Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ντοκουμέντο! Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Η εξόντωση του ελληνικού λαού είναι απλά άλλη μια αναγκαία ''παράπλευρη απώλεια''

Ντοκουμέντο! Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Η εξόντωση του ελληνικού λαού είναι απλά άλλη μια αναγκαία ''παράπλευρη απώλεια''
Η κυνική δήλωση του επικεφαλής οικονομολόγου της Παγκόσμιας Τράπεζας Μάϊκλ Μπρούνο και η σοκαριστική ομολογία του παραιτηθέντος απο το ΔΝΤ Ντέϊβ Μπαντού


Μάϊκλ Μπρούνο
Ο ισραηλινός οικονομολόγος Peter Michael Bruno (Εβραϊκά: מיכאל ברונו) γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1932 και πέθανε τα Χριστούγεννα (25η Δεκεμβρίου) του 1996.
Ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγοςτης Παγκόσμιας Τράπεζας. Το "έργο" του ήταν τόσο σημαντικό, που το πασίγνωστο για τις παρακρατικές και παραοικονομικές δραστηριότητές του "Ίδρυμα Rothchild" καθιέρωσε το ειδικό βραβείο "Michael Bruno" το οποίο απονέμεται φυσικά στους "ικανότερους" και "ευφυέστερους" οικονομικούς δολοφόνους της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας.

Τάσος Ισαάκ, Σολωμός Σολωμού - 16 χρόνια μετά


Σήμερα 11 Αυγούστου 2012 συμπληρώνονται 16 ολόκληρα χρόνια από την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια Αμμοχώστου.
Στις 24 Ιουνίου 2008 το ευρωπαϊκό δικαστήριο έκρινε ένοχη την Τουρκία για την δολοφονία των Σολωμού και Ισαάκ. Σύμφωνα με το δικαστήριο η Τουρκία κρίθηκε ένοχη για την παραβίαση του άρθρου 2 της ευρωπαϊκής συνθήκης για τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί δεν έγινε καμία έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι για τον θάνατο του.

Τα 20 μέτρα που θα μας γονατίσουν για το πακέτο των 11,6 δισ.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα είκοσι μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι των δύσκολων αποφάσεων της κυβέρνησης που καλείται να πάρει η κυβέρνηση για το πακέτο των 11,6 δισ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΡΘΡΟ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΗ ΧΟΥΡΙΕΤ. Οι εξελίξεις στην Τουρκία

Η Άγκυρα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Ένας πραγματικός πόλεμος διεξάγεται εδώ και 15 ημέρες στην περιοχή Σέμντινλι του Χακκιάρι. Το αυτόνομο κουρδικό κράτος στη Συρία ενισχύεται. 

Πανικόβλητος ο κ. Νταβούτογλου έτρεξε στο Ερμπίλ και συναντήθηκε με τον Κούρδο ηγέτη του Β. Ιράκ κ. Μπαρζανί, για να του εκφράσει τις ανησυχίες της χώρας του για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στη Βόρεια Συρία. 

Θέλετε ΑΟΖ; Μοιραστείτε την με την Τουρκία!


clinton-speech«Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πρέπει να καταλάβουν τις περίπλοκες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και καλό θα ήταν τα όποια βήματα να γίνουν συντονισμένα. Άλλωστε, υπάρχουν κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα... Οι ανακαλύψεις ενεργειακών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο υπερβαίνουν τις άμεσα εμπλεκόμενες χώρες όπως την Κύπρο, το Ισραήλ και ενδεχομένως αργότερα και την Ελλάδα... Θα είναι κρίμα οι χώρες της περιοχής να στερηθούν τα οφέλη των ανακαλύψεων».

Ιδού το σχέδιο ΗΠΑ για Ελλάδα: Ενέργεια, ευρώ, "γέφυρα" πολέμου προς Μ.Ανατολή


Ένα εντυπωσιακά ... "ειλικρινές" άρθρο με τίτλο "The U.S. Looks To Exploit The Greek Re-Default", από τον έγκυρο αναλυτή Russ Winter δημοσιεύθηκε σε διαφορά ΜΜΕ των ΗΠΑ που συνεργάζονται με τον αναλυτή πριν μερικές ημέρες. 

