Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:Ξεκινάει σύμφωνα με την κυβέρνηση η εξόρυξη χρυσού στην Θράκη

Πενήντα ένα επενδυτικά σχέδια παρακολουθούνται ενεργά από το υπουργείο Ανάπτυξης,  Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Από αυτά έχουν υπαχθεί στις διατάξεις «Fast Track» 11 σχέδια, συνολικού προϋπολογισμού 7 δισ. ευρώ και επίσης 19 έργα ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα), ενώ τα υπόλοιπα 21 επενδυτικά σχέδια είτε υλοποιούνται με τις κανονικές διαδικασίες είτε αναμένεται να ενταχθούν στο «Fast Track».

Τρόμος για το αποτέλεσμα της κάλπης! Η πρόταση των Ανεξαρτητων Ελλήνων γκρεμίζει την προστασία του Παπανδρέου


Τουλάχιστον 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αδιευκρίνιστος αριθμός από τη ΝΔ αλλά και το …ΠΑΣΟΚ, φλερτάρουν με την υπερψήφιση της πρότασης Καμμένου.


Τρόμος για το αποτέλεσμα της κάλπης κατά τη συζήτηση και ψήφιση των προτάσεων για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής έχει ήδη κυριεύσει, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, τα κόμματα. Μετά τη χθεσινή πρόταση των… Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι κάλπες που θα στηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια θα είναι

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κέρδισε 1 εκ. ευρώ στο λαχείο και τον δηλητηρίασαν με κυάνιο

Κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο λαχείο και πέθανε ένα μήνα μετά. Ο 46χρονος Ινδός Ουρόχ Καν μία μόλις ημέρα μετά την παραλαβή μέρους του χρηματικού ποσού που κέρδισε βρέθηκε νεκρός.

Η περίεργη υπόθεση ανοίγει ξανά έξι μήνες μετά καθώς από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν αποδεικνύεται ότι ο άτυχος άνδρας δηλητηριάστηκε, καθώς στο αίμα του

Έρχεται το νέο χαρτονόμισμα των πέντε ευρω (φωτό)

Το νέο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ που θα κυκλοφορήσει έρχεται το Μάιο και αναμένεται να το παρουσιαστεί σήμερα από την ΕΚΤ και τον Μάριο Ντράγκι.

Ηράκλειο: Πόσο καιρό είχε να πατήσει στη δουλειά δημόσιος υπάλληλος που πληρωνόταν κανονικά;

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, είχε βρει τον τρόπο και να κάνει μόνιμα διακοπές και να πληρώνεται κανονικά από την υπηρεσία της..

Δεξί κλικ


Ο  απορεί στο blog του στο gazzetta γιατί Πολιτεία και ΜΜΕ δεν κάνουν ένα απλό δεξί κλικ.


Θέλουν οπωσδήποτε να αναλύσουμε το αυτονόητο.
Γιατί να τους χαλάσουμε το χατήρι;
Κρύο κάνει… μια χαρά για γράψιμο.
Λοιπόν για να μην μπερδευόμαστε.


Την αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ δεν θα μας την πουν ποτέ. Για να δεις αν αλλάχτηκε ένα αρχείο αρκεί να κάνεις δεξί κλικ πάνω του /Properties/modified για να δεις με ακρίβεια δευτερολέπτου, αν και πότε αλλαξε κάτι… Τέλος … τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.


Ελα όμως που εμείς ως λαός γουστάρουμε εκτός από το να λέμε μπούρδες, γουστάρουμε να μας λένε και μπούρδες.


Την είδα τη λίστα αλλά δεν την διάβασα… έπαιξα μπίνγκο όμως με 20 ονόματα, μετα την έδωσα σε κάποιον που δεν θυμάμαι, και χάθηκε η λίστα, για να

6 μικρά μυστικά πριν κάνετε τεστ για τον προστάτη (PSA)

Το τεστ PSA, πρέπει να γίνεται από όλους τους άνδρες μετά τα 40 τους. Θα δείξει τι συμβαίνει στον προστατικό αδένα και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ίδιου του προστάτη, και τι συμβαίνει με τον προστατικό καρκίνο. Διαβάστε κάποια μικρά μυστικά, πριν κάνετε το τεστ PSA...
 
