Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Επιστροφή δώρου Χριστουγέννων σε 50.000 συνταξιούχους

Θα λάβουν αναδρομικά 400 ευρώ

Αναπάντεχο δώρο Χριστουγέννων ύψους 400 ευρώ κατ’ άτομο επιστρέφει το κράτος σε περίπου 50.000 συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων, καθώς, μετά την αναπροσαρμογή που έγινε στις

«Δεν υπάρχει λόγος να έρθει κάποιος από την κυβέρνηση»

«Όχι» στην παρουσία πολιτικού στην παρέλαση στην Έδεσσα.

Αρνητικός στην παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Έδεσσα είναι ο δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου. 

Ο δήμαρχος αντιδρά στον σχέδιο Αθηνά, που

Έκλεισε η συμφωνία! Οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα περνούν στον έλεγχο ελλαδικών τραπεζών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επικοινώνησε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κατά την οποία επιβεβαιώθηκε ότι ρυθμίστηκε το ζήτημα της αποξένωσης των ελλαδικών παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
 Η συμφωνία έγινε με τους ευνοϊκότερους υπό τις συνθήκες όρους

Αφιερωμένο στους ηλίθιους!!! Ρώσος ΥΠΟΙΚ: Οι συνομιλίες με την Κύπρο τερματίστηκαν

[Του κλασικού ηλίθιου ΣΥΡΙΖΑίου και ΑΕροψεκασμένου του φταίμε εμείς που τους λέγαμε ότι κανένας δεν μπλοφάρει, κανένας δεν θα πλακωθεί με την ΕΕ για χάρη μας και προπάντων κανένας δεν είναι μαλάκ@ς να δανείσει αέρα πατέρα... Αυτοί επέμεναν ότι θα τα πάρουν από τη Ρωσία τιτλοποιώντας μελλοντικά έσοδα από φυσικό αέριο ή ένα κάρο παπαριές. Τώρα ο μαλάκ@ς έρχεται και μας λέει

Τι γιορτάζει ο Καμίνης;

Την ώρα που η Κύπρος κινδυνεύει με χρεοκοπία ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης αποφάσισε να φωταγωγησει την

Αναγνώρισαν διεγραμμένα χρέη Γ. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκης

"Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει"

Το ρητό αυτό είναι πολυεπίπεδο, ένα από τα επίπεδα έχει να κάνει με τα οικονομικά και ένα παρακλάδι της οικονομικής ιστορίας - λεηλασίας με το 1964, όταν η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και Υπουργό Οικονομικών τον Κ. Μητσοτάκη επανέφεραν διαγραμμένα επονείδιστα χρέη διπλασιάζοντας τα!

Για να δούμε μερικά πράγματα για κάποια την ιστορία αυτή:

Ξεσηκώθηκε ο κόσμος στη Λευκωσία




Την ώρα που το Eurogroup επισημαίνει με την ανακοίνωσή του στην κυπριακή πλευρά να παρουσιάσει το συντομότερο δυνατό ένα νέο σχέδιο στη βάση της ανάλυσης της τρόικας και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απειλεί να διακόψει τη ρευστότητα προς τα κυπριακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, η κυπριακή Βουλή συνεδρίαζε σε κλοιό διαδηλωτών. Η ολομέλεια δεν εξέτασε τα επίμαχα νομοσχέδια και στις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκε πως μεταφέρεται η συζήτηση για το πρωί της Παρασκευής.

Σε κλοιό διαδηλωτών συνεδριάζει η Βουλή των Αντιπροσώπων

Εν τω μεταξύ, τραπεζοϋπαλληλοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή από νωρίς το απόγευμα, ενώ λίγο πριν τις 22.00 μέλη της διοίκησης της Λαϊκής Τράπεζας και του προσωπικού, όπως και της συντεχνίας των

Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ "114" Η ΚΥΠΡΟΣ

Καθώς η Κύπρος βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων, ιδιαίτερα μετά το «όχι» της Κυπριακής Βουλής στο «κούρεμα» των καταθέσεων, διεθνείς και εγχώριοι κύκλοι κάνουν λόγο για μια χώρα η οποία αποτελεί το «απόλυτο πλυντήριο χρήματος». 

Σύμφωνα με τους σχετικούς δείκτες, όμως, η Κύπρος

Έτοιμο το σχέδιο απορρόφησης των καταστημάτων των κυπριακών τραπεζών

Την εκτίμηση πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της Κύπρου εξέφρασε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση, που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η Αμερική προετοιμάζεται για τον οικονομικό αρμαγεδδών που έρχεται

Η Αμερική προετοιμάζεται για τον οικονομικό αρμαγεδδών που έρχεται
Ίσως η ώρα είναι πιο κοντά απ΄ότι πιστεύουμε...
Ιnfowars και Pravda Η παρακάτω είδηση προέρχεται σύμφωνα με δημοσίευμα του συντάκτη του Infowars,

Αγωγή Μανωλίδου κατά Βαξεβάνη

«Αρκετή υπομονή έχω κάνει τελευταία και έχει αρχίσει να εξαντλείται, οποίος υπονοήσει ξανά ότι κλέβω το κράτος, θα υποστεί τις συνέπειες», είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες η Ευγενία Μανωλίδο στην προσωπική της σελίδα στο Τwitter, αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που ενέπλεκαν το όνομά της στη λίστα Λαγκάρντ.
 
