Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Βαλέσα: Έξω από το κοινοβούλιο οι ομοφυλόφιλοι

Βαλέσα: Έξω από το κοινοβούλιο οι ομοφυλόφιλοι 

Ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης Λεχ Βαλέσα δήλωσε πως οι ομοφυλόφιλοι βουλευτές θα πρέπει να κάθονται στα τελευταία έδρανα του κοινοβουλίου ή ακόμα έξω από αυτό διότι αποτελούν μειοψηφία.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου TVN για το αν οι ομοφυλόφιλοι βουλευτές πρέπει να κάθονται κοντά στον τοίχο, στα τελευταία έδρανα της βουλής, επειδή αποτελούν μειοψηφία, ο Βαλέσα, που σημειωτέον είναι

15χρονος ανακάλυψε το τεστ για το καρκίνο στο πάγκρεας


Η ελπίδα για εκατοντάδες καρκινοπαθείς ήρθε από έναν 15χρονο νέο, ο οποίος κατάφερε στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη πολιτεία της Καλιφόρνια ν’ ανακαλύψει το τεστ διάγνωσης του καρκίνου στο πάγκρεας. Το όνομα αυτού είναι Τζακ Αντράκα και σε δηλώσεις του ανέφερε ότι άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για τη θεραπεία της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου όταν πριν από τρία χρόνια πέθανε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. 

Υπογράμμισε ότι, ο καρκίνος αυτός διαγιγνώσκεται σε αργό ρυθμό ενώ το τεστ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Έρχεται το βραχιολάκι στους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών

Ηλεκτρονικά βραχιολάκια για κρατούμενους και στη χώρα μας προβλέπει σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που τέθηκε από σήμερα μέχρι τις 11 Μαρτίου σε δημόσια διαβούλευση
.



Το νομοσχέδιο του Αντώνη Ρουπακιώτη υπό τον τίτλο «μέσα ηλεκτρονικής επιτήρησης υποδίκων, καταδίκων και εν αδεία κρατουμένων» φιλοδοξεί να συμβάλει στην αποσυμφόρηση των φυλακών οι οποίες υποφέρουν από υπερπληθυσμό.

Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο νομοσχέδιο για να φορέσει ένας κατάδικος βραχιολάκι, αν έχει καταδικαστεί σε πρόσκαιρη κάθειρξη πρέπει να έχει εκτίσει στη φυλακή τα 2/5 της

Η ιστορία των δυο Internet



ή πώς οι πλούσιοι βλέπουν ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κόσμο απ’ ό,τι οι φτωχοί.


Φανταστείτε ένα Internet, όπου κάποια αόρατα χέρια διαμορφώνουν τις εμπειρίες σας, όπου κάποια τρίτα χέρια προαποφασίζουν τις ειδήσεις, τα προϊόντα, τις τιμές, ακόμα και τους ανθρώπους που συναντάτε. Έναν κόσμο, όπου έχετε την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι κανονίζετε τις επιλογές σας, ενώ στην πραγματικότητα αυτές περιορίζονται και φιλτράρονται τόσο ώστε να νομίζετε ότι όλα βρίσκονται υπό τον δικό σας έλεγχο.

Τίποτε δεν είναι πιο κοντά στο τι πράγματι συμβαίνει σήμερα. Χάρις στην τεχνολογία που καθιστά ικανό το Google, το Facebook κ.α. να συγκεντρώνουν πληροφορίες για μας και να τις χρησιμοποιούν για να προσαρμόζουν τις εμπειρίες μας στα προσωπικά μας γούστα, συνήθειες και εισοδήματα, το Internet έχει καταλήξει να είναι κάποιος ένας κόσμος για τους πλούσιους και κάποιος άλλος για τους φτωχούς. 

Και ιδού, πώς δουλεύει:

Αλλαξε κελί ο Β. Παπαγεωργόπουλος (βίντεο)

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε σε κελί μη καπνιζόντων όπως είπε η σύζυγός του. «Ο σύζυγός μου, μου έδωσε ανακοίνωση, που θα σταλεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης» είπε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου, εξερχόμενη των φυλακών Διαβατών, όπου πήγε να επισκεφτεί τον έγκλειστο πλέον σύζυγό της Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Η κ.

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκροί φοιτητές από μαγκάλι που άναψαν για να ζεσταθούν

“ Δύο νέοι νεκροί - Νοσηλεύονται τρεις φοιτητές ”



Τραγωδία χωρίς προηγούμενο στη Λάρισα – στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τρεις φοιτητές!

