Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πολυτελές resort «επιπλέει» στη θάλασσα!

Εντάξει, έχουμε δει αρκετές παρόμοιες δημιουργίες μέχρι σήμερα, με ξενοδοχεία που επιπλέουν στο νερό και με δωμάτια επενδυμένα με γυαλί, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαμβάνουν το βυθό. Τίποτα παράξενο μέχρι εδώ. Όμως, το ολοκαίνουργιο ξενοδοχειακό project που βλέπετε έχει κάτι διαφορετικό.

perierga.gr - Πολυτελές resort "επιπλέει" στη θάλασσα!

Και νέα απογραφή των συνταξιούχων καλοκαιριάτικα

Μετρούν και ξαναμετρούν τους συνταξιούχους, αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Είναι στα έσοδα λόγω ανεργίας, μείωσης εισφορών και στο καταστροφικό PSI που κούρεψε καταθέσεις και τα αποθεματικά των Ταμείων.  

Τη διενέργεια νέας απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Όπως ανακοινώθηκε, οι συνταξιούχοι πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στο πιστωτικό ίδρυμα (τράπεζα, ΕΛΤΑ), από το οποίο εισπράττουν τη μηνιαία σύνταξή τους, προσκομίζοντας το Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ (για αλλοδαπούς), όπως και Ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων β' τριμήνου 2012.

Eπισημαίνεται ότι η καταγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ξεχωριστά για κάθε παροχή, που χορηγεί το Ίδρυμα (κύρια, επικουρική σύνταξη ή εξωιδρυματικό επίδομα).

Όπως αναφέρει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ιδιαίτερη προσοχή εφιστάται στις περιπτώσεις όπου στο

Μέσα σε δύο χρόνια εκδόθηκαν 10 Δελτία Τιμών Φαρμάκων

Οδεύοντας προς την κάλπη καλό είναι όλοι να κάνουμε έναν απολογισμό για το πως αντιμετωπίστηκε η κοινωνία μέσα στην οποία βρίσκεται ο φαρμακοποιός αλλά και η φαρμακευτική περίθαλψη από την απερχόμενη κυβέρνηση.

Τα τελευταία 2 ½ χρόνια στο φάρμακο αξιολογήθηκε μόνο η τιμή του και όχι το περιεχόμενό του που αυτό σώζει ζωές. Η φαρμακευτική δαπάνη αξιολογήθηκε ως μέγεθος και όχι ως μία παράμετρος εξοικονόμησης πόρων από άλλες δαπάνες.

Η φαρμακευτική περίθαλψη με ελλείψεις φαρμάκων, «διαμάχη» γενόσημων – πρωτότυπων,

Τι γνωρίζει ο Προβόπουλος και κρύβουν οι Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαχινίδης για την υπόθεση των CDS;;;

Είναι πραγματικά πρωτοφανής η είδηση που βγήκε από την συνάντηση Καμμένου – Προβόπουλου! Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος όχι μόνο αποδέχτηκε το υπαρκτό της υπόθεσης αλλά αποκάλυψε ότι ο ίδιος έδωσε εντολή ώστε η ΤτΕ να ενημερώσει τον εισαγγελέα Κορέα για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου!Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο κοινοβούλιο αλλά οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης και Βενιζέλος παρίσταναν ότι “δεν υπήρχε θέμα”!Ο ίδιος ο τ. πρωθυπουργός υποστήριξε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”! Ενώ σύμφωνα πάντα με τον κύριο Προβόπουλο, η ΤτΕ όχι μόνο γνώριζε τι είναι CDS αλλά κατέθεσε και τα στοιχεία στον εισαγγελέα!

Εδώ λοιπόν τεκμηριώνονται οι βαρύτατες ευθύνες των κκ Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, διότι είναι αδύνατον όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές στο παρελθόν, κρατική τράπεζα όπως

Γυμνή Πoδηλατοδρομία Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια πορεία-γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, σε μια πόλη όπου κυριαρχεί η κουλτούρα του αυτοκινήτου, χιλιάδες ποδηλάτες, αρκετοί από τους οποίους ήταν...ελαφρά ντυμένοι, διαδήλωσαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας. 
 
Τα σώματα τους, πάνω στα οποία δημιούργησαν καλλιτέχνες body painting, έγιναν κινούμενα έργα τέχνης, αλλά έπαιξαν και το ρόλο των πανό, με συνθήματα για τη σημασία του ποδηλάτου («Καίω θερμίδες και πάω ως τα όνειρα μου»), την πολιτική

Έσπασαν αστυνομικό τμήμα οι μουσουλμάνοι στο Βέλγιο..Αιτία η σύλληψη γυναίκας που φορούσε μπούργκα...[Βίντεο]

Κάδους απορριμμάτων και μεταλλικά κιγκλιδώματα πέταξαν χθες το βράδυ διαδηλωτές κατά αστυνομικού τμήματος στις Βρυξέλλες, μετά τη σύλληψη μουσουλμάνας, που αρνήθηκε να βγάλει το νικάμπ, το ένδυμα που αφήνει σε κοινή θέα μόνο τα μάτια.

