Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ατελείωτοι οι φόροι το 2013 για τους ιδιοκτήτες

Νέες, σοβαρές επιβαρύνσεις στην ακίνητη περιουσία έρχονται με την έλευση του νέου έτους. Το ενιαίο τέλος για τα ακίνητα, που θα υποκαταστήσει το χαράτσι, επεκτείνεται σε αγροτεμάχια και οικόπεδα εκτός σχεδίου. Μέχρι τον Μάρτιο αναπροσαρμόζονται οι αντικειμενικές αξίες. 

Προχωρεί η εκκαθάριση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας προηγούμενων ετών και προωθείται η επαναφορά του φόρου υπεραξίας στις μεταβιβάσεις.


Σε ανοιχτή γραμμή με την Εφορία θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013 οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς ο καινούργιος χρόνος φέρνει νέες σημαντικές επιβαρύνσεις στην ακίνητη περιουσία.

Η κυβέρνηση προετοιμάζει ενιαίο τέλος για τα ακίνητα (αντικαθιστά το «χαράτσι»

Το Facebook δοκιμάζει υπηρεσία e-mail επί πληρωμή

Αφορά μηνύματα με παραλήπτες χρήστες που δεν είναι «φίλοι»

Έτος Κωνσταντίνου Καβάφη το 2013

Έτος «Ετος Κ.Π. Καβάφη» ανακηρύσσει το 2013 το υπουργείο Πολιτισμού με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων από τη γέννηση του κορυφαίου ποιητή. Ο Κωνσταντίνος Καβάφης (1863 - 1933) είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές της νεοελληνικής λογοτεχνίας. 

Τον κεντρικό σχεδιασμό του

Frosting: Νέα «παγωμένη» τρέλα κατακτά το Internet

Μετά το planking, το horsmaning και όλα τα σχετικά, η νέα μόδα στο Internet ακούει στο όνομα Frosting. Η συγκεκριμένη μόδα που άρχισε στην Μοντάνα των ΗΠΑ και έχει πλέον διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, θέλει τους ανθρώπους να ποζάρουν με άκρως καλοκαιρινή αμφίεση και διάθεση την ώρα που γύρω τους επικρατούν πολικές συνθήκες.

Οι Τσάμηδες "έφαγαν πόρτα" από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα

Εξοργισμένοι είναι οι Τσάμηδες με την άρνηση της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα να παραλάβει το υπόμνημα για το "Τσάμικο" που έστειλαν από κοινού το τσάμικο κόμμα PDIU και η οργάνωση "Τσαμουριά".

Το υπόμνημα εστάλη επίσημα προς όλες τις διπλωματικές αρχές των χωρών της ΕΕ και των ΗΠΑ που εδρεύουν στα Τίρανα. Όπως αναφέρει το PDIU

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η απάτη της Τροϊκας με την Ενέργεια…

Άτυχε Μήτσο…σου κόβουν το μισθό και την Σύνταξη για να έρθει η ανάπτυξη…
 
…γιατί οι δούλοι της Τροίκας και οι λακέδες ΜΕΓΑλοδημοσιογράφοισοι λένε ότι ανταγωνιστικό είναι το φθηνότερο προϊόν…


Οχι όμως όταν αφορά τους Εργολάβους και τους Γερμανούς Κατακτηκές… ε.ε...ενοούσα Επενδυτές…


Η ΔΕΗ λοιπόν
όπως γράφαμε ΑΠΟ ΤΟ 08/2010 ”ΔΕΗ: Θα πληρώσουμε το κόστος της Πράσινης Απάτης olympia.gr”)…

Η ΔΕΗ λοιπόν για την Τροϊκα πρέπει ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ το ρεύμα γιατί ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (δείτε τον ΠΙΝΑΚΑ)!

Ν. Νικολοπουλος: Τα κομματα δεν πληρωνουν ουτε το ΙΚΑ! (video)

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος καταγγέλλει ότι τα κόμματα δεν πληρώνουν το ΙΚΑ των εργαζομένων σε αυτά και προτείνει να παρακρατηθούν τα χρέη τους προς τα Ασφαλιστικά ταμεία, την ΔΕΗ και άλλους δημόσιους φορείς από την κρατική επιχορήγηση.