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, έλαβε χώρα

Είναι Όλες οι Συνεντεύξεις Ίδιες ? Job Interview at Heineken

Στα 4,74 δισ. τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδας

Στις 3.760 χιλιάδες ουγγιές έφθαναν τα αποθέματα φυσικού χρυσού στις 31.12.2012, σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή δια του υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα, σε απάντηση ερώτησης της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια για τα αποθέματα χρυσού που μεταφέρθηκαν εκτός Ελλάδος την περίοδο της κατοχής και τα σημερινά αποθέματα χρυσού της χώρας μας.

Όπως ενημερώνει ειδικότερα η Τράπεζα της Ελλάδος, «στις 31.12.2012 τα αποθέματα φυσικού χρυσού ήταν 3.760 χιλιάδες ουγγιές, αξίας 4,74 δισ. ευρώ,

Ο Στυλιανίδης θέλει να πουλήσει 10 από τα 25 ελληνικά πανεπιστήμια σε ιδιώτες

Την ουσιαστική παράκαμψη του Συντάγματος και την πώληση 10 από τα 25 κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα σε ιδιώτες πρότεινε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο με τίτλο «Εκπαίδευση και Καινοτομία στον 21ο αιώνα – Ανοίγοντας τα σύνορα στην Επιχειρηματική Αγορά» που διοργάνωσε το Βρετανικό Συμβούλιο…

Ο κ. Στυλιανίδης παραδέχθηκε ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων ή την ιδιωτικοποίηση των υπαρχόντων και πρόσθεσε ότι «ο χρόνος που απαιτείται για μία νέα αναθεωρητική προσπάθεια, δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζουν δωρεάν εργασία στις επιχειρήσεις για την μείωση της ανεργίας...

Χωρίς αξιολόγηση για τα έως τώρα προγράμματα για την απασχόληση, με εξαιρετικά χαμηλή απορροφητικότητα στα κονδύλια για την ανεργία και με καταγεγραμμένη την απροθυμία των επιχειρήσεων να απορροφήσουν νέους, ακόμη και εάν πρόκειται για επιδοτούμενες από τον ΟΑΕΔ σε θέσεις εργασίας, το υπουργείο Εργασίας συγκαλεί συσκέψεις για τον καλύτερο συντονισμό των μέτρων κατά της φτώχειας...


Σε αυτό το περιβάλλον και την ανεργία να έχει εκτιναχτεί στο 27% (και για τους νέους έως στο 61%) η Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης συζήτησε την έως τώρα πορεία των προγραμμάτων και, τελικά, ανέθεσε στον διοικητή του ΟΑΕΔ Ηλία Κικήλια να εκπονήσει ένα πρόγραμμα για τις οικογένειες χωρίς εισόδημα. Πρόκειται για 400.000 οικογένειες που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο και θα επιδιωχθεί να

Κάτι τρέχει με τον Αλέξη και τον… Αίολο

Κάτι τρέχει με τον Αλέξη και τον… Αίολο. Η αναφορά του χθες στη Βουλή για την Deutsche Aeolia και η πληρωμένη απάντηση από τον Ευ. Βενιζέλο προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο για τη γκάφα με τον λάθος Ακερμαν αλλά και γιατί ένας αρχηγός κόμματος κουνάει μέσα στη Βουλή το φάκελο συγκεκριμένης εταιρείας που θέλει να κάνει δουλειές στην Ελλάδα. Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες ας πήγαινε ο Τσίπρας στο υπουργείο Ανάπτυξης, όχι στη Βουλή.

Εν πάση περιπτώσει, η αναφορά του στη συγκεκριμένη εταιρεία, πίσω από την οποία βρίσκεται η Deutsche Bank έχει ένα πολύ ενδιαφέρον επιχειρηματικό και πολιτικό στόρι με πολλές «συμπτώσεις».


Η Deutsche Aeolia είναι εταιρεία που έχει έδρα την Αθήνα και ιδρύθηκε από κοινού από τις εταιρείες Deutsche Bank (80%) και την ελληνική εισηγμένη Alpha Grissin (20%). Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της τελευταίας: Ο

Γιατί κάποιοι λαοί δεν τρώνε αλογίσιο κρέας;

Το κρέας αλόγου συνήθως καταναλώνεται σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και την Ασία. 
 
