυτό το μικρό γκρίζο κουτί με πειράζει όσο ποτέ άλλοτε. Το κελάηδισμα, το τρέμουλο της τραγουδιάρας να κλαίει για τον παιδαρά που την παράτησε, να εύχεται κακό να πάθει ο εγωισταράς τεκνατζής της, με γεμίζει αφάνταστη λύπη. Προχθές η λύπη ήταν αγανάκτηση. Μάλλον περνάω τα πέντε  βήματα που λένε περνάει όποιος θρηνεί τον θάνατο ενός αγαπημένου.

 

Δυστυχώς αυτό το κακό έχω. Αντί να βλέπω τα πράγματα έτσι όπως έχουν, κάθομαι και βρίσκω τη σημασία πίσω απ’ τις πράξεις σε οτιδήποτε αντικρίζω. Δυστυχώς το γκρίζο κουτάκι με θυμίζει άλλες χρονιές, όταν αυτή η κοινωνία έστω και εθιμοτυπικά κρατούσε τα προσχήματα και δεν έπαιζε τραγούδια της

Έτσι αθώωναν τους επίορκους: Υπάλληλος ΟΑΕΔ επέλεξε ως καθηγήτρια τη κόρη του η οποία είχε πλαστό πτυχίο και παρέμεινε στη δουλειά του

Πλυντήριο αθωωτικών αποφάσεων ή επιβολής ποινών χάδι για επίορκους που ομολόγησαν υπεξαίρεση ή μοριοδότησαν με πλαστά πτυχία τους δικούς τους


Σε πλυντήριο αθωωτικών αποφάσεων ή επιβολής ποινών που έριχναν στα

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ανδρέας Ντούζος

Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας Ντούζος σε ηλικία 76 ετών.

Ο ηθοποιός έδινε μάχη με το Αλτσχάιμερ τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο έδινε τον αγώνα του στην εντατική μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Ο Ανδρέας Ντούζος σπούδασε ηθοποιός στη Σχολή Τάκη Μουζενίδη. 


Συμμετείχε σε πολλές

Χορωδία πανεπιστημίου της Ταιβάν τραγουδά το «Σαμιώτισσα»

Η χορωδία του πανεπιστημίου NTU (National Taiwan University) στην Ταϊπέι της Ταϊβάν τραγουδά το «Σαμιώτισσα» μεταφρασμένο στα Αγγλικά.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

apati3
ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ 

Δεν τους φτάνει η είσπραξη των διοδίων και τα εκατοντάδες εκατομμύρια, που υπό την μορφή ρήτρας, εισπράττουν σε βάρος του ελληνικού λαού!
Η απληστία τους δεν έχει όρια. Δεν αφήνουν χαλίκι να πάει χαμένο.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εκατομμύρια χαλίκια..

Η τρικομματική ακρίδα , εγκαινίασε για πολλοστή φορά, σε μιά φιέστα

Κοσσυφοπέδιο: 20 χρόνια φυλακή για εμπορία οργάνων

Απρίλιος 29, 2013.
Πρίστινα.
Μία μικτή επιτροπή που αποτελούνταν από δύο δικαστές της EULEX και έναν από τοπικό Δικαστήριο, καταδίκασαν σε είκοσι χρόνια συνολικά, τον ιδιοκτήτη της κλινικής ‘Medicus’ και τέσσερις ακόμη, με την κατηγορία της εμπορίας οργάνων, τα οποία αφαιρούνταν στην κλινική αυτή, που βρίσκεται κοντά στην Πρίστινα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της EULEX, Jonathan Ratel, η απόφαση είναι λογική αν και δεν τον ικανοποίησε.

Ο Εισαγγελέας είπε ότι τουλάχιστον 24 θύματα υπέστησαν αφαίρεση οργάνων στην κλινική ‘Medicus’, η οποία πρόκειται να κλείσει.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Jonathan Ratel, στην Πρίστινα, είπε ότι οι

Πλήρη άγνοια δηλώνει η πρώην Σταρ Ελλάς που εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονιών

Δύσκολες στιγμές περνά από το Σάββατο η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου που από το Σάββατο κρατείται κατηγορούμενη μαζί με τον πυγμάχο φίλο της, Τάσο Μπερδέση, για υπόθαλψη εγκληματία, υπ΄αριθμόν ένα υπόπτου για τη δολοφονία ενός 38χρονου στην Πάτρα.

Το μοντέλο που θα γίνει πριγκίπισσα

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ηλεκτρονικά γυαλιά οράσεως

Μοιάζουν με συμβατικά γυαλιά οράσεως, όμως στην πραγματικότητα εγκαινιάζουν μια επανάσταση στο πεδίο των οπτικών, καθώς είναι ηλεκτρονικά και φιλοδοξούν να στείλουν στον κάλαθο των αχρήστων τα πολυεστιακά γυαλιά, τα οποία, ούτως ή άλλως, αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται να συνηθίσουν.

Τα γυαλιά, με την ονομασία emΡower, τα οποία κατασκευάζονται από την

Aθωώθηκαν όλοι για την υπόθεση Ζαχόπουλου με το περιβόητο DVD


Αθώοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Ζαχόπουλου, με το περιβόητο DVD. Την απόφαση ανακοίνωσε πριν από λίγο, το Τριμελές Εφετείο.


Η υπόθεση αφορούσε το DVD με προσωπικές στιγμές του Χρήστου

Και νέες κραυγές (για τη λιτότητα) κατά της Μέρκελ

Πληθαίνουν και εντείνονται οι φωνές κατά της πολιτικής λιτότητας της Ευρώπης, δηλαδή κατά της πολιτικής που ασκεί η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ. Σειρά είχαν οι Γάλλοι Σοσιαλιστές, οι οποίοι μέσα από ένα κείμενο 21 σελίδων, το οποίο πρόκειται να γίνει αντικείμενο συζήτησης στις 16 Ιουνίου στο συνέδριο του κόμματος με θέμα την Ευρώπη, καταγγέλλουν την πολιτική της Ανγκελα Μέρκελ. 

