Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μασάζ με μηλόξυδο και αντίο κυτταρίτιδα

Ήρθε η ώρα να της πούμε αντίο
 
Η ώρα της παραλίας πλησιάζει και μόνο αυτό αρκεί για να μας κάνει να το βάλουμε στα πόδια. Μα καλά, σε λιγότερο από δύο μήνες θα βάλουμε μαγιό. Την κυτταρίτιδα τι θα την κάνουμε; Θα έρθει και αυτή μαζί μας στην παραλία; ΌΧΙ είναι η σωστή απάντηση. Ήρθε η ώρα να δράσουμε.


Έχουμε και λέμε:
- Αρχίζουμε προσεκτική διατροφή. Άφθονα λαχανικά και φρούτα. Όχι στα λιπαρά, στα τηγανιτά και στο

Την κριτική δεν την δέχονται, γιατί είναι βουλευτές (κατήντησε βρισιά πλέον η λέξη) (ΒΙΝΤΕΟ)

γράφει η Εκάβη

"Είναι θέμα επιβίωσης ... Ούτε κλεφτρόνια θέλουμε να γίνουμε, ούτε απατεώνες σαν αυτούς εκεί κάτω τους 300. Ας έρθουν εδώ να δουν πως είναι η κατάσταση. Ζούνε στη χλιδή εκεί και σ'όλα τα καλά και στα ωραία ..."

Και εκεί δεν άντεξε ο βουλευτής και πέταξε το "Άντε ρε καραγκίοζη" χαμηλοφώνως. Δεν πάνε να τα πούνε αυτά με τον βιοπαλαιστή απέναντι τους όμως, ούτε χωρίς συνοδεία, και -Θεός φυλάξοι- πριν απο εκλογές!

Για την αλαζονεία του Βενιζέλου που βαράει το χέρι στο τραπέζι μπροστά σε κριτική που δέχεται το ξέραμε. Σταδιακά θα βλέπουμε και άλλους να ξεσκεπάζονται ένας ένας. 

Ως πότε, Έλληνα, θα ψηφίζεις τέτοια ανθρωπάκια;



Και για να μην ξεχνάμε .... δείτε το παρακάτω βίντεο απο το 00.26 - 01.00

Απίστευτο! Το δημόσιο πληρώνει 850.000 ευρώ τη μέρα για κινητά τηλέφωνα


Το αστρονομικό ποσό των 310 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο για τα έξοδα τηλεπικοινωνιακών αναγκών σε φορείς και υπουργεία!

Το ημερήσιο κόστος υπολογίζεται σε 850.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» επικαλούμενο δήλωση του υπουργού Διοικητικής

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πληρώνεις και η πτυχιακή έρχεται στην πόρτα σου

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ανάλογες υπηρεσίες προσφέρονται και σε καθηγητές πανεπιστημίων.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας παρουσιάστηκε ως φοιτητής σε μία τέτοια εταιρεία «οικονομικών μελετών» όπου και συναντήθηκε με γυναίκα η οποία συνέλεξε τα απαραίτητα στοιχεία του πελάτη:

ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

 Χωρίς καμμία ιδιαίτερη εξήγηση η κυβέρνηση "πάγωσε" την κατάθεση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι σχετικά με το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό θα γίνει περαιτέρω

Σπιτικές συνταγές για τη περιποίηση των δοντιών

Σπιτικές συνταγές για την υγεία και φυσική λεύκανση των δοντιών, καθώς και για καθαρή αναπνοή

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΜΑ

Αναμιγνύετε αρχικά τα αιθέρια έλαια σε αποστειρωμένο μπουκαλάκι και τα αφήνετε για ένα βράδυ, στη συνέχεια προσθέτετε το ανθόνερο και το στοματικό διάλυμα μέντας είναι έτοιμο. Για πιο δροσερή αίσθηση φυλάξτε το στο ψυγείο.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

Συνταγή 1
Προσθέστε μια σταγόνα αιθέριο έλαιο μέντας μαζι με την οδοντόκρεμα σας, είναι ιδανικό για καθαρή αναπνοή. Αποφύγετε το αιθέριο έλαιο μέντας σε περίπτωση εγκυμοσύνης και για παιδιά μικρότερα των 5 ετών.

Συνταγή 2
Μπορείτε να μασάτε λίγα φύλλα από φρέσκια μέντα ή δυόσμο ή θυμάρι ή βασιλικό μετά το φαγητό, θα σας χαρίσει φρέσκια αναπνοή καθώς έχουν αντιβακτηριδιακή δράση.

ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ – Εκπρόσωπος κόμματος με μισθό από την ΕΡΤ


ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ
 
Ερώτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Αντώνη Λιάρο, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, στον «Real Fm». 
 
Ο δημοσιογράφος, αναρωτήθηκε για τον Αντώνη Λιάρο, ο οποίος είναι σύμβουλος της ΕΡΤ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ: «Πως γίνεται ο

Το διοξείδιο του άνθρακα κάνει καλό στην φυτική βλάστηση και δεν έχει σημαντική σχέση με το κλίμα


Harrison H. Schmitt and William Happer: In Defense of Carbon Dioxide The demonized chemical compound is a boon to plant life and has little correlation with global temperature.

Την δήλωσή αυτή νομίζω ότι την έχετε ξαναδεί εδώ (και όχι μόνο). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή την φορά την γράφει η Wall Street Journal και αποδίδεται στους Harrison H. Schmitt (καθηγητή Μηχανολογίας στο U.of Wisconsin - Madison, αστροναύτη στο Απόλλων 17, και τέως

Economist: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες πληρώνουν ακριβότερα το ρεύμα

Η ενιαία ευρωπαϊκή αγορά είναι κάθε άλλο παρά ενιαία, όταν η συζήτηση έρχεται στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Τα στοιχεία του Economist δείχνουν πολύ μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες. Οι λόγοι πίσω από τις διαφορές είναι πολλοί. Για τη Γερμανία, είναι το κόστος της επιχορήγησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 

"Γαλάζιος" βουλευτής κατέθεσε νόμο για να μειωθούν οι βουλευτές από 300 σε 200 - Τι προβλέπει για τους υπουργούς

Όλες οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου δεν χρειάζονται Αναθεώρηση του Συντάγματος
- Είναι ακόμα άγνωστο εάν το νομοσχέδιο κατατέθηκε μετά από συνεννόηση και του Μαξίμου
- Προβλέπει πως όσοι γίνονται υπουργοί θα παραιτούνται από το βουλευτικό τους αξίωμα
- Σύμφωνα με το νομοσχέδιο οι βουλευτές Επικρατείας θα είναι μόλις 8 

Η πρόταση να μειωθούν οι έλληνες βουλευτές από 300 σε διακόσιους βρισκόταν στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας πριν από τις εκλογές και ένας "γαλάζιος" βουλευτής θέλησε να φέρει στην επιφάνεια αυτή την υπόσχεση του κυβερνώντος κόμματος.

Ο λόγος για τον βουλευτή Καρδίτσας, Παύλο Σιούφα από τη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος κατάθεσε πρόταση νόμου για τη μείωση των

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος, οι σημερινοί δεσποτάδες και το παράδειγμα του Καντιώτη


Από αριστερά προς τα δεξιά :

ο Κυριακίδης (καταζητείται - φήμες αναφέρουν πως κατέφυγε στη Λατινική Αμερική)

ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ιδιαίτερα ...αγαπητός στον λαό, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερος...)

ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης (προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για οικονομικά εγκλήματα)


Η αντίδραση του Μακαριώτατου σε ανυπόστατα - κατά τον ίδιο - δημοσιεύματα είναι σαφές ότι είχε να κάνει με το πλήγμα της εικόνας του προς τα έξω στον λαό. Όταν ένα δημοσίευμα κάνει αναφορές που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Μακαριώτατος «κάνει διακοπές σε πολυτελή καταλύματα», συγχρωτίζεται πλούσιους φίλους και την ίδια στιγμή ο λαός είναι του πεθαμού από την ανέχεια τότε είναι φανερό ότι πλήττεται η εικόνα σου όταν κιόλας θεωρείσαι, στην συνείδηση του λαού, αυτός που θα έπρεπε να υπερασπίζεται τους φτωχούς.

Το τι είναι αλήθεια και τι όχι, θα το βρει η δικαιοσύνη και οι ενδεχόμενες σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τέτοιου είδους δημοσιεύματα ίσως γίνουν γνωστές στο μέλλον. Γιατί όμως ο μειλίχιος και ήρεμος Αρχιεπίσκοπος αντέδρασε σε αυτό το πλήγμα της εικόνας του - περί αυτού πρόκειται - ως Αρχιεπίσκοπου; 

Ας γυρίσουμε 70 χρόνια πίσω...

Κατοχή. Οι Γερμανοί έχουν κάψει τα χωριά της Κοζάνης και ο πληθυσμός της πόλης έχει αυξηθεί απότομα κάθετα. Κατατρεγμένες ψυχές δεν έχουν να φάνε και η πείνα απειλεί τον καθένα με αφανισμό. Όλα δείχνουν ότι δεν

Αν δεν το αντέχετε να είστε Έλληνες, φύγετε!

