Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

“Ζωή μας έχει γίνει κόλαση και πανηγυρίζετε που πήραμε την δόση;”

Στρώσανε κόκκινα χαλιά και πανηγύριζαν στον Σκάϊ μέχρι που τους γείωσε κανονικά η άλλοτε Πασοκάρα – ομαδάρα Ελένη Καλογεροπούλου. O Χρήστος Κούτρας και ο Νίκος Ευαγγελάτος χτυπιόντουσαν ότι πρόκειται για μια θετικότατη απόφαση που θα βάλει τις βάσεις για την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας.

Μάλιστα ισχυριζόντουσαν οτι θα επωφεληθεί ταμάλλα και η Ελληνική μεσαία τάξη, για να εισπράξουν την απάντηση από την Καλογεροπούλου: “Θα αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας; θα βάλουν πετρέλαιο οι άπορες οικογένειες; Θα

Η επαίσχυντη κυβέρνηση των δωσίλογων απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας, της χώρας που στήριξε την Ελλάδα στα δύσκολα όσο καμία άλλη!


=== Οι δωσίλογοι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι το ίδιο ένοχοι με τη δουλική δεξιά του Σαμαρά!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί σιωπά ένοχα;;;
  
=== Λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον!!!
 
=== Η δουλική συγκυβέρνηση Σαμαρά απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας εμπλέκοντας την πατρίδα μας στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και στα παιχνίδια πολέμου του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών!!!


  === Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνον την παραδοσιακή δουλική δεξιά που σήμερα συγκυβερνάει την πατρίδα μας μαζί με τη νέα ΔΕΞΙΑ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ).

  === Στην Ελλάδα θυμούμαστε την Συρία, τον περήφανο λαό της από την

Έρευνα για το ”δωράκι” Βενιζέλου στην Proton Bank

Μια ιδιαίτερα σοβαρή εισαγγελική έρευνα, που έχει ως στόχο τη διερεύνηση της σκανδαλώδους πριμοδότησης της τράπεζας Proton Bank με 100 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο του 2011, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών Αρχών μπαίνει το σχέδιο που εξύφανε και ολοκλήρωσε ο τότε υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, λίγους μήνες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, φρόντισε να πριμοδοτήσει «για λόγους

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

''Μαύρα'' Χριστούγεννα για την Ελλάδα της κρίσης. Νεκρώνει η αγορά

Τα χειρότερα Χριστούγεννα της τελευταίας τετραετίας, από άποψη οικονομικής κατάστασης και καταναλωτικών δαπανών των νοικοκυριών, φαίνεται ότι θα είναι τα φετινά, με βάση τουλάχιστον τη σύγκριση των ευρημάτων από τις ετήσιες πανελλαδικές έρευνες της εταιρείας δημοσκοπήσεων ''Interview'' . Οι έρευνες εντάσσονται στο πλαίσιο των στατιστικών μετρήσεων του δείκτη Northern Greece Business Index 500 (NGBI 500).

Η φετινή, που πραγματοποιήθηκε με βάση δείγμα 400 ατόμων, αναδεικνύει την

Το νέο φορολογικό για τα εισοδήματα του 2013 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ]

Περισσότερους φόρους για όσους βγάζουν από 23.000 ευρώ και άνω, αλλά και κρυφές επιβαρύνσεις για όλους ανεξαιρέτως λόγω της κατάργησης του συνόλου σχεδόν των πάσης φύσεως αφορολογήτων ορίων και δαπανών, που μείωναν μέχρι φέτος τους φόρους των νοικοκυριών, φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε αργά το βράδυ τη Πέμπτης στη Βουλή η κυβέρνηση.
Ειδικότερα το νέο φορολογικό προβλέπει για τα εισοδήματα του 2013:


ΡΑΜΠΟ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΛΕΨΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

Ο ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!

Σκηνές τρόμου έζησε χτες το μεσημέρι ο Τάσος Μητρόπουλος, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο, στην πολυκατοικία που διαμένει, με αλλοδαπό από τη Γεωργία, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.