Και λέμε "εντυπωσιακά ειλικρινές" γιατί ότι ακριβώς αναφέρει τα έχει αποκαλύψει ή επισημάνει με διαδοχικά σημειώματα το defencenet.gr, αλλά εκφράζοντας την ανησυχία του ... θύματος, δηλαδή της Ελλάδας για το ενεργειακό και νομισματικό παιχνίδι ελέγχο της χώρας. 

«Βροχή» αστεριών το Σαββατοκύριακο

Στο αποκορύφωμά τους με 100 πεφταστέρια ανά ώρα αναμένεται να φτάσει την νύχτα του Σαββάτου 11 και της Κυριακής 12 Αυγούστου, το φαινόμενο των Περσειδών, οι διάττοντες αστέρες που εμφανίζονται κάθε Αύγουστο στους ουρανούς του πλανήτη.

Έκανε σεξ με ανήλικους και τους κερνούσε...πίτσα


Διαβάστε τι το ξεχωριστό είχε το σεξουαλικό μενού μιας 28χρονης καθηγήτριας η οποία αποπλανούσε νεαρούς μαθητές στο Shebyville της Ιντιάνα

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες του 6ου δημοτικού διαμερίσματος της Αθήνας προς τη Διεθνή Αμνηστία

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες του 6ου δημοτικού διαμερίσματος της Αθήνας ζητούν από τη Διεθνή Αμνηστία να μην ασχολείται με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» άλλα με τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στις χώρες τους.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Οι Prodigy επιστρέφουν - Και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη!


Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, μόλις 2 μήνες μετά την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival, οι Prodigy έρχονται να προκαλέσουν τον πανικό και στη Θεσσαλονίκη.

Άραβες από τον Κόλπο και Τούρκοι οι περισσότεροι από τους ισλαμοφασίστες-”επαναστάτες” στο Χαλέπι (Allepo)…


 Οι “βουλευτές”-κληρικοί από το Βασίλειο του Μπαχρέϊν επισκέπτονται τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους τρομοκράτες των ΗΠΑ στην Συρία.

Κάποιος “αριστερός”, ροζ δημοσιογράφος από την Ελλάδα δεν θα γράψει στο όνομα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, όπως μας βομβαρδίζουν τα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων, για την αναγκαιότητα ν’ αποκατασταθεί η αμερικανοΝΑΤΟϊκή δημοκρατία στη Συρία;

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Roubini: Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ μέχρι το 2013



Τι λέει, για ακόμα μια φορά, ο διάσημος οικονομολόγος Nouriel Roubini για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Σκληρή κριτική στην τρόικα

Έκρυψαν το πετρέλαιο για να μας βάλουν στο ΔΝΤ. Γιατί ο Γ. Παπανδρέου έλεγε «όχι» στις έρευνες

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το newsbomb στο τρίτο και τελευταίο μέρος σήμερα της μεγάλης δημοσιογραφικής του έρευνας που αποκαλύπτει μια μεγάλη εθνική προδοσία με τον ορυκτό μας πλούτο, συνδέει την απόκρυψη του πλούτου αυτού από τις τελευταίες κυβερνήσεις με την τελική υπαγωγή της χώρας στην κόλαση της τρόικα.
 Έκρυψαν το πετρέλαιο για να μας βάλουν στο ΔΝΤ Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του 2004, Έλληνες επιστήμονες του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Τμήματος Φυσικών Πόρων του ΤΕΙ Κρήτης, είχαν δημοσίως χαρακτηρίσει την Ελλάδα «πετρελαιοφόρο χώρα» και είχαν τονίσει πως ήταν επιτακτική ανάγκη για προσπάθεια έρευνας για πετρέλαιο σε χερσαίες ή και παράκτιες περιοχές να στηριχθεί από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Πολεμικές προετοιμασίες από Ρωσία στον Καύκασο - Μεγάλη άσκηση με hi-tech όπλα


Η Ρωσία εκλαμβάνει τον πόλεμο που έχει προκαλέσει η Δύση στην Συρία ως έναρξη της προσπάθειας πυροδότησης ισλαμικού κύματος στις περιοχές του ρωσικού Καυκάσου και κατ'αυτό τον τρόπο απαντά: Η μεγαλύτερη άσκηση που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα στην περιοχή η "Καύκασος 2012" (17-23 Σεπτεμβρίου) θα συγκεντρώσει τεράστιες δυνάμεις σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση στο ρωσικό νότο με υποθετικό χώρο δράσης όχι μόνο τον Καύκασο, αλλά και την Κασπία Θάλασσα, όπως και την ανατολική Μαύρη Θάλασσα, ενώ επίσης θα εμπλακούν και ο δυνάμεις της Αρμενίας. 