Όταν οι Έλληνες πολίτες πένονται, φτωχοποιούνται και τίθενται βίαια στο

Στα πόσα φορολογικά σταματάμε;

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  

Είναι προφανές ότι το υπουργείο Οικονομικών ιδιαίτερη έφεση στις συνέχειες. Δεν του έφτανε το… πρώτο φορολογικό, επανήλθε και με δεύτερο το οποίο αποτελεί συνέχεια του πρώτου.  Συγχρόνως είναι εμφανές ότι και πάλι θα χρειαστεί ο Σαμαράς να κάνει τον τερματοφύλακα. Ως πότε όμως ο πρωθυπουργός με ηρωικές εξόδους θα αποσοβεί τα αυτογκόλ;

Μόλις χθες έγραφα ότι ο πρωθυπουργός πέφτει απ’ τη μια γωνία στην άλλη για

O Xαβιέρ Μπαρδέμ μιλά ελληνικά και καλεί τους Eλληνες σε επανάσταση! [βίντεο]


Ο διεθνής σταρ Χαβιέρ Μπαρδέμ με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει και ελληνικά με εξαιρετική προφορά έχει ένα δυνατό μήνυμα να μας μεταφέρει εκ μέρους των Γιατρών χωρίς Σύνορα.

Ελληνες εφοπλιστές, με περιουσία που αγγίζει το μισό χρέος της Ελλάδας


Έχοντας επενδύσει μέσα στο 2012 κεφάλαια ύψους 3,8 δισ. δολαρίων για αγορές πλοίων, αυξάνοντας το στόλο του κατά 217 πλοία, ο ελληνικός εφοπλισμός φιγουράρει στο Top 100 της Lloyd’s List.

Με την επιρροή που ασκούν σε πλανητική κλίμακα οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν το προνόμιο να οδηγούν τη μόνη ελληνική βιομηχανία σε υψηλές επιδόσεις διεθνώς, σε μια περίοδο που η «ελληνική περίπτωση» τείνει να γίνει συνώνυμη της τραγωδίας. Οι Ελληνες εφοπλιστές με τα πλοία τους μεταφέρουν το 20% του παγκόσμιου εμπορίου, το οποίο σε ποσοστό 90% γίνεται διά θαλάσσης.
Στην εν λόγω λίστα, η οποία απαρτίζεται από επιχειρηματίες που πρωταγωνίστησαν το 2012 με τις κινήσεις και τις επενδύσεις που πραγματοποίησαν, συγκαταλέγονται οι εξής 14 Έλληνες εφοπλιστές και στελέχη της ναυτιλίας:

Στην πρώτα 5άδα είναι οι Γιάννης Αγγελικούσης στο Νο 4 και Γιώργος Οικονόμου στο Νο 5 και ακολουθούν η Aγγελική Φράγκου (18), Πήτερ Λιβανός (26), Γιώργος Προκοπίου (28), Βίκτωρας Ρέστης (56), Κωσταντίνος Κωνσταντακόπουλος (60), Συμεών Παληός (63), Νίκος Τσάκος (72), Θεόδωρος Βενιάμης (75) ως πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Κώστας Γραμμένος (81) καθηγητής στο Cass Business School του Λονδίνου, Δημήτρης Μελισσανίδης (82), Ευάγγελος Μαρινάκης (84) και Πήτερ Γεωργιόπουλος (90).

Τι τους ζήτησε ο Πρωθυπουργός
Πριν από ένα μήνα το προεδρείο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είχε την πρώτη του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως ανακοινώθηκε

Ελληνικό κρασί 2012: Περισσότερα από 300 διεθνή βραβεία και διακρίσεις που δικαιώνουν απόλυτα την εξαιρετική του ποιότητα αλλά και την απύθμενη παράδοση των αμπελώνων του Διόνυσου


Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης
Στην Ελλάδα στο τέλος του 2012, με τις «τρόικα» διαφόρων αποχρώσεων να προσπαθούν φιλότιμα να μας βουλιάξουν στον βούρκο της μιζέριας και της κατήφειας, η αυθεντική Ελλάδα αντιστέκεται, δημιουργεί και κυριολεκτικά μεγαλουργεί! Σε πείσμα ενός ολόκληρου στρατού, μέσα κι΄ έξω από την Ελλάδα, ο οποίος σε μορφή οργανωμένης ορχήστρας συχνά-πυκνά προσπαθεί να μας πείσει πως ξοφλήσαμε, πως πτωχεύσαμε, πως αλωθήκαμε. Μάταια βέβαια. 
Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά - τους φόβους όλους καίει μοναδικά - τα βήματά μου κάνω ως το Θεό - κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ για να θυμηθούμε τους εύστοχους στίχους της ποιήτριας και στιχουργού της νέας γενιάς Ελεάνας Βραχάλη που εκφράζουν απόλυτα τον ψυχισμό του σύγχρονου Έλληνα.


Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα «αντίστασης» στην κρίση αποτελεί χωρίς αμφιβολία, το ελληνικό κρασί. Με την απίστευτη, την άγνωστη δυστυχώς στους περισσότερους Έλληνες, παράδοση. 
Πόσοι άραγε σύγχρονοι Έλληνες γνωρίζουν πως τα αρχαιότερα πατητήρια που σώζονται στις μέρες μας βρίσκονται στο Βαθύπετρο και στο Άνω Ζάκρο της

Το πάρτι χλιδής του ΔΝΤ και οι απόντες Έλληνες διαδηλωτές

σχόλιο Vuvuzela:Διορθώσαμε το λάθος του άρθρου που ήθελε τον Al Kamen γυναίκα δημοσιογράφο και προσθέτουμε την πηγή (το αρχικό άρθρο στα Αγγλικά) εδώ.
Πώς σχολιάζει το πάρτι χλιδής με χαβιάρι του ΔΝΤ η Washington Post. Τι αναφέρει για τους Έλληνες.
 

Με φωτογραφία από διαδηλώσεις στην Ελλάδα συνοδεύει το άρθρο της για το πάρτι χλιδής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου o Al Kamen της Washington Post, σημειώνοντας πως οι απόντες της βραδιάς θα ήταν οι Έλληνες διαδηλωτές.
O δημοσιογράφος σχολιάζει με δηκτικό τρόπο πως είναι καλό να βλέπει κανείς

Παραλίγο στα χέρια ο Παπασταθόπουλος με Γερμανό τερματοφύλακα.«Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας. Πολλοί θα θέλατε να έχετε την ιστορία μας»

Δύο μέλη του τεχνικού τιμ της Βέρντερ Βρέμης χρειάστηκαν για να σταματήσουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος, μετά το 1-1 με τη Νυρεμβέργη, κινήθηκε απειλητικά κατά του αντίπαλου τερματοφύλακα, Ράφαελ Σέφερ, με τον οποίο είχε έντονο φραστικό επεισόδιο!

 «Ήταν νευριασμένος για τον τρόπο που έπαιξαν και έλεγε πως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε.


 Εγώ του απάντησα πως δεν δέχομαι να μου μιλάει έτσι ένας Έλληνας. Έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης με τέσσερα σουτ»! ήταν τα... προκλητικά λόγια του Σέφερ που έβγαλαν εκτός εαυτού τον διεθνή αμυντικό. 

Λεφτά για να ξεχνιέται ο κοσμάκης πάντα υπάρχουν!

 Πάμε Eurovision...τελικά!

Βρέθηκε χορηγός και...τραγουδίστρια.

Βρέθηκε χορηγός και η χώρα μας θα διαγωνιστεί και φέτος στην Eurovision, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που πρώτη έγραψε η iefimerida πως στην ΕΡΤ υπάρχουν σημαντικά στελέχη που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το στοίχημα του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.


Όπως όλα δείχνουν πως στο χορηγικό σχήμα θα συμμετέχει και ένα άλλο τηλεοπτικό κανάλι!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι είναι οι 20 πιο πλούσιοι άνθρωποι του πλανήτη



Πρόκειται για τους υπερ-πλούσιους του κόσμου, η οικονομική ισχύ των οποίων ισούται με το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν μια μικρής χώρας. Γνωρίστε τους και εκπλαγείτε με το πόσα χρήματα μπορούν να βγάζουν...

Σε ισχύ και το 2013 οι αποδείξεις. Κερδίστε έκπτωση φόρου!


Σε ισχύ και το 2013 οι αποδείξεις. Κερδίστε έκπτωση φόρου!
Σε ισχύ θα είναι και το 2013 το μέτρο των αποδείξεων, όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής (όπου ξεκίνησε σήμερα η συζήτηση για το νέο φορολογικό) ότι το μέτρο των αποδείξεων θα συνδεθεί με την έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ.

