Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΑΠΙΛΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ Πλαστογράφησαν την υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας για να αρπάξουν προμήθεια

Μια φαινομενικά απίστευτη υπόθεση ενός πολιτικού θρίλερ που επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι "Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας" φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή στα δημόσια χρονικά πλαστογράφηση (και μάλιστα χονδροειδή) υπουργικού εγγράφου προκειμένου να αλλάξουν οι διαδικασίες επιλογής αναδόχου στον τομέα των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης!

Και αν αυτή καθ'εαυτή η πράξη είνα απίστευτη, ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι βάσει αυτής της "καραμπινάτης" πλαστογραφίας, άλλαξε από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ολόκληρο το κανονιστικό
πλαίσιο επιλογής αναδόχου και φτάσαμε στο σημείο να ανατεθεί αρχικά σε τουρκική εταιρεία η εναέρια πυροσβεση στην χώρα!

Το υπουργικό έγγραφο που πλαστογραφήθηκε φέρει την (επίσης πλαστή)

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πλήρωσαν 64 ευρώ για 4 παγωτά



Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία τεσσάρων Βρετανών που κρατάνε την απόδειξη από τα τέσσερα παγωτά που μόλις έφαγαν στη... Ρώμη, για τα οποία πλήρωσαν 64 ευρώ!
Οι τουρίστες αρχικά μπερδεύτηκαν, αφού το νόμισμα είναι διαφορετικό στις δύο χώρες και νόμισαν ότι εκείνοι υπολόγισαν λάθος.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι τους κατάκλεψαν οι Ιταλοί με το ποσό που τους ζήτησαν για τα τέσσερα παγωτά χωνάκι που έφαγαν, στο δρόμο!

Ένα ακόμα γεγονός που τους ενόχλησε ήταν ότι ο υπάλληλος, του παγωτατζίδικου,

Σάλος στην Τουρκία: Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν gay;


Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μια τουρκική ιστοσελίδα και δείχνει τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας σε μια χαρακτηριστική σκηνή σε κάποια πλαζ να κοιτάζει σε στάση που δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν ήταν και... πολύ άντρας.

Η αναφορά στην φωτογραφία αυτή που συνοδεύεται από την άποψη ότι ο Κεμάλ μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος, ήδη έχει περάσει και σε μερίδα του τουρκικού τύπου προκαλώντας

ΕΛ.ΑΣ: Ένα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα

 Τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2013 εξαφανίστηκαν 138 παιδιά, από τα οποία τα 90 έχουν βρεθεί

Ένα παιδί εξαφανίζεται καθημερινά στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των εξαφανισμένων παιδιών να ανέρχεται σήμερα στα 97, ενώ 23 είναι τα ανήλικα θύματα αρπαγής, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ζάππειο.

Τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2013 εξαφανίστηκαν 138 παιδιά, από τα οποία τα 90 έχουν βρεθεί. Παρουσιάζοντας τα επίσημα στατιστικά στοιχεία

Η UEFA τιμά τον Νίκο Γκάλη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Στο Λονδίνο βρίσκεται με την οικογένειά του ο μεγάλος Έλληνας σκόρερ, Νίκος Γκάλης, για να παρακολουθήσει... το Σάββατο τον τελικό του Τσάμπιον Λίγκ, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρμουντ, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί.

Πρώτος την ιδέα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τον Πλατινί όσο και από τον γενικό γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, είχε ο Έλληνας αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA,

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Καταγγελία-βόμβα από μέλος της Ενωσης Φυσικών για θέμα της Φυσικής στις Πανελλαδικές

Σε μια καταγγελία - βόμβα προχώρησε σήμερα το πρωί στον ΒΗΜΑ 99,5 ο α' αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Παναγιώτης Φιλντίσης

Σύμφωνα με τον κ. Φιλντίση, το 4ο θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της Φυσικής, που εξετάστηκε χθες, Τετάρτη, είχε αναρτηθεί προ δύο μηνών σε ιστοσελίδα που παρακολουθούν καθηγητές.