 
Σε Δύση και Ανατολή, σε Βορρά και Νότο, σε πλούσιους ή φτωχούς, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να… ενοχλεί ο Εθνικός Υμνος: Είναι κι αυτό ένα δικό μας φαινόμενο, κομμάτι της Ελληνικής ιδιαιτερότητας. 

Πιθανώς, αν οργανωθεί ένα συνέδριο από ιστορικούς και ψυχολόγους, ίσως και ψυχιάτρους, να καταφέρουν οι επιστήμονες να μας πουν το γιατί. 

Είτε όμως γίνει το συνέδριο είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι το, με διεθνείς προδιαγραφές, παράδοξο, είναι το να ενοχλεί ο Εθνικός ύμνος μιας χώρας κι όχι το αντίστροφο. 

Πολλοί έμειναν άναυδοι επειδή τα στρατιωτικά αγήματα τραγούδησαν τον

ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ 15 ΜΑΗ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤ.ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Το χτύπημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η διαρκής μείωση των μισθών την τελευταία τριετία, αποτελούν έναν από τους βασικούς άξονες της αντιλαϊκής - αντεργατικής επίθεσης.
 
Σύμφωνα με υπολογισμούς περίπου το 60% των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, 1,2 εκατομμύρια μισθωτοί υποβλήθηκαν σε δυσμενείς ανατροπές στους μισθούς και στα υπόλοιπα δικαιώματά τους που μέχρι πρότινος κατοχυρώνονταν μέσα από τις Συλλογικές Συμβάσεις.

 
Εκτιμάται ότι το επόμενο διάστημα, με τη λήξη της μετενέργειας (14/5) και των υπόλοιπων κλαδικών συμβάσεων, αυτό το ποσοστό θα ανέλθει στο 80% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και σε απόλυτους αριθμούς θα ξεπερνά το

Στη Βουλή το θέμα του απαγορευμένου βιβλίου για την γενοκτονία των Ποντίων

bouli_genoktonia_652015573.jpg

 Eρώτηση κατέθεσε ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη ζητώντας, μεταξύ άλλων, να ενημερωθεί «για ποιον λόγο μέχρι της παρούσης δεν έχει καταστεί εφικτή η έκδοση από τη Βουλή των Ελλήνων του συγκεκριμένου έργου του καθηγητή Κωνσταντίνου

ΣΟΚ στις Ένοπλες Δυνάμεις-Υπολοχαγός αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών δυσκολιών

Σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση δείχνουν ότι είναι οικονομικοί. Ο υπολοχαγός είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του .

Ο υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Eπιδρομή μπράβων



Ένα πρωτοφανές στα ελληνικά δημοσιογραφικά χρονικά γεγονός κατήγγειλε την Τρίτη στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, εκδότης αθλητικής εφημερίδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, νεαρός συντάκτης της αθλητικής εφημερίδας «Γαύρος» δέχθηκε επίθεση από -γνωστούς στους οπαδικούς κύκλους- «φουσκωτούς» μέσα στα γραφεία του εντύπου.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επίθεση σε αθλητικογράφο στους τρεις τελευταίους μήνες από μπράβους του ιδίου οπαδικού κυκλώματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συντάκτης Γ.Σ είχε το... θράσος, σε κείμενο του να ασκήσει κριτική στο αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού.  Απόρροια των όσων έγραψε ήταν να «δεχθεί» επίσκεψη στον χώρο εργασίας του από έναν παλιό γνώριμο της εφημερίδας, τον Γ.Α, ο οποίος όμως δεν πήγε μόνος του.

Συγκεκριμένα, κατέφθασε στα γραφεία συνοδευόμενος από τον «Μανώλη»

NASA: ΤΟ «ΞΥΠΝΗΜΑ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ «ΞΥΠΝΗΣΕ» - ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ‼! (ΒΙΝΤΕΟ)


Είναι η εντυπωσιακή φωτογραφία που κατέγραψε το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA.
Σε αυτήν βλέπουμε μια γιγάντια Μαζική Έκρηξη στην Κορώνα του Ήλιου, η οποία δημιούργησε ένα τεράστιο περιστρεφόμενο κύμα.
Οι ειδικοί λένε ότι είναι άλλο ένα σημάδι ο ήλιος "ξυπνάει". Αυτές οι εκρήξεις μπορεί να στείλουν έως και ένα δισεκατομμύριο τόνους σωματιδίων στο