Κανονικά, από τη ΔΕΗ το «χαράτσι»

Τουλάχιστον έως τις 22 Μαρτίου

Δεκτή έκανε  πριν από λίγο την αίτηση αναστολής του υπουργείου Οικονομικών, ο Άρειος Πάγος.

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής του υπουργείου

Τελικά λεφτά υπάρχουν! Αλλά μόνο για τους πολιτικούς...

Σε 45,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται η επιχορήγηση των κομμάτων για το τρέχον έτος ποσό που θα μειωθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, σε 21,8 εκατ. ευρώ για το 2013 και σε 19,9 εκατ. ευρώ για το 2014.
Απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού

Το ποντικάκι... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !! ΑΞΙΖΕΙ !!)

Ένα ποντικάκι κάποτε, παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο.
Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο; αναρωτήθηκε...

Όταν οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο, δε φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε, όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα!

 
Τρέχει γρήγορα λοιπόν στον αχυρώνα για να ανακοινώσει το φοβερό νέο!


-Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι!

Η κότα κακάρισε, έξυσε την πλάτη της και σηκώνοντας το λαιμό της είπε: Κυρ- Ποντικέ μου, καταλαβαίνω πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για σας.

Πέτρινη στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα φέρνει τα πάνω-κάτω

Έφερε στο φως μια απίστευτη ανακάλυψη η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011). 

Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.
 
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους (περίπου 3500 π.Χ.). Δείγματα της Στήλης του Αρχοντικού (όπως πλέον αποκαλείται προσωρινά το εύρημα) έχουν σταλεί στο εργαστήριο Ορυκτολογίας και Πετρογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ώστε να προσδιοριστεί

«Γδύθηκα στη φάτνη για την πλάκα μου»

Σε κακόγουστο αστείο ή αλλιώς… φοιτητικό ξεσάλωμα αποδίδει ο φοιτητής από την Τσεχία το ξεγύμνωμά του στη φάτνη των Χανίων. 

Λίγες ώρες πριν «τσεκάρει» τα εισιτήρια για την επιστροφή στην πατρίδα του, ο νεαρός φοιτητής, που πραγματοποιεί

Λόφοι σκουπιδιών σε δήμους της Θεσσαλονίκης

Λόφους σχηματίζουν τα απορρίμματα σε αρκετούς δήμους του περιφερειακού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, λόγω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που αντιδρά στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

Ιδιαίτερα προβλήματα καταγράφονται

Ευθύνες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λιβύη

Σοβαρές ευθύνες για την Χίλαρη Κλίντον!
Μια ανεξάρτητη επιτροπή που ερεύνησε τις συνθήκες της επίθεσης στην αμερικανική διπλωματική αποστολή στη Βεγγάζη της Λιβύης, επιρρίπτει ευθύνες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ...


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ζώδια, Καφέδες και η γυάλινη μπάλα..

Αν και δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα, εντούτοις μπήκα στην διαδικασία να αποτυπώσω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ επί αυτού, καθώς αφορμή στάθηκε μια φιλική διαφωνία με ενα κοντινό μου πρόσωπο.
Μιλώ για το θέμα αστρολογίας (Ζώδια), μαντείες, καφέδες κτλ...

Να το πιάσω απο την αρχή λοιπόν. Το θέμα της αστρολογίας είναι τόσο παλιό όσο και ο άνθρωπος, καθώς το μυστήριο του ουρανού που μας περιέβαλλε ειδικά το βράδυ, με τα χιλιάδες άστρα να λαμπυρίζουν πάντα προκαλούσε το δέος των ανθρώπων απο κάτω που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι υπάρχει απο πάνω τους.

Θεωρούσαν πάντα οτι ήταν ενα φαινόμενο "Θεϊκής" φύσης, όπως ο κεραυνός, η βροντή, ο σεισμός κτλ.. φτάσαν μάλιστα να τους αφιερώσουν ονόματα

Βάνα Μπάρμπα: Ας έρθει ο Βίδος να πιούμε έναν καφέ να τον γλυκάνω και να τον πάρω αγκαλιά

Με μήνυση απαντάει η ηθοποιός επειδή δεν της άρεσε η κριτική που της άσκησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Το Βήμα

«Είμαι σίγουρη ότι ο Βίδος θα είναι κανένα κακομοίρικο πλάσμα. Κανένας κοντούλης, καραφλός, που δεν θα μπορεί να κάνει καλό sex. Παρ’ όλ’ αυτά τον αγαπάω, κι ας έρθει να τον πάρω και μια αγκαλιά. Ας έρθει να πιούμε έναν καφέ να τον γλυκάνω…»


Ετσι απάντησε η Βάνα Μπάρμπα στα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος Κοσμάς Βίδος στο Βήμα της Κυριακής με τη διαφορά ότι επειδή όπως λέει, στενοχωρηθηκε πολύ θα του κάνει και μήνυση!