Το PSA τεστ, γίνεται με
λήψη αίματος

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο «μπροστάρης» των μικροομολογιούχων


Έσβησε ξαφνικά στα 49 του χρόνια

Σε ένα μικρό δυάρι στο Παγκράτι ξεψύχησε μόνος και αβοήθητος ο «μπροστάρης» των κινητοποιήσεων του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου Γιάννης Ντόκος.

Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια

Β. Διαμαντόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Είμαι αναρχικός

Μείζον θέμα δημιουργείται πλέον με τον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο ο οποίος, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του εντός του Κοινοβουλίου ότι "οι βίλες Αμαλία και Κάλλας θα είναι το εφαλτήριο, για να σας πάρει όλους και να σας σηκώσει", προχώρησε σήμερα ακόμη πιο μακριά, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89. 

"Οι χώροι αυτοί (βίλα Αμαλία) που έχουν εγκαταλειφθεί συνδέονται με πράγματα επίκαιρα. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης. Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο....


Όταν τελειώνουν τα καρότα, περισσεύουν τα μαστίγια. Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επανασταστήσει σήμερα, ενώ το 2008 είχαμε μια εξέγερση. Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης", ήταν μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές αποστροφές του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στο ραδιόφωνο του

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Guardian: Σπάρτη, μία από τις 10 καλύτερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες για το 2013

Η Σπάρτη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα καλύτερες ευκαιρίες για ένα ταξίδι για το 2013, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.
 
Μάλιστα, η Σπάρτη κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα και ακολουθούν δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί όπως η Βαρκελώνη, το Ντουμπάι, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη, κ.α.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι η

Ο άνευ όρων «ευρωπαϊσμός», «γεννήτορας» του μεταπρατισμού στην Ελλάδα

Γράφει ο Κίμων Γεωργακάκης, Πολιτικός Επιστήμων
Ο ελλαδικός χώρος, χάριν της εξαιρετικής γεωγραφικής του θέσης, υπήρξε πάντα σταυροδρόμι πολιτισμών και ιδεών. Ωστόσο ο Ελληνισμός κρατούσε πάντα την δική του πολιτιστική ιδιαιτερότητα, η οποία «ανάγκασε», όσους ξένους βρέθηκαν κατά καιρούς σε επαφή μαζί του, να παραδεχτούν την λάμψη και το μεγαλείο του.

Σήμερα τι συμβαίνει; Η ελληνικότητα απορρίπτεται στο βωμό ενός δήθεν ευρωπαϊσμού. Πρώτα η χώρα απέκτησε μεταπρατικό χαρακτήρα στην παραγωγή πολιτισμού και μετά στην οικονομία. Οργανωτικός σχεδιασμός και διοικητική στελέχωση βασίστηκαν σε τυφλή αντιγραφή των δυτικών προτύπων. Ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι πολιτικοί, διανοούμενοι και επιστήμονες θεωρούν ότι με το να μιμούμαστε την Δύση και να εκθειάζουμε τα «επιτεύγματά» της, θα

Όρια η ξεφτίλα δεν γνωρίζει


Στουρνάρας και Σαμαράς γελούν με τον πόνο του ελληνικού λαού  
Στουρνάρας και Σαμαράς γελούν με τον πόνο του ελληνικού λαού
 

“Ο τηλεοπτικός βόρβορος έχει ανέβει στην επιφάνεια και μολύνει οτιδήποτε κινείται γύρω από αυτόν”
 