‘Εξι διαδηλωτές συνελήφθησαν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο VRT, ενώ η γυναίκα...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αλέξη,ελπίζουμε να μας πεις κάποια στιγμή και το πρόγραμμά σου για τα εθνικά θέματα

Άρθρο του  Νάσου Θεοδωρίδη -που τον κάναμε και διάσημο τρομάρα του- πριν 9 μήνες στην προοδευτική φυλλάδα ΑΥΓΗ την κομματική εφημερίδα του ΣΥΝ. Ο Αλέξης και άπαντες Συριζέοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κάθε φορά οτι τέτοιες θέσεις αποτελούν απόψεις συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

 Ακόμα περιμένουμε όμως σαφείς απαντήσεις για τις θέσεις του ”σωτήρα” Αλέξη όσον αφορά εθνικά ζητήματα και θέματα πέραν του μνημονίου.
 
Και τελοσπάντων, αφού ακυρώνει κάθε τρεις και λίγο τις απόψεις της κάθε συνιστώσας, γιατί δεν χωρίζουν τους δρόμους τους ωστε να μην απολογείται;;; Που λέει ο λόγος… Ακολουθεί το άρθρο με ημερομηνία 20/8/2011

Παρατείνεται έως τις 12 Ιουλίου η ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Η αρχική προθεσμία έληγε στις 15 Ιουνίου. Η απόφαση για την παράταση λήφθηκε από τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Ζανιά, ώστε να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι στην υποβολή δηλώσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Πως η Goldman Sachs μέσω της titlos plc κέρδισε 400 εκ.ευρώ σε ένα βράδυ

Λάζαρος Ελευθεριάδης  


Είναι η titlos plc ο δούρειος ίππος που χρησιμοποιήθηκε για την έναρξη της καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας; Ντοκουμέντα και στοιχεία που αποκαλύπτουν όργιο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας που θα σοκάρουν!!!
“Tο χρέος της Ελλάδας είναι ΑΠΑΤΗ. 
“H λύση είναι ο έλεγχος των τραπεζών” !!!

Η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας κ. Κ. Σημίτη και η Goldman Sachs, συμφώνησαν το περίφημο “currency swap”. Ένα μέρος του χρέους της Ελλάδας, το καταμετρούσαν σε δολάρια και γιεν Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα η είσοδος στην ΟΝΕ, να καθιστούσε απαραίτητη τη μετατροπή τους σε ευρώ.

Η συμφωνία με τη Goldman Sachs, επέτρεψε στην Ελλάδα, να κάνει την μετατροπή με παλαιότερη και όχι τρέχουσα ισοτιμία και να αφαιρεθεί από το ονομαστικό χρέος της χώρας ένα σεβαστό ποσό, ούτως ώστε, το χρέος να εμφανιστεί μειωμένο στα επίπεδα του 60% του ΑΕΠ και ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις του Συμφώνου Σταθερότητος και Ανάπτυξης.

Το όφελος της Goldman Sachs, από την παραπάνω “διευκόλυνση”, σύμφωνα με δική της δήλωση ήταν της τάξης των 2.3 δισ.

Στόν Αμερικάνικο Τύπο οι συμφωνίες είχαν όνομα : 

ΕΤΑΚ: Ερχεται η λυπητερή σε 120.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

Φόρο 700 ευρώ, κατά μέσο όρο, θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 120.000 φορολογούμενοι που θα παραλάβουν ειδοποιητήρια για την καταβολή του ΕΤΑΚ του έτους 2009. Ο φόρος εξαρτάται από την αντικειμενική αξία του ακινήτου, ενώ σε σπίτια, οικόπεδα κ.ά. αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ έχει υπολογιστεί και η έκτακτη εισφορά.

Χθες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ταχυδρόμησε ειδοποιητήρια σε 240.000 φορολογουμένους. Τα 120.000 σημειώματα έχουν ποσόν ή προκύπτει φόρος κάτω από 27 ευρώ που δεν εισπράττεται. Τα

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ… «DISNEYLAND» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΝΕΟΣ ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ!


Με καραγκιοζιλίκια, όπως το πιο πρόσφατο με την αδαμιαία περιβολή του ανδριάντα του Προμηθέα, που προκάλεσε σάλο στα Σκόπια, με αποτέλεσμα να κληθεί η δημιουργός του έργου να καλύψει το επίμαχο σημείο του μυθολογικού ήρωα, επιχειρεί η κυβέρνηση Γκρουέφσκι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ηχηρό ΟΧΙ του ΝΑΤΟ στο αίτημά της για ένταξη στην Συμμαχία.

