Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δ.Καζάκης στον Μπογδάνο (ευθέως)

"Εαν συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, θα βιώσουμε την απόλυτη κατάρρευση μες το '13."

ΕΝΩ.Σ.Ε.: Ένωση Συνταξιούχων Ελλάδας - Πρόταση ίδρυσης πανελλαδικής οργάνωσης συνταξιούχων

Ιδρυτική πρόταση για: ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩ.Σ.Ε.

Για μια οραματική ανατροπή με πανελλαδική οργάνωση και δράση όλων των συνταξιούχων, άμεσα υλοποιήσιμη.

Οι συνταξιούχοι, μετά τους άνεργους, είναι το πλέον ανυπεράσπιστο και βαθιά εκμεταλλευόμενο τμήμα του λαού.

Θύμα του άδικου εκμεταλλευτικού Συστήματος με τη θρησκεία, το κράτος, το κεφαλαίο, τα κόμματα, τις παρατάξεις, την άδικη δικαιοσύνη, τους υποταγμένους ή διεφθαρμένους συνδικαλιστές.

Οι υπάρχουσες οργανώσεις συνταξιούχων διακρίνονται για την κομματικότητα,

Γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι; Το φάρμακο που αλλάζει τα γονίδια προετοιμάζει το έδαφος για μαζική τροποποίηση



Έχουμε δει γενετικά τροποποιημένα κουνούπια, τα γενετικώς τροποποιημένα φυτά, και γενετικά τροποποιημένες αγελάδες, αλλά θα μπορούσαμε σύντομα να ασχοληθούμε με τις δικές μας γενετικές αλλαγές - με γενετικά τροποποιημένους ανθρώπους.
Καθώς οι μήνες και τα χρόνια περνούν, οι επιστήμονες φαίνεται να πλησιάζουν στην ανθρώπινη «κατασκευή», με μερικές από τις πιο πρόσφατες «εξελίξεις» γύρω από μια νέα εγκεκριμένη θεραπεία φαρμάκων που έχει σχεδιαστεί για να «διορθώσει τα γενετική λάθη».
Το φάρμακο Glybera, που εγκρίθηκε στην Ευρώπη την 1η Νοεμβρίου, δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση μια σπάνιας διαταραχής που οδηγεί σε

Ο όρκος του Ιπποκράτη, που γίνεται λάστιχο…

Εκεί που έβλεπα σήμερα ειδήσεις, με τα κλασικά σενάρια, και τις διαρροές για το φορολογικό, το συνταξιοδοτικό, την δόση, και τα γνωστά κλασικά που αποτελούν πλέον την καθημερινότητά μας, να’ σου σκάει μύτη και η καθιερωμένη «διαφήμιση-προβολή» της Χρυσής Αυγής…

  
Και ποιος άλλος στην οθόνη, από τον συνήθη ύποπτο Ηλία Κασιδιάρη, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει;
 
Και τι είπε ο Χριστιανός; Μια κλασική παπάρα, από αυτές που έχουμε συνηθίσει πλέον, ότι εκτός από εταιρίες ταξί, οι Ελληναράδες ετοιμάζονται τώρα να ανοίξουν και ιατρικά κέντρα μόνο για Έλληνες.
 

Είπε μάλιστα με την γνωστή του ευθύτητα (και ευφράδεια), πως δεν αντέχεται

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δημόσιο: Θα ζητήσει αναστολή της απόφασης για το χαράτσι της ΔΕΗ

Αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για το τέλος ακινήτων θα καταθέσει το Δημόσιο, παράλληλα με αίτηση αναίρεσης της απόφασης που θα υποβληθεί στον Άρειο Πάγο.