Την εν λόγω ιστοσελίδα συνδιαχειρίζεται μέλος της κεντρικής επιτροπής εξετάσεων, όπως είπε ο α' αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

Όπως τόνισε, το εν λόγω θέμα είχε προκαλέσει αναλυτική συζήτηση για τη λύση

Ὁ ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπᾶ τὸν ἑλληνισμὸ μέσω Θεοδωρίδη:«Νὰ ζητήσουμε συγγνώμη ἀπὸ τὴν Τουρκία» γιὰ τὸ ζήτημα τῆς Γενοκτονίας τῶν Ποντίων

Αὐτολεξὶ τὸ ἄρθρο τοῦ Νάσου Θεοδωρίδη, δικηγόρου καὶ μέλους τῆς Π.Κ. τοῦ ΣΥΡΙΖΑ Ἀμπελοκήπων, στὴν «ΑΥΓΗ» τῆς 20/05/12. 
«Μία ψύχραιμη προσέγγιση τοῦ ἱστορικοῦ ζητήματος περὶ Ποντίων. Οἱ ἐπετειακὲς κραυγὲς ποὺ συνήθως ἀκούγονται καὶ γράφονται κάθε ἄνοιξη γιὰ τὸ ζήτημα τῆς ὄντως ἀπεχθοῦς καὶ μαζικῆς ἐξόντωσης τῶν Ποντίων, ἐπιτάσσουν μία ψύχραιμη προσέγγιση καὶ ἀποτίμηση τοῦ ἱστορικοῦ αὐτοῦ ζητήματος.
   
Δυστυχῶς μέχρι σήμερα οὐδεὶς εἰδήμων ἀσχολήθηκε ἀντικειμενικὰ μὲ τὴν ἱστορικὴ ἀνάλυση τῆς ἄλλης πλευρᾶς τῆς ἀλήθειας στὸ θέμα τοῦ ἑλληνισμοῦ

Βρετανικό άρθρο-κόλαφος για τον «χοντρομπάσταρδο» Πάγκαλο

Το βαρύ χαρακτηρισμό «χοντρομπάσταρδος» χρησιμοποιεί ο δημοσιογράφος Γκρεγκ Πάλαστ του BBC, για να χαρακτηρίσει το Έλληνα πολιτικό, Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στην εμπειρία του από το Eurasia Media Forum στο Καζακστάν, γράφει χαρακτηριστικά πως «δεν είναι και πολύ δύσκολο να

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

102 πιστοποιητικά στο σπίτι σας από τον υπολογιστή σας

www.kathigitis.org
Ηλεκτρονικά, από το σπίτι τους, θα μπορούν να «συναλλάσσονται» με τη Δημόσια Διοίκηση οι πολίτες για τη διεκπεραίωση 102 υπηρεσιών, όπως η έκδοση διαφόρων πιστοποιητικών. 

Ετσι απαλλάσσονται από την υποχρέωση, να επισκεφθούν αυτοπροσώπως οποιαδήποτε υπηρεσία, είτε για να υποβάλουν αίτηση, είτε για να παραλάβουν έγγραφο.

Οι τυποποιημένες αυτές διαδικασίες του ΕΡΜΗ βρίσκονται στην αρχική σελίδα,(http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/) κάτω από τον τίτλο «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».

Μοναδική προϋπόθεση είναι ότι ο πολίτης πρέπει να έχει εγγραφεί ως χρήστης στην πύλη του «ΕΡΜΗΣ» και να μεταβεί στη συνέχεια για

Ξεπέρασαν τις 6.000 οι υπογραφές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου

Η διοργάνωση του TEDGlobal πραγματοποιείται στις 11 Ιουνίου στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, με το Γιώργο Παπανδρέου να είναι ένας εκ των καλεσμένων. Η κίνηση των διοργανωτών όμως έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με πολίτες να συγκεντρώνουν υπογραφές εναντίον της συμμετοχής του.

 

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 6.000 υπογραφές ενώ

Ομολόγησε ότι σκότωσε τη μάνα του επειδή του είπε να κλείσει την τηλεόραση

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης έσφαξε την 51χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όταν εκείνη του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση!

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν συγκλίνουν στο γεγονός ότι το

To τέλος του Facebook πλησιάζει


κατάλογοςΣύμφωνα με τον μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ οι τελευταίες μετρήσεις προμηνύουν τον θάνατο του Facebook. Με ανάρτηση του στο Twitter προειδοποιεί τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει αρχίσει να γίνεται σαν το MySpace. 


