Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! Εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας η Τουρκία ανήγγειλε έρευνες για υδρογονάνθρακες


Ενώ στην Ελλάδα η συζήτηση για την ΑΟΖ έχει λάβει πλέον καθαρά βερμπαλιστικό χαρακτήρα, η Άγκυρα προχώρησε παραμονή Χριστουγένων σε μία αναμενόμενη μεν, αλλά "εκρηκτική" κίνηση που θέτει ολόκληρη την περιοχή από το Αιγαίο μέχρι τις εσχατιές του ελληνικού FIR  σε κατάσταση συναγερμού δεδομένης της αμφισβήτησης των ελληνικών δικαιωμάτων από την Τουρκία σε αυτή την περιοχή: Ανήγγειλε την έναρξη ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Α.Μεσόγειο, επί των περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδας!   

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΣΕ ΧΙΛΗ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΟΠΑΧΟΥΕ

Σε κατάσταση κόκκινου και πορτοκαλί συναγερμού, αντίστοιχα, είναι η Χιλή και η Αργεντινή λόγω της δραστηριότητας του ηφαιστείου Κοπαχούε που βρίσκεται νότια των Ανδεων, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή στα σύνορα των δύο χωρών. 
Μέχρι στιγμής, το Γραφείο Εκτάκτων Αναγκών της Χιλής (Onemi) δεν έχει

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Θύματα ληστών έπεσαν μαθητές που έλεγαν τα κάλαντα.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Το δόγμα Τράα σε εξέλιξη

Το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters δεν έπρεπε να ξαφνιάσει κανέναν. Ούτε να προκαλέσει «σάλο», καθώς στην αρχική του μορφή δεν δημοσιεύτηκε... ποτέ. Άλλα ήθελε να γράψει το πρακτορείο και άλλα τελικά δημοσίευσε, έπειτα από πιέσεις και τις συνήθεις... απειλές. Οι καλά γνωρίζοντες όμως επιμένουν ότι αυτοί που κρύβονται πίσω από την τελική μορφή του δημοσιεύματος δεν είχαν ποτέ σκοπό να το δημοσιεύσουν στην ολότητά του.


Το «Π» είχε γράψει από τον Οκτώβριο του 2010 για το σχέδιο των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από το ΔΝΤ, τα οποία είχαν καταρτίσει έκθεση για τα νέα δεδομένα στην Ελλάδα και για το «αύριο» όπως θα το ήθελαν. Στην έκθεση

Ώστε έτσι Κάρολε !!! (Ναι ευαίσθητε κύριε Παπούλια εσένα αφορά)

Έστειλες συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Ομπάμια για τον άδικο χαμό 20 αθώων ψυχών... Όλος ο πλανήτης χόρευε επί ημέρες στον ρυθμό του αποτρόπαιου εγκλήματος, ξεσκιστήκαμε να συζητούμε το θέμα, να το προβάλλουν τα ΜΜΕ, ενώ τα τηλεγραφήματα συμπαράστασης στον ...αμερικανικό λαό πηγαινοέρχονταν... Γιατί; επειδή οι 20 αυτές ψυχές είχαν διαβατήριο των ΗΠΑ;
Για τα τρία ελληνόπουλα που κάηκαν στην Καβάλα τί έστειλες Κάρολε; Σου

«Βουνά» τα τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια στο Σύνταγμα

Συγκινητική η συμμετοχή και προσέλευση του κόσμου

Μήνυμα ελπίδας στέλνουν παραμονές Χριστουγέννων χιλιάδες άνθρωποι, κάθε ηλικίας, που συρρέουν μαζικά από το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία "Νοιάζομαι - Μοιράζομαι" του ΜEGA και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων.Με τα παιδιά να δίνουν το καλύτερο παράδειγμα, ο κόσμος συρρέει μαζικά και προσφέρει τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες, παιχνίδια, μικροσυσκευές και είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά κυρίως ανθρωπιά προς όσους έχουν ανάγκη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...