Στο πλαίσιο του φαραωνικού σχεδίου «Σκόπια 2014», που έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα της χώρας σε αρχαιοελληνική... Disneyland, τοποθετήθηκε στο λεγόμενο «Πάρκο ηρώων της

Νέα ασθένεια σαν το AIDS σκοτώνει και τρομοκρατεί στην Αμερική

Tο όνομα της είναι νόσος του Chagas (τσάγκας) και ακόμη δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή στον κόσμο. Οι επιστήμονες όμως που την έχουν εντοπίσει και την παρακολουθούν, την παρομοιάζουν με το AIDS. Προκαλείται από μολυσμένα έντομα, κυρίως κοριούς, είναι παρασιτική, σκοτώνει, και μέχρι στιγμής στη λατινική αμερική είναι φορείς ή έχουν νοσήσει 10.000.000 άνθρωποι.
 
Η νόσος του Τσάγκας ή αλλιώς “αμερικάνικη τρυπανοσωμίαση”, ανιχνεύεται δύσκολα, ενώ στους φορείς, έχει μεγάλη

Ο Καμμένος στον ΣΚΑΙ

1η Ιουνίου, 2012


Οι περιουσίες που απέκτησαν Βενιζέλος και Παπουτσής μέσα σε 13 χρόνια!

1996:
3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ ...

Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα...

Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε

Η μάχη του ηλεκτρονικού τσιγάρου! Τι λένε ΕΟΦ και επιχειρήσεις πώλησης

Μπροστά σε έναν προβληματισμό φαίνεται ότι βρίσκονται όσοι θέλουν να κόψουν το κάπνισμα και επιθυμούν να το κάνουν με τη βοήθεια του... ηλεκτρονικού τσιγάρου. Είναι ή δεν είναι τελικά ακίνδυνο το συγκεκριμένο προϊόν;

Από τη μία ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) διά στόματος του προέδρου του Γιάννη Τούντα υπογραμμίζει ότι το ηλεκτρονικό αυτό προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και εισηγείται συγκεκριμένα μέτρα για την κυκλοφορία του, ενώ από την άλλη οι επιχειρηματίες που το προωθούν υπαινίσσονται ότι ο ΕΟΦ επιδιώκει να το βγάλει από την αγορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον ΕΟΦ επισημαίνεται: «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο επειδή

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

O Έλληνας που έμαθε τους Ιάπωνες να τρώνε λάδι και φέτα

Στο μακρινό Μικότο της Ιαπωνίας, ο κ. Θανάσης Φραγκής παρουσιάζει τα ελληνικά προϊόντα - ελιές, γιαούρτι, τυριά και βεβαίως κρασιά - σε μια εποχή που η Αθήνα έχει καταστήσει ως γκουρμέ το σούσι.

Η επιχείρησή του έχει την... επωνυμία Nostimia.comκαι εισάγει το 80% των ελληνικών τυποποιημένων επώνυμων προϊόντων στην Ιαπωνία, τα οποία διαθέτει σε καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αλλά και μέσω Διαδικτύου. 

Ο Θανάσης Φραγκής ίδρυσε την εταιρεία Νοστιμιά το 2001, με σκοπό την εισαγωγή ελληνικών

Στον “αέρα” τα αποτελέσματα των νέων εκλογών λόγω παράλειψης της ΕΛΣΤΑΤ

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Ιωάννης Παρασκευόπουλος προειδοποιεί για ενδεχόμενο πρόβλημα με τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, εξαιτίας μίας «εξαιρετικά σοβαρής συνταγματικής παράλειψης» σχετικά «με τη μη δημοσίευση των στοιχείων της τελευταίας απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΔΣΑ αναφέρει πως «η τελευταία απογραφή ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, την 24η Μαΐου

Ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ υποψήφιος στις Σέρρες


Τον νεότερο Κώστα Καραμανλή, γιό του Αχιλλέα, τοποθετεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες ο Αντώνης Σαμαράς. Πρόκειται για την τρίτη γενιά Καραμανλή που εισέρχεται στην πολιτική, πιστή στην οικογενειακή παράδοση αφού ο νεαρός πολιτευτής προτίμησε την γενέτειρα του παπού του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Κώστας Αχ.Καραμανλής γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974, έχει σπουδάσει Οικονομικά και

ΔΙΟΔΙΑ: Που πάνε οι εισπράξεις;

του Π. Παναγιωτόπουλου ( πολ. μηχανικού)*

Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ, δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για… γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανηγμένο σε m2 τροποποιείται σε…200ευρώ/m2.

Αν διπλασιάσουμε το συνολικό κόστος για απρόβλεπτα και διάφορα ειδικά έργα το συνολικό κόστος τροποποιείται σε 400 ευρώ/m2.

