Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ανέβα για να δεις την Πατρίδα

Τι είναι Ιδέα;
Ιδέα είναι ο φονιάς του Ιδανικού. Το κατασκεύασμα του ανθρώπου για να κάνει την μοιρασιά. Και πάντα η μοιρασιά είναι απλή και πάντα πετυχημένη: Εις το όνομα της Ιδέας, τη μια θα πάρουν οι πολλοί και θα είναι όλα ήσυχα για λίγο, την άλλη θα πάρουν οι λίγοι-για όσο θέλουν- και μετά θα γυρίσουν πάλι τον τροχό για να νομίσουν οι πολλοί ότι κέρδισαν τον πόλεμο και να κοιμούνται ήσυχοι, ενώ οι λίγοι  κοιμούνται ακόμα πιο ήσυχοι με την ηθελημένη τους ήττα εις το όνομα πάντα μιας Ιδέας.
 
Θα μου πεις για τα κόμματα;
Έχεις δει το φεγγάρι να «σκάει» από τον Ερύμανθο;
 
Αυτή δεν είναι απάντηση.
Αυτή είναι η απάντηση,  διότι τα αιώνια ποτέ δεν χώρεσαν σε παρατάξεις.  Υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για αυτούς που θέλουν να τα δουν. Για όσους δεν θέλουν , ας βλέπουν τα μούτρα του κάθε μελλοντικού σκουληκοφαγωμένου πολιτικάντη.
 
Τι είναι πολιτική;
Γελάω πικρά αλλά θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ. Πολιτική είναι μια πόρνη που

Ετοιμάζονται!!! Tουρκική Βουλή: ''Τι θα κάνουμε με την "Ελληνική κατοχή" νησιών στο Αιγαίο''!!!


Ερώτηση με την οποία κάνει λόγο για «ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος κατέθεσε στο προεδρείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ζητώντας να απαντηθεί από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (αξιωματική αντιπολίτευση) Μπουλέντ Τεζτζάν.

Στο σφυρί το γυμναστήριο του Γιώργου

Στην Ιπποκράτους, σύμφωνα με τα Νέα,προσπαθούν να απαλλαγούν από τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του γυμναστηρίου που βρίσκεται στον 2ο όροφο των κεντρικών γραφείων του κόμματος.

Φωτογραφίες από την επίθεση ισλαμιστών εναντίον της Γερμανικής πρεσβείας στο Χαρτούμ


Τρεις διαδηλωτές σκοτώθηκαν καθώς ισλαμιστές εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά των πρεσβειών των ΗΠΑ, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου  στο Σουδάν
AFP PHOTO / Ασράφ Shazly

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα "μόδα" εγκλημάτων

Φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές ο νέος τρόπος δράσης επιτήδειων, που προκειμένου να ληστέψουν «χτυπούν στα ενοικιαστήρια».

Ζητούν να δουν το σπίτι που νοικιάζεται και μόλις μείνουν μόνοι με τον

REFERENDUM !!! Ποιους ευνόησε οικονομικά ... και μόνον η ανακοίνωση του “δημοψηφίσματος” ;


Λάζαρος Ελευθεριάδης 

Τα “κεφάλαια” μοιάζουν με τα οπωροφόρα δέντρα, τα οποία έχουν τότε μόνο αξία, όταν παράγουν καρπούς, αφού αυτοί και μόνον πωλούνται στις αγορές, δημιουργώντας κατ’αυτόν τον τρόπο “κέρδη”.

Το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα “κεφάλαια”, (πόσο μάλλον για τα “εικονικά” ή τα πλαστικά χρήματα), όσο για τους τόκους που αποφέρουν.

Ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου, Πρωθυπουργός της χώρας, προαναγγέλλοντας τη διενέργεια δημοψηφίσματος στις 31/10/2011, για την κύρωση ή μη της νέας δανειακής σύμβασης από τον ελληνικό λαό, χαρακτήρισε την διεξαγωγή "δημοψηφίσματος", ως ύψιστη πράξη δημοκρατίας και πατριωτισμού.