Ο Βίδος στην στήλη του μεταξύ άλλων έγραψε – πολύ εύστοχα κατά την γνώμη

Πανηγυρίζουν επειδή πήραν με… έξι (!) μήνες καθυστέρηση μια δόση δανείου…

Παγκόσμια πρω­τοτυπία πρέπει να συνιστά η στάση της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη: να πανηγυρίζει επειδή πήρε με… έξι (!) μήνες καθυστέρηση μια δόση δανείου, έχοντας στο μεταξύ «γδάρει» τον ελληνικό λαό κατ’ απαίτηση των δανειστών για να της δώσουν την καθυστερούμενη δόση.

Στις 28 Ιουνίου έπρεπε να έχουν δώσει ΕΕ και ΔΝΤ τα 34,3 δισ. ευρώ βάσει της δανειακής σύμβασης. Πριν από τέσσερις μήνες, στις αρχές Σεπτεμβρίου, έπρεπε

Στοιχεία σοκ για την Ευρώπη: Οι λευκοί Βρετανοί αποτελούν πλέον την μειοψηφία στο Λονδίνο για πρώτη φορά…


Το 45% του πληθυσμού του Λονδίνου είναι πλέον λευκοί ενώ το 2001 το ποσοστό αυτό άγγιζε το 60%...

Αύξηση πληθυσμού στο Λονδίνου κατά 3,7 εκ., εκ των οποίων το 60% είναι μετανάστες.


1 στους 3 κατοίκους έχει γεννηθεί εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ πλέον οι Βρετανοί είναι περισσότερο μορφωμένοι και λιγότερο θρησκευόμενοι…!

Αυτό είναι το προφίλ της πολυπολιτισμικότητας. Απολαύστε το.

ΣΟΚ-Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα!!! Ανθρωποειδή!


Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια.
Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν....

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Aντιδράσεις στην πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας

Σε δημόσια διαβούλευση θα τεθεί το επόμενο διάστημα η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς αυτοδιοικητικοί φορείς, συγκοινωνιολόγοι, κάτοικοι της πόλης και επαγγελματίες θα εκφράσουν τις απόψεις για το αν πρέπει να προχωρήσει ή όχι.

Αυτό ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που

Ένας Πάγκαλος με μπουρνούζι και παντόφλες...



Σίγουρα δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες ο Θεόδωρος  Πάγκαλος  ....

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόσο με την πληθωρική του παρουσία όσο και τα λεγόμενα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις , έχοντας φανατικούς φίλους και αντιπάλους. 

Σίγουρα όμως με αυτή την εμφάνιση δεν ήταν και δύσκολο να κερδίσει τα βλέμματα όλων... 

Ο απόμαχος πλέον πολιτικό και νυν ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε άπαντες  να μην πιστεύουν  στα μάτια τους   με την εμφάνιση του.

Το περπάτημα είναι υγεία...

Γράφει η Μάλλιου Σαββούλα MD, PhD
Παθολόγος-Ογκολόγος
Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Μαστολογικής εταιρείας

Όλοι το λένε: Το περπάτημα είναι υγεία...

Άλλοι λένε: Μην κρίνεις ποτέ έναν αργό οδοιπόρο για το περπάτημά του, αν δεν προσπαθήσεις κι εσύ να βαδίσεις έστω και λίγο με τα στενά παπούτσια του.

Άλλοι το πάνε ένα... βήμα παραπέρα: Περπατήστε μισή ώρα την μέρα και κερδίστε 10 χρόνια ζωής! Φυσικά δεν εννοούν να ξεκινήσετε στα 50 το περπάτημα. Το συντομότερο το καλύτερο. Αλλά, μην στενοχωριέστε ποτέ δεν είναι αργά...