Αυτό σημαίνει ότι για την κατασκευή ενός χιλιομέτρου απαιτείται κόστος 400Χ20Χ1000 = 8.000.000 ευρώ /km.Επίσης από πρόχειρους υπολογισμούς τα έσοδα σε ετήσια βάση από τις εισπράξεις των διοδίων ανέρχονται σε περίπου 2.177.000.000 δίς ευρώ.Τα τμήματα του εθνικού μας δικτύου που μπορούν να ενώσουν ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια είναι:

Η φωτό της Ημέρας: Οι σφόδρα ανησυχούντες

Lagarde: «Ναι! Δεν πληρώνω φόρους»

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως η επικεφαλής του ΔΝΤ Christine Lagarde δεν πληρώνει φόρους, όπως είχε επισημάνει η ιστοσελίδα "Tout sur les impots" που επικαλέστηκε η εφημερίδα Le Monde. Ο ετήσιος μισθός της Lagarde είναι ύψους 380.939 ευρώ.
H Christine Lagarde απάντησε στα δημοσιεύματα λακωνικά: "Ναι! Δεν πληρώνω φόρους".
Όπως ισχύει με όλους τους διεθνούς αξιωματούχους, η Christine Lagarde απολαμβάνει ένα ειδικό φορολογικό

Ο Όμηρος, η Οδύσσεια και το σήμερα…ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.


 

ΔΗΛΑΔΗ: the odyssey 6 Ο Όμηρος, η Οδύσσεια και το σήμερα...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους “μνηστήρες”.

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από

To εκπληκτικό βίντεο του Έλληνα Παραολυμπιονίκη που ζητά τη βοήθεια μας

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης,  Μάκης Καλαράς,μετά από την διάκρισή του στην Αθήνα το 2004, έχει βάλει στόχο να «κατακτήσει» και τα βουνά της Ρωσίας με jet ski, στην Παραολυμπιάδα του 2014!
Ο 36χρονος αθλητής με ένα εκπληκτικό βίντεο ζητά την βοήθεια του κόσμου και αναζητά χορηγούς…

Υπάρχει.. Ομάδα Δράσης Θεσσαλονίκης κατά των Χημικών Αεροψεκασμών;


Υπάρχει... και μάλιστα είναι ... από τις πιο δυνατές!

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα...

Κίνα: Πληροφορίες για "εκατοντάδες" συλλήψεις Θιβετιανών

Εκατοντάδες Θιβετιανοί έχουν συλληφθεί από τις κινεζικές υπηρεσίες ασφαλείας έπειτα από τις δύο αυτοπυρπολήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινεζική κυριαρχία στο Θιβέτ, μετέδωσε το Radio Free Asia.

Την Κυριακή, δύο Θιβετιανοί αυτοπυρπολήθηκαν στη Λάσα, σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα, για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ένας από τους άνδρες εξέπνευσε.

Οι Αρχές της Κίνας χαρακτηρίζουν «τρομοκράτες» και εγκληματίες όσους προβαίνουν σε τέτοια διαβήματα διαμαρτυρίας και

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στην Αθήνα ο Χάρβεϊ Καϊτέλ για το αφιέρωμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρβεϊ Καϊτέλ, πρωταγωνιστής της ταινίας Το βλέμμα του Οδυσσέα του Θόδωρου Αγγελόπουλου, θα δώσει το παρών το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προκειμένου να τιμήσει τον αξέχαστο φίλο και συνεργάτη του, Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Οι ομιλητές του αφιερώματος «Θόδωρος Αγγελόπουλος in Memoriam» θα «αποκρυπτογραφήσουν» το ποιητικό βλέμμα του Θόδωρου Αγγελόπουλου πάνω στην ιστορία, το ταξίδι του στην Ελλάδα και τις εικόνες της ιστορίας που ο ίδιος αποτύπωσε μέσα από τον κινηματογράφο του, για να χαραχθούν στο υποσυνείδητο του Νεοέλληνα, καθώς και τη ματιά του πάνω στην εθνική και

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: Μπάρμαν έχεις πολύ ταλέντο!

Nεαρός υποψήφιος του διαγωνισμού «Ουκρανία έχεις ταλέντο» εντυπωσίασε κριτική επιτροπή, κοινό αλλά και την παγκόσμια κοινότητα του διαδικτύου με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του σαν μπάρμαν.

Ο Ουκρανός Alexander Shtifanov έκανε μια φαντασμαγορική επίδειξη κατά τη διάρκεια του show και φυσικά κέρδισε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Δείτε το βίντεο.

Ξεχρέωσε τα... γραμμάτια κι έγινε μέλος της λέσχης Bilderberg ο Παπακωνσταντίνου;

Ο αμφιλεγόμενος πρώην υπουργός οικονομικών, φαίνεται ότι δικαιώνεται από τις αποφάσεις του να δώσει τα κλειδιά της χώρας στο ΔΝΤ, με τον φίλο του Γιώργο Παπανδρέου, και τώρα οι μεγάλοι ευεργέτες του έρχονται να τον ανταμείψουν...

