Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

CBS NEWS :Η CIA βοηθά τους Iσλαμιστές αντάρτες της Συρίας με εντολή του Προέδρου Ομπάμα

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο ανώνυμους αξιωματούχους, ανέφερε ότι η εντολή του Ομπάμα δόθηκε τους τελευταίους μήνες.
Το ρεπορτάζ επικαλείται διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ παρείχαν πληροφορίες στους εξεγερμένους σχετικά με τις κινήσεις των...
συριακών στρατευμάτων.

Μάλιστα, το δίκτυο CBS News υποστηρίζει

Στα χέρια της αστυνομίας ο "δράκος" της Πάρου

Λύθηκε το μυστήριο της επίθεσης σε 15χρονη στην Πάρο. Κρατείται 21χρονος Πακιστανός. Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις DNA

Eπίθεση Ισραήλ κατά Ιράν προ των πυλών;



Μια ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν προκειμένου να εμποδιστούν οι προσπάθειες που η ισραηλινή κυβέρνηση πιστεύει ότι κάνει η Ισλαμική Δημοκρατία για να αποκτήσει πυρηνικά όπλα μπορεί να απέχει μήνες, ή πιθανώς ακόμα και μερικές εβδομάδες, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες.
Ο υποστράτηγος ε.α. Αχαρόν Ζεεβί Φαρκάς παραδέχθηκε στη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό Κανάλι 2 του Ισραήλ ότι δεν γνωρίζει με βεβαιότητα εάν και κατά πόσον θα γίνει επίθεση, που τόνισε ότι θα πρέπει να είναι η «τελευταία» επιλογή.

«Αυτό το μετάλλιο θα πάει στο Άγιον Όρος»


«Ευχαριστώ τον Θεό! Αυτό το μετάλλιο θα πάει στο Άγιον Όρος»,


Χάλκινο για την Ελλάδα στην κωπηλασία



Η Ελλάδα τραβάει καλά κουπί σε όλα τα επίπεδα. Τα φοβερά κορίτσια, Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, κατέκτησαν το δεύτερο μετάλλιο της Ελληνικής αποστολής και συγκεκριμένα το χάλκινο σε κωπηλασία γυναικών.

Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί…


Ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε ακόμα με το αν θα «βήξει» η Τρόικα, την ίδια ώρα γίνονται δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τα κατά καιρούς γραφόμενά μας, ότι δηλαδή βαδίζουμε μπρος ολοταχώς προς τη δημιουργία ενός κέντρου αποφάσεων για όλο τον πλανήτη. Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943! Μια έρευνα-σοκ στο παρελθόν που ίσως εξηγεί πολλά…

Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943! Μια έρευνα-σοκ στο παρελθόν που ίσως εξηγεί πολλά

Έκθεση ΣΟΚ με έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943. Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ...

Το 1995 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναδημοσιεύει άρθρο 66 ετών, δηλαδή του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου. Στο άρθρο, Ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο της Καγκελαρίας, σχετικά με την πορεία της χώρας του μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη. Η ερώτηση έχει ως εξής

“Και τώρα τί σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε. Ο κόσμος σας μισεί. Δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτά που κάνατε. Πώς θα ορθοποδήσετε ξανά ως έθνος;”.

Αντώνης Βαρδής: Η παγκοσμιοποίηση χτυπάει τον Ελληνισμό

Μήνυμα οργής από τον Αντώνη Βαρδή για την οργανωμένη προσπάθεια να αφανιστεί δια παντός ο Ελληνισμός, για την άδικη καταδίκη της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου και για την αδράνεια των πολιτικών μας απέναντι στα υβριστικά και χυδαία σχόλια εναντίον των Ελλήνων.
Διαβάστε την ακριβή δήλωσή του:

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Έκαψαν ζωντανό άστεγο!


Σοκ! Άγνωστοι έκαψαν ζωντανό έναν άστεγο Λευκορώσο, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε κεντρική πλατεία στην παλιά πόλη της Αγίας Πετρούπολης.

Πάρος: Νέα τροπή στην υπόθεση του τραυματισμού της 15χρονης

Πάρος: Νέα τροπή στην υπόθεση του τραυματισμού της 15χρονηςΝέα τροπή λαμβάνει η  υπόθεση του τραυματισμού της 15χρονης  στην Πάρο που πριν από 8 ημέρες βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση σε παραλία της Πάρου.
Σύμφωνα με δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από άνδρα.

«Σιωπηρή» παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις


 Σε «σιωπηρή» παράταση, ολίγων ημερών, στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, που λήγει επισήμως την Τρίτη, 31 Ιουλίου, προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Βιάζεται η Δύση, αντιδράει η Ανατολή και στη μέση τα ελληνοτουρκικά


Όσο περνούν οι μέρες εντείνονται οι συγκρούσεις στη Συρία και ίσως γίνουν ανεξέλεγκτες. Όπως έχουμε γράψει η παγκόσμια διαπλοκή βιάζεται για την δημιουργία της Εύρω-Μεσογειακής Ένωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει το σχέδιο της επίσημης διοικητικής Ένωσης του πλανήτη.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η απάντηση του Αρχιεπισκόπυ Ιερώνυμου στις αυθαιρεσίες της Ρεπούση." Ποια είσαι εσύ κυρά μου...? "


Ευχάριστη έκπληξη ήταν για τους Έλληνες τα όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την ακριτική Φλώρινα, για την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και τις προκλήσεις της Ρεπούση (του… συνωστισμού της Σμύρνης), για την πρωτοβουλία της να καταργηθεί ο εκκλησιασμός των μαθητών.


Είπε, λοιπόν, ο Αρχιεπίσκοπος:

Φουκς: Η Ελλάδα δεν σώζεται, είναι απλά μαθηματικά


Νέες γερμανικές βολές κατά της Ελλάδας. Δηλώσεις στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού κατά περαιτέρω πληρωμών για την Ελλάδα. Εγγυήσεις για τη Γερμανία προτείνει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου

50 πράγματα που ήταν αλλιώς στην Ελλάδα του "Αθήνα 2004"


Προφανώς κάπου έχει πάρει το μάτι ή το αυτί σου το καταδικαστικό "όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει" που ήταν γραμμένο σε μια πόρτα χιτλερικού στρατοπέδου μπλα μπλα.
Ψυχραιμία. Δεν θα περάσεις κι από στρατοδικείο αν δεν θυμάσαι πόσο έκανε ένα απλό εισιτήριο του μετρό στην Αθήνα του 2004. Αλλά, να, τώρα δεν σου μπήκε η ιδέα να ψάξεις/ να θυμηθείς/ να ρωτήσεις πόσο έκανε το 2004 η απλή διαδρομή Δάφνη-Σύνταγμα;
Το ΟΝΕΜΑΝ, θέλοντας να προκαλέσει αντιδράσεις τύπου "πω, πού το θυμήθηκες αυτό;" και "αχ, πώς αλλάζουν οι καιροί...", καταγράφει 50 πράγματα της απλής(;), ελληνικής καθημερινότητας που ίσχυαν το 2004. Όχι, τώρα δεν ισχύουν. Και σε αρκετά από αυτά, η μεταβολή είναι λίγο σοκαριστική.
Τον Αύγουστο του 2004 λοιπόν, και συγκεκριμένα μια μέρα μετά την Τελετή Έναρξης, δηλαδή το Σάββατο 14...:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...