Αυτό αποφασίσθηκε σήμερα σε σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τη διοίκηση της ΔΕΗ, με αφορμή την απόφαση του Πρωτοδικείου που έκρινε αντισυνταγματική την είσπραξη του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού και επέβαλε στη ΔΕΗ να

Τουρκία: Απαγόρευσαν την πώληση ζώων από pet shops


Ακόμα και η γειτονική χώρα έχει συνειδητοποιήσει την τραγικότητα της πώλησης ζώων όταν δεν τηρούνται οι συνθήκες σωστής φροντίδας τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Δείτε τι ενοίκια πληρώνει το δημόσιο,την ώρα που τα δικά του κτήρια μένουν ανεκμετάλευτα

Του Γιώργου Γάτου
 
«Οδηγία» στις διοικήσεις των Ταμείων και των Οργανισμών να περιορίσουν κατά 30% τις δαπάνες για τα ενοίκια, ύψους 23,9 εκατ ευρώ, που καταβάλλουν κάθε χρόνο και, ταυτόχρονα, να προχωρήσουν στην αξιοποίηση ιδιόκτητων κτιρίων που, τα περισσότερα, παραμένουν... αδρανή, εξέδωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ι. Βρούτσης.

Η πρήτη φάση
Οπως έδειξε η πρώτη φάση της απογραφής (η οποία ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα με την καταγραφή των ιδιόκτητων, των κενών και των

Πάνω από 1.100 ευρώ το κόστος επαναπροώθησης ανά λαθρομετανάστη

Ξεπερνά τα 1.100 ευρώ το μέσο κόστος επιστροφής στη χώρα καταγωγής, για κάθε υπήκοο τρίτης χώρας που εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από την Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, έπειτα από ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη για το κόστος του προγράμματος αναγκαστικών και εθελούσιων επιστροφών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, στο πλαίσιο του προγράμματος των εθελούσιων επιστροφών που υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, από τον Μάιο του 2010 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012, επέστρεψαν 4.373 υπήκοοι τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους, με συνολικό κόστος 4.688.034,27 ευρώ και

Ελεύθερος μετά από διακανονισμό ο Αντώνης Γλου

Ελεύθερος αφέθηκε μετά από διακανονισμό που έκανε ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στον εισαγγελέα. 

Υπενθυμίζεται ο Αντώνης Γλου συνελήφθη το

Αμφισβητεί τα ύποπτα παιχνίδια της "SportRadar" η ΕΠΟ

Την αμφιβολία της για την αξιοπιστία της λίστας της "SportRada"r που φέρνει την Ελλάδα στην 5η θέση των χωρών με τους περισσότερους "ύποπτους" ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ευρώπη εξέφρασε η ΕΠΟ με ανακοίνωσε που εξέδωσε και κατόπιν συννενόησης με την ΟΥΕΦΑ. Αναλυτικά:

"Με αφορμή δημοσιεύματα, που σχετίζονται με την παρουσία της Ελλάδας σε λίστα διεφθαρμένων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, την

Αύξηση 2€ στην τιμή τσιγάρων

«Νόμιμα και παράνομα κυκλώματα απροκάλυπτα προωθούν μια σκληρή εξάρτηση που παράγει 50.000 νέους καπνιστές τον χρόνο, τραυματίζοντας έτσι την ατομική και δημόσια υγεία και πλήττοντας τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και την εθνική μας οικονομία».

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τον Ελεγχο του Καπνίσματος καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου με αφορμή το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Μαθαίνω να μην καπνίζω» που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον καθηγητή της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) Γιάννη Κυριόπουλο, η οικονομική κρίση «έσπρωξε» τους καταναλωτές σε φτηνά προϊόντα καπνού, γεγονός εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία τους.

Αυτοκτόνησε η γυναίκα με τους 50 οργασμούς την ημέρα

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει η 39χρονη Γκρέτσεν Μολάνεν που είχε γίνει γνωστή για την ασθένειά της η οποία της προκαλούσε 50 οργασμούς την ημέρα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή πριν λίγες μέρες στο διαμέρισμά της στο Σπρινγκ Χιλ της. Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

H ασθένεια που είχε η 39χρονη προκαλούσε επίμονη διέγερση των γεννητικών

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΥ..."ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" Ο ΤΣΑΡΟΣ!!!

Από τηλεοράσεως, ο τσάρος της Οικονομίας αμφισβήτησε τον πατριωτισμό των δικαστικών, επειδή… τόλμησαν να κρίνουν παράνομο το χαράτσι που εισπράττει η ΔΕΗ!

Σφοδρή επίθεση κατά των δικαστών εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, κατηγορώντας τους ότι δεν κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον.

