Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδρύθηκε νέο τούρκικο πολιτικό κόμμα στην Βουλγαρία

Άρχισε ο σχηματισμός ενός νέου πολιτικού κόμματος – του Λαϊκού Κόμματος «Ελευθερία και Αξιοπρέπεια». Αυτό δήλωσε ο Κορμάν Ισμαΐλοφ κατά την παρουσίαση του νέου κόμματος στη Σόφια.

 Ο Κορμάν Ισμαίλοφ ήταν ο δεύτερος τη τάξει του τουρκικού κόμματος της Βουλγαρίας του
Αχμέτ Ντογκάν,  και ο οποίος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ -- ΤΟ REUTERS ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΣΟΚ/ΝΔ

Με τίτλο «το άλλο πρόβλημα χρέους της Ελλάδας» το δίκτυο Reuters έχει αφιερώσει σε άρθρο του, στο πρώτο θέμα της ιστοσελίδας του, τα χρέη των κομμάτων και κυρίως των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Όπως γράφει, τα δύο κύρια πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τη δική τους οικονομική κρίση. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, τα βασικά μέλη της κυβέρνησης συνασπισμού της χώρας, έχουν χρέη άνω των 200 εκατ. ευρώ, ενώ επισημαίνει ότι η μειωμένη κρατική χρηματοδότηση λόγω των νέων ποσοστών που έλαβαν στις εκλογές, δημιουργεί προβλήματα.

Μάλιστα, γράφει ότι το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας είναι «κρατικά

Βόμβα στη πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος



Έκρηξη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Χολαργό σε πυλωτή πολυκατοικίας. Το χτύπημα αποδίδεται κατά πάσα πιθανότητα σε........
ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Έκρηξη σημειώθηκε στις 02.40 τα ξημερώματα, σε ένα όχημα που βρισκόταν σε

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Επάγγελμα Οικιακά: Με καλό μισθό και ασφάλιση

Ένας προτεινόμενος νόμος στην Ινδία θα υποχρεώνει τους συζύγους να πληρώνουν τις γυναίκες τους για την ενασχόλησή τους με τα οικιακά! Με το σκεπτικό ότι η πρόσληψη ενός ατόμου για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να πληρώνει τους λογαρισμούς κ.λπ. κοστίζει αρκετά χρήματα, ενώ μια σύζυγος που ασχολείται έτσι ή αλλιώς με τα οικιακά δεν λαμβάνει κανέναν μισθό και είναι ανασφάλιστη, οι ινδικές Αρχές, και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Union Women and Child Development Ministry, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα τα «Οικιακά» να γίνουν κανονικό επάγγελμα, με μισθό και όλες τις παρελκόμενες παροχές.

perierga.gr - Επάγγελμα Οικιακά: Με καλό μισθό και ασφάλιση!


Σήμερα «κλείνει» το πακέτο των νέων μέτρων – Τι περιλαμβάνει

Βαθύτερα μπαίνει το μαχαίρι στις δαπάνες που αφορούν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες για το πακέτο μέτρων ύψους 13,5 δισ. ευρώ (10,5 δισ. από περικοπές δαπανών και 3 δισ. ευρώ από αύξηση φόρων), στο οποίο έχει καταλήξει η κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί επί τάπητος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Σύμφωνα με Τα Νέα, συνολικά, το πακέτο αποτελείται κατά 10,5 δισ. ευρώ από περικοπές δαπανών και 3 δισ. ευρώ από αύξηση φόρων -αρχικά προβλεπόταν 2 δισ. ευρώ από φόρους και 11,5 από δαπάνες).

Η ενίσχυση του φορολογικού κομματιού οφείλεται, σύμφωνα με πηγές του

Οι πολλαπλές ιδιότητες της ... βότκας

Πέραν του γνωστού λόγου για τον οποίo καταναλώνουμε βότκα, το γνωστό αλκοολούχο ποτό έχει μια σειρά από χρήσεις τις οποίες αγνοούμε.
Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες της βότκας την καθιστούν πολύτιμο φάρμακο και καθαριστικό για το σπίτι, καθώς αντιμετωπίζει από πόνους στο αυτί έως λεκέδες στο χαλί.