Δεν είναι εν γένει διαθέσιμο τρόφιμο σε ορισμένες αγγλόφωνες χώρες όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία, στις ΗΠΑ και στον αγγλόφωνο Καναδά.

Επίσης, η κατανάλωση αλογίσιου κρέατος είναι ταμπού στην Αργεντινή, στη Βραζιλία και στους τσιγγάνους.


Το κρέας αλόγου δεν καταναλώνεται γενικά στην Ισπανία (εκτός από την βόρεια), αν και η χώρα εξάγει άλογα και ζωντανά και σφαγμένα για τη γαλλική και την ιταλική αγορά.

Το κρέας αλόγου καταναλώνεται σε κάποιες χώρες της Βόρειας και της Λατινικής Αμερικής και είναι παράνομο σε μερικές χώρες.


Για παράδειγμα, ο Κώδικας Προτύπων για τα Τρόφιμα της Αυστραλίας και της Νέας

Αιφνιδιαστική πρόταση Βαρουφάκη για ΔΝΤ και Ελλάδα

Μια ανατρεπτική πρόταση για την Ελλάδα και τη σχέση της με την τρόικα των δανειστών, κατέθεσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο γνωστός οικονομολόγος, οι θέσεις του οποίου χαρακτηρίζονται συνήθως αιρετικές, ακούγονται ωστόσο από τα διεθνή φόρα, πρότεινε μια “στρατηγική συμμαχία” της Ελλάδας
με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στη βάση της

Σαν να μη τρέχει τίποτα (Siemens και πάλι Siemens λένε)

σχόλιο Vuvuzela: Μας δουλεύουν στα ίσια και μεις τους κοιτάμε.

 

Siemens: Επιστρέφει στους διαγωνισμούς Δημοσίου

Ολική επαναφορά της Siemens στους διαγωνισμούς του Δημοσίου, που θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα, σηματοδοτεί η παρουσίαση χθες στην Αθήνα του ειδικά διαμορφωμένου οχήματος RE-cube. 
 Η ολοκλήρωση του εξωδικαστικού συμβιβασμού με το ελληνικό Δημόσιο επιτρέπει στην εταιρεία να επανακάμψει στην ελληνική αγορά, τώρα που νέοι διαγωνισμοί αναμένονται σε σιδηρόδρομο και μετρό. 

Η εταιρεία, μετά από χρόνια επικοινωνιακής σιωπής, συνέπεια των οικονομικών σκανδάλων, επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της, εκτός Γερμανίας, περιοδείας του RE - cube. Το εν λόγω βαγόνι αποτελεί μια από τις νέες εφαρμογές της εταιρείας καθώς περιέχει σύστημα ηλεκτροκίνησης, χωρίς εναέρια γραμμή επαφής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση της νέας λύσης της Siemens συνέπεσε με

Τον Κουφοντινα τον ψυχοπαθή δολοφόνο,προβάλλουν,εφημερίδες τύπου το ΧΩΝΙ

Νομίζουν οι αριστερό προχωρημένοι αναρχικοί πολυτελείας ,εκδότες ---με άγνωστης προέλευσης λεφτά-- εφημερίδων τύπου το χωνί ότι θα πουλήσουν περισσότερα φύλλα,προβάλλοντας και χαϊδεύοντας τον Κουφοντινα τον  στυγνό εκτελεστή και παρανοϊκό ,δολοφόνο δεκάδων ανθρώπων ,που σκότωνε  πισώπλατα και ύπουλα ,και μετά σαν ποντική  τα έβαζε στα πόδια να κρυφτεί και να γλιτώσει...

Καλό είναι για όλους να θυμηθούν μερικα απο αυτα τα μεγαλειωδη που  έκανε η μεγαλειώδης οργάνωση 17Ν,και το καλύτερο εγκληματικό χέρι της ,δηλαδή ,αυτό του ηρώα Κουφοντινα 

«Οι λευκές είναι πιο γευστικές», δηλώνει ο κανίβαλος Νεοϋορκέζος αστυνομικός

Σοκ σε καθημερινή βάση προκαλούν τα στοιχεία από την δίκη του Ζιλμπέρτο Βάλε, του αστυνομικού που κατηγορείται από το FBI ότι συνωμοτούσε με κανιβάλους από όλο τον κόσμο για να μαγειρέψει και να φάει πάνω από 100 γυναίκες.