Τρεις Έλληνες θα συμμετάσχουν στη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ισόβιο μέλος της Γιώργος

ΕΣΥ: 'Σκάει' στα χέρια του κ. Χρήστου Κίττα;

Ορατός είναι ο κίνδυνος κατάρρευσης του ΕΣΥ λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου.

Κλινικές κλείνουν ή οδηγούνται σε κλείσιμο, υλικά λείπουν από νοσοκομεία και τμήματα δεν έχουν την αναγκαία στελέχωση.

Με διαφορετική προσέγγιση από τον προκάτοχό του, ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας κ. Χρήστος Κίττας αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και προσπαθεί να αναστείλει το μοιραίο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σεισμός Ιταλία: 17 νεκροί και χιλιάδες άστεγοι από το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου


Δεκαεπτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, δέκα αγνοούμενοι και χιλιάδες άστεγοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το χθεσινό (29/5) χτύπημα του Εγκέλαδου στη βορειανατολική Ιταλία.
Μεταξύ των νεκρών είναι τέσσερις εργάτες σε κτήριο βιομηχανίας που κατέρρευσε, εκεί όπου τέσσερις ακόμα συνάδελφοί τους αγνοούνται και αναζητούνται από τα συνεργία διάσωσης.

Οι ασθενείς με καρκίνο έχουν δικαιώματα που αγνοούν

Γνωρίζεις ότι ως καρκινοπαθής έχεις το δικαίωμα να σου αναγνωριστεί ποσοστό αναπηρίας και να τύχεις όλων των κοινωνικών και παροχών που απορρέουν από αυτή την αναγνώριση;

Γνωρίζεις ότι ως καρκινοπαθής έχεις το δικαίωμα να σου παρασχεθούν οι πιο σύγχρονες εξετάσεις και τα πιο εξελιγμένα φάρμακα, άσχετα με το κόστος τους;

Γνωρίζεις ότι ως καρκινοπαθής έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς να υποβληθείς σε οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση και επίσης να αρνηθείς οποιαδήποτε προβλεπόμενη θεραπεία;

Όλα για την καρέκλα αρκεί να βγάλουν κύβερνηση και να συνεχίστουν οι πληρωμές προς Τρόικα (και οι παχυλοί μισθοί των ιδίων)

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ:ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ ΚΥΝΗΓΩΝ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ



Συνήθως μιλάμε για κόμματα που «αλιεύουν» ψήφους, αλλά στο εξής το σωστό ρήμα για τη Νέα Δημοκρατία θα είναι «κυνηγούν»: Ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Κυνηγών καλεί σε υπερψήφιση του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Κυνηγών, Γιώργος Τσαγκανέλιας, ικανοποιήθηκε πλήρως από μια κίνηση του κ. Σαμαρά. Δήλωσε συγκεκριμένα:

Ποιο "εγέρθητη" Το ΠΑΣΟΚ πέταξε έξω απο την αιθουσα φωτορεπόρτερς. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει την απομάκρυνση των φωτορεπόρτερ από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε, οπότε και χωρίς καμία προειδοποίηση ή προηγούμενη συνεννόηση, άνθρωποι του περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ απομάκρυναν ΟΛΟΥΣ τους φωτορεπόρτερ, με την πρόφαση πως ενοχλούν τα «κλικ» των φωτογραφικών μηχανών!

Τον παραπάνω λόγο τον θεωρούμε παντελώς

ΜΟΣΧΑ:ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας 73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων. Λίγο μετά, ο επικεφαλής της έρευνας, δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις 29.2.1999 ο τότε γενικός διευθυντής

Να σε πούμε και συγγνώμη που θέλαμε εκλογές δηλαδή!

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ! ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!
Δείτε τις προεκλογικές υποσχέσεις (οτι μας φόρτωσαν λένε θα τα "θέσουν στο τραπέζι του διαλόγου", όχι πως θα τα καταργήσουν ή θα εφαρμόσουν αλλαγές για πιο ήπια μέτρα)

Αν δεν γίνονταν εκλογές τα μέτρα θα ήταν πιο ήπια




Την άποψη ότι αν η κυβέρνηση Παπαδήμου είχε ακόμα μπροστά της ένα χρόνο και δεν υπήρχε η πίεση πολιτικών δυνάμεων για να γίνουν γρήγορα οι εκλογές τα μέτρα θα

Τα 10+1 SOS για τις δηλώσεις

Πρακτικές απαντήσεις σε ερωτήματα πολιτών που αφορούν την ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής δήλωσης και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δηλωθούν οι γάμοι, τα διαζύγια και οι κατοικίες των φορολογουμένων παρέχει το υπουργείο Οικονομικών στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Επιπλέον, δίνονται οδηγίες για τη συμπλήρωση ποσών που ελήφθησαν ως αποζημίωση απόλυσης, αλλά και για την καταχώριση στοιχείων από φορολογουμένους που φιλοξενούνται ή μισθώνουν ένα ακίνητο.

