Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Και πάλι λαθρομεταναστευτικό και αλήθειες



1. Δεν μιλάμε για πρόσφυγες , αλλά για λαθρόμετανάστες. Δεν είναι πρόσφυγες οι περισσότεροι εξ αυτών. Είναι απλά άνθρωποι που ψάχνουν την τύχη τους σε άλλη χώρα απο την δική τους ευελπιστώντας οτι ίσως να ζήσουν το όνειρο τους κάπου αλλού. Πρόσθετα αυτού είναι εισερχόμενοι με λαθραίο τρόπο (με πλοία, φορτηγά κτλ.. σαν εμπόρευμα) μέσα απο διάφορα κανάλια σε μια χώρα ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. Άρα είναι λαθραία εισαγόμενοι μετανάστες ==> λαθρομετανάστες..

2. Δεν έχει καμία σχέση αυτό το λεφούσι των λαθρομεταναστών με τους Έλληνες πρόσφυγες και μετανάστες. Οι μέν πρώτοι είχαν έρθει ώς πρόσφυγες πολέμου , εκδιωγμένοι απο τους Τούρκους σε διάφορα χρονικά σημεία στην Ελλάδα , επιστρέφοντας στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ... άνθρωποι με Ελληνικές ρίζες και καταγωγές , διωκόμενοι απο τον πόλεμο.. αυτό εστί πρόσφυγας (αντιληπτό; )... Στο εξωτερικό τώρα ώς οικονομικοί μετανάστες , πέρασαν απο ΌΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ της κάθε χώρας και δήλωναν μέχρι και τα παιδιά τους πίσω στην Ελλάδα για να μπορούν να χρειαστεί να τα φέρουν εκεί. (ανθρακωρύχοι σε Βέλγιο και Γερμανία--ρωτήστε τους ίδιους).


Κανείς εξ αυτών δεν μπήκε παράνομα και όσοι δεν μπορούσαν να βρούν

εργασία, έφευγαν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ απο εκεί αφού πλέον δεν μπορούσαν να ζήσουν και γυρνούσαν στην πατρίδα τους.




 
 δείτε τι εστί Έλληνας μετανάστης και τι εστί παράνομος μετανάστης στην Ελλάδα.. και βρείτε τις διαφορές στις εικόνες.


Δεν έπεφταν στο έγκλημα όπως λένε πολλοί ΗΛΙΘΙΟΙ. Η μόνη περίοδος που οι Έλληνες ήταν στοιχείο αναφοράς εγκλήματος , ήταν την περίοδο του 1920-1940 στις ΗΠΑ όπου και πάλι είχαν περάσει απο τον έλεγχο του Ellis Island  (http://www.ellisisland.org/genealogy/ellis_island_history.asp ) και στιγματίστηκαν με αυτό γιατί έμεναν στις ίδιες συνοικίες με τους Ιρλανδούς και τους Ιταλούς που είχαν οργανωθεί σε μαφία και κυκλώματα. Παρόλα αυτά όμως απείχαν πολύ απο το σημείο που οι εδώ λαθρομετανάστες έχουν ανεβάσει την παρανομία (65% εγκλημάτων -εξιχνιασμένων και υπό εξέταση- ενώ είναι το 10% του γενικού πληθυσμού.

Επιπρόσθετα , οι ορδές απο την Ασία και την Αφρική , πέρα απο τα διαφορετικά ήθη και έθιμα που διόλου δεν εκτιμούν την ζωή ενός ανθρώπου έναντι λίγων χρημάτων ... φέρουν και ενα συρφετό ασθενειών που είχαν εκλείψει απο την χώρα εδώ και δεκαετίες (χολέρα, φυματίωση κτλ. ).
3. Μια χώρα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων που τελεί υπό κρίση , είναι φύσιν αδύνατο να μπορεί να συντηρήσει άλλους τόσους ξένης ιθαγένειας και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ευρισκόμενους εδώ. Ούτε κοινωνικές υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει , (υγεία, παιδεία, πρόνοια) αφού οι εισφορές των νομίμως εργαζόμενων και ευρισκόμενων στην χώρα, είναι με το ζόρι αρκετές για το ήμιση του Ελληνικιού πληθυσμού. Οι δε ευκαιρίες για εργασία ελάχιστες..οπότε ο πρόσθετος αριθμός των ξένων κατά 10% επί του πληθυσμού (οι εγγεγραμμένοι -- παράνομοι και νόμιμοι) πρέπει να ελεγχθούν ξανά τοσο για το νόμιμο της παρουσίας τους εδώ, όσο και για το αν όντως είναι απαραίτητοι για την χώρα και το εργασιακό καθεστώς της.

Πριν σπεύσετε να αντιδράσετε να σας θυμίσω οτι Γερμανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αυστρία, UK, Αυστραλία, ΗΠΑ, έχουν ήδη νομοσχέδια για αυτό και επιτρέπουν παραμονές στα εδάφη τους μόνο εκείνων που τηρούν τα παραπάνω ώς προϋπόθεση,.... οι υπόλοιποι στέλνονται απευθείας απο εκεί που ήρθαν ή/και κατάγονται.