Η απίθανη Latte Art του Kazuki Yamamoto

Η τέχνη του Latte Art είναι η τεχνική που ασκεί ο επαγγελματίας Barista (παρασκευαστής καφέ), προκειμένου να επεξεργαστεί το γάλα κατάλληλα, να το συνδυάσει με τον καφέ και να δημιουργήσει όμορφα διακοσμημένες κούπες που τραβούν τα βλέμματα. Ένας ίσως από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες της συγκεκριμένης τέχνης είναι ο Γιαπωνέζος Kazuki Yamamoto

Εργάζεται στο Cafe10g που βρίσκεται στην Οσάκα και αφήνει τους πελάτες άφωνους με τις δημιουργίες του.  Τις περισσότερες δημιουργίες του πριν τις δώσει για.. κατανάλωση τις φωτογραφίζει και τις ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.  Το αποτέλεσμα; Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 85.000 οπαδούς μέχρι σήμερα που περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη δημιουργία του.




Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Το σχέδιο πλήρους εξόντωσης του Ελληνισμού απο Ε.Ε. και ΗΠΑ επιβεβαιώνεται!

Νομιμοποιούν την εισβολή! Θέλουν να σκοτώσουν για δεύτερη φορά την Κύπρο! Ό.Ρεν: "Να επανέλθει το σχέδιο Ανάν"!


"Tώρα που βρήκαμε τον Αναστασιάδη, ας θάψουμε πέντ'-έξι φορές τη Κύπρο" φαίνεται ότι σκέφτονται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ετοιμάζουν δεύτερη και οριστική "κηδεία" στο κυπριακό κράτος με την επαναφορά του σχεδίου Ανάν και την παράδοσή της στην Τουρκία.

Ο ίδιος ο Όλι Ρεν δήλωσε πριν λίγο ότι

Τούρκος κοινωνιολόγος: "'Ολα τα αυτιστικά παιδιά είναι άθεα"


gazixrognv5157f9cddfcb6

Έντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει σε όλο τον κόσμο η δήλωση κοινωνιολόγου και επικεφαλής της Ένωσης για την Υγεία και Εκπαίδευση των Αυτιστικών Παιδιών στα Άδανα της Τουρκίας, ονόματι Φεχμί Καγιά, ο οποίος μιλώντας στην καθημερινή εφημερίδα Milliyet διευκρίνισε πως όλα τα αυτιστικά παιδιά είναι άθεα εξαιτίας κάποιας ανεπάρκειας στο τμήμα του εγκεφάλου που συνδέεται με το αίσθημα της πίστης, προσθέτοντας ότι ο

Ιδρύθηκε νέο κόμμα με την ονομασία «Δραχμή»

Στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με την προοπτική επιστροφής στη δραχμή προχώρησαν ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θεόδωρος Κατσανέβας, μαζί με τον σκηνοθέτη Νίκο Ιατρίδη και τον δημοσιογράφο Στέφανο Μυτιληναίο.

Η ονομασία του νέου πολιτικού σχήματος είναι «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων». Οι βασικές θέσεις του είναι πέντε: ανατροπή του Μνημονίου, επιστροφή στη δραχμή, αυτοδύναμη ανάπτυξη, εθνική αξιοπρέπεια και

Του έδωσε δουλειά κι εκείνος τον λήστεψε

 
 Eνας από τους Αλβανούς που απασχολούσε σε κτηνοτροφικές εργασίες ήταν ο «εγκέφαλος» της ληστείας που στοίχισε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 65χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης στο Σκουροχώρι Ηλείας! Ο αλλοδαπός έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πύργου έπεσαν οι δυο ομοεθνείς συνεργοί του ηλικίας 28 και 32. 
Οι δράστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα αναγνωρίστηκαν από την 53χρονη σύζυγο του θύματος ως αυτοί που χτύπησαν αλύπητα στο πρόσωπο τον 64χρονο και τον έδεσαν σφιχτά με ένα καλώδιο, ενώ ο τρίτος

Τέλος ο Φέργκιουσον (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ αφιέρωμα)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η αγγλική ομάδα το πρωί της Τετάρτης. Μετά από 26,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" ο πολυνίκης προπονητής λέει "αντίο"...


Ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου. Ο Σκωτσέζος τεχνικός παίρνει θέση στο συμβούλιο, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή και πρεσβευτή της ομάδας που

Tο YouTube ξεκινά τις χρεώσεις!!! 1.50 ευρώ για την προβολή βίντεο...

H δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λανσάρει νέα υπηρεσία συνδρομής με πληρωμή πολύ σύντομα, ίσως και αυτή την εβδομάδα. 