Την ώρα που η κραυγή αγωνίας χιλιάδων Ελλήνων για τα δυσβάσταχτα μέτρα έχει γίνει «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», ο κ. Στουρνάρας χωρίς ίχνος σεβασμού στρέφει τα βέλη του κατά των δικαστικών που «τόλμησαν» να υψώσουν φωνή

"ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΟΙ ΣΥΡΟΙ"! Δηλώσεις που προετοιμάζουν κλίμα επίθεσης από ΗΠΑ: "Ετοιμάζουν κεφαλές με σαρίν"...

Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην περιοχή, του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Ιορδανίας βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας από την Δευτέρα το βράδυ για την ανάληψη δράσης κατά της Συρίας σε περίπτωση ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ διέταξει τον στρατό να χτυπήσει με χημικά εναντίον των ανταρτών και πολιτικών στόχων της χώρας του, αναφέρουν πηγές από την Ουάσιγκτον.

Η Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει την ίδρυση των ''Γιατρών με Σύνορα''

Με το παρακάτω Δ.Τ , η Χ.Α προαναγγέλλει την ίδρυση των ''Γιατρών με Σύνορα'' !!!

Η Χρυσή Αυγή έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του. Σε λίγες μέρες το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής λαμβάνει νέα διάσταση με τη σύσταση των προαναγγελθέντων ''Γιατρών με Σύνορα''. Μετά τις διανομές τροφίμων, την Τράπεζα Αίματος και την Εργασία για Έλληνες, ακολουθεί το κοινωνικό έργο σε θέματα Υγείας και

Aπό ύψος 10 μέτρων έπεσε η δασκάλα στην Τούμπα

Προσθήκη λεζάντας
Α
πό ύψος 10 μέτρων έπεσε η δασκάλα του 21ου Δημοτικού Σχολείου της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, που βρήκε ακαριαίο θάνατο σήμερα το πρωί κατά το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σχολείου. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία, η 41χρονη

Έξυπνο τρικ για να βρείτε ποιο πρατήριο έχει πειραγμένη αντλία

Όπως διαβάσαμε πρόσφατα στο Έθνος, μια μειοψηφία βενζινοπωλών επεμβαίνει στο λογισμικό των αντλιών με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Η απουσία ελέγχου και η μεγάλη πτώση της ζήτησης λόγω ακρίβειας, βοηθούν τους επιτήδειους με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.


Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να βρούμε ποιο βενζινάδικο έχει πειραγμένη

Μια ώρα επιπλέον ύπνου «ρίχνει» την πίεση – Σε διάστημα μόλις έξι εβδομάδων η υπέρταση εξαφανίζεται

Ο καλός νυχτερινός ύπνος «θωρακίζει» την υγεία αποδεικνύει νέα μελέτη αμερικανών επιστημόνων
Λονδίνο        
Μια ώρα επιπλέον ύπνου την ημέρα την υπέρταση φαίνεται πως κάνει πέρα, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη των ερευνητών της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ειδικοί εξέτασαν τις περιπτώσεις 22 μεσήλικων ανδρών και γυναικών, των

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε το συγκινητικό γράμμα ενός παιδιού προς τους συμμαθητές του: «Είμαι ένα παιδί με πρόβλημα αναπηρίας και όχι ένα ανάπηρο παιδί»

Είναι μερικές φορές που οι λέξεις όχι απλά είναι αρκετές αλλά φτάνουν στο να συμμεριστείς απόλυτα τις ανάγκες ενός παιδιού με ειδικές ικανότητες!
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες παρακάτω ακολουθεί η συγκινητική επιστολή ενός παιδιού προς τους συμμαθητές τους εξηγώντας το «πρόβλημα» του!

«Καλέ μου φίλε, σου γράφω κάποια πράγματα για μένα και το πρόβλημά μου που θα ήθελα να ξέρεις.


Το πρόβλημα μου αποτελεί μόνο ένα μέρος του χαρακτήρα μου. Δεν με

Δείτε γιατί ο 54χρονος άστεγος, επιλέγει να μη φορά τα παπούτσια που του αγόρασε αστυνομικός στη Νέα Υόρκη

Η είδηση είχε συγκινήσει όλο το κόσμο. Είχε δεχτεί ως δώρο από τον αστυνομικό Larry DePrimo ένα ζευγάρι μπότες για να ζεστάνει τα πόδια του.
Σήμερα όμως κυκλοφορεί και πάλι ξυπόλυτος. Ο λόγος; 


Φοβάται πως αν τις χρησιμοποιήσει

Έκοψαν κλήση σε αγελάδα!