Αγοράστε λοιπόν καναδυό μπουκάλια βότκα και επαναπροσδιορίστε τη χρήση της:

—Εκζέματα και κνησμός
Βάλτε βότκα στο σημείο του δέρματός σας που έχει ερεθιστεί (πχ μετά από

Κάτι βρωμάει εδώ .....

Ξαφνική δήλωση στήριξης ΗΠΑ σε Ελλάδα και ... δίνουν δωρεάν τεράστιες ποσότητες όπλων!

Δεύτερο σημαδία εντός ολίγων ημερών ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες - για διάφορους λόγους - να μην αποτρέψουν την εσωτερικη κατάρρευση στην Ελλάδα: Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση. 

H υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον «εξέφρασε την κατανόηση των ΗΠΑ και την αναγνώριση των μεγάλων θυσιών του ελληνικού λαού, ο οποίος προχωρεί σε μεταρρυθμίσεις αναγκαίες για τη διατήρηση της Ελλάδας στην

Τα συμπτώματα του «νέου» SARS

Πυρετός άνω των 38 βαθμών και έντονος βήχας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάλεσε σήμερα τις υγειονομικές αρχές σε όλον τον κόσμο να αναφέρουν κάθε περίπτωση ασθενούς με οξεία αναπνευστική λοίμωξη που μπορεί να έχει ταξιδέψει πρόσφατα στη Σαουδική Αραβία ή το Κατάρ, διότι είναι πολύ πιθανόν να έχει εκτεθεί σε ένα νέο ιό, παρόμοιο με τον SARS. Ο νέος αυτός ιός έχει ήδη ταυτοποιηθεί σε δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας κατέληξε.

Η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών σήμανε παγκόσμιο συναγερμό την Κυριακή, λέγοντας ότι ένας νέος ιός είχε προσβάλλει έναν 49χρονο υπήκοο Κατάρ, που

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

10 πράγματα που μπορείς να μάθεις από τους χαρούμενους ανθρώπους

 
 
Παραδέξου το! Κάποιοι άνθρωποι σου σπάνε τα νεύρα. Ενώ όλα γύρω σου είναι χάλια και εσύ είσαι μέσα στη μαυρίλα, αυτοί παραμένουν χαρούμενοι σαν να ζουν σε άλλο κόσμο. Θες να τους μοιάσεις; Δες 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις.  

Ένοπλοι ληστές έξω από το σπίτι του Γιάννη Πάριου - Άρπαξαν σημαντικό χρηματικό ποσό


 
 
Λήστεψαν τον Γιάννη Πάριο στη Βούλα. Τι ακριβώς συνέβη.

Κάθε φορά που κατεβάζεις ένα torrent καταγράφεται η IP address σου σε μόλις 3 ώρες!


Αν τα τρία τελευταία χρόνια έχετε κατεβάσει μουσική, video ή οποιοδήποτε άλλο προστατευμένο (copyrighted) περιεχόμενο από torrents, το πιθανότερο είναι ότι η διεύθυνση IP σας βρίσκεται καταγεγραμμένη στα αρχεία εταιρειών ασφαλείας καθώς και σε αυτά των αρχών προστασίας της πνευματικής ιδιοκτήσιας.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

H promo φωτό του νέου Wolverine και οι κοιλιακοί πέτρα του Hugh Jackman

 
Η Fox έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο still από το Wolverine. Εμάς δώστε μας απλά μισό λετπό να ξεκουράσουμε τα μάτια μας πάνω στο αλαβάστρινο κορμί του Hugh Jackman.
Φέρτε μας τώρα μία μερέντα για να την αλείψουμε στις φέτες του Hugh Jackman. Ο 43χρονος ηθοποιός τα έδωσε όλα στο γυμναστήριο και στην καλή διατροφή και έφτιαξε ένα σώμα καλύτερο και από αυτό που είχε στο προηγούμενο Wolverine. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε και στη φωτογραφία:  


30 μαθήματα που θα πάρεις όταν μείνεις μόνος σου

Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε από τώρα. Για να περάσεις χαλαρά τους πρώτους μήνες της εργένικης ζωής.


Το να μείνεις μόνος σου δεν είναι απλά ένας άνθρωπος σε τέσσερις τοίχους. Είναι ένα σχολείο για την μετέπειτα ζωή. Κάποιοι αριστεύουν και προοδεύουν και κάποιοι μένουν μετεξεταστέοι. Αλλά όλοι παίρνουν τα μαθήματα που πρέπει. Τα μεγάλα και τα μικρά.
Κάποια τα μαθαίνεις με τον καλό τρόπο και κάποια τα μαθαίνεις με μια βεντούζα στο χέρι προσπαθώντας να ξεβουλώσεις την λεκάνη.