Ύστερα από άγρια πάλη, αιμόφυρτος, ο

Χρυσά «πηγαινέλα» στα ΕΛΠΕ

Τα ΕΛ.ΠΕ. δεν κατάφεραν να κρύψουν ποτέ ότι ήταν μια ιδιωτική ΔΕΚΟ διαχείρισης ποικιλώνυμων συμφερόντων κατά το δοκούν. Τέλεια εικόνα της εποχής που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, συνεχίζουν το ίδιο βιολί. Σήμερα, διορίζουν πρώην δικούς τους συνταξιούχους «προοδευτικούς» φίλους των κυβερνώντων και όλοι είναι

ΝΤΡΟΠΗ ! Ιδού η γιγαντοαφίσα που "κράζει" τον Χριστό και αποθεώνει τον Αη Βασίλη


Την ανάρτησαν αθεϊστές στο κέντρο της Νέας Υόρκης με στόχο να παρουσιάσουν το "αληθινό νόημα" των ΧριστουγέννωνΈντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η γιγαντοαφίσα που ανέβασε η αθεϊστική οργάνωση American Atheists στο κέντρο της Times Square στη Νέα Υόρκη. Πάντα με στόχο να παρουσιάσει το «αληθινό νοήμα» των Χριστουγέννων.

Και μέσω υπολογιστή οι αναφορές στον Συνήγορο του Πολίτη

Από τον υπολογιστή τους θα μπορούν, πλέον, να υποβάλουν τις αναφορές τους προς τον Συνήγορο του Πολίτη οι ενδιαφερόμενοι, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ανεξάρτητης Αρχής. Με τρία απλά βήματα θα μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στον Συνήγορο, να παρακολουθεί ηλεκτρονικά την εξέλιξη της υπόθεσής του και να ενημερώνεται για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Όπως επισημαίνεται από την Αρχή, σκοπός είναι να διευκολύνει και να

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Σκανδαλώδης αθώωση 13 σωματεμπόρων

Την απήγαγαν και εν συνεχεία την ώθησαν στην πορνεία. Ο λόγος για την αγνοούμενη από το 2002 Μαρίτα Βερόν, η οποία έπεσε θύμα κυκλώματος σωματεμπορίας στην Αργεντινή.

Τα 13 άτομα που ευθύνονται για την τύχη της - μέχρι σήμερα αγνοούμενης - Βερόν αθωώθηκαν με δικαστική απόφαση, η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην αίθουσα, με τους παρευρισκομένους να φωνάζουν και να

Σάλος για το σύστημα εντοπισμού των γυναικών

Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία, οι οποίες δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο ή να ταξιδεύουν χωρίς την άδεια του "κηδεμόνα" τους, εφεξής υφίστανται ένα νέο έλεγχο, μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος που έχουν εγκαταστήσει οι σαουδαραβικές αρχές, το οποίο θα προειδοποιεί τις οικογένειές τους τη στιγμή ακριβώς που εγκαταλείπουν τη χώρα.
Σύμφωνα με το σύστημα αυτό, ο "κηδεμόνας" των γυναικών στη Σαουδική Αραβία - πατέρας, σύζυγος, αδελφός ή

Η γκάφα της Google στο βίντεο με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2012


Μπέρδεψαν τους Αγανακτισμένους με συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Για αυτό το λόγο πρέπει να προσέχετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook

Η 20χρονη μπάργουμαν από την Ουαλία έπεσε θύμα ενός επιτήδειου στο Facebook...

Ο άνδρας ''έκλεψε'' φωτογραφίες από το προφίλ της στο κοινωνικό δίκτυο και τις

Ε ρε πείνα καταραμένη. Πέντε σελίδες χρειάστηκαν για να καταγράψουν τα ακίνητα της Νταλάρα

Η πρώην υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα είναι μια εκ των πρωταθλητριών στην κατοχή ακινήτων. Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν πέντε σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και δασικές εκτάσεις στη

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σε 48ωρη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε 48ωρη απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά την απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων της απογραφής των υπαλλήλων, διαγράφοντας από τη λίστα και θέτοντας σε διαθεσιμότητα όλους τους υπαλλήλους ΙΔΑΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου) που ανήκουν σε φορείς που δεν απέστειλαν στοιχεία στο υπουργείο.
Στη σχετική απόφαση κατέληξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ που

Διχάζει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές - Τι ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη

Θύελλα αντιδράσεων από τον εμπορικό κόσμο αλλά και από τα κόμματα έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να θεσμοθετήσει την ελεύθερη λειτουργία των μικρών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ανέλαβε σήμερα την υπεράσπιση του μέτρου, επιμένοντας στην εφαρμογή του προκειμένου να γίνει η ελληνική αγορά «πιο σύγχρονη, πιο ευρωπαϊκή και πιο φιλική στους καταναλωτές».
Σε ομιλία του στο 12ο Διεθνές Venture Capital & Private Equity Forum που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα κάνει διάλογο με όλους τους ενδιαφερόμενους, αλλά δεν θα

Θα πωλούνται γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και στις λαϊκές αγορές

Ανοίγει ο δρόμος για την πώληση γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων από τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαυτάρης σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο Βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, να σπάσει το... «αντιπαραγωγικό καρτέλ» μέσω της επίκαιρης ερώτησης του σήμερα στη Βουλή, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη παραγωγή και την απασχόληση και να

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ

Την παραίτησή του από γραμματέας Διεθνών Σχέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και από την αποχώρησή του από το κόμμα ανακοίνωσε και ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Σταμάτης, ανεβάζοντας τον αριθμό των παραιτηθέντων στους τέσσερις.

Στο κείμενό του ο κ. Σταμάτης επικαλείται λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες

H τρόικα μπλοκάρει το φορολογικό νομοσχέδιο

Την Παρασκευή η κατάθεσή του στη Βουλή – Σε ποια σημεία αντιδρά η τρόικα
Νέες ενστάσεις έχουν προκύψει στο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στους ευρωπαίους αξιωματούχους από τον Γιάννη Στουρνάρα, έπειτα από σχετικό αίτημα της Κριστίν Λαγκάρντ, στο αυριανό κρίσιμο Eurogroup και την Παρασκευή να πάρει τον δρόμο προς κατάθεση στη Βουλή.
Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η τηλεοπτική "φάπα" του αγρότη στους δημοσιογράφους (βίντεο)


Άντε γιατί πολύ μας έχουν πρήξει..Κάθονται αναπαυτικά στις πολυθρονάρες τους,μέσα στη ζεστούλα τους,τσεπώνουν τα χιλιάρικα κάθε μήνα και κρίνουν τον κοσμάκη που ζητάει το δίκιο του και υποφέρει να ζήσει την οικογένεια του Απολαύστε τον.Και μακάρι να βρει μιμητές κι άλλους Έλληνες εργάτες αγωνιστές

Προσοχή, κυκλοφορεί ελεύθερος…


  • 985


 Προσοχή, κυκλοφορεί ελεύθερος…
Διαβάζοντας τον ιστότοπο της zougla.gr, με μεγάλη μας χαρά είδαμε πως ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος σε «απολογητικού τύπου» δημοσίευμα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει απαντώντας στα διάφορα ερωτήματα που προέκυψαν, στα διάφορα ιστολόγια με μάλλον ειρωνικό τόνο. Η αλήθεια είναι πως πολλοί έθεσαν «εύλογα» δημοσιεύματα για το κατά τα άλλα συγκλονιστικό περιστατικό που του συνέβη κι όπως κι ο ίδιος σωστά αναφέρει έληξε χωρίς γρατζουνιά. Θα του έχρηζαν δημοσίως τα θερμά συγχαρητήρια και η όποια συγνώμη του οφείλεται αν δεν απαντούσε επιλεκτικά και μόνο όπου μπορούσε να δικαιωθεί αποκρύπτοντας όμως την διαρκούσα ερώτηση περί οπλοφορίας του. Η οποία μένει αναπάντητη για σχεδόν δεκαετία(ες) στην μοναδική περίπτωση του που θα επεξηγήσουμε παρακάτω και χρήζει ουσιαστικής νομικά καλυμμένης απάντησης από τον ίδιο.