Του Κώστα Καπνίση


Η Ελλάδα του Μνημονίου 3, της διαρκούς οικονομικής ύφεσης και εξαθλίωσης της συντριπτικής πλειονότητας του λαού, μπαίνει στον βαθύτερο χειμώνα της Ιστορίας της και στην «αιθαλομίχλη» του οριστικού της τέλους. Αρκετοί αναλυτές, σοβαροί άνθρωποι και απομονωμένοι από την στημένη δημοσιότητα, εδώ και πάρα πολύ καιρό λένε με αγωνία ότι ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο. Τώρα ξεκινούν όλα.
Η μεγάλη μάχη, η μητέρα όλων των μαχών, τώρα ξεκινά. Είναι κάτι που πλέον μοιάζει αναπόφευκτο. Σύσσωμο το σύστημα της ξεφτίλας και της παρακμής έχει κηρύξει τον πόλεμο στον ελληνικό λαό, ο οποίος με την ανοχή και τη σιωπή του οδηγείται στον αφανισμό. Καθαρή αυτοκτονία χωρίς καμιά αμφιβολία. 

Αυτοί οι αδίστακτοι τραμπούκοι, οι αλήτες με τις γραβάτες και τα μοσχαναθρεμμένα πουλέν τους ή αλλιώς νέα γενιά, νέο αίμα απατεώνων, είναι προφανές ότι βρίσκονται σε πανικό. Καταλαβαίνουν πως ο χρόνος τους τελειώνει και περικόπτουν ανθρώπινες ζωές οδηγώντας άλλους στην απόγνωση και άλλους στην αυτοκτονία. Γέλια, πανηγυρισμοί και ζητωκραυγές πίσω από κλειστές πόρτες της εξουσίας καταγράφουν αλλεπάλληλες νίκες σε βάρος του κοιμισμένου και ανήμπορου να αντιδράσει πλήθους . Οι «νίκες» αυτές δεν αφορούν βέβαια στη

ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΜΙΛΟ DOGUS ΟΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

O τουρκικός όμιλος Dogus ήρθε σε συμφωνία με τον όμιλο Κυριακούλη για την εξαγορά του 51% της εταιρείας MedMarinas η οποία διαχειρίζεται γνωστές μαρίνες στην Ελλάδα, όπως των Γουβιών στην Κέρκυρα, της Λευκάδας, ενώ διαθέτει ποσοστό και στη μαρίνα της Ζέας.
 
Με την εξαγορά ο τουρκικός όμιλος αυξάνει το δυναμικό από 5.143 θέσεις σε 8.489 θέσεις σε μαρίνες σε Τουρκία,

Γερμανοί μαζεύουν ελιές στην Κρήτη

Δηλώνουν φιλέλληνες και επικρίνουν τα κατά καιρούς ανθελληνικά δημοσιεύματα μερίδας των γερμανικών ΜΜΕ.

Είναι μέλη της Ακαδημίας «Τόμας Μόρους», που εδρεύει στην περιοχή της Κολωνίας, και κάθε Χριστούγεννα επί 15 χρόνια η ίδια Ακαδημία στέλνει αποστολές στην Κρήτη για να γνωρίσουν τη Μεγαλόνησο, το κρητικό ελαιόλαδο και να μαζέψουν ελιές.


Οι Γερμανοί… ραβδιστές, που είναι διαφόρων επαγγελμάτων, γιατροί, ερευνητές,

Νέα πολυτελή κατοικία –την τρίτη- χτίζει η Νταλάρα στην Αντίπαρο

Στην περιοχή Παναγιά, λίγο έξω από το λιμάνι, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα με την εντυπωσιακή ακίνητη περιουσία, ετοιμάζει νέα κατοικία στο αγαπημένο της νησί.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, η πρώην υφυπουργός

Αποκαλυπτική κατάθεση Σαξώνη κατά Παπαγεωργόπουλου



Καταπέλτης εναντίον του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του στενότερού του συνεργάτη στο δήμο Θεσσαλονίκης Μιχάλη Λεμούσια, ήταν στην απολογία του ο βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης - μαμούθ, Παναγιώτης Σαξώνης.   

Όπως είπε, μέσα σε εννέα χρόνια υπεξαίρεσε τουλάχιστον 18

Αίτηση πτώχευσης από την Alex Pak

Αίτηση πτώχευσης της εταιρείας Alex Pak συζητείται το πρωί της Τετάρτης στο Πρωτοδικείο Αθηνών.