Μπορεί οι δικηγόροι του Βάλε να επιμένουν πως στον πελάτη τους άρεσε απλά να μπαίνει σε φετιχιστικά κανιβαλιστικά σάιτ και να προσποιείται πως έχει πραγματοποιήσει ήδη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, αλλά το FBI καταθέτει σε καθημερινή βάση νέα στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο κοντά είχε φτάσει στο να ξεκινήσει την εγκληματική του δραστηριότητα.

Όπως το παζάρεμα μια λευκής γυναίκας (σ.σ. φίλης του Βάλε από το πανεπιστήμιο) έναντι 4.000-5.000 δολαρίων σε σχετικό φόρουμ με τον έτερο Βρετανό κανίβαλο με το παρατσούκλι Μούντι Μπλους (σ.σ. Ο οποίος δήλωσε ότι είχε ήδη φάει δυο γυναίκες). Με την συνομιλία των δυο κανιβάλων, που ακολουθεί, καθώς παρακολουθούσαν ένα βίντεο που την έδειχνε να κολυμπάει

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Στουρνάρας:Συλλάβετε τώρα όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ

Το υπουργείο Οικονομικών, που το έχει πιάσει «κρύος ιδρώτας» κινητοποιεί όλο το «οπλοστάσιο» που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να αυξήσει τις εισπράξεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και να ενισχύσει τα δημόσια έσοδα, τα οποία τον Ιανουάριο παρουσίασαν σοβαρή υστέρηση σε σχέση με το στόχο.

Σε εγκύκλιο που απέστειλε ο κ. Χάρης Θεοχάρης προς

Ισόβια κάθειρξη στον Β. Παπαγεωργόπουλο

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για υπεξαίρεση ποσού 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, ο Β. Παπαγεωργόπουλος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας

Πρωτοφανής βαρβαρότητα: Βίασαν μέχρι θανάτου δύο σκυλιά στη Σκάλα Λακωνίας

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την πρωτοφανή έγγραφη καταγγελία μιας οικογένειας από τη Σκάλα Λακωνίας, που δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία. Σύμφωνα με αυτήν, άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά τα δύο οικόσιτα σκυλιά της οικογένειας, προκαλώντας τους μαρτυρικό θάνατο μέσα σε φρικτούς πόνους!

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου όταν μέλη της οικογένειας βρήκαν ετοιμοθάνατο το ένα σκυλάκι βάρους περίπου 12 κιλών, με εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και βασανιστηρίων!

Το ίδιο, προφανώς, ανθρωπόμορφο κτήνος ξαναχτύπησε και στις 15 Φεβρουαρίου με θύμα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο άρπαξε και

Παντελής Παντελίδης: Ζήτησε για μια εμφάνιση 46.000 ευρώ;


Τον γύρο των ΜΜΕ έκανε η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης ζήτησε 46.000 ευρώ για μια εμφάνιση στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του μέσω του star.

Πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2013 -Στις 17 Μαΐου αρχίζουν οι εξετάσεις

Ανακοινώθηκε σ΄μερα από το υπουργείο Παιδείας το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με το οποίο:

α) Στις 15 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους  2012-2013 και στις 16 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία έκδοσης και αποστολής των στοιχείων των υποψηφίων από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια προς τα οικεία Εξεταστικά κέντρα.


β) Οι πανελλαδικές εξετάσεις  των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν την Παρασκευή 17-5-2013, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των

Τι συνέβη μετά την έκρηξη του αερόστατου στην Αίγυπτο με τους 19 νεκρούς

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες από το σημείο, όπου έπεσε το αερόστατο, ύστερα από την έκρηξη που σημειώθηκε από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, με αποτέλεσμα ολόκληρη η ομάδα τουριστών να πέσει στο κενό από ύψος 300μ.

Μοναδικοί επιζόντες ήταν ο χειριστής του αερόστατου και ένας τουρίστας, ενώ δεκαεννέα μέλη του γκρουπ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ...!!! ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΤΩΒΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Η συνάντηση του δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού με τον τούρκο πρόξενο Τουρούλ Μπιλτεκίμ το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στο δημαρχείο της πόλης, έβγαλε ..λαβράκια για τους απανταχού της γης φανατικούς της δημοφιλούς τουρκικής σειράς «Σουλεϊμάν», την οποία παρακολουθούν… ανελλιπώς καθημερινά οι τουρκολάγνοι νεοέλληνες! 

