Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Θύμος, κενό και ακρότητες: Θα σφαχτούμε στο τέλος

Αποστασιοποιούμαι. Κάνω ένα βήμα πίσω και κοιτάω τα πράγματα αντικειμενικά και ρωτώ, που πάμε ως κοινωνία, ως άνθρωποι;

Αφορμή για αυτά τα ερωτήματα ήταν το χθεσινό κλείσιμο της σελίδας της Χρυσής Αυγής που στεγαζόταν στο Wordpress (xryshaygh.wordpress) και πέρα απο τα επιχειρήματα αξιοπρέπειας, τίμηση μνήμης των νεκρών, πολιτισμένης κοινωνίας κτλ,  αναρωτιέται κανείς:

  • γιατί οι μεν να λέγονται φασίστες και η χθεσινή πράξη φίμωσης όχι;

  • ποιός έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιός έχει δικαίωμα στον λόγο και ποιός όχι;

  • απο τη στιγμή που μπήκε η Χ.Α. στη Βουλή, το κλείσιμο της σελίδας τους (εφόσον άλλη επίσημη σέλιδα δεν φαίνεται να είχε) αποτελεί λογοκρισία στην ίδια την (φαινομενική) δημοκρατία στην οποία ζούμε;

  • που πρέπει μια κοινωνία να πει το "φτάνει, ως εδώ ";

  • τι εστί ελευθερία λόγου και έκφρασης;

Αν σήμερα καταδικάζουμε μια πολιτικοποιημένη οργάνωση με νεοναζιστική ροπή, γιατί να μην καταδικάσουμε και το ΚΚΕ για τις σφάγες χιλίαδων κάτα τη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου (μη ξεχνάμε πως διοικούσαν έναν ολόκληρο στρατό που ονομαζόταν και Δημοκρατικός απο πάνω - να θυμίσω σκήνες συνοπτικού εκτελεστικού αποσπάσματος που διαδραματίζονταν στα ορεινά χωριά γιατί οι χωριανοί δεν δεχόντουσαν να πολεμήσουν γι'αυτούς;);

Γιατί να είναι αποδεκτό ενα ριζοσπαστικό κίνημα (το ΡΙ στο ΣΥΡΙΖΑ ξεχάσαμε τι σημαίνει;) που εκ φύσεως προτρέπει σε επανάσταση, στην αφαίρεση δικαιωμάτων οπως αναμφισβήτητα επιθημούν και οι νεοναζί; Οι συνιστώσες του Συνασπισμού κατανοεί κανείς τι ευαγγελίζουν; Κατ'αρχάς, ξέρει κάποιος να κατονομάσει τις συνιστώσες και να εξηγήσει την ιδεολογία τους;

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι η έλλειψη λογικής, ακεραιότητας  και δικαιοσύνης. Η χάβρα των πολιτικών έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό που έρχονται και το γεμίζουν νέοι σωτήρες, δεξιοί και αριστεροί,  με μεγάλα στόματα, πολλές

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αποκάλυψη: Υπερ-επαρκούν τα έσοδα!

Αποκαλυπτήρια των τρομολάγνων και των εκβιαστών του Μνημονίου:  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ εφέτος οι δαπάνες στην χώρα θα ανέλθουν στα 100 δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδα αναμένεται να διαμορφωθούν στα 85 δισ. ευρώ περίπου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που επικαλείται το υπουργείο Οικονομικών. 
Οι δαπάνες για τους τόκους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους θα ανέλθουν σε

Το παιδί που έγραψε ‘Θέλω να πεθάνω’ …….. by Lit Maiden

<Θέλω να πεθάνω….. Σας βαρέθηκα…. Σας βαρέθηκα…. Δεν αξίζετε…. Είστε όλοι ίδιοι…. Δεν αξίζετε, και δεν αξίζει να ζω αναμεσά σας…. Θέλω να πεθάνω…. Να μη σας ξαναδώ, να μη σας ξέρω……. Είστε για τα σκουπίδια…. Δεν ξέρετε τι θέλετε.