Ο Μέρντοχ γράφει στο Twitter του: «Πρόσεχε Facebook! Οι ώρες που ο μέσος χρήστης ξοδεύει (στο κοινωνικό μέσο) φθίνουν συνεχώς. Είναι η πρώτη ένδειξη, ότι γίνεται σκ@τ@ όπως το MySpace πριν χρόνια».

Ας σημειωθεί ότι το MySpace το αγόρασε για λογαριασμό του ομίλου του το 2005, για 580 εκατομμύρια δολάρια, και μετά από πέντε χρόνια, άρχισε να

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Το ελληνικό έθνος βάλλεται από παντού και οι Έλληνες προσπαθούν να αντέξουν αξιοπρεπώς τα συνεχή χτυπήματα.

Οι μισθοί τους έχουν περικοπεί εξευτελιστικά, οι σκληροί φόροι τούς κατακλύζουν, η δαμόκλειος σπάθη της απώλειας της ιδιοκτησίας τους βρίσκεται πάνω από το κεφάλι τους.

Οι αγώνες και οι προσπάθειες τόσων χρόνων καταστράφηκαν μέσα σε τρία χρόνια.


Ναι, κάποιοι έφταιξαν, ναι, κάποιοι ξεπέρασαν το μέτρο και δεν σεβάστηκαν το κράτος και τους συμπολίτες τους.

Ναι, κάποιοι είναι κλέφτες, τεμπέληδες, επίορκοι. Αλλά δεν είναι όλοι οι Έλληνες.



Οι Έλληνες είναι ένας περήφανος λαός, ένας λαός που διαχρονικά υπερασπίσθηκε τη δημοκρατία, την ελευθερία, ένας λαός που θυσιάστηκε

Τι προνόμια απολαμβάνει η τρόικα στην Ελλάδα



Προνομίων και ασυλιών δυνάμει συμφωνιών και συνθηκών, απολαμβάνει το προσωπικό του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τα μέλη της Ομάδας Δράσης που βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ...


Διευκρινίσεις και αναλυτικά στοιχεία για το νομικό καθεστώς παρουσίας της λεγόμενης τρόικας, τους Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματία Μόρς, είχαν ζητήσει από τους υπουργούς Οικονομικών και Εξωτερικών, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, Νάσος Αθανασίου και Δημήτρης Στρατούλης.

Οι βουλευτές στο κείμενο της ερώτησής τους ζητούσαν να ενημερωθούν για τις «δαπάνες της τροϊκανής χούντας, το νομικό καθεστώς της και τον οικονομικό δολοφόνο το ΔΝΤ». Εκτός από το νομικό καθεστώς της παρουσίας τους στην Ελλάδα, ζητούσαν να διαβιβαστούν στη Βουλή αναλυτικά στοιχεία για το συνολικό αριθμό των εμπειρογνωμόνων,

Ανατριχιαστικό: 4χρονο κοριτσάκι γεμάτο αίματα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και έκλαιγε...

​Ανατριχίλα προκαλεί μια οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στο Κερατσίνι.

Μια μητέρα αυτοκτόνησε και άφησε πίσω της ένα ανυπεράσπιστο 4χρονο κοριτσάκι!

Ξαφνικά οι γείτονες... είδαν στην ταράτσα του σπιτιού της γυναίκας το κοριτσάκι να περιφέρεται κλαίγοντας, γεμάτο αίματα και να καλεί σε βοήθεια!

Άμεσα κάλεσαν την Πυροσβεστική, όπου έντρομοι οι άνδρες όταν μπήκαν

Παραίτηση «βόμβα» του Τέρενς Κουίκ

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε σήμερα ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ. 

Ο κ.Κουίκ επιβεβαίωσε την υποβολή της παραίτησής του, αλλά απέφυγε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση, ενώ δεν διευκρίνισε εάν απέστειλε επιστολή παραίτησης. 