Ας επαληθεύσουμε τι χρειάζεται βάση του νόμου 2168/93 περί όπλων και εκρηκτικών τι Δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσει ο αιτών άδειας κατοχής οποιοδήποτε όπλου (κυνηγετικού, σκοπευτικού, προσωπικής άδειας

Η φωτογραφία μιας νεαρής μουσουλμάνας που αναστάτωσε τον Αραβικό κόσμο

Μια φωτογραφία με ένα 21χρονο κορίτσι από τη Σαουδική Αραβία που αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς μαντίλα έχει κινήσει το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η αντίδραση του Facebook να διαγράψει τη φωτογραφία από το γνωστό ιστοχώρο.
Ανάμεσα στα δεκάδες γκρουπ που ξεπηδούν στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την εξέγερση των Σύριων, μία σελίδα για την

Αναλυτικά τι εισπράτουν οι βουλευτές.


Στους πίνακες που ακολουθούν, βλέπουμε τι δίνει η Βουλή (δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι) στους βουλευτές.

ΒΟΥΛΗ-ΑΔΕΙΑ1[1]Πριν από το 1980, θυμάμαι πως οι βουλευτές έπαιρναν βουλευτική αποζημίωση, από την οποίαν έπρεπε να πληρώνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τηλέφωνα, μεταφορικά, ενοίκια γραφείων και διαμονή στην Αθήνα (για τους βουλευτές εκτός Αττικής). Δικαιούνταν, οι εκτός Αττικής αν θυμάμαι καλά, κάποια δωρεάν εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους και φυσικά ΔΕΝ τους παρείχαν ούτε αυτοκίνητα ούτε γραμματείς και συμβούλους, κλπ!


Αναρωτιέμαι, σήμερα τα 5.780,6 € τί καλύπτουν (καθώς όλα τα έξοδά τους είναι πληρωμένα); Τις παρουσίες τους στα κανάλια, τα Armani και τα Ferragamo; …διότι στην Βουλή δεν πηγαίνουν αν δεν υπάρχει ψηφοφορία (ή αγώνας ποδοσφαίρου)

ΕΣΟΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ανά μήνα ως το 2012......

Το Ελληνικό Αυτοκίνητο Υδρογόνου Eco Racer

Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!
Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!

Θα σας ακολουθούμε παντού εάν θελήσετε κάποτε να ξεχαστείτε, λέει το Facebook

Το «Δικαίωμα στην Λήθη» στο Διαδίκτυο που προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες εάν θεσμοθετηθεί, σύμφωνα με το μεγαλύτερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης. Η διάδοση δεδομένων που έχουν αντιγραφεί σε άλλες υπηρεσίες είναι κάτι που αδυνατούμε να ελέγξουμε και η υποχρέωση να διαγράψουμε ό,τι δημοσιεύτηκε στο Facebook θα οδηγούσε στην παρακολούθηση όλης της διαδικτυακής δραστηριότητας του

Θρήνος για τον 17χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε

Καρδίτσα: Θρήνος για τον 17χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε.
Η αυτοκτονία του μαθητή στην περιοχή Μουζάκι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι

Ιστορικοί τόποι οι προσφυγικοί συνοικισμοί της Καβάλας

Θερμού Μαρία

Αίτημα πολιτών για να μη χάσει το χαρακτήρα της η περιοχή από την άναρχη δόμηση,

Ιστορικοί τόποι θεωρούνται πλέον τρεις προσφυγικοί συνοικισμοί της Καβάλας ύστερα από την κήρυξή τους από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων. Πρόκειται για τους συνοικισμούς «Χίλια», «Δεκαοκτώ» και «Πεντακόσια», οι οποίοι είχαν δημιουργηθεί μετά από το 1922 προκειμένου να στεγάσουν τους χιλιάδες πρόσφυγες, που έφθαναν ξεσπιτωμένοι και ταλαιπωρημένοι μετά την Μικρασιατική καταστροφή από τα πάλαι ποτέ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δεν μπορεί... Κάποιος από τους 300 θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να ρωτήσει...

Την κυβέρνηση να πληροφορήσει τους Έλληνες πόσο "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ" είναι η φορομπηχτική πρακτική που εφαρμόζεται στο πετρέλαιο θέρμανσης...

Δεν μπορεί να μήν υπάρχουν στοιχεία για να συγκρίνουμε ΠΟΣΑ χρήματα εισέπραξε μέχρι σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο από την αύξηση των φόρων σε σχέση με το περυσινό και το προπέρσινο ΙΔΙΟ διάστημα...


