Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Τέρενς Κουίκ: Η συγκυβέρνηση έκοψε το επίδομα σε 20.000 ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες, για να ερημώσει τις πόλεις τους

=== «…..ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ»
=== Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε σήμερα (13/02/2013) αργά το μεσημέρι, την ακόλουθη παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής:

 
   === «Άκουσα προηγουμένως κα Πρόεδρε, να λέει βουλευτής της συγκυβέρνησης ότι «η αξιωματική

Διώξεις σε 10 πρώην μέλη του ΔΣ του μετρό για ρουσφετολογικές προσλήψεις

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου ,άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος πρώην μελών της διοίκησης της εταιρίας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (ΑΜΕΛ), της περιόδου 2008 - 2009.
Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά την κατηγορία της απιστίας στην
υπηρεσία κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 και στρέφεται σε βάρος 10 μελών του ΔΣ της εταιρίας την επίμαχη περίοδο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, περιλαμβάνει πόρισμα του

[VIDEO] Συγκλονιστικος 86χρονος! “Να δω την Ελλάδα ελεύθερη πριν πεθάνω”

Γροθιά στο στομάχι του πολιτικού κόσμου της χώρας η κραυγή αγωνίας ενός 86χρονου αγρότη, που μίλησε το πρωί από τα μπλόκα των αγροτών. Είπε πως βλέπει την Ελλάδα, την οικογένεια και τα εγγόνια του, αιχμάλωτους στα ξένα συμφέροντα. Ο Γιώργος Γκρουμούτης, συνταξιούχος αγρότης από την Αλφειούσα, εξαπέλυσε μέσω του IONION FM, δριμεία επίθεση στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που πούλησε την ιστορία της πατρίδας, αφήνοντας άναυδους δημοσιογράφους και ακροατές. Δήλωσε ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο καθώς όταν φοιτούσε στην 4η δημοτικού ξέσπασε ο β παγκόσμιος πόλεμος, παρόλα αυτά περιέγραψε στην εκπομπή «Πρωινή

Ιθαγένεια πρέπει να διαλέξουν μετανάστες 2ης γενιάς στη Γερμανία

Παιδιά μεταναστών στη Γερμανία καλούνται από φέτος να επιλέξουν ανάμεσα στη γερμανική ιθαγένεια και εκείνη των γονιών τους, καθώς η διατήρηση και των δύο διαβατηρίων δεν είναι πλέον δυνατή.

Η ρύθμιση εφαρμόζεται στην πράξη ισχύει από φέτος, καθώς αφορά τα παιδιά των μεταναστών που κλείνουν φέτος τα 18, γεννήθηκαν δηλαδή στη Γερμανία μετά την 1η Ιανουαρίου του

Πως θα γίνει η φορολόγηση των αγροτεμαχίων

Στα βασικά σημεία του τρόπου με τον οποίο πρόκειται να φορολογηθούν τα αγροτεμάχια, οι αγροί και οι βοσκότοποι έχουν καταλήξει οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων της συμπολίτευσης και το υπουργείο Οικονομικών.

Η λύση η οποία προκρίνεται οδηγεί στο διαχωρισμό των φορολογούμενων σε κατ’ επάγγελμα αγρότες και σε φορολογούμενους με άλλη κύρια πηγή εισοδήματος καθώς και στο διαχωρισμό των εκτός σχεδίου εκτάσεων σε αγροτική γη και μη αγροτική γη.


Το ποσό που αναζητείται από τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων ανέρχεται στα τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ ετησίως. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό που δείχνει ότι τελικά εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι πρόκειται να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν φόρο, όχι μόνο για τα κτίσματά τους, αλλά και για τα χωράφια που έχουν «στο χωριό».