«Ας δώσουμε το λόγο στο λαό και στους πολίτες. Να τιμήσουμε το λαό και να τον κάνουμε συμμέτοχο στις αποφάσεις. Να υπάρχει κρυστάλλινη θέση για ένα θέμα που οριοθετεί το παρόν και το μέλλον…» ανέφερε χαρακτηριστικά στην «αναπάντεχη» ομιλία του στις 31 Οκτωβρίου 2011.

«Τίποτε δεν θα είχε επιτευχθεί αν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές για τέσσερις Ρώσους τουρίστες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και που κατευθυνόταν από τη Χαλκιδική στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, βγήκε εκτός πορείας λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, από τους 50 επιβαίνοντες (48 τουρίστες, ένας οδηγός και ένας

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

 φωτό απο Newsbomb

Η Λίζι Βελάσκες, είναι ένα 23 ετών κορίτσι από το Ώστιν του Τέξας. Όποιος την βλέπει για πρώτη φορά νομίζει ότι πάσχει από ανορεξία. Είναι τόσο αδύνατη, και τα κόκαλα της διαγράφονται κάτω από το λεπτό και δίχως λίπος δέρμα της. Όμως η Λίζι, δεν είναι ανορεξική. Έχει μια σπάνια γενετική διαταραχή. Για να κρατηθεί στη ζωή πρέπει να τρώει κάθε 15 λεπτά…

Burn mother fucker…..burn!!!

αἰέν ἀριστεύειν
 
Zήσε. Ξέρεις τι θα πει αυτό; ΖΗΣΕ!!!!!

Mην αφήνεις τα λαμόγια να σου καταστρέφουν την ζωή.

Διαβάζεις sites και blogs και σου γυρνάνε τα μυαλά;

Διαβάζεις ειδήσεις για τους σκατοπροδότες που τα πουλάνε όλα δήθεν για την σωτηρία μας;

Είσαι απελπισμένος γιατί δεν έχεις χρήματα ούτε για τα βασικά ;

Πάρε απόφαση και τσάκισε τους. Τέλος. Μια κι  έξω.

Και μην πέσεις στις παγίδες τους. Γιατί τις έχουν καλά στημένες.

Θα ξεσηκωθείς; Θα θελήσουν να  κάνουν πραξικόπημα.

Θα αντιδράσεις; Θα θελήσουν να σε βάλουν φυλακή.

Μην φοβάσαι. Παρόλο που όλοι τους είναι πουλημένοι, μην φοβάσαι!! Ακόμα

Για να μην σε παραμυθιάζουν, δες τι έχει προκαλέσει η Αριστερά στην Ελλάδα


Για να μην σε παραμυθιάζουν και να ξέρεις τι έχει προκαλέσει η αριστερά σ΄αυτό τον τόπο δες τον παρακάτω πίνακα και θα καταλάβεις πως αυτοί μόνο κακό, πόνο και δυστυχία έχουν φέρει σε αυτό τον τόπο.


Ουδέποτε η Ελλάδα τουλάχιστον γνώρισε την ευημερία με τους αριστερούς ! Εξ άλλου από μια ιδεολογική ομάδα που είναι 3 και αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους τι μπορείς να περιμένεις ?

Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα...... 

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Την τύχη του Καντάφι είχε ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη


Απίστευτης φρίκης φωτογραφίες με τη σορό του Αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη να σύρεται νεκρός από ισλαμιστές, έδωσαν στην δημοσιότητα τα ... "χελιδονάκια" της "Αραβικής Άνοιξης" οι αιμοσταγείς φονταμενταλιστές, αμέσως μετά την επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη.
Το αυτοκίνητο του άτυχου πρεσβευτή τινάχθηκε στον αέρα από ρουκέτα RPG-7 με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο ίδιος και οι τρεις φρουροί του λέει η μία εκδοχή. 