Η διοίκηση της ελληνικών συμφερόντων εταιρείας, αφού επί σχεδόν ένα χρόνο επέβαλε μονομερώς στους εργαζομένους της την εκ περιτροπής απασχόληση δύο-τριών ημερών ανά εβδομάδα, αναγκάζοντας ουσιαστικά σε αποχώρηση τους 733 εξ αυτών (σε όλη την Ελλάδα), προχωρά σε μια

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Σοκάρει το ριάλιτι για την Κέρκυρα- Όργια, ουροποσία και αφροδίσια (Βίντεο)


Τσουνάμι αντιδράσεων σε χιλιάδες Βρετανούς τηλεθεατές, κυρίως γονείς, προκάλεσε η χθεσινή προβολή από το Channel 4 του πρώτου μέρους από το ριάλιτι What happens in Kavos που δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει το καλοκαίρι στον Κάβο της Κέρκυρας. 

Γιος βουλευτή στην κατάληψη της “Βίλας Αμαλία”


Ο Βουλευτής αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι που ήταν καλεσμένος για να πάει στο χώρο της κατάληψης.
 
Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του

Όλο το χρονικό με την έφοδο αναρχικών και ΕΚΑΜ στη "Βίλα Αμαλία" και το ντου των ΕΚΑΜ [ΒΙΝΤΕΟ]

Όλο το χρονικό καρέ - καρέ, μέσα από πολλά βίντεο
Στη βίλα Αμαλία όλα ξεκίνησαν στις 7.30 όταν περίπου 150 άτομα με αντιασφυξιογόνες μάσκες έφτασαν στο κτήριο της οδού Αχαρνών και Χέιδεν και επιτέθηκαν στη διμοιρία που βρισκόταν από έξω για φύλαξη...


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ενώ μία ομάδα συμπλεκόταν με τους αστυνομικούς, οι υπόλοιποι κατάφεραν να ανακαταλάβουν το κτήριο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και μέσα στο

Διάσημες πόλεις - φαντάσματα απ' όλο τον κόσμο! (φωτό)

Κάποτε έσφυζαν από ζωή και φιλοξενούσαν χιλιάδες κατοίκους... Ωστόσο, με τα χρόνια και εξαιτίας κάποιας φυσικής ή άλλης καταστροφής, για οικονομικούς ή πολιτικούς λόγους εγκαταλείφθηκαν και σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο από πόλεις-φαντάσματα.

Βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και πλέον αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ορισμένες όμως είναι επικίνδυνο ακόμη και παράνομο να τις επισκεφθείς. Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που μπορούν να οδηγήσουν μια περιοχή στην ερήμωση; Το newpost.gr σας παρουσιάζει τις πιο διάσημες πόλεις-φαντάσματα στον κόσμο με φωτογραφίες που συναρπάζουν.  

Το μνημόνιο ανέβασε την φτώχεια στο 22,9%

Η φτώχεια και η ανεργία μπορούν να δημιουργήσουν ένα «εκρηκτικό» μείγμα, προειδοποιεί η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Σε έρευνά της για τις «Συνθήκες Διαβίωσης στην Ελλάδα», περιγράφει την «έκρηξη» του αριθμού των πολιτών που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της φτώχειας, καθώς και «εκτίναξη» του
ποσοστού της ανεργίας, ειδικά μετά την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο. 