Αναλυτικά κάποια από τα ερωτήματα και οι αντίστοιχες απαντήσεις που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους φορολογουμένους παρατίθενται στη συνέχεια:

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ζακ Γαλιφιανάκης: Η Ελλάδα ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της

Ζακ Γαλιφιανάκης: Η Ελλάδα ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες τηςΓια την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μίλησε με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Campaign» ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης.

ΑΑΑ, ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ… ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Το θράσος τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Απίστευτα λάθη και ανακρίβειες που διαστρεβλώνουν την Ιστορία, περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο τουρκικής Ιστορίας «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (του Μεχμέτ Σακά, έκδοση 1996).

Το βιβλίο διδάσκεται συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης και διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

-Σελίδα 19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».

-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη».

-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί

Debate στο Λονδίνο για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

Το 1806 μεταφέρθηκαν στη Βρετανία και ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους γλυπτά και μάρμαρα του Παρθενώνα, τα οποία οι Βρετανοί επιμένουν να ονομάζουν «Ελγίνεια».

Οι έντονες διαμάχες και οι ατέλειωτες αιτήσεις να επιστραφούν τα κλοπιμαία στην Ελλάδα δεν έχουν τελειωμό.
Τον Απρίλιο του 2007, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Βρετανικό Μουσείο, αναφέρθηκε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει την

Θρύλοι και παραδόσεις για την Αγιά Σοφιά

Η Αγία Σοφία  αποτέλεσε έμπνευση του Κωνσταντίνου, όραμα του Ιουστινιανού και το σχέδιο δύο σημαντικότερων αρχιτεκτόνων της αυτοκρατορίας, του Ανθέμιου από τις Τράλλεις και του Ισίδωρου από τη Μίλητο.
 
 Ο Ιουστινιανός ήθελε να δημιουργήσει ένα κτίσμα διαφορετικό και εντυπωσιακό που θα ξεπερνούσε τις τεχνολογικές δυνατότητες της εποχής. Και τα κατάφερε. Στην ίδια θέση που το 360 μ.Χ είχε ανεγερθεί ο πρώτος ναός, επί της αυτοκρατορίας του Κωνσταντίου Β',  ο Ιουστινιανός (527-565 μ.Χ) έχτισε έναν νέο, πολύ μεγαλύτερο και μεγαλοπρεπέστερο.  

  Το κέντρο της χριστιανικής πίστης και λατρείας είχε μεταφερθεί στη «Νέα Ιερουσαλήμ» όπως την αποκαλούσαν οι Βυζάντιοι. Η  Μεγάλη Εκκλησία, ήταν από το 360 μέχρι το 1453 ορθόδοξος καθεδρικός ναός της Κωνσταντινούπολης. Ο ναός χωρούσε 23.000 ανθρώπους, 525 ψάλτες, διακόνους και ιερείς.

  Η Αγία Σοφία μπορεί να έμεινε όρθια για 15 ολόκληρους αιώνες αψηφώντας τους σεισμούς, όμως μπροστά στη στενή πολιορκία του τούρκου κατακτητή δεν άντεξε. Η τραγική ιστορία γράφεται το 1453. Η Πόλη πέφτει, παραδίδεται στο σουλτάνο Μωάμεθ το Β’ και στις 29 Μαίου του 1453 η Πόλη αλώθηκε. 

Θρύλοι και παραδόσεις γύρω από την άλωση της Πόλης

Προεκλογικά παιχνίδια του προξενείου

Το νυν υπερ πάντων αγώνα δίνουν στη Θράκη οι κύκλοι του τουρκικού Προξενείου προκειμένου εκλέξουν στις 3 έδρες του νομού, μόνο μουσουλμάνους βουλευτές.

Τόσο με το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται μειονοτικοί σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.

Η προσπάθεια μάλιστα να εκτοπίσουν τη ΝΔ από το να κερδίσει

Εμίρ Κουστουρίτσα:"Ότι γίνει στην Ελλάδα θα καθορίσει το μέλλον του κόσμου"


Στο Μαραντόνα και το κοινό στοιχείο που τους συνδέει - την ευαισθησία, στους διανοούμενους που έχουν ασκήσει κατά καιρούς κριτική για το έργο του, όπως ο Σλοβένος φιλόσοφος, Σλαβόι Ζίζεκ, με τον οποίο δεν θα πήγαινε ο ίδιος να μονομαχήσει, αλλά θα έστελνε, όπως είπε τον εγγονό του, στον Γκόραν Μπρέγκοβιτς τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο με πολλά προβλήματα, επειδή δηλώνει Γιουγκοσλάβος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο Εμίρ Κουστουρίτσα σε συζήτηση με τη συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου, το συγγραφέα και σεναριογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο και με το κοινό της Θεσσαλονίκης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Κι εγώ που είμαι σε αυτή την ιστορία;» στο πλαίσιο της 9ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου.
     