Η άλλη εκδοχή είναι χειρότερη: Λιντζαρίστηκε από το πλήθος των φανατικών. Όταν τα ζώα εκτελούσαν και μετά περιέφεραν το σώμα του

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ

Ο 4χρονος Άγγελος κινδυνεύει από κύρωση του ήπατος αν δεν πάρει τα φάρμακα για την σπάνια ασθένειά του(Τυροσιναιμία τύπου 1). Τα φάρμακα κοστίζουν 1.300 ευρώ το μήνα και η οικογένεια του Άγγελου (εργάζεται μόνο ο πατέρας) έχει εισόδημα 900 ευρώ το μήνα. Ο ΕΟΠΥΥ ουσιαστικά δεν υπάρχει. Το κράτος πρόνοιας έχει καταργηθεί ως περιττό.

Ο μισθός του πατέρα ενδέχεται να μειωθεί κι άλλο! Και το παιδί, το μέλλον αυτής της χώρας θα χαθεί πριν ν’ ανατείλει. Για ποιον γίνονται τότε οι περίφημες μεταρρυθμίσεις; Όχι βέβαια για τον άνθρωπο, όχι για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των

ΚΕΠΚΑ: ΑΔΙΚΗ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΚΙΝΗΣΗΣ

Την αντίθεσή του στη σχεδιαζόμενη εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή του πετρελαίου κίνησης εκφράζει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), τονίζοντας ότι στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. ισχύουν διαφορετικές τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης και το πετρέλαιο κίνησης.

Τί σημαίνει για την Ελλάδα, το δόγμα "πάσει θυσία στο ευρώ"

Το δόγμα των κυβερνώντων συνεργατών των ξένων τοκογλύφων και ιδιωτών τραπεζιτών "πάσει θυσία στο ευρώ" το οποίο διαλαλούν σε κάθε ευκαιρία, απειλώντας ταυτόχρονα και εκβιάζοντας τον ελληνικό λαό με νέα μέτρα, με μνημόνια, με εξαθλίωση χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ως "παπαγαλάκια" τους συνεργάτες τους στα ΜΜΕ, μέσω των δελτίων των 8, σημαίνει:

Πλήρης φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.......


Πλήρης εξαθλίωση σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας......


Ανύπαρκτες παροχές υγείας.....


Κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων.....

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Gadget με την μορφή μπρελόκ μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε πληκτρολόγιο



Αν είσαι από εκείνους τους χρήστες που δεν βολεύονται στην πληκτρολόγηση κειμένου μέσω του smartphone ή του tablet τους αλλά παρόλα αυτά χρειάζονται να πληκτρολογούν καθημερινά μεγάλα κείμενα ή e-mail, τότε υπάρχει μια ιδανική πρόταση που, αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει εξωτερικά με ένα κομψό μπρελόκ, είναι κάτι που πραγματικά δεν είχες σκεφτεί. Πρόκειται για ένα μικρό και ευέλικτο εικονικό laser πληκτρολόγιο (σαν μικρός προβολέας) το οποίο όταν συνδεθεί με μια συμβατή συσκευή είναι ικανό να μετατρέψει κάθε επίπεδη επιφάνεια σε

«Νεκρός ο πρέσβης των ΗΠΑ» κατά την επίθεση στη Βεγγάζη, σύμφωνα με τη Λιβύη

Βεγγάζη
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Λιβύης Μουσταφά Αμπού Σαγκούρ επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο Αμερικανός πρέσβης και άλλοι τρεις διπλωματικοί υπάλληλοι σκοτώθηκαν στη Βεγγάζη, το βράδυ της Τρίτης, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από το κτίριο της πρεσβείας που πυρπολήθηκε από διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για μια ταινία αμερικανικής παραγωγής που προσβάλει τον Μωάμεθ. Ανάλογο επεισόδιο προκληθηκε και στο Κάιρο.