Με βάση έγκυρες πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών το σύστημα φορολόγησης των αγροτεμαχίων που προωθείται προβλέπει τα εξής:

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ» ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ

Αποσύρθηκε από την κυβέρνηση και μετά τις πολλές αντιδράσεις η τροπολογία για την παραγραφή αξιόποινων πράξεων, (παρακώλυση συγκοινωνιών, παράνομη στάση και στάθμευση), οι οποίες έχουν τελεσθεί ως τις 31/12/2012.
Οι αντιδράσεις υπήρξαν έντονες και μέσα σε κυβερνητικούς βουλευτές,

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Πύργος: Το κορίτσι με τα σπιτικά κουλουράκια που συγκίνησε μια ολόκληρη εφημερίδα

Το κορίτσι μπήκε στην τοπική εφημερίδα ''Πρωινή'' με μία τσάντα που περιείχε κουλουράκια - Λίγα λεπτά αργότερα οι περισσότεροι συντάκτες είχαν δάκρυα στα μάτια τους...
Χωρίς να κανένα ίχνος ντροπής ή κάποιου κόμπλεξ, χωρίς τη φτηνή μιζέρια των δήθεν επαιτών που έχουν κάνει επάγγελμα το να χτυπούν πόρτες και να ζητούν ελεημοσύνη, αλλά με χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και περίσσια περηφάνια ένα κορίτσι στον Πύργο, προσπαθεί στις ελεύθερες ώρες που της απομένουν από το σχολείο να βοηθήσει την οικογένειά της, που

Ποτέ την Κυριακή... λένε οκτώ στους δέκα μικρομεσαίοι στο Εμπόριο

Ποτέ την Κυριακή... λένε οκτώ στους δέκα μικρομεσαίοι έμποροι κι επαγγελματίες, σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών κι Εμπόρων Ελλάδας.

Το Ινστιτούτο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ ανέτρεξε και σε μελέτες που έκαναν άλλες χώρες της Ε.Ε. καθώς και του ΟΟΣΑ, οι οποίες αναδεικνύουν ότι όπου απελευθερώθηκε το ωράριο λειτουργίας η απασχόληση δεν αυξήθηκε, παρά μόνο οι ελαστικές μορφές της, ενώ και ο τζίρος μετατοπίστηκε στα μεγάλα καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ:
  1. Το 81,5% των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του εμπορίου διαφωνεί με το μέτρο της απελευθέρωσης λειτουργίας καταστημάτων τις Κυριακές. Οι οικογενειακές επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις με λίγους εργαζόμενους παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερο

Παραδομένοι στον λήθαργο της εθνικής μας παραίτησης


Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Η τραγική απουσία της διαπραγματευτικής ικανότητας της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε έκδηλη και εθνικά οδυνηρή, παντού σε κάθε έκφραση της δημόσιας σφαίρας. Παραδόθηκε άνευ όρων στις ιταμές απαιτήσεις της επαχθούς τρόικας και έδωκε γη και ύδωρ. Και αφού διαπόμπευσε την χώρα διεθνώς με τους αλήστου μνήμης χαρακτηρισμούς «τιτανικός» κ.λ.π. προσέφυγε κατόπιν ως ταπεινός ικέτης στους ευρωπαίους και υπερατλαντικούς γραφειοκράτες, για οικονομική στήριξη, την ώρα που οι τελευταίοι για το μόνο που νοιάζονται, είναι η βελτιστοποίηση των κερδών των διεθνών κυκλωμάτων

Ο Ολι Ρεν ξεμπροστιάζει την "κυβέρνηση" των ανδρεικέλων

Το 2014 αναθεωρείται ο κατώτατος μισθός, σύμφωνα με τον Όλι Ρεν .

Έκθετη η κυβέρνηση

 
Όσοι πίστευαν και πιστεύουν ότι ο κ. Μέργος εξέφρασε προσωπικές του απόψεις, λέγοντας ότι είναι πολύ υψηλός ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα,

Επιστρέφει στη ΝΔ η Βόζενμπεργκ–Νέοι γραμματείς στο κόμμα

Στη Νέα Δημοκρατία, ως γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, επιστρέφει η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία είχε διαγραφεί κατά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου.
Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ορίζεται, ως επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επόμενο Συνέδριο του κόμματος, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων Φίλιππος Ταύρης.
Ως αναπληρωτής γραμματέας της

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μαχαίρι στη λίστα των ακριβών φαρμάκων

Ψαλίδι μπαίνει στον κατάλογο των φαρμάκων για σοβαρές παθήσεις, τα οποία καλύπτονται αποκλειστικά από τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς συμμετοχή των ασθενών. Σύμφωνα με τη νέα λίστα, τα ακριβά φάρμακα που πλέον αποζημιώνονται πλήρως από τα Ταμεία είναι μόλις 230, ενώ η παλαιά λίστα αριθμούσε περίπου 900 σκευάσματα.