Γιατί είναι άλλο να λέμε μεταξύ μας ότι η κατανάλωση έχει πέσει κατά 80% αυτό το πρώτο δίμηνο και άλλο να δίνει το υπ. οικονομικών τα σχετικά στοιχεία...


Και δεν είναι μόνο αυτό ...

Παγώνουν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας - Συγγενείς ασθενών φέρνουν καλοριφέρ... από το σπίτι

Παράσταση διαμαρτυρίας έκανε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας στη διοίκηση του Νοσοκομείου και στον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας, επειδή υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τη θέρμανση στο Νοσοκομείο. Γίνεται προσπάθεια... οικονομίας.

Όπως διαβάζουμε στο atpreveza.gr ανάβουν καλοριφέρ μόνο μεταξύ 7 και 9 το βράδυ και αυτό μόνο στα δωμάτια

Οι χαμένοι του νέου φορολογικού

Φορο-παγίδες για εισοδήματα άνω των 25.000 ευρώ, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους τους ιδιοκτήτες ακινήτων και γης που εισπράττουν ενοίκια αλλά και για όσους έχουν καταθέσεις στην Ελλάδα, φαίνεται να κρύβει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο ολοκληρώθηκε και κατατίθεται στη Βουλή την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Δευτέρας, από τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις και, παρά τις βελτιώσεις της τελευταίας στιγμής, θίγονται οι φορολογούμενοι με παιδιά,

Πως άλλαξε ο κόσμος μέσα σε 100 χρόνια

Από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, ο κόσμος καθημερινά εξελίσσεται. Ιδιαίτερα τα τελευταία 100 χρόνια, με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα πράγματα παρουσιάζουν αλματώδη εξέλιξη και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις εικόνες που ακολουθούν, στις οποίες γίνεται σύγκριση του τότε με το τώρα σε διάφορους τομείς.

«Διακοπές στην πατρίδα» με προνομιακές τιμές σε ομογενείς


«Διακοπές στην πατρίδα», με προνομιακές τιμές, θα προσφέρει για το καλοκαίρι του 2013, στους ανά την υφήλιο ομογενείς ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του 'Αθω, στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος για την ελληνική διασπορά, που θα εγκαινιαστεί τον Μάιο.
 
Το πρόγραμμα «Διακοπές στην πατρίδα» βασίζεται στην προσφορά -από μέρους

EYXEΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ)

"Αγαπητή" ΔΕΗ, μιας και πλησιάζουνε οι γιορτές, σου στέλνω τις ευχές μου.

Όταν θα ανάψετε τα φωτάκια πάνω στο δέντρο στα σπίτια σας, να τα νιώσετε σκοτεινά, όπως τα παιδάκια που ζουν μέσα στο σκοτάδι και ούτε που θα δουν χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

Όταν θα τρώτε την γαλοπούλα, προσέχετε μην σας κάτσει κανένα κοκκαλάκι και πνιγείτε με τα τόσα που θα μπουκώσετε, ενώ τα καημένα τα παιδάκια δεν θα έχουν να φάνε, γιατί

Η φιλία αξίζει περισσότερο απ΄ την οικονομία

Είναι καλύτερο να έχεις πιστούς φίλους, παρά χρήματα

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

Είναι ωραίο να νιώθεις πως ο κόσμος έχει τη διάθεση να είναι φίλος και να ζει ανάμεσα σε φίλους. Πολλοί πιστεύουν πως η φιλία είναι πιο δυνατή κι από τον έρωτα. Αλλά πώς γινόμαστε φίλοι; Στην αρχή βέβαια έχουμε την διάθεση να είμαστε φίλοι. Οι αρχαίοι θεωρούσαν δοκίμιο της φιλίας την πίστη. Αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη οι φίλοι ο ένας στον άλλο, δεν έχουμε φιλία. Τώρα και στη χώρα μας ζούμε όπως την εποχή του Τσαουσέσκου ή των άλλων κομμουνιστών στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού, σε κλίμα αμοιβαίας καχυποψίας. Ας θέλουμε τουλάχιστον να είμαστε φίλοι.