“Αποσύρονται” 300 ξενοδοχεία – Αλλάζουν χρήση και γίνονται τουριστικές κατοικίες

Το πρόγραμμα της απόσυρσης των κλειστών και εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων επανέρχεται στο προσκήνιο και όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η υπουργός Τουρισμού ΄Ολγα Κεφαλογιάννη.

Τριακόσια και πλέον ξενοδοχεία ετοιμάζονται να αλλάξουν χρήση και να μετατραπούν για παράδειγμα σε τουριστικές κατοικίες.

Το πρόγραμμα της απόσυρσης των κλειστών και εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων επανέρχεται στο προσκήνιο και όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η υπουργός Τουρισμού κ. ΄Ολγα Κεφαλογιάννη, το υπουργείοτουρισμού(σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος)

Στη μουσική το κλειδί για το Πάρκινσον

Μπορεί να βοηθήσει η μουσική τους ανθρώπους που πάσχουν από Πάρκινσον; «Κι όμως, μπορεί» λένε τώρα οι επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι ο ρυθμός της μουσικής δίνει ρυθμό στο βάδισμα των ασθενών.

Ερευνες έδειξαν ότι ακόμη και υγιείς άνθρωποι μπόρεσαν να βελτιώσουν το περπάτημά τους, αφού δοκίμασαν να βαδίσουν με βάση τον ρυθμό του τραγουδιού που άκουγαν μέσω ειδικών ακουστικών. Το συμπέρασμα λοιπόν οδήγησε τους ειδικούς στη σκέψη ότι ακριβώς η ίδια τεχνική, αν εφαρμοζόταν σε ανθρώπους με συμπτώματα του

Για ποιον Δήμαρχο χτυπάει η καμπάνα του ΣΔΟΕ;

Το site aftodioikisi.gr έβαλε χτες ένα κουίζ  με το δημοσίευμά του "ΣΔΟΕ: ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 320.000 €"

Τον πλουσιότερο δήμαρχο της χώρας, με δηλωθέν εισόδημα το 2011 πάνω από 320.000 ευρώ έχει βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στο στόχαστρό του το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για γνωστό ανά το πανελλήνιο δήμαρχο μεγάλου δήμου της χώρας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του και μετά το ασυμβίβαστο που θέσπισε ο «Καλλικράτης» από 1.1.2011 εξακολουθεί να

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

20 εικόνες απόλυτης μαγείας που ταξιδεύουν το μυαλό

Όταν άνθρωπος και φύση συνεργάζονται αρμονικά, η πλάση γίνεται συγκλονιστικά ωραία… Είτε μιλάμε για φυσικά τοπία είτε για ανθρώπινη παρέμβαση (είτε και για αγαστή συνεργασία των δυο τους), οι εικόνες αυτές κόβουν την ανάσα με το εκπληκτικό τους κάλλος.
Ό,τι πρέπει για ταξίδια του μυαλού…

Μα πώς κόλλησε στο στεγνωτήριο;


Αυτό δεν το κάνουν ούτε τα μικρά παιδιά. Σοβαρά τώρα, τι μπορεί να σκεφτόταν; Λέτε να της έπεσε μέσα η βέρα και να πήγε να την πιάσει; Πάντως και μόνο να τη δείτε να προσπαθεί να βγει θα σας πιάσει η ψυχή σας…

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!


ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ ΟΡΘΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΕ.
ΜΕ ΟΜΩΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ...ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΒΟΥΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΓΚΑ.


Η απόφαση πάρθηκε μετά από από την παρακάτω επιστολή της Πρωτοβουλίας

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ 30% ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ

Να αυξήσει την παρακράτηση φόρου στις αμοιβές όσων πληρώνονται με μπλοκάκι ετοιμάζεται η κυβέρνηση, που έχει διορία μιας εβδομάδος μόνο μέχρι να επιστρέψουν στην Αθήνα οι επικεφαλής της Τρόικα (την 1η Οκτωβρίου) για να οριστικοποιήσει και να συμφωνήσει με τους πολιτικούς εταίρους που τη στηρίζουν, περικοπές 2 δισ. και φοροεισπρακτικά μέτρα για άλλα 2 δισ. ευρώ.