Ο Λίβυος αντιπρόεδρος, μέσω twitter, επιβεβαίωσε το θάνατο του Αμερικανού

Γιατί εκπλήσσεστε ;;; Όσο οι πολιτικοί ΔΕΝ πειράζουν το Δημόσιο θα την πληρώνουν οι συνταξιούχοι...

Έχει καταντήσει κοροϊδία...
Να "διαμαρτύρονται"  οι κυβερνήσεις για τις πιέσεις της τρόικας που ζητά να σταματήσει η χώρα να παράγει ελλείμματα...

Μα αφού οι κυβερνήσεις (και οι ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ )
δεν αποφασίζουν να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ την αιμορραγία στο δημόσιο (μην ξεχνάμε η κρίση στην Ελλάδα σε αντίθεση με τις άλλες χώρες προήλθε από τα ελλείμματα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ) αλλά προτιμούν να κόβουν συντάξεις από τους πολίτες της που φτάνουν στο ΤΕΛΟΣ της ζωής τους , γιατί να εκπλαγεί κάποιος ;;;


Ας πουν αύριο οι πολιτικοί οτι ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΥΝ το Δημόσιο ώστε να μήν

Η Αυστραλία στέλνει πίσω τους έλληνες τουρίστες

Το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του «Νέου Κόσμου», σύμφωνα με το οποίο έλληνες πολίτες (κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων) που θέλησαν να επισκεφθούν την Αυστραλία ως τουρίστες, οδηγήθηκαν σε προσωρινά κέντρα κράτησης πριν σταλούν με την πρώτη διαθέσιμη πτήση πίσω στην Ελλάδα. 
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην αγγλική έκδοση του «Νέου Κόσμου» το

Η Τουρκία συνδέει την συμφωνία επανεισδοχής λαθρομεταναστών με την κατάργηση βίζας για την Ε.Ε.

Την υπογραφή, από την Τουρκία, της συμφωνίας επενεισδοχής λαθρομεταναστών συνδέει ο Εγκεμέν Μπαγίς, με την κατάργηση των θεωρήσεων για να ταξιδεύουν οι Τούρκοι πολίτες στην ΕΕ.
 
 Η κριτική της Ελλάδας προς την Τουρκία στο θέμα της λαθρομετανάστευσης πρέπει να έχει αποδέκτη τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τον αρμόδιο για θέματα ΕΕ της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος επισήμανε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πείσει τα υπόλοιπα 26 κράτη- μέλη της Ένωσης ότι η πολιτική θεωρήσεων

Πανελλαδική Έρευνα για τη Διατροφή


Αρ. Πρωτ.: 1755

Θεσσαλονίκη, 03 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλαδική Έρευνα για τη Διατροφή

 

 

 

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, διεξάγει, έρευνα για να διαπιστώσει πόσο σημαντική, για τους καταναλωτές, είναι η αναγραφή της χώρας προέλευσης στη σήμανση των τροφίμων.

Οι έρευνες θα διεξαχθούν, μέσω διαδικτύου, (ιστοσελίδα ΚΕ.Π.ΚΑ., λογαριασμό ΚΕ.Π.ΚΑ. στο facebook και στο twitter κ.λπ.), μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών, με διανομή ερωτηματολογίων, σε μαζικούς χώρους (εργασίας, συλλόγους κ.λπ.) και με συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, από τους καταναλωτές, που επισκέπτονται τα γραφεία

ΗΠΑ: Η αλ Κάιντα προειδοποιεί τους μουσουλμάνους της Αμερικής κατά ενός "ολοκαυτώματος"

Η αλ Κάιντα με βίντεο της που δημοσιοποιήθηκε χθες Τρίτη, 11η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ετοιμάζουν "ολοκαύτωμα" εναντίον των μουσουλμάνων αμερικανών.