Συγκεκριμένα το ποσοστό των πολιτών που αντιμετωπίζει συνθήκες φτώχειας

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Απαγορεύεται η χρονολόγηση των Ελληνικών πυραμίδων

Απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΤ3 "Αληθινά σενάρια",όπου οι κάτοικοι και φορείς αποκαλύπτουν πως απαγορεύτηκε επίσημα και δια νόμου(!!) η

Τελεσίγραφο σε φοροφυγάδες

Προθεσμία έως το τέλος Ιανουαρίου δίνει το υπουργείο Οικονομικών στους φορολογουμένους στους οποίους διαπιστώθηκαν διαφορές μεταξύ των εμβασμάτων που έχουν στείλει σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό την τελευταία τριετία και των δηλωθέντων εισοδημάτων τους προκειμένου να υποβάλουν συμπληρωματικές δηλώσεις εισοδήματος για να δικαιολογήσουν τις διαφορές.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) έχει ήδη στείλει

Kalashnikov: Τώρα νομίζουν ότι το αντιμετώπισαν…

Χαμόγελο μας προκάλεσε η είδηση που διαβάσαμε στο «skai.gr», η οποία αναφέρεται στην τροπολογία που αναμένεται να εντάξει το υπουργείο Δικαιοσύνης στο νομοσχέδιο του Κώδικα για τα ναρκωτικά, με την οποία θα προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για τους ληστές που θα συλληφθούν να διαπράττουν ληστείες χρησιμοποιώντας καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό.

Δηλαδή, για να καταλάβουμε τη λογική: 

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Θρήνος στην κηδεία του Νίκου Σαμαρά (photos)


Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο βολεϊμπολίστα, Νίκο Σαμαρά, στην κηδεία του που έγινε τη Δευτέρα (7/1) στον Άγιο Παντελεήμονα της Λήμνου.

Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον χώρο του βόλεϊ και γενικότερα του

Νέο ''κανόνι''- Αίτημα προσωρινής πτώχευσης η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων "Αγαπητός"

Το νέο κανόνι στην αγορά είναι γεγονός και αφορά τη πασίγνωστη αλυσίδα
ζαχαροπλαστείων με την επωνυμία “Αγαπητός Γαστρονομία ΑΕ”. όπως είχε προαναγγείλει από τις αρχές Δεκεμβρίου το Greekfood.tv, η εταιρία κατέθεσε αίτηση προσωρινής πτώχευσης. Ειδικότερα κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο για να περιληφθεί σε σχέδιο Πτώχευσης και Υποβολής σχεδίου Ανασυγκρότησης στο πλαίσιο του άρθρου 107 του Πτωχευτικού Κώδικα (Ν. 3588/2007). Αυτό το άρθρο διαφέρει από το γνωστό άρθρο 99.

Η “Αγαπητός Γαστρονομία ΑΕ” όπως είναι η επωνυμία της εταιρίας που απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους βρίσκεται

Δύο χρόνια χωρίς κατώτατες συντάξεις γήρατος-ποιοί τιμωρούνται και πάνε στο 67ο


Περισσότεροι από 110.000 ηλικιωμένοι θα μείνουν χωρίς σύνταξη φέτος και το 2014 καθώς με το τελευταίο (Δεκέμβριος) Μνημόνιο ανετράπησαν τα συνταξιοδοτικά δεδομένα ακόμη και για τη λήψη της βασικής σύνταξης ή την χορήγηση του επιδόματος των 360 ευρώ στους ανασφάλιστους. 

Με βάσει τις τελευταίες ρυθμίσεις αυξάνεται κατά δύο έτη, στο 67ο, ήδη από φέτος το ηλικιακό όριο για την λήψη της ελάχιστης-βασικής σύνταξης. Έτσι, ανατρέπονται προγραμματισμοί ετών, ενώ -σε πολλές περιπτώσεις- η οικονομική επιβάρυνση είναι διπλή:

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η Εφορία θα κάνει… αναλήψεις στους λογαριασμούς μας

Η τρόικα επιστρέφει στη χώρα μας στις 15 Ιανουαρίου και μεταξύ των άλλων απαιτήσεων που έχει καταθέσει προς την Αθήνα, ζητά να είναι έτοιμη η ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία όποιος χρωστά στο Δημόσιο περισσότερα από 500 ευρώ, τότε η εφορία θα έχει δικαίωμα να τραβά χωρίς παρέμβαση ή ενημέρωση

Λεφτά υπάρχουν... για κόμματα, για κανάλια, για δικαστές... πλην πολυτέκνων

ΔΙΚΑΣΤΕΣ

τροπολογια με την οποία αποδεσμεύεται η έκτακτη παροχή ύψους 100 εκατ. ευρώ προς τους εν ενεργεία δικαστές, κατέθεσε η κυβέρνηση σε νομοσχέδιο που ψηφίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή.