Και μάλλον η υπομονή της μαέστρου εξαντλήθηκε, μιας και αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Κώστα Βαξεβάνη.

Στην μήνυση που υπέβαλε κατά του δημοσιογράφου και δημοσίευσε το μεσημέρι

Τετ α τετ Τσίπρα-Καμμένου τη Παρασκευή

590_ebd6414200fc8b0cb77e6b1ce73f2676
Για αύριο Παρασκευή στις 13:00 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων

Ημικρανία; Δοκίμασε τις παρακάτω τροφές και έχε το... κεφάλι σου ήσυχο

Οι ημικρανίες, αποτελούν έναν από τους "ανίκητους" εχθρούς μας. Αντί να κλείνεσαι με τις ώρες σε...


σκοτεινά και ήσυχα δωμάτια, δοκίμασε τις παρςακάστω τροφές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τον πόνο σου!

1. Λιναρόσπορος

Ο λιναρόσπορος είναι πλούσιος σε αντι-φλεγμονώδη Ωμέγα-3 λιπαρά τα οποία

H Eλλάδα θα αγοράσει τα υποκαταστήματα της Tράπεζας Κύπρου, Λαϊκής, Ελληνικής

Με λύση-πακέτο και για τις τρεις κυπριακές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αναμένεται τελικά να ολοκληρωθεί η απορρόφηση των εν Ελλάδι υποκαταστημάτων τους και μάλιστα με εντολή Eurogroup. 

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, δήλωσε χθες από το βήμα της Βουλής, ότι η πλέον βιώσιμη λύση για την οποία υπήρξε συμφωνία της

Χαράτσι: Το κακό και το... χειρότερο σενάριο

Δύο σενάρια επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών για τον τρόπο με τον οποίο θα επιβληθεί και το 2013 το... Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) που εισπράττει η ΔΕΗ μέσω του λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος.

Το πρώτο σενάριο προβλέπει ότι το ΕΕΤΗΔΕ θα είναι κατά 20% μειωμένο (σε μέσα επίπεδα) σε σχέση με το 2012. Η απώλεια των εσόδων θα καλυφθεί από την επιβολή ΦΑΠ

Ρίχνουν νέο σχέδιο ''κουρέματος'' στο τραπέζι ... 3% απο 1 ευρώ έως 100.000 ευρώ

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρυξέλλες η αρχική συμφωνία αποτελεί τη βάση της συζήτησης και αφήνεται στην κυπριακή πλευρά
να επιλέξει το μίγμα της πολιτικής αρκεί να συγκεντρωθούν τα 5,8 δις. ευρώ χωρίς να αυξάνεται το δημόσιο χρέος.



Με βάση την τελευταία ενημέρωση το «κούρεμα»

"Εθνική αγωνία και συναγερμός για τη Θράκη μας", Σάββατο 30/3, Θεσσαλονίκη

Τό Σάββατο 30 Μαρτίου διοργανώνεται στό "Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο" στις 5μμ,  ἓνα πολύ σημαντικό συνέδριο γιά τήν Θράκη, 

 

Τελεσίγραφο από ΕΚΤ: «Έχετε διορία μέχρι την Τρίτη»

Μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη, ο Γ. Ασμουσεν με απειλητικό ύφος δήλωσε πως «αν μέχρι την Τρίτη που θα ανοίξουν οι τράπεζες στην Κύπρο δεν έχει εξευρεθεί μια λύση τότε η ΕΚΤ θα σταματήσει την παροχή ρευστότητας μέσω του προγράμματος ΕLA».

Αυτό ισοδυναμεί με ασφυξία για τις δύο μεγάλες τράπεζες οι οποίες θα

Νέος προϋπολογισμός λιτότητας στη Βρετανία

Οι επίσημες προβλέψεις για την ανάπτυξη της Βρετανίας αναθεωρήθηκαν προς τα κάτω για το 2013 και το 2014, ενώ η μείωση του χρέους θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο απ' ό,τι είχε προβλεφθεί, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όζμπορν, παρουσιάζοντας ένα νέο προϋπολογισμό λιτότητας.