Το βίντεο με τίτλο "Η Αλήθεια Έλαμψε και τα Ψέματα Αποκαλύφθηκαν"

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Φορο-αμνηστία» για κρυφές καταθέσεις, αδήλωτα ακίνητα, χρυσό, μετοχές

«Δηλώστε, πληρώστε και σώστε περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις». Το τελεσίγραφο αυτό, σχεδιάζει να στείλει το υπουργείο Οικονομικών, στους φορολογουμένους που θα εμφανίσουν στην εφορία αδήλωτα εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα, καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μετοχές και ομόλογα ακόμη και χρυσό ή κοσμήματα και έργα τέχνης μεγάλης αξίας που αποκτήθηκαν από μη νόμιμα κεφάλαια. Όσοι το πράξουν θα κληθούν να πληρώσουν φόρο 5%-10% επί της αδήλωτης περιουσίας και θα

Καινοτομία, εισροή άμεσων επενδύσεων & θυγατρικές πολυεθνικών εταιριών

Η ιδιαίτερα έντονη και ολοένα δυσμενέστερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά να δημιουργείται τα τελευταία τρία χρόνια, έχει φέρει σε σκέψεις όχι μόνο πολίτες, πολιτικούς, επιστήμονες και δημόσιους λειτουργούς, αλλά σχεδόν όλη την παγκόσμια κοινή γνώμη. Η αποκλιμάκωση της ιδιαίτερης αυτής κατάστασης που ζει σήμερα ο καθένας μας πρέπει να είναι απόρια ενός συνονθυλεύματος πολιτικών εφαρμογών και συγκεκριμένων επενδυτικών στρατηγικών.

Για το πρώτο σκέλος δεν είμαι ειδικός ως προς το να εκφέρω την άποψή μου, ωστόσο για το δεύτερο υπάρχουν σκέψεις, γνώσεις και ιστορικά γεγονότα που μου δίνουν το έναυσμα να προχωρήσω στη συγγραφή του άρθρου αυτού.

Άραγε πόσοι από εμάς ασχολούνται με οικονομικά στοιχεία, και δη με συγκεκριμένες στατιστικές αναφορικά με επενδύσεις, πατέντες, έρευνητικές δαπάνες κλπ; Φαντάζομαι μόνο όσοι έχουν κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον πάνω στο πεδίο αυτό, ή ακόμα και άνθρωποι που παρακολουθούν στενά τις οικονομικές και επενδυτικές εξελίξεις τόσο σε εθνική, όσο και σε διεθνή κλίμακα.

Ας αναλύσουμε όμως τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Ελλάδα. Η χώρα μας

Έφυγε ο Μουμπάρακ, μπήκαν Αμερικανοί επιχειρηματίες

Ας διαβάσουν την είδηση ιδιαίτερα όσοι πίστεψαν ότι οι «εξεγέρσεις» ήσαν αυθόρμητες. Εκπρόσωποι 50 αμερικανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται διεθνώς επισκέφτηκαν την Αίγυπτο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν οι δυνατότητες νέων επενδύσεων ανάμεσα στις ......δύο χώρες.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων TRT, στο πλαίσιο της επίσκεψης

Μας χτυπάνε με HAARP;

Σημείωση: Το άρθρο γράφτηκε για να αφυπνίσει και να προβληματίσει και όχι για να τρομοκρατήσει.

Σήμερα 10/9/2012 <<όλως τυχαίως>> βγήκαν δύο δημοσιεύματα, με βασικές πηγές δύο διαφορετικά ειδησεογραφικά μπλοκ , που το καθένα εκφράζει διαφορετικές αντιλήψεις.

1ο. Δημοσίευμα:

Κίνδυνος για μεγάλο σεισμό σε Κωνσταντινούπολη και Μαρμαρά

Τουρκικά σήριαλ: Ο «δούρειος ίππος» για μια νέου τύπου εισβολή...