Αυτό λένε τουλάχιστον οι ειδικοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το περπάτημα είναι η μόνη εξ' ολοκλήρου δωρεάν σωματική δραστηριότητα που μπορεί να γίνει από τον καθένα, χωρίς επιπλέον έξοδα, φόρους και εγγραφές, ιδίως τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας, με την οικονομική κρίση.

Επωφεληθείτε... Αφήστε για αρχή το αμάξι και περπατήστε μέχρι την δουλειά

Ο παγκόσμια ακήρυχτος πόλεμος εναντίον των Χριστιανών


Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος|

Μια μελέτη του Pew Forum εκτιμά ότι οι χριστιανοί διώκονται στις 131 από τις 193 χώρες του κόσμου. Οι δολοφονίες, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις και οι διωγμοί εναντίον των χριστιανών είναι το λιγότερο δημοσιοποιημένο γεγονός όχι μόνο της χρονιάς, αλλά όλης της δεκαετίας.

Είναι γεγονός πλέον ότι η χριστιανική θρησκεία είναι η - και με διαφορά - περισσότερο διωκόμενη σε όλο τον κόσμο. Κι’ αν νομίζετε ότι αυτό ίσως δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, τότε καλό είναι να ξέρετε ότι ο αριθμός των χριστιανών που δολοφονούνται κάθε χρόνο λόγω της θρησκείας τους υπολογίζεται ότι φθάνει τους 105.000.       

Νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ο Τζόν Κέρι

Τον γερουσιαστή Τζον Κέρι αναμένεται να διορίσει στη θέση του νέου υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.
Ο πρώην προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές του 2004, με αντίπαλο τον Τζορτζ Μπους,

Άκου ...Ελληνάκο και ξύπνα! Είναι ώρα να πολεμήσεις

Άκου ...Ελληνάκο και ξύπνα! Είναι ώρα να πολεμήσεις
Απολογούμαι Ελληνάκο. Σου ζητώ συγγνώμη γιατί σε πρόσβαλα. Δεν έπρεπε να σε αποκαλέσω ...Ελληνάκο. 

Εσύ είσαι μαχητής του φωτός

Ένδοξος και ανδρείος. 

Άγρυπνος φρουρός του καλού. 

Άγγελος της δικαιοσύνης. 

Φύλακας κάθε αδύναμου και κατατρεγμένου. 

Είσαι κάτι σαν τον ...Spider - man δηλαδή.

Στην τηλεόραση όμως και στους πολιτικούς που όλη την ημέρα σε βρίζουν "απατεώνα, κλέφτη, λωποδύτη, τεμπέλη, χαραμοφάη, διεφθαρμένο, διεστραμμένο, μίασμα" δεν αντιδράς. Εκεί σκύβεις το κεφάλι και συμφωνείς ένοχα. Κάθεσαι και τους παρακολουθείς υπνωτισμένος να σε μειώνουν και να σε θανατώνουν Ελληνάκο.  

H ώρα του Έλληνα "Ντι Πιέτρο" πλησιάζει...

Aγαπητέ" μας κύριε Στουρνάρα:

1) Υπέκυψες στους υπαλλήλους της Βουλής και είναι να απορεί κανείς πως θα το δεχθεί αυτό η Τρόικα- εκτός κι αν υπάρχει κάποια περίεργη συμπαιγνία.

2) Μας υπόσχεσαι μέρα με τη μέρα ότι επιστρέφει η λίστα Λαγκάρντ και ακόμη δεν την είδαμε, παρότι αρκεί ένα email από τους Γάλλους.

3) Μας έλεγες ότι θα χρεοκοπήσουμε στις 16 Νοεμβρίου. Δεν... συνέβη.

4) Μας είπες ότι θα πάρουμε τη δόση στις 13 Δεκεμβρίου. Δεν συνέβη.

5) Διέταξες την ΔΕΗ να εισπράτει το χαράτσι κόντρα σε αποφάσεις της

Λεφτά υπάρχουν! Για προκαταβολές σε πλασιέ Γερμανικών εισαγωγών

Ο Μίστερ Σποκ και ο Δρ. Στίβεν Χόκιν στον 5ο κύκλο του "The Big Bang Theory"

Το Star έχει εξασφαλίσει τον 5ο κύκλο της σειράς, που θα προβληθεί στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από τις υποψηφιότητες, για την 70η απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου 2013.

