Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοφανής βαρβαρότητα: Βίασαν μέχρι θανάτου δύο σκυλιά στη Σκάλα Λακωνίας

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την πρωτοφανή έγγραφη καταγγελία μιας οικογένειας από τη Σκάλα Λακωνίας, που δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία. Σύμφωνα με αυτήν, άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά τα δύο οικόσιτα σκυλιά της οικογένειας, προκαλώντας τους μαρτυρικό θάνατο μέσα σε φρικτούς πόνους!

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου όταν μέλη της οικογένειας βρήκαν ετοιμοθάνατο το ένα σκυλάκι βάρους περίπου 12 κιλών, με εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και βασανιστηρίων!

Το ίδιο, προφανώς, ανθρωπόμορφο κτήνος ξαναχτύπησε και στις 15 Φεβρουαρίου με θύμα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο άρπαξε και

μετέφερε σε ένα διπλανό χωράφι όπου το κρέμασε από ένα δέντρο και το κακοποίησε σεξουαλικά μέχρι να ξεψυχήσει!

Η οικογένεια προσθέτει ότι πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ο άγνωστος απάνθρωπος βασανιστής είχε τρυπώσει στην αυλή τους καραδοκώντας για να πιάσει τα ζώα και, σε μια από αυτές, έπεσε το πορτοφόλι του το οποίο παραδόθηκε στην Αστυνομία. Όμως, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν έχουν προχωρήσει.

Η φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός» της Αλεξανδρούπολης επικήρυξε με αμοιβή 1.000 ευρώ ένα άλλο ανθρωπόμορφο τέρας, που κακοποίησε φρικτά ένα μικρό σκυλί στο Λάκκωμα Σαμοθράκης, χτυπώντας το με μπαλτά με αποτέλεσμα να κόψει ένα τμήμα από το κρανίο του και να τυφλωθεί από το ένα του μάτι!

Το άτυχο ζώο βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου μέσα στη θάλασσα, καθώς προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατηθεί στην επιφάνεια ενώ ήταν δεμένο με ένα σχοινί στην άλλη άκρη του οποίου είχε δεθεί ένα τσουβάλι με πέτρες!


patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...