Το ελληνικό φυτό θάψα, φάρμακο για τον καρκίνο;

Ένα φυτό που υπάρχει σε αφθονία στην ελληνική εξοχή και ήταν γνωστό για τις θεραπευτικές ιδιότητές του από την αρχαιότητα, ίσως αποτελέσει το επόμενο όπλο της επιστήμης ενάντια στον καρκίνο.

Θρίλερ με απολύσεις και εφεδρείες στο Δημόσιο!

Μεγαλύτερα γράμματα
Θρίλερ με απολύσεις και εφεδρείες στο Δημόσιο!Σε πολύ βαρύ κλίμα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, που επιμένει να απορρίπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις περισσότερες προτάσεις της κυβέρνησης για «ήπια» μείωση των μισθολογικών δαπανών στο Δημόσιο.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας διέψευσε ότι συζητούνται απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για εφεδρείες δημοσίων υπαλλήλων, τονίζοντας ότι «τα νούμερα δεν βγαίνουν εύκολα», καθώς από το «πακέτο» εξοικονομήσεων των 11,5 δισ. ευρώ λείπουν ακόμη 3,5-4 δισ. ευρώ.

ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ(?) ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΖΙΓΚΟΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. "ΒΟΛΕΥΕ" ΜΕΣΟΚΟΠΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ...ΘΕΑΜΑΤΟΣ

pakistanos-maska2

 Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου.
Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας...

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τουρκική εισβολή στη Συρία - Κατέλαβαν την Jarabulus, μαίνονται οι μάχες με ΡΚΚ...!!


Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από επιθετικά ελικόπτερα AH-1W Super Cobra διέβησαν την μεθόριο στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας πριν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν τα κουρδικά πρακτορεία ειδήσεων, και ιρανικές πηγές.

Σοκαριστική φωτο απο Συρία!! Αυτοί είναι οι ''δημοκράτες'' που υποστήριξε χθες ο Αβραμόπουλος...


Λίβυοι μισθοφόροι που διακρίνονται για την αγριότητά τους και ισλαμιστές αντάρτες κρέμασαν στην Δαμασκό ένα μικρό παιδί μιας οικογένειας Σιιτών αφού πρώτα σκότωσαν όλα τα μέλη της, αναφέρουν ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ, όπως δημοσιεύει... 

ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ!


ImageΕπιτέλους βάλτε ένα τέλος στην κοροϊδία, στην υποκρισία. Και επιτέλους όλοι εμείς ας ξυπνήσουμε και ας μην πιστεύουμε κάθε τι που μας πλασάρουν για να ξεχάσουμε τον πόνο και τα βάσανά μας.

Συνομίλησα χθες με αστυνομικό που συμμετέχει στο περίφημο σχέδιο «Ξένιος Ζευς». Και αυτός πεπεισμένος ότι αυτή τη φορά κάτι θα γίνει. Οι αστυνομικοί ξεχύθηκαν στην πλατεία Θεάτρου, στο Μεταξουργείο και στον Αγ. Παντελεήμονα και μαζεύουν όποιον μαυρούλη βρουν. Με χαρτιά ή χωρίς. Τους στοιβάζουν στα λεωφορεία και τους μεταφέρουν στο Αλλοδαπών, στην Αμυγδαλέζα, και σε στρατόπεδα στην Θράκη και στην Καβάλα. Μια διαδικασία που ακόμη και για όσους έχουν χαρτιά παίρνει στην καλύτερη μία δύο ημέρες, για να αφεθούν ελεύθεροι, και άλλες πέντε έξι μέρες για να συνέλθουν από το σοκ της απέλασης όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι, που κρύβονται στις τρώγλες τους.

Το νου σας, λίγο πριν το πρώτο φως είναι το απόλυτο σκοτάδι


Και να που οι σωτήρες μας συρρικνώνονται, μαζεύονται και γίνονται ένα... Να, που τα βρίσκουν αυτοί που μέχρι τα χθες ήταν απέναντι και αλληλοκατηγοριόντουσαν, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν τίποτε μεταξύ τους να χωρίσουν. Και να από κοντά και οι ορντινάντσες των ξεπουληταριών, τα μεγαλο-μικροκάναλα να διατυμπανίζουν την πραμάτεια τους σε ένα θέατρο του παραλόγου.