Ο κ.Κουίκ από τη Ρόδο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας στις

40.000 δολάρια από το UNDP για την αναστήλωση της προϊστορικής σπηλιάς της Χιμάρας - Που πήγαν τα λεφτά κ. Γκόρο;


Το ποσό των 40.000 δολαρίων φέρεται να έχει δώσει στον δήμο Χιμάρας το UNDP (Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών) για την αναστήλωση της προϊστορικής σπηλιάς της πόλης και τη μετατροπή της σε τουριστική ατραξιόν για τους επισκέπτες της περιοχής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Albanian Screen τα χρήματα έχουν δοθεί από τον Ιανουάριο του 2013, ενώ λίγο καιρό πριν βγει στην φορά το «σκάνδαλο» με την καταστροφή της σπηλιάς

Σούπερ μάρκετ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ καταναλωτή

Τα σούπερ μάρκετ μας βομβαρδίζουν με τόσες πολλές αφίσες και πινακίδες προσφορών που χάνουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τις πληροφορίες που αφορούν τις τιμές των προϊόντων. Το υποσυνείδητό μας επηρεάζεται από τη διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων, αλλά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τις λεπτομέρειες  στην έκπτωση επί των τιμών τους.
Για παράδειγμα οι πωλήσεις μιας μάρκας DVD  που κόστιζαν £ 4,24 το καθένα,

Έρχεται το "μεροκάματο" για τις αγροτικές εργασίες

Το υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχεδιάζει την εφαρμογή ενός προγράμματος επιδότησης "μεροκάματου" ή των ασφαλιστικών εισφορών για τον αγροτικό τομέα, ιδίως κατά τις συγκομιστικές περιόδους διαφόρων προϊόντων.

Απεβίωσε ο πιανίστας των «The Doors», Ρέι Μάνζαρεκ

Ο Ρέι Μάνραζεκ, πιανίστας και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος της δεκαετίας του ’60, «The Doors», πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 74 ετών, δήλωσε ο μάνατζερ του συγκροτήματος.

Ο Μάνζαρεκ άφησε την τελευταία του πνοή στο Ροζενχάιμ της Γερμανίας, μετά από μάχη που έδωσε επί χρόνια με τον καρκίνο, ανέφερε η μπάντα σε

Ιστορίες απόλυτης τρέλας στο Δημόσιο: Ο θυρωρός που έλειπε ενάμιση χρόνο από το πόστο του

«Βροχή» από απολύσεις «επίορκων» και «κοπανατζήδων» φέρνουν οι αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις, καθώς η δικαιοσύνη προσπαθεί να «τρέξει» για να ολοκληρώσει τέτοιου είδους υποθέσεις, που πολλές φορές σέρνονται επί 10 έως 15 χρόνια σε πειθαρχικά και δικαστικούς διαδρόμους!....

Ο θυρωρός που έλειπε ενάμιση χρόνο από το πόστο του
Με απόφασή του το ΣτΕ επικύρωσε την απόλυση υπαλλήλου του κλάδου ΔΕ ανθοκηπουρών που είχε διατεθεί στη διεύθυνση οικονομικού υπουργείου ως θυρωρός (!) που δούλευε κυρίως Σαββατοκύριακα και ο οποίος απουσίασε αδικαιολόγητα σχεδόν ενάμιση χρόνο (το 2002-'03) από την υπηρεσία,

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Περί βελονισμοῦ καί ὁμοιοπαθητικῆς (επιστήμη ή απάτη;)