Τουλάχιστον ύποπτος πρέπει να θεωρηθεί ο "βομβαρδισμός" μας από τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, χωρίς μεταγλώττιση Άρθρο της κ. Σίσσυς Αλιγιζάκη, Εκπροσώπου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. 

Και μολονότι θα έπρεπε, και στο πλαίσιο της θλιβερής επετείου των 90 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, να θυμόμαστε με περίσσεια οργή το δράμα που πέρασε ο λαός μας, σφαγιαζόμενος και εκδιωκόμενος βιαίως, κάποιοι καναλάρχες, εκουσίως ή ακουσίως, έχουν βαλθεί να μας κάνουν να το ξεχάσουμε, βομβαρδίζοντάς μας καθημερινά με τουρκικά σήριαλ, χαμηλής ποιότητας μεν, υψηλής τηλεθέασης δε, για την οποία βεβαίως ευθύνονται και όλοι εκείνοι που τα παρακολουθούν φανατικά. 

Ύποπτος ο βομβαρδισμός μας με τουρκικές σειρές
Πράγματι, αυτές τις ημέρες θα περίμενε κανείς στις ζώνες υψηλής τηλεθέασης να προβάλλονται, αν μη τι άλλο στο πλαίσιο της τραγικής επετείου, ιστορικές

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πιάστηκαν κατάσκοποι στην Λήμνο - Βάσεις πυραύλων & οδοί πρόσβασης οι στόχοι τους!!!


Με ιδιαίτερα λεπτομερές ως προς τις απεικονίσεις, οπτικοακουστικό υλικό που ελήφθη με την χρήση διάφορων σύγχρονων ηλεκτροοπτικών μέσων, ακόμα και νυκτερινών καμερών συνελήφθησαν για κατασκοπεία στο Πλατύ της Λήμνου, δύο άτομα από την Τσεχία ηλικίας 28 και 33 ετών. 

Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει όποιος μεταναστεύει, ώστε να προσαρμοστεί πιο εύκολα;

Η ανεργία, η αβεβαιότητα και η ελπίδα για μία καλύτερη ζωή οδηγούν πολλούς Έλληνες στην αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό. Ωστόσο, η φυγή από την πατρίδα είναι μία μεγάλη αλλαγή και κρύβει πολλές παγίδες. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει όποιος μεταναστεύει, ώστε να προσαρμοστεί πιο εύκολα;

Δείτε πόσα δηλώνουν στην εφορία οι πιο γνωστοί καλλιτέχνες και τραγουδίστριες...


Τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει τα τελευταία χρόνια οι κορυφαίοι καλλιτέχνες και οι μεγαλύτερες σταρ της δισκογραφίας, αποκαλύπτει η εφημερίδα "Τα Νέα", ενώ - για μερικά από τα ονόματα -  εντύπωση προκαλούν οι χαμηλές αμοιβές...

Εργζόμενοι στα όρια της πείνας...

Αναγνώστης

Γνωστό μεγάλο πολυκατάστημα επί της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη,άφησε για ακόμα μια φορά απλήρωτους τους εργαζόμενούς του. Χρωστάει ήδη δεδουλευμένα πάνω από δύο μήνες. Έζησα την απελπισία εργαζόμενου ο οποίος θέλοντας να κάνει ανάληψη χρημάτων από Α.Τ.Μ για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ διαπίστωσε ότι δεν είχε καταβληθεί ούτε το πενιχρό ποσό που σαν έναντι των χρεωστούμενων είχε υποσχεθεί η επιχείρηση ότι θα καταβάλει. 
 
Και ρωτώ:
-Πώς αυτός ο εργαζόμενος θα αντικρύσει στα μάτια τα παιδιά του για να τους πει

Οι Έλληνες μικροπωλητές παροτρύνουν τη Χρυσή Αυγή να συνεχίσει...

Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, στηρίζοντας ενέργειες μελών της, όπως αυτές στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι, στέκονται οι Έλληνες μικροπωλητές, με επίσημη μάλιστα ανακοίνωση στο δικτυακό τους τόπο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΕΣΣΥΠΕ (Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαίθριων Πωλητών Ελλάδας), στην εν λόγω ανακοίνωση, «η ανάλγητη...