Στο σκέλος των περικοπών κάθε απόφαση θεωρείται «κίνδυνος-θάνατος» αφού και αν αόμα τα αποδεχτεί η Τρόικα, σχεδιάζεται να συνοδευτούν με «ρήτρα αστοχίας» ώστε αν τυχόν πέσουν έξω, κάθε ευρώ απόκλισης από τους στόχους, να

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Έρνεστ Χέμινγουέι: “Στην προκυμαία της Σμύρνης”
Η Μικρασιατική Καταστροφή όπως την έζησε και την κατέγραψε ο μεγάλος Νομπελίστας


«
Το χειρότερο, είπε, ήταν οι γυναίκες με τα νεκρά παιδιά. Δε μπορούσαμε να τις πείσουμε να μας δώσουν τα πεθαμένα παιδιά τους. Είχαν τα παιδιά τους, νεκρά ακόμα και έξι μέρες, αλλά δεν τα εγκατέλειπαν. Δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τελικά έπρεπε να τους τα πάρουμε με τη βία.» (Από τη συλλογή διηγημάτων του με το γενικό τίτλο «Στην προκυμαία της Σμύρνης»). Με τα
παραπάνω λόγια κάποιος ήρωας του Χεμινγουέι, αξιωματούχος πολεμικού πλοίου των ΗΠΑ αγκυροβολημένου στη Σμύρνη, περιγράφει τη μεγάλη καταστροφή. Το απόσπασμα είναι από το πρώτο λογοτεχνικό κείμενο που εξέδωσε ο αμερικανός συγγραφέας το 1925, μόλις 26 χρονών τότε, και με το οποίο άρχισε να αποκτά παγκόσμια φήμη. Πρόκειται για τη συλλογή διηγημάτων του «Στην εποχή μας» (In Our Times), όπου το πρώτο του διήγημα, ουσιαστικά ο πρόλογος του βιβλίου, έχει τον τίτλο «Στην προκυμαία της Σμύρνης». Όσο κι αν μιλάμε για διήγημα, ο συγγραφέας δεν γράφει από απλή φαντασία. Μόλις πριν τρία χρόνια ως πολεμικός ανταποκριτής της καναδικής εφημερίδας “Toronto Star” ο Χεμινγουέι είχε βρεθεί ως αυτόπτης μάρτυς στον

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ιος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- Καθαρισμός


Ιος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- Καθαρισμός
 
ΙΟΙ ΚΑΙ SPYWARE
 
Αυτή τη στιγμή πολλοί υπολογιστές έχουν προσβληθεί με μια εφαρμογή ransomware η οποία μπλοκάρει τον υπολογιστή του χρήστη και ζητά λύτρα για την απελευθέρωσή του. Αυτός ο ιός είναι γνωστός και ως η απάτη της Μητροπολιτικής Αστυνομίας (Metropolitan Police scam) για τον οποίο έχουμε αναφερθεί και παλιότερα.

Για την Ελλάδα εμφανίζεται ως ιός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του browser του χρήστη ισχυρίζονται πως είναι από την Ελληνική Αστυνομία και αναφέρουν ότι ο χρήστης έχει προβεί σε παράνομες ενέργειες και θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο.
Το μήνυμα αυτό είναι πλαστό και δεν προέρχεται σε καμία περίπτωση από την Ελληνική Αστυνομία αλλά είναι μέρος της προσπάθειας εξαπάτησης χρηστών για την απόσπαση χρηματικών ποσών. Οι τεχνικοί μας έχουν έρθει αντιμέτωποι με πολλές παραλλαγές του ιού και ο τρόπος καθαρισμού διαφέρει σε μερικά σημεία ανάλογα το λειτουργικό και την έκδοση του ιού. Τις περισσότερες φορές πάντως ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην αρχική του κατάσταση.



Αφαίρεση του Ιού της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας σε Ασφαλή Λειτουργία με γραμμή

Ενεργειακή απόδοση: νέα ευρωπαϊκή οδηγία Τι προβλέπει

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε την περασμένη εβδομάδα το πράσινο φως στη νέα ευρωπαϊκή οδηγία για την ενεργειακή απόδοση, η οποία θα υποχρεώνει τα κράτη μέλη στη λήψη μέτρων όπως οι ανακαινίσεις δημοσίων κτιρίων, η υποχρέωση εξοικονόμησης ενέργειας για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και οι ενεργειακοί έλεγχοι για όλες τις μεγάλες εταιρείες.
 