Οι του Κλασικού Κινεζικού Βελονισμού των παλαιότερων εποχών, ασπάζονταν την ύπαρξη των «13 Κουέι». Δηλαδή των «κακών δαιμόνων», τους οποίους έπρεπε να εξοντώσουν με τις βελόνες, εισάγοντάς τις στα «13 Χουέ» (δηλαδή στα «13 σημεία» εισόδου αυτών των «δαιμόνων» στον οργανισμό) για να θεραπεύουν έτσι τους αρρώστους. Αργότερα, όταν στην Κίνα ενστερνίσθηκαν το φιλοσοφικό σύστημα του Ταοϊσμού, προέκυψε ο Παραδοσιακός Κινεζικός Βελονισμός, με τα Γιν και τα Γιανγκ ως τους δύο «ενεργειακούς πόλους». Τον Γιν ως τον αρνητικό και τον Γιανγκ ως τον θετικό πόλο. Οι οποίοι και αποτελούν τις δύο βασικές «Αρχές» της μυθικής φιλοσοφίας του Ταοϊσμού. Κατά τον οποίο, αυτές οι δύο «αρχές» δημιουργούντον Ουρανό (είναι ο «Πατέρας»), τη Γη (είναι η «Μητέρα») καιτον Άνθρωπο (είναι ο «Υιός»), ο οποίος κατά τον Ταοϊσμό «κινείται» μεταξύ Ουρανού και Γης. Οι δύο αυτές «αρχές» Γιν και Γιανγκ βρίσκονται σε διαρκή ανταγωνισμό μεταξύ τους, αλλά και σε συνεργασία, χάρη στο Μεγάλο Νόμο του Τάο, που είναι η «Τρίτη Αρχή». Η οποία συγκροτείται από την ποσοστιαία συμμετοχή του Γιν και του Γιανγκ, για να συναποτελέσουν το «Όλον». Απ’όπου, «ολιστικός» και ο Βελονισμός. Αυτά αποτελούν τη φιλοσοφία του. Το πώς γίνεται η διάγνωση των νόσων, το πώς αναγνωρίζεται το πάσχον όργανο (από την ποιότητα των 24 ποικιλιών του σφυγμού, όπως ισχυρίζονται, και από τις μεταβολές στη χροιά διαφόρων περιοχών του προσώπου), όπως και το πώς γίνεται η

Ζευγάρι τσακώνεται ενώ ο εραστής της άπιστης φεύγει από το παράθυρο 2ου ορόφου [βίντεο]

Απίστευτα πράγματα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας!

Ο σύζυγος έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με τον εραστή της και η συνέχεια ήταν τραγελαφική! 


Από τη μία το ζευγάρι να τσακώνεται στο μπαλκόνι με το πλήθος από κάτω να αλαλάζει, και από την άλλη ο ημίγυμνος εραστής να επιχειρεί να φύγει από το παράθυρο του 2ου ορόφου. Μέχρι και η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο…

Στον ανακριτή σήμερα ο 20χρονος ανιματέρ - «Δεν είναι φονιάς ο Cirino», λέει η αδελφή του




Στις 11.00 το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου ο 20χρονος Ολλανδός Cirino Schrijver, ο οποίος κατακρεούργησε με 20 μαχαιριές τον
11χρονο Νικήτα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή, ενώ δικηγόρος του 20χρονου έχει οριστεί από τον ανακριτή ο κ. Φραγκίσκος Λαμπρινός.

Σήμερα, επίσης, αναμένεται στο Ηράκλειο και η κρητικής καταγωγής, μητέρα του νεαρού, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της σε Ολλανδική εφημερίδα υποστήριξε ότι ο γιος της είναι αυτιστικός.

«Ο αδελφός μου δεν είναι φονιάς, είναι απλά ένα παιδί»

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή της στο "Έθνος της Κυριακής", η αδελφή του 20χρονου εμφανίζεται σοκαρισμένη και τονίζει ότι η οικογένειά της θα προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο αδελφός της πάσχει από σύνδρομο αυτισμού.

«Ο αδελφός μου δεν είναι φονιάς, είναι απλώς ένα παιδί» είπε η Βιρτζίνια Σράϊβερ τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτά διαβάζει στα μέσα ενημέρωσης.

«Εάν δεν τον ακούσω να μου λέει ότι το έκανε και να μου εξηγεί πώς έγινε δεν πιστεύω κανέναν. Ο Σιρίνο που ξέρω εγώ δεν μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα», αναφέρει στη συνέντευξή της και υποστηρίζει ότι ο 20χρονος ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς. «Μίλησε μαζί του ο άντρας μου. Το μόνο που μας είπε είναι ότι τον χτύπησαν και τον έβαλαν να υπογράψει κάτι

Αυτός είναι ο σκύλος που δάγκωσε τον βουλευτή στην Πάρο !!! Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του… (ο σκύλος)