Υποχρεωτική πληρωμή για προβολή

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Φοιτητές κράξανε την Λαγκάρντ


 

Ένταση επικράτησε στη διάρκεια ομιλίας της επικεφαλής του ΔΝΤ στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία, με θέμα την ευρωπαϊκή κρίση

Συρία: Άνδρες γυναίκες και παιδιά ενός κατώτερου Θεού!! Σοκαριστικές φώτο και βίντεο από την σφαγή στην πόλη Μπανιάς...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ?

Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες
Δεν χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που βίωσαν όσοι είχαν την ατυχία να ζουν στην πόλη Μπανιάς της Συρίας. Το Μεγάλο Σάββατο λίγες ώρες προτού αναστηθεί ο Κύριος και φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της χαράς και της ελπίδας σφαγιάστηκαν 77 άνθρωποι ανάμεσα τους πολλά παιδιά ακόμα και βρέφη...

Οι πληροφορίες που έρχονται από τα ξένα δίκτυα λένε ότι,οι εκτελεστές μπήκαν στην πόλη και σκότωσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους,ακόμα και μικρά παιδιά, ακόμα ακόμα και βρέφη!! Άλλους έκαψαν άλλους ακρωτηρίασαν μερικούς τους πυροβόλησαν στο κεφάλι...

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από ένα ακόμη μακελειό του εμφυλίου πολέμου στη Συρία. Εικόνες ανατριχιαστικές, σκληρές, αποστομωτικές αλλά

Η Ελλάδα τιμά τον «Θεό» του μπάσκετ (βίντεο - φωτό)

Την αποθέωση γνώρισε ο Νίκος Γκάλης κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο πλαίσιο της μεγάλης Παλαί ντε Σπορπου διοργάνωσε προς τιμήν του η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Το Παλαί ντε Σπορ...σείστηκε από τα συνθήματα των οπαδών της ομάδας του Άρη που είδε ξανά τον θρύλο του ελληνικού

Ελληνίδα αστροφυσικός της NASA εξελέγη μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ

Άλλη μια επιστήμων ελληνικής καταγωγής, που διαπρέπει στο εξωτερικό, γνώρισε μια σημαντική διεθνή καταξίωση. Πρόκειται για την αστροφυσικό της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) Χρύσα Κουβελιώτου, η οποία επελέγη ως νέο μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, του ανώτερου επιστημονικού φορέα της χώρας, ως αναγνώριση της πολλαπλής συνεισφοράς της στη διαστημική και αστρονομική έρευνα.


Η κ. Κουβελιώτου είναι ανώτερη ερευνήτρια στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Μάρσαλ της NASA, στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα και, εδώ και χρόνια, διεξάγει έρευνες πάνω σε διάφορα αστρονομικά-αστροφυσικά φαινόμενα στο πεδίο των υψηλών ενεργειών, όπως οι μαύρες τρύπες, οι

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ισραήλ κηρύσσει τον πόλεμο στη Συρία, μεταδίδει το ABC Australia!

To ΑΒC Australia μόλις πριν απο 5 λεπτά, μετέδωσε τις σοβαρότατες δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Συρίας, που θεώρησε ως πράξη πολέμου τις ισραηλινές επιθέσεις στη Δαμασκό με πυραύλους!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ηταν τελικά αυτό που αναμέναμε όλοι με φόβο. Το Ισραήλ αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς του με τη Συρία, τη Χεζμπολάχ και το...Ιράν (ως συμμαχο και των δύο), βομβαρδίζοντας σήμερα τις πρώτες πρωινές ωρες τη Δαμασκό με πυραύλους που στόχευαν στρατηγικούς στόχους με πυραύλους και όπλα του συριακού Στρατού.

Πριν απο 5 λεπτά, το ABC Australia μετέδωσε και τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του καθεστώτος Ασαντ και που ήταν ιδιαιτέρως ανησυχητικές. Την επιδρομή αυτή τη χαρακτηρίζει ως πράξη κήρυξης πολέμου απο τους Εβραίους (επι λέξει) και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί!

Χάος στην Δαμασκό. Κατερριφθη ισραηλινό μαχητικό – εκατοντάδες νεκροί.

Ανεπίσημες πηγές στην Συρία μιλούν για 300 νεκρούς στρατιώτες απο την επίθεση των Ισραηλινών. Την ίδια στιγμη αιχμάλωτοι φέρονται δυο Ισραηλινοί πιλότοι απο μαχητικό που κατερριφθη κατα την διάρκεια της επίθεσης.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...