Η επίτευξη του στόχου για 20% εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση έως και 50 δισ. ευρώ ετησίως για την ΕΕ.

“Αυτή η βασική νομοθεσία δεν είναι μόνο ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της ασφάλειας του ενεργειακού εφοδιασμού και των κλιματικών μας στόχων θα δώσει επίσης μια πραγματική ώθηση στην οικονομία συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Θα μειώσει σημαντικά και καθοριστικά το σημαντικό και αυξανόμενο κόστος της εξάρτησή μας από τις εισαγωγές ενέργειας – € 488. δισ. ευρώ το 2011 ή 3,9% του ΑΕΠ – το οποίο είναι ιδιαίτερα έντονο στις χώρες που έχουν πληγεί από την κρίση”, δήλωσε ο εισηγητής του ΕΚ, Claude Turmes (Πράσινοι, Λουξεμβούργο).

Ανακαινίσεις δημοσίων κτιρίων
Η οδηγία για την ενεργειακή απόδοση θα απαιτεί από τα κράτη μέλη, από την 1η

Τέλος και το κάπνισμα στην Ελβετία

 
Οι Ελβετοί ψήφισαν σήμερα κατά της πλήρους απαγόρευσης του καπνίσματος στα εστιατόρια και τα μπαρ.

Τα βίντεο απο τη συγκέντρωση μουσουλμάνων


 Ομόνοια  1960 - Ομόνοια 2012
 Δείτε τα βίντεο .... Τα σχόλια δικά σας ...

Και πάλι λαθρομεταναστευτικό και αλήθειες



1. Δεν μιλάμε για πρόσφυγες , αλλά για λαθρόμετανάστες. Δεν είναι πρόσφυγες οι περισσότεροι εξ αυτών. Είναι απλά άνθρωποι που ψάχνουν την τύχη τους σε άλλη χώρα απο την δική τους ευελπιστώντας οτι ίσως να ζήσουν το όνειρο τους κάπου αλλού. Πρόσθετα αυτού είναι εισερχόμενοι με λαθραίο τρόπο (με πλοία, φορτηγά κτλ.. σαν εμπόρευμα) μέσα απο διάφορα κανάλια σε μια χώρα ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. Άρα είναι λαθραία εισαγόμενοι μετανάστες ==> λαθρομετανάστες..

2. Δεν έχει καμία σχέση αυτό το λεφούσι των λαθρομεταναστών με τους Έλληνες πρόσφυγες και μετανάστες. Οι μέν πρώτοι είχαν έρθει ώς πρόσφυγες πολέμου , εκδιωγμένοι απο τους Τούρκους σε διάφορα χρονικά σημεία στην Ελλάδα , επιστρέφοντας στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ... άνθρωποι με Ελληνικές ρίζες και καταγωγές , διωκόμενοι απο τον πόλεμο.. αυτό εστί πρόσφυγας (αντιληπτό; )... Στο εξωτερικό τώρα ώς οικονομικοί μετανάστες , πέρασαν απο ΌΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ της κάθε χώρας και δήλωναν μέχρι και τα παιδιά τους πίσω στην Ελλάδα για να μπορούν να χρειαστεί να τα φέρουν εκεί. (ανθρακωρύχοι σε Βέλγιο και Γερμανία--ρωτήστε τους ίδιους).


Κανείς εξ αυτών δεν μπήκε παράνομα και όσοι δεν μπορούσαν να βρούν

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΔ;

Σε μαφιόζικη σπείρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος εμπλέκουν κάποιοι των οποίων η αξιοπιστία πρέπει να "ακτινογραφηθεί", τρεις κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς του χώρου της κεντροδεξιάς, τον νυν πρόεδρο της Βουλής και πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη, αλλά και τον εξάδελφο του πρώην πρωθυπουργού, Κ.Καραμανλή, τον Μιχάλη Λιάπη.

Η υπόθεση είναι πολύ "βαριά" με επίσημες καταθέσεις στην Εισαγγελία και σειρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...