Τελικοί αποδέκτες των περικοπών εν μέσω κρίσης είναι και πάλι οι ασθενείς, οι οποίοι πλέον θα αναγκάζονται να πληρώνουν συμμετοχή για τα ακριβά φάρμακα που έχουν αποκλεισθεί από τον νέο αυστηρότερο κατάλογο, ενώ ως τώρα τα έπαιρναν δωρεάν. Σημειωτέον ότι οι τιμές των σκευασμάτων «υψηλού

Υποκρισία, Παρανομία, Παρατυπία και λίστα Lagarde

Η ιστορία μιας λίστας.

Η ιστορία είναι πραγματική και προκαλώ όποιον θέλει να με διαψεύσει.
Το 2011(τέλη) στην Ελλάδα πρωτο-ακούσαμε για ένα ηλεκτρονικό αρχείο που βρέθηκε μέσα από ανεπίσημα κανάλια στα χέρια του Υπ. Οικονομικών  τότε.. του κ. Παπακωνσταντινου. Βάση αυτής της λίστας είχαν πεί ότι θα βρεθούν αρκετοί άνθρωποι που φοροδιέφυγαν. Από εκει και πέρα καμία άλλη λεπτομέρεια. Ο καιρός πέρασε….
Το 2012(αρχές) ακούμε ξανά για πρώτη φορά από δημοσιογράφο πλέον που δημοσιεύει την λιστα με χιλιάδες ονόματα εντός αυτής που περιείχε και αρκετούς επώνυμους. Αποτέλεσμα ήταν η προσαγωγή και σύλληψη του, όπου δημιούργησε ένα ντόρο στα ΜΜΕ για το ποιος και τι ήταν στην λίστα. Ήταν και η πρωτη φορά που είχα αναφέρει πως το συγκεκριμένο έγγραφο είναι ύποπτο καθώς δεν είχε ακολουθηθεί σωστή διαδικασία για χρήση ηλεκτρονικού ευρήματος.
Και για να μην ζαλίζω τον κόσμο φτάνουμε στο σήμερα όπου η λίστα των φοροφυγάδων είναι κεντρικό θέμα, μαζί με αρκετά πολιτικά πρόσωπα,  εδώ και 2-3 μήνες στα ΜΜΕ. Δεν θα μπώ καν στο πως και γιατί των πολιτικών σκοπών που εξυπηρετούνται (ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ) από όλους όσους εκείνους ασχολούνται με usb sticks, cd, κτλ..
Εκείνο που θα αναφέρω για να γνωρίζει ο κόσμος με όσο πιο απλά λόγια μπορώ είναι τα παρακάτω.

1. Κάθε ηλεκτρονικό εύρημα που θεωρείται ως πειστήριο ή στοιχείο για να βασιστεί νομική κατηγορία κατά προσώπου/προσώπων, πρέπει από μόνο του να είναι ακέραιο νομικά. Δηλαδή.. τι σημαίνει αυτό;… Η λίστα/αρχείο που μας έχει

Ενισχύει την παραγωγή της στην Ελλάδα κι η Johnson & Jonhnson

Έχει πολύ ενδιαφέρον η συστηματική μεταφορά παραγωγής στην Ελλάδα, από πολυεθνικές εταιρίες. Μετά την Unilever και την Henkel πρόσφατα, στη λίστα προστίθεται και η Johnson & Jonhnson. Σίγουρα θα προτιμούσαμε μεγαλύτερο μερίδιο σε καθαρά ελληνικές εταιρίες, όμως η μεταφορά παραγωγής στην Ελλάδα (με το αντίστοιχο άνοιγμα σε θέσεις εργασίας, δημιουργία άλλων "συγγενών" δαπανών, φορολογικών εσόδων κλπ),