Άνοιξαν 50 ελληνικές σημαίες και τραγούδησαν τον Εθνικό μας Ύμνο στην Ακρόπολη [video]

Άνοιξαν 50 ελληνικές σημαίες και τραγούδησαν τον Εθνικό μας Ύμνο στην Ακρόπολη [video] 

Δίνουν τα 11δις που χρειάζεται η Ελλάδα και δεν τα παίρνουν ! Είδηση βόμβα ! βίντεο

Τα MEGAλα ΜΜΕ έπνιξαν την είδηση φυσικά όπου και είναι η είδηση της Χρονιάς φυσικά, χωρίς να δώσουν καθόλου σημασία στις δηλώσεις του ομογενή προέδρου της οργάνωσης “End National Debt”, κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA όμως φιλοξένησαν τον κ. Λαμπράκη, αν όμως τα όσα λέει ισχύουν, σύγουρα μιλάμε για την μεγαλύτερη προδοσία του Έθνους !

Ο επικεφαλής της οργάνωσης “End National Debt” που έχει φτιαχτεί εδώ και δύο χρόνια από Έλληνες της

Η ψευδαίσθηση της εργασιακής ελευθερίας

από τους Αδιάβροχους
 
«Οι τοκογλύφοι είχαν ανακαλύψει ότι το σύστημα της δουλοκτησίας απέφερε λιγότερα κέρδη σε σχέση με το σύστημα της ‘ελεύθερης’ εργασίας. Όποιος ήταν ιδιοκτήτης δούλου έπρεπε να τον συντηρεί στη ζωή και σε καλή κατάσταση, ώστε να είναι σε θέση να εργαστεί. Το σύστημα της δουλείας παρουσίαζε μεγαλύτερο κόστος απ’ ό,τι η ‘ελεύθερη’ εργασία βάσει της οποίας

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Milliyet: Κρίση με την Ελλάδα, με αφορμή τη Δυτική Θράκη


Ο σοφός λαός έχει μία χαρακτηριστική παροιμία: "Δώσε θάρρος στον χωριάτη. να σ' ανέβει στο κρεβάτι". Κι αυτό ακριβώς επέτυχε με την χαμηλών τόνων απάντησή του στα λεγόμενα του Ταγίπ Ερντογάν για "τούρκους της Θράκης, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ κ. Δελαβέκουρας. Αν και επισημάναμε πως η χλιαρή έως αστεία (για τους Τούρκους) απάντηση της Ελληνικής πλευράς δεν θα φέρει αποτέλεσμα, ήρθε ένα δημοσίευμα της Milliyet μέσω του οποίου αποδεικνύεται πως τελικά η Τουρκία κλιμακώνει ή επιθυμεί να κλιμακώσει προς το χειρότερο τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Και είναι απολύτως λογικό να συμβεί αυτό, αφού με δεδομένη την εσωτερική αναταραχή που υπάρχει στην Τουρκία λόγω ΡΚΚ και την αποτυχημένη εμπλοκή της Άγκυρας στην Συρία, η Ελλάδα προβάλει ως το καλύτερο θύμα για την ανάταση της ψυχολογίας, αφού οι φοβικοί πολιτικοί της δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται πως στην περίπτωση της Τουρκίας η καλύτερη αντιμετώπιση που μπορεί να υπάρξει σήμερα είναι αυτή των υψηλών τόνων διπλωματικής αντίδρασης.

Άνοιξε τα μάτια της η 15χρονη που κακοποιήθηκε τον Ιούλιο στην Πάρο.Παραμένει σοβαρή η κατάστασή της.

Η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή
Η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που κακοποιήθηκε στην Πάρο από τον 21χρονο Πακιστανό πριν από περίπου ενάμιση μήνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...