Είπα σε κάποιον φίλο μου πως πιστεύω πως είναι καλύτερα να έχεις φίλους παρά χρήματα και μου απάντησε πως δίχως χρήματα ούτε φίλους έχεις. Ο φίλος

Το ποδόσφαιρο σε κάνει ταύρο στο κρεβάτι

Το ποδόσφαιρο αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό των ανδρών με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σεξουαλική ορμή τους.Ισως αυτή να είναι και η εξήγηση στο γιατί τόσοι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε σεξουαλικά σκάνδαλα.


Σύμφωνα με μία έρευνα, ύστερα από έναν αγώνα ποδοσφαίρου οι άνδρες μπορούν να διαπιστώσουν ότι η τεστοστερόνη τους έχει απογειωθεί.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι συμμετέχοντες είχαν αύξηση 30% στα επίπεδα της ορμόνης αμέσως μετά ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Και ακόμα και μία ώρα μετά, αφού είχε τελειώσει το παιχνίδι, τα επίπεδα τεστοστερόνης τους ήταν ακόμα και 15% υψηλότερα από το κανονικό.

Επίσης, διαπίστωσαν ότι οι άνδρες ο οποίοι είχαν επιθετικό ρόλο στον αγώνα,

Ο Παγκαλος βρηκε τα χρηματα που μας λειπουν…

Ο Βηματοδότης προδημοσιεύει από την ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου του πρώην Υπουργού.

«Εχουμε ακούσει ότι θα δοθούν 600 δισ. ευρώ από ομογενείς της Αμερικής, 350 δισ. ευρώ που μας οφείλουν οι Γερμανοί για πολεμικές αποζημιώσεις (ενώ ουδείς ζητάει σοβαρά και μεθοδευμένα τα 100 δισ.

Τέλος στη ζωή του έβαλε o 52χρονος διευθυντής παραγωγής στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη


Τέλος στη ζωή του έβαλε o 52χρονος διευθυντής παραγωγής στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη,στα Γιάννενα. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του καθώς νωρίτερα είχε καταναλώσει ποσότητα

To καρτέλ του Τσιμέντου και η διαχρονική "προστασία" του

Σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως για το περιβόητο καρτέλ των τσιμέντων το οποίο για δεκαετίες έχει εξασφαλίσει μια ιδιότυπη ασυλία απ’ την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Απ’ ότι φαίνεται το καρτέλ προστατευόταν και απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης. 


Τη διαπίστωση αυτή έκανε το κλιμάκιο της τρόικας στη..... διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ΥΠΑΝ

Υποβρύχιο θέρετρο στα νησιά Φίτζι - Βίντεο

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για ένα υποβρύχιο θέρετρο έχει φτάσει στην τελική του φάση. Εύστοχα ονομάστηκε "Resorts Ποσειδώνας" και θα κατασκευαστεί σε ένα ιδιωτικό νησί στα Φίτζι. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα χρειαστούν περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από υποβρύχια έρευνα οικοτόπων και θα κατασκευαστεί περίπου 40 μέτρα κάτω από το νερό. Ένα σύνολο από 51 μονάδες θαλάμους-φούσκες θα είναι μέρος του θέρετρου, και θα

Την κοπάνησε ο ανήλικος αλλοδαπός που εμπλέκεται στη δολοφονία Λαζανά στην Πάτρα. Ανεπίτρεπτα λάθη από την Εισαγγελία

Τον περασμένο Μάιο, ο 29χρονος Θανάσης Λαζανάς έπεσε νεκρός, κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με μια ομάδα αλλοδαπών, στην Πάτρα. Οι αλλοδαποί κλώτσησαν το σκύλο του και όταν εκείνος αντέδρασε, τον χτύπησαν με μαχαίρι.

Οι αρχές, δεν άργησαν να πιάσουν έναν 17χρονο Αφγανό, κατηγορούμενο για τη δολοφονία. Την ίδια ώρα, "έβραζε" ολόκληρη η περιοχή, για να απομακρυνθούν από εκεί οι παράνομοι μετανάστες.