Κοίτα ποια μιλάει…

Δεν φτάνει που πληρώνουμε, ως φορολογούμενοι, περί το 1 εκ. ευρώ για μια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, που κάνει νούμερα… Σιβηρίας... έχουμε και την παρουσιάστρια να… ζητά, εμμέσως πλην σαφώς, και τα ρέστα γιατί της ασκούν κριτικοί οι δημοσιογράφοι.
Ο λόγος για την κόρη του

Θα ζούμε 150 χρόνια

Τα πρώτα φάρμακα που θα επιβραδύνουν την διαδικασία της γήρανσης θα είναι, ενδεχομένως, διαθέσιμα σε 5-10 χρόνια, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την πιθανότητα οι άνθρωποι να μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 150 χρόνια ζωής ή και παραπάνω, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Ο Πίτερ Σμίθ πρύτανης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νέας Νότιας Ουαλίας, είπε ότι ένα κορίτσι γεννημένο στην Αυστραλία, σήμερα αναμένεται ήδη να ζήσει μέχρι τα 100 λόγω της προόδου της

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ: Η ΔΟΕ αφαιρεί την πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σήμερα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) πρότεινε τον αποκλεισμό του αγωνίσματος της πάλης, αρχής γενομένης από το πρόγραμμα των Αγώνων του 2020. Η ΔΟΕ στήριξε την απόφασή της σε μια αποτίμηση που βασίστηκε σε 39 κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων… της

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το Big Deal Σαμαρά - Σημίτη

http://www.periodista.gr/index.php/coverstories/item/2010-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-big-deal-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7Ο Κώστας Σημίτης με τον Αντώνη ΣαμαράΟ Κώστας Σημίτης με τον Αντώνη Σαμαρά
“ Ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον τόπο; ”
Periodista


Θα είναι ο Κώστας Σημίτης, ο επόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

«Τελικά αποτελεί ευχάριστη έκπληξη ο Αντώνης Σαμαράς στη θέση του πρωθυπουργού», φέρεται να είπε πριν από μερικές ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός και αρχιτέκτονας της ένταξης της Ελλάδας στην Οικονομική Νομισματική Ένωση Κώστας Σημίτης σε επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κώστας Σημίτης εκδηλώθηκε με θετικό τρόπο για τον Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός σε δείπνο που είχε με γνωστό δημοσιογράφο έλεγε ότι τα όσα κάνει ο Σαμαράς είναι στην σωστή κατεύθυνση. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά: Ο Κώστας Σημίτης δίνει τις εντολές και ο Αντώνης Σαμαράς εκτελεί πιστά. Το «γιατί» θα το δούμε παρακάτω.

Αποφυλακίζεται ο Άκης;

Οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές σημαίνουν «καμπανάκι κινδύνου» για το ενδεχόμενο νέων αποφυλακίσεων λόγω λήξης 18μήνου σε μεγάλες υποθέσεις, αλλά και για την έρευνα και εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων διαφθοράς γιατί λείπουν η κατάλληλη επιστημονική - τεχνοκρατική βοήθεια, η αναγκαία υποδομή, αλλά και η απαραίτητη συνεργασία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων αρχών και φορέων.

Τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι... ερευνούν τις σοβαρότερες υποθέσεις αιχμής (διαφθορά κρατικών αξιωματούχων και

Άθλιο φωτομοντάζ καταγγέλει η Χρυσή Αυγή για τη φωτογραφία από το νοσοκομείο της Τρίπολης

Δείτε την οργισμένη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το φωτομοντάζ που έγινε σε φωτογραφία ώστε να απεικονίζονται χρυσαυγίτες με μαύρες μπλούζες με διακριτικά και κοντάρια να περπατούν στο νοσοκομείο της Τρίπολης, γεγονός που έγινε η αιτία να απολυθεί η διοικήτρια του νοσοκομείου.

Αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου καταθέτει η Χρυσή Αυγή για το φωτομοντάζ που έγινε σε φωτογραφία όπου φαίνονται χρυσαυγίτες να περπατούν στους διαδρόμους του νοσοκομείου της Τρίπολης.