Βαρύς ακούγεται ο «αμανές» για την Άγκυρα

Βαραίνει το κλίμα για την νέο-οθωμανική Τουρκία. Σίγουρα η Ουάσινγκτον βασίζεται κατά κάποιον τρόπο επάνω της, προκειμένου να υποβοηθηθούν τα δυτικά σχέδια στο θέμα της Συρίας. Εντούτοις κύκλοι της αμερικανικής πολιτικής σκηνής φοβούνται -και με το δίκιο τους- ότι η Άγκυρα θα παρεκκλίνει από τις εντολές και θα θελήσει, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του Νταβούτογλου «Στρατηγικό Βάθος», ρόλο μεγαλύτερο απ’ όσο της αναλογεί βάσει παγκόσμιου σχεδιασμού.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ανεκτίμητη η πολιτιστική προσφορά του Ελληνισμού στη Συρία

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στις μέρες μας στη Συρία  στρέφουν την προσοχή και τον νου μας στους εναπομείναντες ξεχασμένους εκεί ελληνικούς πληθυσμούς, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης, HELLAS NEWS, αποτελούν «το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού» στην περιοχή της Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιας περιοχής που ήταν πάντα ένας χώρος ζωτικών συμφερόντων για τον Ελληνισμό, οι οποίοι υφίστανται πιέσεις και πρέπει να επιβιώσουν.

Αλβανικά συνθήματα: «Θάνατος στην FYROM”

Συνθήματα Αλβανών σε σκοπιανή πόλη

Αλβανοί , οπαδοί της πολιτικής κίνησης «Ιλλυρίδα», γέμισαν  με συνθήματα γραμμένα με ψεκαστήρες χρωμάτων, μαύρο και κόκκινο, σε τοίχους διαφόρων ιδρυμάτων της πόλης Γκόστιβαρ των Σκοπίων.

Η «επέλαση» των πολυεθνικών


Αμερικανικοί κολοσσοί επενδύουν στην αγροτοβιομηχανία στην Αφρική βάζοντας τέρμα στα μικρά κτήματα και στις ιδιοκαλλιέργειες. Οι πολυεθνικές θα σπέρνουν, θα θερίζουν  και φυσικά οι ίδιες θα «δρέπουν τους καρπούς». Η Αφρική θα αποτελέσει τον πρόδρομο για το τι μέλλει γενέσθαι….

Πώς πήραν το όνομά τους οι ήπειροι;

Πώς πήραν το όνομά τους οι ήπειροι;Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση να βρούμε πώς προήλθαν τα ονόματα των ηπείρων του κόσμου, και για κάποιες ηπείρους η ακριβής εξήγηση είναι άγνωστη. Το όνομα Ευρώπη είναι συνδεδεμένο -από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας - με την πριγκίπισσα Ευρώπη που, σύμφωνα με τη μυθολογία, την είχε απαγάγει ο Δίας. Ωστόσο, νεότερες έρευνες δείχνουν πως η λέξη αυτή προέρχεται από τη σημιτική λέξη ereb/ερεμπ, δηλαδή, «χώρα της εσπέρας/εσπερία».

Citi: "Θα καταρρεύσει η Eλληνική κυβέρνηση υπό το βάρος της λιτότητας..."


Την παραπάνω εκτίμηση ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ κα Δημοκρατικής Αριστεράς θα διασπαστεί πριν το τέλος του έτους, λόγω των δυσκολιών στην εφαρμογή των μέτρων σκληρής λιτότητας, εκφράζει σε έκθεσή της με ημερομηνία 2 Αυγούστου 2012 η Citi.

Οι αναλυτές του οίκου επιμένουν στα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, δίνοντας αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης 90% για το διάστημα των επόμενων 12-18 μηνών στο συγκεκριμένο σενάριο (από 50%-75% προηγουμένως), εκτιμώντας ωστόσο ότι το “Grexit” θα μπορούσε να συμβεί μέσα στα επόμενα 2-3 τρίμηνα, με κρίσιμο χρονικό σημείο τον Σεπτέμβριο, μετά την αξιολόγηση της τρόικας.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΔΙΠΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 | ΜΠΛΕ Η 2η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

BLUE MOON
«Μπλε» πανσέληνο θα έχουμε την τελευταία νύχτα του καλοκαιριού. Θα είναι η δεύτερη πανσέληνος που θα γίνει μέσα στον ίδιο μήνα. Η πρώτη θα είναι στις 2 Αυγούστου και η δεύτερη, και πιο «σπάνια», στις 31. Δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο να παρατηρούνται δύο πανσέληνοι μέσα στον ίδιομήνα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Τί συμβόλιζε το ΧΡ στη προΧριστού εποχή ??