5ος ΚΥΚΛΟΣ

Στον κύκλο αυτό και στο 20ο επεισόδιο γκεστ σταρ εμφάνιση κάνει ο Μίστερ Σποκ, εμβληματικός ήρωας του Σταρ Τρεκ, Λέοναρντ
Νίμοι. Αλλά η παραγωγή της σειράς «με υπερηφάνεια και τιμή» υπογραμμίζει ότι στο επεισόδιο 21 του 5ου κύκλου θα εμφανιστεί ο μαθηματικός και φυσικός, ο ερευνητής και καθηγητής

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δεν μαθαίνουμε την αλήθεια για την Ελλάδα...

Ένα δημοσίευμα για τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός Γερμανού ψυχολόγου....«Μια κοινωνία στο κενό» είναι ο τίτλος του εκτενούς άρθρου της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Το δημοσίευμα αναφέρεται στην επίσκεψη του Γκέοργκ Πίπερ, ψυχολόγου ειδικευμένου στην αντιμετώπιση τραυματικών καταστάσεων, ο οποίος διαπιστώνει πως «η ελληνική κοινωνία ασφυκτιά κάτω από την πίεση της κρίσης».

Το άρθρο ξεκινά αναφέροντας πως η αντιμετώπιση των τραυμάτων είναι η ειδικότητα του Γκέοργκ Πίπερ. Ήταν παρόν το 1998 όταν έγινε το μεγάλο

Επίθεση εισαγγελέων στον Στουρνάρα για το τέλος ακινήτων

Απαράδεκτο χαρακτηρίζουν οι εισαγγελείς το ότι ο υπουργός Οικονομικών καλεί τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων, παρότι το Πρωτοδικείο Αθηνών το έκρινε αντισυνταγματικό.


Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών εξαπολύει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Γ.Στουρνάρας έχει ζητήσει από τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως σημειώνουν οι εισαγγελείς, η προτροπή αυτή είναι αντίθετη στην απόφαση

Οι παράνομοι εβραϊκοί οικισμοί περικυκλώνουν ασφυκτικά τη Βηθλεέμ

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, στη Βηθλεέμ, την πόλη όπου γεννήθηκε ο Χριστός, το Ισραήλ ετοιμάζεται, σύμφωνα με τους βρετανικούς Times, να υλοποιήσει τα σχέδιά του για την ανέγερση νέων παράνομων εβραϊκών οικισμών.

Ο Γκιβάτ Χάματος θα είναι ο πρώτος οικισμός από το 1997 που θα αναγερθεί πάνω στη Πράσινη Γραμμή και τα παλαιστινιακά εδάφη που

Βλέπει ζευγάρια να κάνουν σεξ και τους δίνει... οδηγίες


Δύσκολη δουλειά... 

Ένας 35χρονος από τη Νέα Υόρκη βγάζει το ψωμί του βλέποντας ζευγάρια να κάνουν σεξ, βοηθώντας τα να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Ποιος είναι ο γκουρού του σεξ που είχε 10 χρόνια σχέση με μια 69χρονη.


Ζευγάρια επιδίδονται στο σεξ μπροστά στα μάτια του Eric Amaranth και εκείνος τους λέει που σφάλλουν.

Και όμως αυτό είναι το επάγγελμα του 35χρονου από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος

Ποιο μνημόνιο; Η πιο εξοργιστική αγγελία εργασίας

Εντάξει, είδαμε τα μνημόνια και την αποτελεσματικότητα των συνταγών τους. Είδαμε σημεία και τέρατα στη ελληνική κοινωνία, αλλά στη Αγγλία μας ξεπέρασαν όλους. Μία πραγματικά θλιβερή-σχεδόν εξωπραγματική-  αγγελία δημοσιεύθηκε πρόσφατα στις βρετανικές εφημερίδες για μία θέση μαθητείας στην εκδοτική επιχείρηση Dalkey Archive Press και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Γαύδο

Ασθενής σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00.01 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου, σύμφωνα με εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε

Οι πρώην του Καμμένου προς ολοταχώς για νέο κόμμα

Nέο κόμμα, απότοκος της διάσπασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ετοιμάζεται πυρετωδώς εν μέσω Χριστουγέννων. Πρόκειται για ένα αντιμνημονιακό κόμμα, που θα καλύπτει πολιτικά το τόξο από τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι την άκρα δεξιά. 

Κορμός του νέου κόμματος, οι βουλευτές και τα στελέχη που αποχώρησαν από το
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...