Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ξαφνικά τελεσίγραφο Μόσχας στην Δύση - Στέλνει κι άλλο Α/Τ στην Α.Μεσόγειο...!!!


"Δεν...δεν θα εξετάσουμε αιτήματα ούτε θα δώσουμε την συγκατάθεσή μας σε έρευνες πλοίων με ρωσική σημαία, αλλά ούτε και στην εφαρμογή άλλων περιοριστικών μέτρων ως προς αυτά", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου... 

Πέφτουν οι μάσκες στην Συρία: Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία στήνουν βάσεις τρομοκρατών της Αλ Κάιντα…


20120727-224333.jpg…που η δύση παρουσιάζει ως “εξεγερμένο λαό” της Συρίας!

Καταλαβαίνετε γιατί συνεχίζονται οι μάχες.Το μισο Πακιστάν, Αλγερία κλπ, αφειδως επιδοτούμενα από κράτη – τρομοκράτες, έχει μαζευτεί στην Συρία για να παριστάνει τον “λαό”.


Από Russia Today:

ΑΣΤΡΑΨAN ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞAN ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ TWEETS ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

ΑΣΤΡΑΨAN ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞAN ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ TWEETS ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ Τα καλύτερα Tweets of London’s Olympic Ceremony!

Εντοπίστε τις διαφορές....


Συρία: Ένας βρώμικος πόλεμος

despvmontaz.blogspot.gr


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

Στην προσπάθεια ελέγχου της Ευρασίας, της δημιουργίας μιας «Νέας Μέσης Ανατολής» και της μετατροπής της Μεσογείου σε Αμερικανονατοϊκή λίμνη.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΟΕ ΖΑΓΚ ΡΟΓΚ


«Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζαγκ Ρογκ, μιλώντας στην χθεσινοβραδινή έναρξη της Ολυμπιάδας του Λονδίνου, είπε ότι «οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους»!

Συνεχίζονται τα κακεντρεχή-ρατσιστικά σχόλια εις βάρος των Ελλήνων

Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου προκάλεσε αρκετά ειρωνικά και κακεντρεχή σχόλια στο Twitter. Οι «συνδέσεις» με την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν αναπόφευκτες.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

talm 

"OTAN ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ"

 Η συγκεκριμένη ρήση είναι παρμένη από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Τα πρωτόκολλα όπως και το επίσημο θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων το Ταλμούδ είναι γεμάτα ρατσιστικές αναφορές και ύβρεις εναντίον των χριστιανικών εθνών.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Greece Debt Free: Θα αγοράσουν το ελληνικό χρέος και θα το…σβήσουν απο τον χάρτη!



 Αναδημοσίευση από το “Λόγιος Ερμής

Απάντηση σε όσους (δικαίως) επισημαίνουν την απουσία του ελληνικού εφοπλιστικού- επιχειρηματικού λόμπι στην κρίση χρέους που έχει πέσει βαριά πάνω από την Ελλάδα ήρθε εμμέσως με τη σύσταση μιας μη-κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, της «Greece Debt Free».

Φιλοδοξία του συγκεκριμένου φορέα, ο οποίος ιδρύθηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα από τον 33χρονο Πέτρο Νομικό, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας από τη Σαντορίνη, είναι η αγορά ελληνικών ομολόγων μέσα από χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές ιδιωτών αλλά και την πώληση ελληνικών προϊόντων.

Οι Κούρδοι ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα!

Εντυπωσιακή είναι η είδηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ως αποτέλεσμα σχετικών δηλώσεων του επικεφαλής της περιφερειακής κυβέρνησης στο κουρδικό Βόρειο Ιράκ, Μασούντ Μπαρζανί.
Αυτό που είπε θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους αναλυτές, αφού δείχνει ότι οι Κούρδοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις διασφάλισης των συμφερόντων τους, σε οποιοδήποτε κράτος της ευρύτερης περιοχής ζουν.

Νέες ελληνικές πρωτιές και διακρίσεις δείχνει πρόσφατη έρευνα της Durex


Κανένας λαός από τους υπόλοιπους 25 που συμμετείχαν στην έρευνα δεν κάνει περισσότερο σεξ από τους Έλληνες.