Γράφει:
Αφού αποκλείετε να τα έχει φιλοτεχνήσει ο ίδιος καλλιτέχνης (πάνω από 100 χρόνια διαφορά) ζητούμε από....
ιστορικούς, ακαδημαϊκούς και θρησκευτικούς να μας εξηγήσουν τι συμβόλιζε το ΧΡ στη προΧριστού εποχή, εάν κάποιος γνωρίζει…. Δείτε σε μεγέθυνση την εικόνα...

Ανατολική Μεσόγειος, Τουρκία και Μέση Ανατολή, κοντά στην μεγάλη έκρηξη


Η πορεία και κυρίως η ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται η συριακή κρίση, σε άμεση σχέση με την γεωπολιτικής σημασίας αναβάθμιση και ανάδειξη του κουρδικού ζητήματος, θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ήδη το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει παράλληλα ως μοχλός πίεσης υπέρ της επίσπευσης των διαδικασιών που θα οδηγήσουν ταχέως προς τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
Στη ανάλυση που ακολουθεί, στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται μια ερμηνεία που δίνει έμφαση στο για ποιον λόγο το Ισραήλ φαίνεται σε μια πρώτη ανάγνωση να επωφελείται από την αναταραχή στην ευρύτερη περιοχή (Ανατολική Μεσόγειος και Μέση Ανατολή), στο δεύτερο μέρος εξηγείται για ποιον λόγο οι Κούρδοι αναδεικνύονται σε κομβικό σύμμαχο της Δύσης και στο τρίτο μέρος θα γίνει μια αποτύπωση των συμπερασμάτων.
Είναι μια πρώτη προσπάθεια ερμηνείας όσων συμβαίνουν με βάση λογικούς συνειρμούς και παραδοχές. Είναι μια άσκηση λογικής η οποία συνδέεται με την επιβίωση της Ελλάδας στο πιο κρίσιμο γεωστρατηγικό περιβάλλον την πιο δύσκολη στιγμή…

Παζλ τρόμου: Κράτος, παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες και φανατικοί ισλαμιστές..

Το φαινόμενο εγγίζει πλέον τα όρια της εν δυνάμει απειλής για την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της. Παρά την εξόφθαλμη απειλή, όμως, οι πολιτικοί δεν βλέπουν και δεν ακούνε... ούτε αυτά που συμβαίνουν ούτε αυτά που καταγγέλλονται. Είμαστε, άραγε, σε μία μη αναστρέψιμη πορεία σύγκρουσης, η οποία θα μεταβάλλει την χώρα σε πεδίο μάχης;

Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή !!!

Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Κράτος
Η Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο (κόκκινο φρούριο), αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης... Απέχει μόλις 2 ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές και οι 450 κάτοικοί της (μαζί και οι στρατιώτες) νιώθουν καθημερινά την «καυτή ανάσα» της γείτονας από πάνω τους.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Ελληνική γλώσσα όταν εμείς την σκοτώνουμε


Την ώρα που οι Έλληνες επιστήμονες συμφωνούν να απλοποιήσουν την ελληνική γλώσσα και να μειώσουν τα σύμφωνα τα φωνήεντα και να αλλάξουν τα όσα μαθαίναμε στην ελληνική γραμματική ως τώρα , το CNN η APPLE και ξένοι επιστήμονες θαυμάζοντας τον πλούτο της τονίζουν ότι αν δεν υπήρχε η ελληνική γλώσσα δεν είχαμε πολιτισμό.

Αξίζει πραγματικά να διαθέσετε λίγο χρόνο και να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο για να κατανοήσετε τι θησαυρό κρύβει η ελληνική γλώσσα και πως άρχισαν οι ξένοι που προφανώς είναι πιο έξυπνοι από μας να την χρησιμοποιούν για το συμφέρον της ανθρωπότητας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...