Χθες, η οικογένεια του Θανάση Λαζανά, περίμενε τι θα γίνει στα Δικαστήρια της Πάτρας, για την υπόθεση. Όμως, έκπληκτοι πληροφορήθηκαν ότι ο Αφγανός καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης αλλά...ερήμην, γιατί είχε καταφέρει να δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρένων Βόλου όπου βρισκόταν

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δεν αναγνωρίζουν τις ελληνικές ταυτότητες σε αεροδρόμιο της Δανίας

Μία απίστευτη καταγγελία έγινε από αναγνώστες αποκλειστικά στο thousandnews για την ταλαιπωρία που πέρασαν στο αεροδρόμιο του Aarhus της Δανίας. Συγκεκριμένα, δύο Έλληνες βρίσκονταν στο Aarhus της Δανίας και επρόκειτο να επιστρέψουν στην Ελλάδα μέσω Λονδίνου πριν από λίγες μέρες.

Όταν έφθασαν στο αεροδρόμιο και πήγαν να περάσουν τον έλεγχο ασφαλείας, η υπεύθυνη τους είπε ότι

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ

Οι επιθέσεις στα κινητά τηλέφωνα είναι, πλέον, τόσο συχνές όσο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Τους τελευταίους μήνες οι κυβερνοεγκληματίες έχουν βάλει στο στόχαστρο τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, η χρήση των οποίων εξαπλώνεται ραγδαία σε όλον τον κόσμο.

Εγκαθιστώντας αόρατους ιούς παραβιάζουν την ασφάλεια συσκευών, κλέβουν προσωπικά δεδομένα (από μηνύματα και φωτογραφίες μέχρι κωδικούς και αριθμούς τηλεφώνων) και σε

Φιλόλογος από... κούνια



«Αγοραφοβία. Το άτομο που πάσχει από αγοραφοβία και, αν βρεθεί σε κλειστό χώρο, ιδρώνει και τρέμει». Με αυτή τη λέξη και τη χρήση της στη συγκεκριμένη πρόταση η μαθήτρια της τρίτης τάξης του 1ου Γυμνασίου Νάουσας Αναστασία Συμεωνίδου απέσπασε το πρώτο βραβείο στον 12ο διαγωνισμό ελληνικής γλώσσας και ορθογραφίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Απαντώντας γρήγορα και με σιγουριά, η μαθήτρια συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο βαθμό από την κριτική επιτροπή και στέφθηκε νικήτρια, αποσπώντας έναν έπαινο

Η 7χρονη κόρη του Μάκη με το μπουφάν των 2.000 ευρώ!

Την ώρα που ο κόσμος πεινάει, ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος, Μ. Τριανταφυλλόπουλος ξοδεύει 4 βασικούς μισθούς για το Dior μπουφάν της κορης του!  

Ενας στους τέσσερις Ελληνες είναι άνεργος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς αν βρουν δουλειά με τον βασικό μισθό των 586 ευρώ το μήνα, όπως μας είπε πρόσφατα και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Την τελευταία τριετία,

Ποιοι Έλληνες κορυφαίοι πολιτικοί στέλνουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό

Κατά τα άλλα, θέλουν δημόσια δωρεάν παιδεία

Στα μεγαλύτερα, τα πιο γνωστά ιδιωτικά πανεπιστήμια και πανάκριβα κολέγια του εξωτερικού, στέλνουν τα παιδιά τους οι περισσότεροι από τους Έλληνες πολιτικούς ενώ ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των παιδιών που ολοκλήρωσαν την βασική τους πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα...

Χαρακτηριστικές είναι και οι περιπτώσεις των πολιτικών που διετέλεσαν υπουργοί Παιδείας και οι οποίοι επέλεξαν να στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό.

Κι όπως φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά» οι επιλογές γίνονται πέρα και πάνω από κομματικές ταυτότητες και ιδεολογίες.

Αλλαγές πάλι στις μεταγραφές των φοιτητών

Την επαναφορά του μέτρου των μεταγραφών στα ανώτατα ιδρύματα δρομολογεί το υπουργείο Παιδείας. Με τροπολογία που θα προστεθεί στο νομοσχέδιο για το ίδρυμα νεολαίας αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να οριστικοποιηθούν οι σχετικές ρυθμίσεις για το ευεργετικό μέτρο, το οποίο θα αφορά ορισμένες μόνο κατηγορίες φοιτητών και σπουδαστών.