Στα πλαίσια των επαφών, με τη βοήθεια του περιφερειακού συμβούλου και φίλου του πρόξενου κ. Στάθη Σαρηγιαννίδη, συμφωνήθηκε το γύρισμα 3

"Απόβαση" στα ελληνικά νησιά εταιρείας με τουρκικό ούζο

«Πλώρη» για τα ελληνικά νησιά έβαλε η τουρκική επιχείρηση οινοπνευματωδών «Μέι» και σκοπεύει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της σε ρακί (τουρκικό ούζο) στην Ελλάδα... φτάνοντας τα 60 χιλιάδες λίτρα.

Το αγοραστικό κοινό στο οποίο προσβλέπει είναι, κατά κύριο λόγο, οι Τούρκοι τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά. Ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Γκαλίπ Γιοργκαντζίογλου, σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ» αναφέρεται στο «Γιενί Ρακί», το τουρκικό ούζο, «σήμα

«The Moscow Times»: Το πραγματικό ξέπλυμα χρήματος δεν γίνεται στην Κύπρο, αλλά στη Γερμανία και το Λονδίνο

Γνωρίζετε την Λεμεσόσμπουργκ;

Ανταπόκριση... από την Κύπρο, στην αγγλόγλωσση «The Moscow Times»
Ευσταθιάδης Στάθης  
Η αγγλόγλωσση  "The Moscow Times" δημοσίευσε στο φύλλο της Δευτέρας μακρά ανταπόκριση από την  Κύπρο, αποσπάσματα από την οποία παραθέτουμε:

Στην παραθαλάσσια Λεμεσό της Κύπρου η εικόνα των καμπαναριών του Κρεμλίνου στολίζει τις πόρτες του τοπικού μινιμαρκετ και τα Ferrari είναι έτοιμα να νοικιαστούν από κάποιους πλούσιους Ρώσους, ενώ τα καταστήματα που

Άδ. Γεωργιάδης: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι

«Δεν έχω να πληρώσω ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, ούτε τους φόρους», ισχυρίζεται ο Αδωνις Γεωργιάδης και συγκάλεσε οικογενειακό μίτινγκ. 
 
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Γεωργιάδης από κοινού με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου,

ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ... ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ SITE ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ

Στη δημιουργία ειδικού site στο οποίο θα αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων τα οποία έχει κατασχέσει η εφορία προχωρά το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι περισσότεροι πλειστηριασμοί ακινήτων κηρύσσονται άγονοι λόγω μη εμφάνισης ενδιαφερομένων και στο ΥΠΟΙΚ εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι, εκτός από την οικονομική κρίση που προκαλεί μείωση του αγοραστικού ενδιαφέροντος, υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με την ελλιπή ενημέρωση

25,2 εκατ. ευρώ για να σωθεί η «Ολυμπία Οδός»

σχόλιο Vuvuzela:
Γράφει η Εκάβη

Η πολιτικοί φυσικά και σώζουν κοινοπραξίες όπου μετέχουν φιλαράκια. Για να δούμε ποία είναι αυτή η «Ολυμπία Οδός». Έχουμε και λέμε .....

1)VINCI Concessions: η Γαλλική εταιρεία που έφτιαξε και τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου --- ναι, καλά θυμάστε, η γέφυρα που δέχτηκε κριτική, επειδή το οδικό δίκτυο είτε από πλευράς Πάτρας είτε Στερεάς Ελλάδας τότε ήταν ελλιπές ή ανεπαρκές και μέχρι και το περιδικό The Economist είπε πως η γέφυρα συνδέει το "πουθενά συγκεκριμένα με το εντελώς πουθενά". Εξάλλου, ο Σαμαράς με τον Ολλάντ τα είπαν πριν λίγες μέρες και προφανώς δεν θέλουν να στεναχωρηθεί ο γενικός διευθυντής της VINCI, ο κ. Pierre-André de Chalendar, πρώην υφυπουργός στο υπουργείο Ενέργειας και Πρώτων Υλών (Direction Générale de l'Energie et des Matières Premières) και συμμετέχων στη συνάντηση Bilderberg του 2012 στο Chantilly της Virginia (ΗΠΑ) 

2) HOCHTIEF PPP SOLUTIONS: Λίγα λόγια χρειάζονται για την κατασκευαστική εταιρεία του Hilton στην Αθήνα το 1961-1963 και αεροδρομίου

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πολίτες έδειραν δημοτικό αστυνομικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θύμα ξυλοδαρμού από πολίτες έπεσε σήμερα δημοτικός αστυνομικός στον δήμο Θεσσαλονίκης. To περιστατικό συνέβη...πρωινές ώρες, όταν μια δημοτική αστυνομικός που περιπολούσε στην περιοχή της Διαγωνίου επιχείρησε να κόψει κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα. 