Η Χρυσής Αυγή στη σχετική ανακοίνωσή της κάνει λόγο για άθλιο φωτομοντάζ, για προπαγάνδα εναντίον του κόμματος καθώς και για συκοφαντική επίθεση των ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε την ανακοίνωση και συγκρίνετε τις φωτογραφίες...

Μετεγγραφές και βόμβες από Καμμένο

Μπαράζ ζυμώσεων και συναντήσεων καταγράφηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του προσυνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Καταρχάς, κατά τη διάρκεια του προσυνεδρίου ανακοινώθηκε η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον παλιό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Σκαρτάδο και τον παλιό μπασκετμπολίστα του Αρη Χάρη Παπαγεωργίου. Επίσης γνωστοποιήθηκε η συνεργασία με τον Μιχάλη Καραβέλα από το Αγροτικό Κόμμα, τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο, ο οποίος μοίρασε ένα κείμενο με τον τίτλο «Φτάνει πια: κίνημα πολιτών», αλλά και τον γνωστό συγγραφέα Κώστα Ζουράρι.

Ομως έγιναν και πολλές επαφές στο παρασκήνιο και ιδιαίτερα από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος. Ο κ. Νικολόπουλος συναντήθηκε χθες το

O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ετοιμάζεται, θα το φορέσετε;

Η Apple υποσχέθηκε εδώ και καιρό τη δημιουργία ένος super gadget το iRing, που ελπίζει να ξετρελάνει τους λάτρεις του iPad. Ένα τηλεχειριστήριο σε τύπο δαχτυλιδιού για τον έλεγχο όλων των "i" - pod, pad, phone. 

Με τρόπο έξυπνο, ευρηματικό, χαριτωμένο και πολλά υποσχόμενο αλλά πάνω απ' όλα ασύρματο (Bluetooth) θα μπει στη ζωή σας

Πώς το Facebook αλλάζει τoν ανθρώπινo πολιτισμό

σχόλιο ID-ont: Να'ταν μόνο αυτές οι αλλαγές...

Άνθρωποι που δεν σέβονται τον εαυτό τους και τον διαπομπεύουν στο facebook (απουσία κάθε αίσθησης ιδιωτικότητας), θα σεβαστούν τους συνανθρώπους τους και γενικότερα την κοινωνία;;;

Βαθιές αλλαγές στις κοινωνίες ολόκληρου του πλανήτη θα φέρει η χρήση του Διαδικτύου σε συνδυασμό με τη διάδοση των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και την εξάπλωση των κοινωνικών δικτύων και δη του Facebook, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύει το BBC.

Η έρευνα, με τίτλο «Ταυτότητες του μέλλοντος» που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης με επικεφαλής τον καθηγητή σερ Τζον Μπέντιγκτον, διαπιστώνει πως «οι ανθρώπινες κοινωνίες γίνονται, συνεχώς,

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος το επίδομα γάμου από τον Απρίλιο

Οι παντρεμένοι εργαζόμενοι που αμείβονται με την εθνική συλλογική σύμβαση θα δουν το μισθό τους από τον Απρίλιο να μειώνεται κατά 10%, αφού καταργείται πλέον το επίδομα γάμου.

Συγκεκριμένα, ο κατώτατος μισθός από την 1η Απριλίου θα καθορίζεται με πράξη Υπουργικού Συμβουλίου αφού

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ

Πως Έβλεπαν Οι Αρχαίοι Έλληνες Τα Όπλα!!
                                Έλληνες-weapons.jpg


Ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για την δολοφονία των παιδιών και των ενηλίκων στο Newtown, Κονέκτικατ, ήταν ένα AR-15, ένα ημιαυτόματο τουφέκι που είναι παρόμοιο με ένα όπλο που χρησιμοποιείται στον πόλεμο από τα αμερικανικά στρατεύματα. Ένα όπλο του πολέμου είχε μετατραπεί σε όργανο δολοφονίας αθώων στην πατρίδα . Αυτό θα είχε συγκλονίσει τους αρχαίους Έλληνες.