Σκοπός του υπουργείου Παιδείας είναι να ανακουφίσει οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τις οικογένειες φοιτητών και σπουδαστών που αναγκάζονται να μετακινηθούν μακριά από τον τόπο διαμονής τους για να σπουδάσουν.

Κατακόρυφη πτώση της ανδρικής γονιμότητας παγκοσμίως




Μεγάλη μελέτη δείχνει ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί κατά 1/3 τις τελευταίες δύο δεκαετίες


Κατακόρυφη πτώση της ανδρικής γονιμότητας παγκοσμίως!

Τα σπερματοζωάρια των σύγχρονων ανδρών θα αποτελούν σε λίγο... είδος σε έλλειψη, σύμφωνα με μια νέα ανησυχητική μελέτη




Λονδίνο  

Η αναπαραγωγική υγεία των ανδρών βρίσκεται σε κατακόρυφη «πτώση» , όπως δείχνει η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί ως σήμερα σχετικά με την ποιότητα και τη συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων. 

Μείωση κατά ένα τρίτο του αριθμού σπερματοζωαρίων

Στη μεγάλη αυτή μελέτη που περιελάμβανε 26.000 άνδρες και η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Human Reproduction» αναφέρεται ότι μεταξύ του 1989 και του 2005 ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων έπεσε κατά ένα τρίτο,

Πρόστιμο 22.600 ευρώ σε τούρκικο κανάλι λόγω... Simpsons

Πρόστιμο 52.000 τουρκικών λιρών (22.600 ευρώ) στο τουρκικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC-E επέβαλε το τουρκικό Ανώτατο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (RTUK), επειδή μετέδωσε ένα επεισόδιο της αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων "The Simpsons" στο οποίο ο Θεός εμφανίζεται υπό την επιρροή του διαβόλου, αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. 

Το RTUK δικαιολόγησε την απόφασή του εξηγώντας πως σ' αυτό το επεισόδιο, η σειρά "χλεύασε τον Θεό" παρουσιάζοντας μια ομάδα νέων να σχολιάζει ένα φόνο

25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας εισέπραξε ο Κ. Σημίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, αποζημιώσεις ύψους 25.000 ευρώ για επιθέσεις στο γραφείο του, φέρεται να εισέπραξε ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Σημίτης.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι ο Κ. Σημίτης, διεκδίκησε και «κέρδισε» από

Διαδηλώσεις έξω από καταστήματα της αλυσίδας Starbucks στη Μ.Βρετανία

Στους δρόμους βγήκαν το Σάββατο εκατοντάδες Βρετανοί, που διαδηλώσαν έξω από την αμερικανική αλυσίδα καφετεριών Starbucks, διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολή εταιρικών φόρων, σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση πραγματοποιεί περικοπές σε βασικές υπηρεσίες, εξαιτίας της μείωσης των εσόδων. Ακτιβιστές κατά των μέτρων λιτότητας συγκεντρώθηκαν έξω από ένα κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας στο Λονδίνο φωνάζοντας επανειλημμένα το σύνθημα «Starbucks πλήρωσε τους φόρους». Ανάλογες κινητοποιήσεις έγινε σε Λίβερπουλ, Μπέρμιγχαμ και Κάρντιφ. 
 

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Στους δρόμους βγήκαν το Σάββατο εκατοντάδες Βρετανοί, που διαδηλώσαν έξω από την αμερικανική αλυσίδα καφετεριών Starbucks, διαμαρτυρόμενοι για την

Οι πάμπλουτοι Έλληνες εφοπλιστές δεν πληρώνουν ευρώ φόρο στην Ελλάδα

Ενώ η ελληνική οικονομία καταρρέει, οι Ελληνες εφοπλιστές με τα εκατομμύρια στην Ελβετία δεν πληρώνουν τίποτα και η κυβέρνηση τους κάνει “πλάτες” τονίζει η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.
  Η εφημερίδα στο άρθρο της το οποίο τιτλοφορείται «Ο κλεμμένος θησαυρός», επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες πλοιοκτήτες δεν πληρώνουν φόρους αλλά η κυβέρνηση δεν αντιδρά».
Ο αρθρογράφος μάλιστα παρομοιάζει με σκωπτικό τρόπο την απόδοση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...