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος βγήκε από υποκατάστημα τράπεζας στο οποίο βρισκόταν και

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Θέλουν να ανοίξουν πανεπιστήμιο στην Έδεσσα οι Σκοπιανοί

Το πανεπιστήμιο των Σκοπίων «Κύριλλος και Μεθόδιος» φέρεται να επιδιώκει την ίδρυση παραρτήματος του πανεπιστημίου του στην Έδεσσα...

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία επικαλείται πληροφορίες που επιβεβαίωσαν τοπικοί αξιωματούχοι οι ενέργειες των Σκοπιανών είναι ακόμα παρασκηνιακές και

Κυρίτσης της ΔΗΜΑΡ σε εργαζόμενους: Θα πάρετε τα τ....α μου [βίντεο]

Σχόλιο attikanea: Ο σύζυγος της κυρίας  Έλενας Ακρίτα, εκτροχιάστηκε. Αυτό είναι το ήθος της ΔΗΜΑΡ.

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι παρακολουθούσαν τη συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές, όταν ο Γιώργος Κυρίτσης που συμμετείχε στη συζήτηση είχε έντονο διάλογο με εργαζομένους εκστομίζοντας μια φράση που θα συζητηθεί.


 
Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη από την αρχή, ωστόσο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ φρόντισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά», καθώς, εμφανώς εκνευρισμένος με τα όσα του έλεγε ένας από τους εργαζόμενους στις

ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: «ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Αφού κύριε Σαμαρά υιοθετείς αυτή την εξωφρενική επιχειρηματολογία, γιατί και τα χρέη της Ελλάδος να μην είναι και ευρωπαϊκά; Η περιουσία της χώρας ανήκει στην Ευρώπη ενώ τα χρέη ανήκουν μόνο στην Ελλάδα;

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Είναι τόσο ωμός ο τρόπος με τον οποίο ο Α. Σαμαράς με μια δήλωση χάρισε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του Αιγαίου στην Γαλλία, που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για τον δωσίλογο ρόλο του. Όμοιό του δυσκολεύεσαι να

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τραγικό ατύχημα σε αγώνα ΝΑSCAR 10 αυτοκινήτων στην Φλόριντα τραυματίζοντας θεατές. [ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ]



Τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν το εχτές το Σάββατο κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του επαγγελματικού πρωταθλήματος της NASCAR, στον αυτοκινητόδρομο Ντεϊτόνα, μόλις λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Μισό εκατομμύριο στον Δελλατόλα από δεσμευμένο λογαριασμό του Π. Κυριακίδη

Έμβασμα 500.000 ευρώ από τον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη, που κατηγορείται για την υπόθεση της Proton Bank, στον εκδότη Αντώνη Δελλατόλα («6μερες» , «Ποντίκι»), μέσω τράπεζας της Κύπρου ενώ ήταν δεσμευμένοι οι λογαριασμοί του στην Ελλάδα. Πρόκειται για την δεύτερη δόση για την αγορά ποσοστού της εφημερίδας Ποντίκι , απαντά ο Α. Δελλατόλας.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2011 είχε ανακοινωθεί στρατηγική συνεργασία

Κικίλιας: 450.000 οικογένειες χωρίς κανένα εργαζόμενο

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τους ανέργους έδωσε στον ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι σε 450.000 οικογένειες δεν δουλεύει ούτε ένας εργαζόμενος ενώ εκτίμησε ότι συνολικά στις οικογένειες αυτές ζουν 1,3 εκατ. άνθρωποι.
«Ό,τι διαθέσιμοι πόροι υπάρχουν –κυρίως από το ΕΣΠΑ- θα πρέπει να διατεθούν με βάση την ανάγκη στις οικογένειες των ανέργων κι όχι την

“Καμία αλλαγή στον κατώτατο μισθό”

«Ο κατώτατος μισθός είναι στα 586,08 ευρώ και αυτό δεν αλλάζει», είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Βρούτση:
-Για τις μαϊμού συντάξεις: με το νέο νομοσχέδιο τελειώνουμε για πάντα με αυτό το θέμα, τα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...