Με έναν μέσο όρο 164 σεξουαλικών επαφών το χρόνο, οι Έλληνες στρογγυλοκάθονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας που προκύπτει από έρευνα της γνωστής εταιρείας προφυλακτικών. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Βραζιλιάνοι με 145 φορές το χρόνο και λίγο πιο κάτω Ρώσοι και Πολωνοί με 143.
Στην τελευταία θέση της λίστας βρίσκονται οι "φειδωλοί" Ιάπωνες με μόλις 48 ερωτικές συνευρέσεις το χρόνο! Αυτό σημαίνει 4 φορές το μήνα. Μόνο.

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα υδροδότησης στο κέντρο της πόλης λόγω έργων της ΕΥΑΘ

Διακοπές νερού θα έχουν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, οι κάτοικοι των οδών: Προφήτη Ηλία, Κασσάνδρου, Ολυμπιάδος καθώς και όλων των παρακείμενων σε αυτές οδούς
Προβλήματα υδροδότησης, από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή, θα έχουν δρόμοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών επανασύνδεσης νέων αγωγών δικτύου ύδρευσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).
Συγκεκριμένα, αντιμέτωποι με διακοπές νερού θα έρθουν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, οι κάτοικοι των οδών: Προφήτη Ηλία, Κασσάνδρου, Ολυμπιάδος καθώς και όλων των παρακείμενων σε αυτές οδούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Fast track σουλούπωμα

Εντάξει θα χρειαστείς κάτι λιγότερο από ένα θαύμα για να σε βρει ο Δεκαπενταύγουστος σε φόρμα αλλά ένα μάζεμα στις πατσές μπορείς να το κάνεις.
 

Το λέει και ο τίτλος. Για σουλούπωμα πρόκειται. Σε καμία περίπτωση για μαγικές διατροφές / προπονήσεις ή fast track μεθόδους για να γίνεις τούμπανο μέχρι να έρθει η ώρα για παραλία. Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που γίνονται μόνο στην Αμερική. Εδώ στην Ευρώπη είμαστε ακόμα παραδοσιακοί.
Να στο πω αλλιώς. Χρόνος για να χάσεις την κοιλιά ή να "γραμμώσεις" μέχρι τις διακοπές δεν υπάρχει. Αλλά, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν μέχρι τότε.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Στο μέλλον οι κήποι θα φτιάχνονται στον… ουρανό!

MySatelite

Με λουλούδια σε πλήρη άνθιση θα μοιάζουν οι κήποι του μέλλοντος, και μάλιστα αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος! Κάπως έτσι φαντάστηκαν να δημιουργήσουν χώρους πρασίνου στις πόλεις οι σύγχρονοι σχεδιαστές, τοποθετώντας λίμνες, χλοοτάπητες, αναρριχώμενα φυτά και μικρές οάσεις πρασίνου… στον ουρανό!

Απόσχιση των Κούρδων από τη Συρία και πολεμικές «ιαχές» εναντίον της Τουρκίας


Πολλά και επικίνδυνα μέτωπα ανοίγουν στην ευρύτερη περιοχή μας. Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Συρία, μεταξύ των άλλων, σηματοδοτούν την σταδιακή αποσκίρτηση των Κούρδων από την κεντρική κυβέρνηση της Συρίας. Την ίδια στιγμή, το κουρδικό αυτονομιστικό κίνημα επιμένει στην γραμμή της ανοιχτής στρατιωτικής και πολιτικής αντιπαράθεσης με την Άγκυρα.

Πολυδιάστατο «παιχνίδι» και ενεργοποίηση της ομογένειας

Ύστερα από πρόσκληση της ελληνοαμερικανικής  κοινότητας «Ελληνική Πρωτοβουλία» γίνεται συνάντηση Μπιλ Κλίντον- Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα για την προσέλκυση επενδύσεων.
Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Κλίντον θα συμμετάσχει σε διευρυμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και μέλη της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας».

Από το Λύκειο στη NASA δύο Έλληνες μαθητές

Από το Λύκειο στη NASA δύο Έλληνες μαθητές
Από το Λύκειο στη NASA για εκπαίδευση βρίσκονται δύο Έλληνες μαθητές.
Για εννέα μέρες οι δύο νεαροί που αρίστευσαν στο 17ο Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της NASA στο Huntsville της Alabama των ΗΠΑ και θα περάσουν τη δύσκολη εκπαίδευση των αστροναυτών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...