Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πάρος: Νέα τροπή στην υπόθεση του τραυματισμού της 15χρονης

Πάρος: Νέα τροπή στην υπόθεση του τραυματισμού της 15χρονηςΝέα τροπή λαμβάνει η  υπόθεση του τραυματισμού της 15χρονης  στην Πάρο που πριν από 8 ημέρες βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση σε παραλία της Πάρου.
Σύμφωνα με δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από άνδρα.

Στα ρούχα και σε διάφορα σημεία του σώματος της 15χρονης κοπέλας που βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα.

"Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις εκχυμώσεις που βρέθηκαν στον λαιμό του παιδιού, που κι αυτές ήταν ύποπτες για ισχυρά πίεση από κάποιο επίμηκες όργανο όπως ένα φουλάρι ή κάποιο ρούχο, και τις πληροφορίες που μας τέθηκαν υπόψη από τη μητέρα ότι το παιδί βρέθηκε χωρίς το κάτω μέρος του μαγιό και το σορτς, τα οποία βρέθηκαν σε απόσταση ενός μέτρου, έβαζαν την υποψία της εγκληματικής ενέργειας ως πρώτη πιθανότητα",  δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο ιατροδικαστής έχει πάρει ευρήματα και από τα νύχια της νεαρής κοπέλας, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί έαν προσπάθησε να αντισταθεί.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας βρίσκεται εδώ και μέρες στην Πάρο και κάνει έρευνες για την υπόθεση, λαμβάνοντας δεκάδες καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να τη διαλευκάνει.

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, η Αστυνομία κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Πρώτον στην αναζήτηση οποιουδήποτε μάρτυρα που είδε ή άκουσε κάτι στο νησί και δεύτερον στο φιλικό περιβάλλον της μικρής, μήπως η 15χρονη είχε μιλήσει ή είχε πει κάτι για έναν περίεργο άνδρα σε κάποιο φίλο ή γνωστό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...