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Άγιος Νικόλαος Φιλιατών, όπου έκοψαν κλήση σε… αγελάδα!!! 

Ραβασάκια σε 350.000 ιδιοκτήτες που δεν πλήρωσαν το περσινό χαράτσι

Περίπου 350.000 ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πλήρωσαν μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος τα οφειλόμενα ποσά του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) για το έτος 2011, το οποίο είναι πιο γνωστό ως «χαράτσι Βενιζέλου στα ακίνητα».

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», θα κληθούν σύντομα από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να εξοφλήσουν άμεσα τα χρέη τους αυτά, υπό την απειλή κατασχέσεων σε

Τον Οζαλ τον δηλητηρίασαν, στον Αραφάτ γίνεται εκταφή.Μήπως ήρθε η ώρα για τον Χριστόδουλο;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ;

Φίλος αναγνώστης μας απέστειλε το εξής αναλυτικό e-mail το οποίο πράγματι μας βάζει σε μεγάλες σκέψεις.


Το παραθέτουμε και τα σχόλια, δικά σας:


Με αφορμή τις εκπομπές σου, στις οποίες παρουσιάζεις αφιερώματα σε μεγάλα ιστορικά γεγονότα, με πρόφαση την αφύπνιση του ελληνικού λαού, άρχισε να θυμάμαι και εγω κάποια γεγονότα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μια απο τις μελλοντικές εκπομές σου για να κλείσει ο κύκλος της προδοσίας του ελληνικού έθνους και να καταλάβει ο κόσμος οτι έχει έρθει πέλον η ώρα του.


Πρόσφατα παρακολούθησα έκπληκτος την είδηση ότι ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Τουρκούτ Οζάλ θανατώθηκε απο δηλητήριο.


Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ακολούθησε και η είδηση ότι έγινε εκταφή της σωρού του Παλαστήνιου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ κατά την οποία βρέθηκε ότι

Εισοδηματικά κριτήρια για τα νέα οικογενειακά επιδόματα

Σε οικογένειες που έχουν ετήσιο εισόδημα έως 18.000 ευρώ, θα καταβάλλεται από το νέο έτος, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, που αντικαθιστά τα οικογενειακά επιδόματα τριτέκνων και πολύτεκνων, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που εκδόθηκε από τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Το επίδομα αυτό
θα καταβάλλεται ανά τρίμηνο, με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε ημερολογιακού τριμήνου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή του επιδόματος αποτελεί η

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ολα τα λαμόγια μια παρέα

Ζεϊμπέκικο χόρεψε η Διαμαντοπούλου στο πάρτι του εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ! Παρόντες και στελέχη της ΝΔ…

Πάρτι έδωσε το Σάββατο το βράδυ με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, επί της οδού Μασσαλίας. Μάλιστα υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από δύο νεαρούς μέλη της ΔΗΜΑΡ. Ο ένας έπαιζε μπουζούκι και ο άλλος ακορντεόν.


Το πιο εντυπωσιακό που συνέβη στο πάρτυ ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! Δίνουν εκατομμύρια στη DEUTSCHE BANK για …συμβουλευτικές υπηρεσίες στην επαναγορά ομολόγων!

=== Το πανηγύρι κερδοσκοπίας από τους Γερμανούς πάνω στην Ελληνική τραγωδία που οι ίδιοι μας έριξαν, συνεχίζεται αναίσχυντα, απρόσκοπτα, απροκάλυπτα.
 
  === Το εξοργιστικό όμως είναι ότι οι ίδιοι οι σύμβουλοι στο πλείστο των περιπτώσεων, είναι οι ίδιοι οι αγοραστές! Είναι οι ίδιοι που συμβούλευαν “να μην γίνει κούρεμα” μέχρι να ξεφορτώσουν τα ομόλογα που κατείχαν και

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Με έγγραφο του στη Βουλή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς ενημέρωσε πως η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή προέβη ήδη στην επιβολή προστίμων ύψους 390.000 ευρώ σε έξι εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών, σε έναν δανειστή και μια εταιρεία μη εγγεγραμμένη στο Μητρώο των Εταιρειών Ενημέρωσης.