Οι πρωτοπόροι των στρατών των πολιτών ήταν επίσης πρωτοπόροι της απόσυρσης των όπλων από τους χώρους της καθημερινής ζωής. Τα αρχαία ελληνικά στρατεύματα ήταν επανδρωμένα αποκλειστικά από τους πολίτες οι

Αναγνώστης σχετικά με το παράνομο κλείσιμο απο την ΤτΕ της EVIMA ασφαλιστικής

Ήμουν νέος σχετικά συνεργάτης της εταιρίας.Από την μικρή μου εμπειριά θα ήθελα να πω 2 πράγματα.Η evima ήταν μία εταιρία πρότυπο τόσο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες όσο και για την συμπεριφορά των υπαλλήλων απέναντι στους συνεργάτες. Πάντα εξυπηρετικοί και φιλικοί,πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία μας.Η εταιρία υπήρξε υπόδειγμα φερεγγυότητας καθώς σε μερικά περιστατικά ατυχημάτων στα οποία ενεπλάκησαν πελάτες μου έδρασε άμεσα και οι άνθρωποι αποζημιωθήκαν στο ακέραιο εντός λίγων ημερών,πράγμα που εξέπληξε και εμένα και αλλά και τους πελάτες μου.

Θεωρώ ντροπή το γεγονός ότι μία υγιέστατη εταιρία με σχέδιο,όρεξη και καινοτόμες ιδέες στον χώρο έπρεπε να κλείσει επειδή κάποιοι γνωστοί μεγαλοιδιοκτήτες ασφαλιστικών εταιριών θέλησαν να μεγαλώσουν το κομμάτι τους στην πίτα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων εν όψει και της εφαρμογής του νόμου για τα ανασφάλιστα οχήματα.Ντρέπομαι και λυπάμαι που είμαι πολίτης ενός κράτους που διοικείται από ληστοσυμμορίτες και που η ίδια η κεντρική

Γείτονας της Μαντόνα και της Lady Gaga ο ΓΑΠ

Μεγαλεία για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που θα πληρώνεται για να κάνει σεμινάρια  με θέμα την παγκόσμια κρίση.. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά θα μένει στη Νέα Υόρκη με γείτονες αστέρες του

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζουν νόμο-φρένο στις απεργίες

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε αλλαγή του συνδικαλιστικού τοπίου η κυβέρνηση
 
Τέλος εποχής για τις «απεργίες μειοψηφιών» τα ανεξέλεγκτα δικαιώματα συνδικαλιστών, την υφιστάμενη, οργάνωση των συνδικάτων αλλά και «επιστροφή-επαναφορά» του δικαιώματος της ανταπεργίας, γνωστού και ως «λοκ-άουτ».

Η κυβέρνηση γυρίζει σελίδα στον τρόπο λειτουργίας του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας και στην άσκηση του δικαιώματος της απεργίας, έπειτα από 30 και πλέον χρόνια ισχύος του πιο φιλελεύθερου νόμου της Ευρώπης, του

Λίμπερμαν: Ξεχάστε την μόνιμη ειρήνη με τους Παλαιστίνιους

Ο υπερεθνικιστής σύμμαχος του Μπενζαμίν Νετανιάχου με δηλώσεις του έκανε σαφές ότι το Ισραήλ δεν έχει καμία πρόθεση να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με στόχο την ειλικρινή τελική λύση στο Παλαιστινιακό.

Το Ισραήλ δεν μπορεί να υπογράψει μόνιμη ειρήνευση με τους Παλιστίνιους,
αντίθετα πρέπει να αναζητήσει ενδιάμεση συμφωνία μακροπρόθεσμης διάρκειας, δήλωσε το Σάββατο ο ισχυρότερος εταίρος του Λυκούντ στην κεντροδεξιά συμμαχία που επικράτησε στις πρόσφατες εκλογές.

 «Οποιοσδήποτε νομίζει ότι όντας στο κέντρο αυτού του κοινωνικού και

Άσθμα και έκζεμα από τα πολλά χάμπουργκερ

Η κατανάλωση πρόχειρων φαγητών τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να προκαλεί κρίσεις άσθματος, έκζεμα και αλλεργική ρινοεπιπεφυκίτιδα σε παιδιά και εφήβους, λένε ερευνητές που ανέλυσαν την παγκόσμια συχνότητα των αλλεργιών και τις διατροφικές συνήθειες.


Στοιχεία από περισσότερα από 500.000
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...