Η μη είδηση ότι ένας σκύλος δάγκωσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλο, στο νησί της Πάρου ενώ έβγαινε από την παραλία του Λωλαντώνη έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες και ειδικά το διαδίκτυο βούιξε. Κάθε πικραμένος ρεπόρτερ και κάθε μπλόγκερ, που δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του, έγραψε ό,τι του κατέβαινε. Άλλωστε τα σκυλιά είναι εύκολα θύματα…Τι δεν είπε ο Α. Ντινόπουλος σχετικά με το συμβάν 


Δεν θα δίναμε σημασία στο γεγονός, αν ο κ. Ντινόπουλος δεν είχε ανακατέψει και την Αστυνομία και τον νομοκτηνίατρο του νησιού, Νίκο Τσιγώνια σε αυτή την υπόθεση. Ο βουλευτής αν και γνώριζε πολύ καλά τον

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αυξημένος κίνδυνος αλλεργίας από τα αντιμικροβιακά





Περισσότερο ευάλωτα τα παιδιά


Αυξημένος κίνδυνος αλλεργίας από τα αντιμικροβιακά

Τα απολυμαντικά και αντιμικροβιακά προϊόντα ενδέχεται ακόμα και να βλάπτουν την υγεία

Ουάσινγκτον 


Αντιμικροβιακοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται ευρέως σε σαπούνια, οδοντόκρεμες και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής ενδέχεται να αυξάνουν τον κίνδυνο αλλεργίας σε τρόφιμα ή αλλεργιογόνα του περιβάλλοντος, δείχνει μελέτη του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς σε παιδιά.

Η μελέτη

Χρησιμοποιώντας δεδομένα για 860 παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, τα οποία

Αύξηση στο Τέλος ΑΠΕ για να καλυφθούν τα ελλείμματα στην Ενέργεια – Επιβαρύνονται οι καταναλωτές της ΔΕΗ

Την αύξηση του τέλους ΑΠΕ (νυν ΕΤΜΕΑΡ) το οποίο περιλαμβάνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ προβλέπει το Μνημόνιο για την κάλυψη των ελλειμμάτων του λογαριασμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, βάσει των προτάσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Κομισιόν του 2012. Η έκθεση αναφέρεται στην αναδιοργάνωση της ΔΕΗ, αλλά και στην αγορά καυσίμων.

Ειδικότερα, γίνεται αναφορά στην απόσχιση των δικτύων μεταφοράς της ΔΕΗ και στη δημιουργία μιας «μικρής ΔΕΗ» με την πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής.

Όσον αφορά στην αγορά καυσίμων προβλέπεται:

Γυναίκα συγκέντρωσε πάνω από 315 κιλά μητρικού γάλακτος

Γυναίκα συγκέντρωσε πάνω από 315 κιλά μητρικού γάλακτος!
Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε μία γυναίκα από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών αφού κατάφερε να συγκεντρώσει και να δωρίσει σε Τράπεζα μητρικού γάλακτος πάνω από 315 κιλά γάλακτος.

Ο λόγος για την Alicia Richman η οποία δώριζε γάλα από τις 9 Ιουνίου του

Ένοπλοι απήγαγαν τον πατέρα του υφυπουργού Εξωτερικών της Συρίας

Ένοπλοι άνδρες απήγαγαν τον πατέρα του υφυπουργού Εξωτερικών της Συρίας, σε αντίποινα για τη φυλάκιση συγγενών τους από το καθεστώς, έγινε γνωστό σήμερα από τη μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της οργάνωσης Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν, οι

Εκδηλώσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαΐου από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε.), στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και στις 12.15 στην πλατεία Συντάγματος την Αθήνα.

 

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε., ομότιμος καθηγητής του Α.Π.Θ., Γιώργος Παρχαρίδης, ανέφερε: «Οι Τούρκοι κατά τα έτη 1915-1923 με το σύνθημα «Η Τουρκία στους Τούρκους» προχώρησαν σχεδιασμένα στην εξόντωση των χριστιανικών πληθυσμών του Πόντου και της Μικράς Ασίας (Έλληνες – Αρμενίους- Ασσυρίους). Η Ελληνική Βουλή το 1994 μετά από 70 χρόνια καθυστέρηση ανεγνώρισε ομόφωνα την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και καθιέρωσε την 19η Μαΐου ως ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας. Από το 1994

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...