Ειδικότερα πρόκειται για πρόστιμα που επιβλήθηκαν:


Στην εταιρεία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, για ανάθεση ενημέρωσης

Επίδομα σε νέους από 20-29 χρόνων ! Δείτε τι δικαιολογητικά χρειάζονται !

Καταβάλλεται στους νέους και νέες ηλικίας από 20 - 29 ετών, εφ’ όσον είναι άνεργοι και παραμείνουν γραμμένοι στα μητρώα ανέργων για ένα χρόνο... Το επίδομα ανέρχεται σε 73,37 ΕΥΡΩ τον μήνα και καταβάλλεται για πέντε μήνες. 


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  

Προειδοποίηση - σοκ της NASA για το... τέλος του κόσμου


Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όταν και σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα τελειώσει ο κόσμος.
Σύμφωνα με τον οργανισμό παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με αυτήν την προοπτική και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη, ενώ πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.

Πότε θα πληρωθεί το δώρο Χριστουγέννων; Ποιοι το δικαιούνται;

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου θα λάβουν οι δικαιούχοι το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τις επιταγές του μνημονίου και στο πλαίσιο των περικοπών το δώρο Χριστουγέννων κόβεται από το 2013.


Στις 14 Δεκεμβρίου, λοιπόν, θα λάβουν το δώρο οι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του Δημοσίου και του ΟΑΕΕ, μαζί με τους δημοσίους υπαλλήλους.

Ανάπηροι κατέθεσαν τα τεχνητά τους μέλη στον Αγνωστο Στρατιώτη - Βίντεο

Οι ακτιβιστές με Αναπηρια της "Κίνησης Χειραφέτησης ΑμεΑ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ" προχώρησαν σε αυτή την πράξη με τον ισχυρό συμβολισμό στο πλαίσιο της παγόσμιας ημερας των ανθρώπων με αναπηρία. Τα μέλη αυτής της πρωτοβουλίας διαμαρτύρονται όπως λένε " για τις απάνθρωπες

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ

Μεγάλη έρευνα με επικεφαλής Έλληνα επιστήμονα
 
Δεκαπέντε νέες γενετικές περιοχές που αυξάνουν τον κίνδυνο ενός ανθρώπου να πάθει στεφανιαία νόσο και έμφραγμα, εντόπισε η μεγαλύτερη έως τώρα γενετική επιστημονική έρευνα, στην οποία σημαντική ήταν η συμμετοχή ελλήνων ερευνητών.

Με τη νέα ανακάλυψη, αυξάνονται σε 46 πλέον συνολικά οι έως τώρα

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Εξοργισμένοι οι Ηπειρώτες: Βαφτίζουν τους ήρωες του 1821 Αλβανούς

«Γιάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Λούρος, Πάργα, Φιλιάτες, χαρακτηρίζονται αλβανικές πόλεις! Οι Σουλιώτες και ήρωες του 1821 βαφτίζονται Αλβανοί! Τσάμηδες ψάχνουν τις ανύπαρκτες περιουσίες τους στη Θεσπρωτία! 

Κάποιος να τους σταματήσει» λένε οι αγανακτισμένοι Ηπειρώτες.

Οργισμένοι είναι οι Ηπειρώτες από τους

Η σύζυγος που πλήγωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος..(Η "παντόφλα" που λέγαμε)

Σκιά του εαυτού του είναι τις τελευταίες ημέρες ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά το σάλο που προκάλεσε η περίφημη δήλωσή του. Αγνώριστος, κατηφής και καταπτοημένος, ο άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι έχει «πηδήξει τη μισή Αθήνα», φαίνεται πλέον να πασχίζει να επανέλθει στην παλιά του «φόρμα», καθώς η «χοντράδα» φαίνεται πως του έχει στοιχίσει, τόσο στην πολιτική όσο και στην προσωπική του ζωή. 