«Αυτό είναι το τέλος φίλοι μου», είπε απαντώντας στην ερώτηση αν ήρθε το τέλος του καπιταλισμού και κληθείς να σχολιάσει την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τη σχέση Ελλάδας - ΕΕ o διάσημος σκηνοθέτης τόνισε ότι «η Ελλάδα είναι η βάση όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά του κόσμου» και πως ό,τι συμβεί εδώ θα καθορίσει το μέλλον

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης


Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης
Η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους (1453). Γαλλικό χειρόγραφο, 15ος αιώνας.
Χρονολογία 29 Μαΐου 1453
Τόπος Κωνσταντινούπολη
Έκβαση Νίκη των Οθωμανών
Μαχόμενοι
Βυζαντινή Αυτοκρατορία Οθωμανικό Σουλτανάτο
Αρχηγοί
Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος (1404-1453) Μωάμεθ (Μεχμέτ) Β΄ ο Πορθητής (1432-1481)
Δυνάμεις
στρατιώτες 8.500 περίπου , 26 πλοία στρατιώτες 80.000-100.000, 150 πλοία
Απώλειες
Περίπου 4.000 νεκροί στρατιώτες και άμαχοι Άγνωστος αριθμός

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης υπήρξε το αποτέλεσμα της πολιορκίας της βυζαντινής πρωτεύουσας, της οποίας Αυτοκράτορας ήταν ο Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος, από τον οθωμανικό στρατό, με επικεφαλής τον σουλτάνο Μωάμεθ Β'. Η πολιορκία διήρκεσε από τις 6 Απριλίου έως την Τρίτη, 29 Μαϊου 1453 (Ιουλιανό ημερολόγιο). Όταν τελικά η Κωνσταντινούπολη αλώθηκε, η υπερχιλιετής Βυζαντινή Αυτοκρατορία έπαψε να υπάρχει.
Το Βυζάντιο ήταν ήδη εξασθενημένο και διαιρεμένο τους τελευταίους δύο αιώνες, σκιά της παλιάς Αυτοκρατορίας. Η Άλωση του 1204 από τους Σταυροφόρους και αργότερα, μετά την επανάκτησή της το 1261, οι πολιτικές και θρησκευτικές έριδες, η αδυναμία βοήθειας από την Δύση, η άσχημη οικονομική κατάσταση και η φυγή ανθρώπινου δυναμικού, οδήγησαν στη σταδιακή εξασθένηση και συρρίκνωση. Η κατάληψη της Καλλίπολης το 1354 από τους Οθωμανούς, η οποία έφερε ορδές φανατικών μουσουλμάνων πολεμιστών στην Ευρώπη, σταδιακά κύκλωσε εδαφικά το Βυζάντιο, το οποίο έγινε το 1373 φόρου υποτελής στον Οθωμανό σουλτάνο. Έτσι, η Άλωση ήλθε ως φυσικό αποτέλεσμα και της αδιάκοπης επέκτασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην ευρύτερη περιοχή.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

"ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ" ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΪΛΑΣ

Μια περίεργη είδηση μας μετέφερε πριν απο λίγο "ρουφιάνος" μας απο το υπουργείο υγείας. Στην  Αριστοτέλους έχει γίνει μεγάλο σούσουρο με την παραμονή της διευθύντριας του γραφείου του Λοβέρδου και με τη νέα πολιτική ηγεσία...

Όλοι διερωτώνται πως η εξ απορρήτων του Βασιλάκη Καϊλα της βουλής κατάφερε να επιβιώσει με υπουργό τον Χρήστο Κίττα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν...Κάποιοι λένε ότι ο Κίττας είναι επιλογή Λοβέρδου και στην ουσία

Το απεχθές χρέος



 Καταρχήν θα πρέπει να κατανοήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και για αυτό θα δανειστώ τα μαθηματικά συναδέλφων.

 · Για τα δέκα εκατομμύρια Ελλήνων στην Ελλάδα το χρέος, των περίπου 350 δις, αντιστοιχεί σε τριάνταπέντε χιλιάδες (35000 €) στον καθένα μας ή 175000 για  μία οικογένεια με δύο παιδιά και έναν παππού, όσο κοστίζει περίπου ένα μέσο διαμέρισμα100 μ2. Αυτό σημαίνει ότι για να ξεπληρώσουμε θα πρέπει όλοι να  πουλήσουμε τα σπίτια μας [1].

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ! ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ! ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Και όμως υπάρχουν συνέλληνες που πιστεύουν πως πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να υποστούμε τον εξεφτελισμό. Απλά για να διαφυλάξουν κάποιο σπιτάκι που έχουν, κάποια θεσούλα, κάποια κατάθεση στην τράπεζα. Ανέχονται τις αυτοκτονίες και τον βιασμό των συμπολιτών τους, των γειτόνων τους. Και είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους βιαστές...