Στην Ελλάδα τώρα με το Ξένιος Ζεύς θα έλεγα οτι είναι μια καλή αρχή .. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΩ... κάτι που πρέπει να αψηφήσει απλά το ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ και να προτάξει το εθνικό συμφέρον.. Οι δέ παραπονούντες απο Ε.Ε. , απο Πακιστάν , απο ΜΚΟ , είτε μπορούν να μας πληρώσουν πολλές χιλιάδες ευρώ το κεφάλι για να τους συντηρούμε.. είτε να σωπάσουν καθώς το θέμα πλέον θα είναι Εθνικής ασφαλείας.
4. Μιλώντας για εθνική ασφάλεια, γνωρίζετε φυσικά οτι η είσοδος άνευ ελέγχου ανθρώπων απο αυτές τις χώρες , μπορεί να αποτελέσει τρύπα για πράκτορες υπηρεσιών , οργανωμένο έγκλημα, ακόμα και ομάδες εκπαιδευμένων στρατιωτών για μετέπειτα πράξεις. Με ποιό σκεπτικό λοιπόν πρέπει να τους ανεχτούμε εδώ και μάλιστα άνευ ελέγχου με διασταύρωση απο την πρεσβεία τους;.. διότι αν δεν είναι αυτοί που λένε οτι είναι , τότε μπορείς να ισχυριστείς δόλο και είτε να τον στείλεις πίσω απο εκεί που ήρθε, είτε να τον ρίξεις στα κάγκελα ώς "ύποπτο".
5. Για τους υπερασπιστές των παραπάνω που κόπτονται τόσο πολύ για τα δικαιώματα τους εντός Ε.Ε και Ελλάδος.. να τους υπενθυμίσω οτι... Οι λαθραία ευρισκόμενοι μετανάστες εδώ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ που εντάσσεται στην χάρτα δικαιωμάτων της Ε.Ε. ώς ΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ στην Ένωση και την περιφέρεια της. Έχουν φυσικά κάθε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ για προσωρινή φροντίδα (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΕΜΕ).. μέχρι επιστροφής στην πατρίδα τους ή/και μέχρι αίτησης ασύλου. Πέραν τούτου, είναι σαν να μην υπάρχουν για τα εσωτερικά δρώμενα της χώρας. Οπότε κάτι ΜΚΟ και κάτι οργανώσεις αντιπροσώπευσεις, απορώ με ποιό νομικό πάτημα δημιουργήθηκαν.

6. Ασυλο... όπως είπα και στην αρχή, άσυλο δικαιούνται τα θύματα προερχόμενα απο χώρες σε κατάσταση πολέμου και χώρες όπου διώκονται πολιτικά. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.. οχι εκείνοι που αναζητούν την οικονομική τους τύχη. Και αυτοί που το δικαιούνται με αυτό τον τρόπο είναι ελαχιστότατοι. Περίπου 40.000 άτομα είχαν υπολογίσει στα τέλη της δεκαετίας του 1990 που ήταν και το Κουρδικό στα φόρτε του. Πλέον δεν υπάρχουν καν τόσοι. Οπότε οι άλλοι με ποιά δικαιολογία είναι εδώ και πως στο καλό πήραν και χαρτιά διαμονής;.. όταν μάλιστα μόνο 1 στους 3 λέει στην επιχείρηση Ξενιος Ζευς δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα!... πως τα πήραν οι άλλοι 2.. ξέρουμε;

7. Δεν είναι μόνο οι ασθένειες , η εγκληματικότητα, η επιβάρρυνση στον κοινωνικό τομέα, η εθνική ασφάλεια, το μαύρο χρήμα που βγαίνει απο την χώρα για να πάει αλλού (βλ. Αλβανία πχ και το πρόβλημα τους τώρα ) κτλ... προσθέστε και το γεγονός της επιβάρρυνσης της ίδιας της κοινωνίας με σημεία πόλωσης αφού δεν είναι δυνατόν τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά λαών της Ασίας να προσμιχθούν στον Ελλαδικό χώρο. Μην ξεχνάμε οτι αυτό δεν έγινε με ΚΑΤΟΧΗ 400 ΕΤΩΝ.. που με το ζόρι επιβλήθησαν στον λαό. Σε μια Ελλάδα ελεύθερη και μια κοινωνία εμφανώς πλέον ισχυρά πολωμένη και αρνητικά προσκείμενη σε κάθε τι αλλοδαπό.. πως αυτοί οι άνθρωποι που ας πούμε οτι είναι νόμιμα εδώ,... θα προσαρμοσθούν στο κοινωνικό σώμα αν δεν σεβαστούν τα σημερινά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ήθη και έθιμα;.. μην μιλήσω για λαθρομετανάστες καν.

Με αυτά και με αυτά λοιπόν.. μήπως θα ήταν καιρός επιτέλους κάποιοι να σκεφτούν πριν μιλήσουν για διωγμούς και άλλα γραφικά που εξεγείρουν αρνητικά προς αυτούς ακόμα περισσότερο το κοινό αίσθημα του Ελληνικού λαού...;;; Μήπως θα έπρεπε να αποφασίσουν αν όντως υπηρετούν την Ελλάδα ή κάποιους άλλους;

Εννοείται οτι απο τα παραπάνω όποιος θέλει κρατάει όποια θέλει (ή και όλα) σαν σημείο αναφοράς σε παρόμοιες συζητήσεις.. διότι πλέον αυτό το παραμύθι με τον φουκαρά λαθρομετανάστη που μας έρχεται και απο χώρες του G20 όπως το Πακιστάν (G20 = 20 χώρες πλουσιότερες του κόσμου)  και έχει αρχίσει εδώ και καιρό , το πως θα επιβιώσει ο Έλληνας και η Ελλάδα.. Και δεν μπορείς να τρέξεις όταν έχεις μια αλυσίδα με μπάλα δεμένη στο πόδι σου, έτσι δεν είναι;


pigadi-tis-skepsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...