Οι επιπτώσεις στο πολιτικό σκέλος είναι γνωστές, όμως και στη σχέση με τη

Μάρθα Καραγιάννη: Όλοι οι πολιτικοί είναι κοπρίτες

Άστραψε και βρόντηξε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη για το πολιτικό σύστημα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV

Η ηθοποίος τόνισε ότι δεν ξέρει τι να ψηφίσει πλέον, αφού δεν εμπιστεύεται κανέναν: «Δεν έχουμε πολιτικούς που να αντιπροσωπεύουν τα

Αυτή είναι η αόρατη ομπρέλα. Το απόλυτο gadget για την βροχή

by Niki Lyberis
 
Φανταστείτε να χρησιμοποιείτε τον αέρα για να σας προστατεύει από τη βροχή. Φανταστείτε να περπατάτε στο δρόμο, μέσα στη βροχή και να κρατάτε μόνο ένα βραχίονα, ενώ το νερό που πέφτει από τον ουρανό τρέχει γύρω σας και όχι πάνω σας.Αυτό είναι το....

 
concept των Je Sung Park και Woo Jung Kwon, βιομηχανικών σχεδιαστών και εμπνευστών της αόρατης ομπρέλας. Της

«Μαύρισαν» όλα τα πακέτα τσιγάρων στη Αυστραλία


Στέλιος Παπαναστασίου

Η Αυστραλία έγινε η πρώτη χώρα παγκοσμίως που με νόμο εισήγαγε κατάμαυρα ομοιόμορφα πακέτα τσιγάρων χωρίς να είναι εμφανής η μάρκα τους.

Από εδώ και στο εξής, όλα τα λογότυπα και τα χρώματα των εταιριών που μέχρι πρότινος τυπώνονταν πάνω στα πακέτα τσιγάρων απαγορεύονται δια νόμου. Αντικαθίστανται από ένα θλιβερό, ομοιόμορφο πράσινο/καφέ φόντο μέσα στο οποίο διακρίνονται αντικαπνιστικά μηνύματα και αποτρόπαιες φωτογραφίες.

Το μόνο που μένει να θυμίζει τις φίρμες των καπνοβιομηχανιών είναι η ονομασία και το είδος της μάρκας με μικρά γράμματα στο κάτω μέρος του πακέτου. «Αυτή είναι η τελευταία πνοή μιας ημιθανούς βιομηχανίας», δήλωσε σε έντονο τόνο η υπουργός υγείας της Αυστραλίας, Τάνια Πλίμπερσεκ.

 Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση της Αν Τζόουνς, της αντικαπνιστικής ομάδας Ash: « Τα ομοιόμορφα πακέτα εξαϋλώνουν την το προφίλ που είχε πριν η κάθε μάρκα. Όταν αφαιρείς τους λεκτικούς κώδικες, τα λογότυπα και τα χρώματα και όλα έχουν μια ενιαία μορφή με τεράστιες προειδοποιήσεις σχετικά

“Για να παραμείνετε στην Ευρωζώνη ένα μέρος του ελληνικού λαού θα πρέπει να υποφέρει”

Επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα που θα έχει στη μείωση του ελληνικού χρέους το πρόγραμμα επαναγοράς ελληνικών ομολόγων εμφανίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Χέιντελμπεργκ, Αξελ Ντρέχερ.
 
«Ακόμη και το σχέδιο να πετύχει, η συγκεκριμένη απομείωση του

Βραβείο 10.000 ευρώ γιατί βρήκε αρχαίο τάφο

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, 10.000 ευρώ, θα λάβει ως βραβείο ένας κυνηγός από την Ηλεία ο οποίος ανακάλυψε έναν αρχαίο τάφο....

Μετά τις πυρκαγιές του 2007, ο κυνηγός Α.Θ εντόπισε αρχαιολογικά υπολείμματα στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς του Δήμου Πύργου και ενημέρωσε

Ποιοι πολιτικοί εξακολουθούν να έχουν αστυνομικούς για φύλαξη

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" για τη φύλαξη 48 από αυτούς, εξακολουθούν να διατίθενται 92 άνδρες της αστυνομίας. Τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει ο πρόεδρος του - εξωκοινοβουλευτικού πλέον - ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης,έχοντας για προστασία 10 αστυνομικούς, αλλά και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Παπουτσής.

Ακολουθούν, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Σήφης Βαλυράκης που έχουν από έξι φρουρούς ο καθένας.


Αναλυτικά, ο πίνακας των πρώην που φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εξής:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...