Στην ουσία πρόκειται για μια από τις βασικές δεσμεύσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, προς τους δικαστές προκειμένου οι δεύτεροι να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις. Η τροπολογία ικανοποιεί ένα αίτημα των δικαστών που εκκρεμούσε στο Μισθοδικείο και αφορούσε αναδρομικές αυξήσεις στους

Ο Κουβέλης διώχνει από τη ΔΗΜΑΡ τους βουλευτές Βουδούρη και Μουτσινά

ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Οριστική απόφαση διαγραφής των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά από τη δύναμη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς έχει λάβει ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

Η απόφαση του κ. Κουβέλη αναμένεται να γνωστοποιηθεί πιθανότατα αύριο

Ένα 5χρονο αγόρι δίνει μαθήματα ανθρωπιάς

Ο μικρός Χρόνης είναι 5 χρονών και πάει στο νήπιο. Είναι σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Του αρέσει να παίζει με τα παιχνίδια του, να περνάει πολλές ώρες με το συνονόματο παππού του, και να βλέπει τηλεόραση και ειδήσεις…Πολλοί νομίζουν ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν αντιλαμβάνονται –ειδικά- όταν βλέπουν ειδήσεις, αλλά κάνουν λάθος. Τα παιδιά τα καταλαβαίνουν και τα νιώθουν όλα – ακόμα και εξ’αποστάσεως. 
Έτσι λοιπόν, ο Χρόνης, βλέποντας τις ειδήσεις σε τοπικό κανάλι, είδε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε ένα παιδάκι με κινητικά προβλήματα – το μικρό Ζαχαρία- με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση για οικονομική

"Όχι, δεν του το έδωσε ο ίδιος ο Πούτιν"

Ερωτηθείς εάν ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ παρέλαβε το διαβατήριο από τα χέρια του ίδιου του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε λακωνικά όχι, χωρίς να δώσει άλλες

Με αγωνία η Συρία και ο αραβικός κόσμος περιμένουν το διάγγελμα Ασαντ

Την πρώτη δημόσια ομιλία του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ εδώ και μήνες προανήγγειλαν για την Κυριακή τα επίσημα ΜΜΕ της χώρας, την στιγμή που οι αντικαθεστωτικοί συνεχίζουν να πιέζουν τις δυνάμεις του στρατού επιδιώκοντας να ρίξουν τη Δαμασκό.   

Την πρώτη δημόσια ομιλία του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ εδώ και μήνες προανήγγειλαν για την Κυριακή

Θοδωρής Αθερίδης: Μόνο το ΚΚΕ έχει το δικαίωμα στην εξέγερση

Για την κρίση και τις εξεγέρσεις μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης.


«Τώρα θα περάσουμε δύσκολα. Φαίνεται πως το 96% του πληθυσμού αγαπάει τον καπιταλισμό, όμως αν διαβάσουν γι'αυτόν θα δουν πως γεννάει κρίσεις.


Οι κρίσεις είναι μέρος του παιχνιδιού.

Kύπρος: Μαθήματα σοβαρού κράτους από την αντιμετώπιση ενός αλαζονικού χαστουκιού

Eνα βίντεο ντοκουμέντο για το πως λειτουργούν τα συντεταγμένα κράτη, ακόμα και αν είναι μικρά και ακρωτηριασμένα, όπως συμβαίνει με την Κύπρο μπορείτε να δείτε εν συνεχεία. 

Απεικονίζει τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όταν η πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστούκισε μια αστυνομικό επειδή της είπε ότι πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο ασφαλείας. 

Η πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο Μένα Μαχρούς Μπακχούμ μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο για να συνοδεύσει μέλη της οικογένειάς της, που θα αναχωρούσαν για τη χώρα τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...