Δείτε το βίντεο. Δείτε το με τα μάτια και την καρδιά σας και μετά αποφασίστε τί θα ψηφίσετε στις εκλογές : Την υποταγή σας στην εξαθλίωση ή τον εθνικό αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον ?

Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε. Θα είστε εσείς που θα οπλίσετε το χέρι των μνημονιακών δυνάμεων που θα σμπρώξουν και άλλους στην αυτοκτονία? Που θα στείλουν και άλλους στην ανεργία και την εξαθλίωση? Αυτός είναι ο ΄Ελληνας μωρέ?





Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους,δηλαδή κοντά στα 2 τρισ. ετησίως.Μόνο απο τα δάνεια!Βίντεο




Προσοχή! Τα δύο τρισ. το χρόνο αφορούν στοιχεία του 2001. Σήμερα που το παγκόσμιο κρατικό χρέος έχει εκτιναχθεί απο τα 10 τρισ. δολάρια στα 40 τρισ. δολάρια τα κέρδη τους έχουν πολλαπλασιαστεί! Αυτή η οικογένεια έχει χρεοκοπήσει την ανθρωπότητα και συνεχίζει να μένει στην αφάνεια και στο απυρόβλητο την ώρα που οι κυβερνήσεις καταρρέουν!

Το μεγάλο σκάνδαλο και η αλήθεια για την χρεοκοπία! Αυτή λοιπόν, είναι η "οικονομία των αγορών"! Διαδώστε το!


Το μεγάλο σκάνδαλο και η αλήθεια για την χρεοκοπία! Αυτή λοιπόν, είναι η "οικονομία των αγορών"! Διαδώστε το!
- Το μεγάλο σκάνδαλο της ανίερης συμμαχίας που εξευτέλισαν τον κοινωνικό ιστό για χάρη των Τραπεζών 
- Όλη η μέθοδος που χρησιμοποιούν για την καταλήστευση των πόρων


Το μέγα σκάνδαλο:
To Ελληνικό Δημόσιο χορηγεί εγγυήσεις στις Τράπεζες για να δανειοδοτούνται με 1% απο την ΕΚΤ, και οι ίδιες Τράπεζες δανείζουν το Ελληνικό δημόσιο με επιτόκιο 4.8%.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, μας διαβεβαίωνε, ως Έλληνες πολίτες, τον Ιανουάριο του 2008, ότι με τα 25 δις τα οποία έδινε στις Τράπεζες, θα ενισχυθούν οι μικρομεσαίοι και όσοι έχουν ανάγκη κι όχι οι τράπεζες.

Βέβαια τα χρήματα τα πήραν οι Τράπεζες! Ελέγχθηκαν όμως ποτέ εάν τα χορηγήσαν στους μικρομεσαίους;;;

Το Νοέμβριο του 2008 η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, με τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση που ξεκίνησε από την κατάρρευση της Lehman Brothers στην Αμερική σε πλήρη εξέλιξη, θέλησε να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος, ούτως ώστε να μην υπάρξει καμιά επιβάρυνση στην πραγματική οικονομία από την επίπτωση της

Eπιστήμονες εμφυτεύουν ετικέτες μέ barcode σέ έμβρυα μίας ημέρας! Σύντομα καί στά ανθρώπινα έμβρυα!

Αυτό  ακριβώς έκαναν οι ερευνητές στο αυτόνομο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Autonomous University of Barcelona) http://www.uab.es/english/ όπως περιγράφει το New Scientist


Χρησιμοποιώντας τα κύτταρα από τα έμβρυα και τα αυγά ποντικιών, οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια διαδικασία που περιλαμβάνει την εμφύτευση  μικροσκοπικών Bar Codes από πυριτίο σε ένα χάσμα μεταξύ της μεμβράνης κυττάρων και μια εξωτερική μεμβράνη που ονομάζεται προστατευτική ζώνη (pellucida zona).


Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί αυτή η τεχνική σε ανθρώπινα έμβρυα.
.
Αυτός θα συμβεί σύντομα, το τμήμα υγείας της Κυβέρνησης της  Καταλωνίας

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Χρυσός ο Κοσμίδης στο Ευρωπαϊκό ενόργανης γυμναστικής


Ο Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Μονπελιέ.

Φάρσα υποστηρίζει η FAZ ότι είναι το ποίημα του Γκρας για την Ελλάδα

Το ποίημα του Γερμανού νομπελίστα συγγραφέα, Γκίντερ Γκρας, με το οποίο μέμφεται την Ευρώπη ότι εγκαταλείπει την Ελλάδα είναι μία φάρσα του σατιρικού περιοδικού Titanic υποστηρίζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Όπως υποστηρίζει το ποίημα «η ντροπή της

Μπορούμε να δούμε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ μας;



Τι εξηγεί το ίδιο το Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...