Η αγάπη δεν ζει πια εδώ…. Και απορώ τι ψάχνετε…. Είστε όλοι τόσο ίδιοι, τόσοι μικροί…. Σκουπίδια…. Θέλω να πεθάνω…. Δεν θέλω να σας ξέρω… Μακριά…..>

Τάδε έφη ο μικρός Μιχάλης. Το είδα το μήνυμα απόγνωσης και δεν ταράχτηκα, μάλλον

Η συνεχής εκπαίδευση "νικάει" τη γενετική προδιάθεση

Οι πιο ιδιοφυείς άνθρωποι, εκείνοι που έχουν τα μεγαλύτερα ταλέντα ή που έχουν διακριθεί για τις ανεπανάληπτες ικανότητές τους σε διάφορους τομείς, θεωρούσαν οι επιστήμονες μέχρι σήμερα, ότι τα είχαν καταφέρει λόγω των γονιδίων τους!

Με άλλα λόγια, πίστευαν ότι η κλίση σε φυσικές επιστήμες όπως είναι τα Μαθηματικά ή η Χημεία, η ανάπτυξη καλλιτεχνικών τάσεων στη ζωγραφική, στη μουσική, ακόμη και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σκέψη και τη φαντασία όπως είναι η συγγραφή μυθιστορημάτων, βρίσκεται στο DNA μας!

Χωρίς λοιπόν τα «κατάλληλα» γονίδια, κάποιος μπορεί να τα κατάφερνε καλά στους

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

 ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.


Με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χρόνος ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει συνομιλίες στην προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΝ να προσελκύσει τους ''αγανακτισμένους πολίτες'' του κόμματος DEB.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα DEB ιδρύθηκε με σκοπό να...

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΛΗΘΕΙΑ... ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ?

Nα βάλουν καλά στο μυαλό τους οι νταβατζήδες τραπεζίτες, ότι αν δεν κατασχέσουν πρώτα τα κόμματα που πήραν θαλασσοδάνεια μαϊμούδες & οι ΔΥΟ του Βενιζέλου-Οικονόμου… η απόπειρα να βάλουν χέρι στα σπίτια των πολιτών θα είναι σπίρτο σε βενζίνη!

Τα τελικά αποτελέσματα στην Α’ Θεσσαλονίκης


Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τι έβγαλε η κάλπη και τα ποσοστά των κομμάτων στην  Α’ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης…

Υβρίδια ζώων με ανθρωποειδή στα βρετανικά εργαστήρια

hydrogen solarenergygr Υβρίδια ζώων με ανθρωποειδή στα βρετανικά εργαστήρια
Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια.

Φοροεξόντωση σε... 7 βήματα τις επόμενες εβδομάδες


Image
Επτά φόροι περιμένουν να εισπραχθούν τις αμέσως επόμενες εβδομάδες και πιθανότατα ενώ η χώρα θα βρίσκεται σε νέα προεκλογική περίοδο. Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εκφράζουν ανησυχίες για την πορεία των εισπράξεων από τους φόρους που εκκρεμούν με δεδομένο το εκλογικό αποτέλεσμα και την ταύτιση της είσπραξης των περισσότερων από αυτούς τους φόρους με την εφαρμογή του μνημονίου.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα τώρα που δεν προκύπτει αυτοδυναμία

Ο κ. Σαμαράς, αν δεν επιλέξει να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή, έχει τρεις ημέρες περιθώριο να επιδιώξει συνεργασία με άλλο ή άλλα κόμματα ώστε να επιτευχθεί πλειοψηφία τουλάχιστον 151 εδρών.

Κάνει πλάκα ο Καμμένος

Ο κ Καμμένος δεν πρόκειται να βγει ούτε στο τηλέφωνο και δεν πρόκειται να συζητήσει ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τηλεφώνημα που έγινε στο γραφείο του Πάνου Καμμένου, από τη ΝΔ, στελέχη του κόμματος έκαναν πλάκα.

Δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά τις εκλογές


Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ 2.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ…
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ…(τον έσφαξαν έξω από το σπίτι του για μια κάμερα)
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!


Εφυγε ο ηθοποιός Κώστας Καρράς


Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο  ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Καρράς.


Ξέσπασμα Χατζηνικολάου: ”Δε συμπαθώ το Γ@ΜѠΜΝΗΜΟΝΙΟ! Να τη χ€σω την Ευρωζώνη!”



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...