Οι Γάλλοι Σοσιαλιστές κατηγορούν την καγκελάριο για «εγωιστική

Ελληνίδα ερευνήτρια μετατρέπει το κακό λίπος σε καλό

Επιστήμονες κατάφεραν για πρώτη φορά να ανακαλύψουν τον μηχανισμό με τον οποίο τα κύτταρα του λευκού («κακού») λίπους μετατρέπονται σε κύτταρα καφέ («καλού») λίπους σε ένα ζωντανό οργανισμό.
 

Επιστήμονες σε ένα από τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου, το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (ΕΤΗ) της Ζυρίχης στην Ελβετία – ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Αλίκη Περδικάρη – κατάφεραν για πρώτη φορά να ανακαλύψουν τον

Χωρίς τρένα Πρωτομαγιά και Πάσχα

Χωρίς τα τρένα στο προαστιακό και εθνικό δίκτυο θα μείνει η χώρα την Πρωτομαγιά, καθώς οι σιδηροδρομικοί συμμετέχουν στην πανεργατική απεργία.

Παράλληλα, την Κυριακή του Πάσχα οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων θα προχωρήσουν σε νέα 24ωρη απεργία, ενώ οι υπάλληλοι του Προαστιακού θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 18.00 του

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Εκεί που η γη ενώνεται με τον ουρανό


Φωτογραφίες από τα «κρεμαστά» μοναστήρια του κόσμου, ανάμεσά τους και τα Μετέωρα

Εκεί που η γη ενώνεται με τον ουρανό Όταν θέλει κάποιος να προσευχηθεί βοηθά να βρει ένα μέρος ήρεμο και ειρηνικό. Σε τέτοια μέρη είναι χτισμένα πολλά μοναστήρια του κόσμου, που μοιάζουν να βρίσκονται στο σημείο που η γη ενώνεται με τον ουρανό.

Χτισμένα σε απίστευτα ύψη στις πλαγιές βουνών και βράχων, γίνονταν ο προορισμός μόνο των πολύ αφοσιωμένων πιστών.

Οι 20+2 φορεις που καταργουνται μετα το Πασχα

Πιθανότατα την Μεγάλη Τρίτη ή την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η τελική κατάσταση με τους φορείς που θα καταργηθούν και θα απολυθούν οι εργαζόμενοί τους αμέσως μετά το Πάσχα!

Η λίστα με τους 20+2 φορείς καταρτίστηκε μετά από μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας των οργανισμών, που έχουν πραγματοποιήσει ιδιωτικές εταιρείες, ωστόσο, δεν αποκλείονται ανατροπές.

Όπως αναφέρουν πηγές, η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει και στην κατάργηση οργανικών θέσεων ακόμα και διοικητικών μονάδων σε ΔΕΚΟ και σε εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα που βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση. Για τους υπαλλήλους που υπηρετούν στις συγκεκριμένες θέσεις θα καταγγελθεί η σύμβασή τους και θα απολυθούν αμέσως.

Ποιοί είναι οι 20 + 2 φορείς:

Στα 2 εκατ. δολάρια οι αποδοχές του Ζάκερμπεργκ το 2012

Τα 2 εκατομμύρια δολάρια (1,9 εκατ. δολάρια για την ακρίβεια) έφτασαν τα έσοδα του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου του Facebook Μαρκ Ζάκεμπεργκ για το έτος 2012, αυξημένα κατά 16% σε σύγκριση με το 2011, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που εξέδωσε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού (περίπου 1,22 εκατ.) καταβλήθηκαν

Νεκρές μητέρες και παιδιά στο Χαλέπι από πύραυλο


nekres-miteres-kai-paidia-sto-xalepi-apo-puraylo


Πύραυλος εδάφους-εδάφους έπληξε νωρίς σήμερα το πρωί την περιοχή Ταλ Ριφάατ, στο Χαλέπι της βόρειας Συρίας σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερις πολίτες --δύο γυναίκες και δύο παιδιά-- ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αντικαθεστωτικοί του Κέντρου Ενημέρωσης στο Χαλέπι είπαν ότι ήταν πύραυλος Σκουντ τον οποίο εκτόξευσε ο στρατός αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή. Από τη ρίψη που πυραύλου πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και καταστράφηκαν πολλά σπίτια σε αυτή την

Απειλούνται με μπλόκο οι Πανελλαδικές

Μπλόκο στις Πανελλαδικές, είτε με τη μορφή απεργίας κατά τη διάρκειά τους είτε με αποχή από τη βαθμολόγηση των γραπτών, απειλεί να στήσει η ΟΛΜΕ αντιδρώντας στο βομβαρδισμό του κλάδου με ρυθμίσεις που ανατρέπουν πλήρως το εργασιακό του καθεστώς.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η αύξηση του διδακτικού ωραρίου του εκπαιδευτικού προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με διάταξη στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών θεωρείται από τους συνδικαλιστές εργαλείο «μαζικής εξόντωσης» των καθηγητών με τη μέθοδο της δημιουργίας πλεονάζοντος προσωπικού, το οποίο αργά ή

ΙΧ στο οποίο επέβαινε ζευγάρι έπεσε στον Θερμαϊκό- Νεκρή η γυναίκα- Αναζητείται ο άντρας


Νεκρή ανασύρθηκε πριν λίγο από ΙΧ που έπεσε στον Θερμαϊκό στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival το ΙΧ αυτοκίνητο στις 5:30
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...