Η ανάπτυξη αναμένεται ότι θα φτάσει

Σάλος στην Θεσσαλονίκη: Τάιζε ο δήμος με κρέας αλόγου τις ευπαθείς ομάδες;


Τάιζε ο Μπουτάρης τους άστεγους με κρέας αλόγου; Σάλος έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη έπειτα από δημοσίευμα που αναφέρει ότι εντοπίστηκαν θετικά δείγματα ως προς την παρουσία DNA αλόγου σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια εταιρείας που ύστερα από διαγωνισμό της οικονομικής επιτροπής του δήμου της συμπρωτεύουσας ανέλαβε την προμήθεια παροχής συσσιτίου σε απόρους, αστέγους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες.


Η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Μάτη, με την οποία ζητεί να μάθει αν στα συσσίτια του δήμου διοχετεύθηκαν κεφτεδάκια από κρέας αλόγου

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Άμεση αποστολή χρημάτων σε άλλες χώρες μέσω ταχυδρομείων

Απευθείας χρήματα μέσω των ταχυδρομείων μπορούν να στείλουν οι πολίτες της Κύπρου σε άτομα που βρίσκονται σε άλλη χώρα, σε φοιτητές κλπ. 

Μπορείτε να αποταθείτε στα κυπριακά ταχυδρομεία τα οποία σε συνεργασία με την εταιρεία Moneygram, μεταφέρουν τα

600.000.000 ευρώ άρπαξε η μεγαλοεταιρεία της Μέρκελ "Χόχτιφ" από ΦΠΑ

Κυνηγάνε για φυλακή τους Ελληνες που χρωστάνε 5.000 ευρώ και για τα 600 εκατ. που μας χρωστάει η μεγαλοεταιρεία της Μέρκελ και η "τρόικα" τσιμουδιά ...  
 
Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά εκατομμύρια για τις μέρες που ζούμε, όπου ο κόσμος ζητιανεύει. Όμως τα λεφτά, όπως και ό,τι αναπνέει στη χώρα μας, ανήκουν μόνο στους Γερμανούς.

Η ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

Κατ' αρχήν απόρριψη σχεδίου β' από την τρόικα για τη διάσωση της Κύπρου μετά το όχι της κυπριακής βουλής, αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Σωκράτης Χάσικος.

Απειλεί να κλείσει Λαϊκή και Κύπρου η τρόικα

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ.Χάσικος, τόνισε ότι ότι

«Η εκκλησιαστική περιουσία είναι στη διάθεση Κύπρου για τη σωτηρία της»

Να επιστρέψουμε στη λίρα εάν οι Ευρωπαίοι συνεχίσουν να είναι αδιάλλακτοι

«Με τέτοια μυαλά που έχει η ευρωζώνη η Ευρώπη δεν θα κρατηθεί» τόνισε ο Αρχιερπίσκοπος Κύπρου λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕYΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ! - «Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ»

«Ένας νοτιοαφρικανός καρδινάλιος που βοήθησε να εκλέξει τον παπά Francis έχει δηλώσει ότι ορισμένοι παιδεραστές δεν είναι ποινικά υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, δεδομένου ότι ο όρος που πρέπει να λέγεται είναι «ψυχολογική ασθένεια.»

Ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος του Ντέρμπαν, Wilfrid Napier Fox, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που είχαν κακοποιηθεί ως παιδιά και έγιναν παιδεραστές δεν είναι ποινικά υπεύθυνοι για τις πράξεις

Έρχεται το ... ιπτάμενο ποντίκι

Τέλος στις τενοντίτιδες και το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, από τα οποία υποφέρουν χιλιάδες χρήστες ηλεκτρονικών συσκευών ανά τον κόσμο, αναμένεται να φέρει νέο είδος mouse. Στούντιο σχεδίασης gadget στην Πράγα δημιούργησε ασύρματο «ιπτάμενο» ποντίκι που υπόσχεται να προστατεύσει τους χρήστες του από παντός είδους τραυματισμούς, δημιουργώντας παράλληλα άκρως φουτουριστικό περιβάλλον εργασίας. Το BAT, όπως ονομάζεται, έχει ενσωματωμένο μαγνητικό δακτύλιο ο οποίος του επιτρέπει να «ίπταται» μόνο του σε

Εξτρα φόροι για 800.000 επαγγελματίες

Περισσότερους φόρους για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2012 περίπου 800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες «κρύβει» η φετινή φορολογική δήλωση. Η αύξηση του Τέλους Επιτηδεύματος, τα «ακριβά» τεκμήρια δαπανών διαβίωσης αλλά και η υποχρεωτική αναγραφή όλων ανεξαιρέτως των εισοδημάτων, όπως τόκοι καταθέσεων, ομολόγων, κέρδη από μετοχές, μερίσματα, ανεβάζουν τον φορολογικό «λογαριασμό» για τους φορολογούμενους της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες θα κληθούν να πληρώσουν σημαντικά ποσά φόρων για τα εισοδήματα (τεκμαρτά ή δηλωθέντα) που απέκτησαν το 2012, ενώ μαζί με το εκκαθαριστικό σημείωμα που θα λάβουν θα καταβάλλουν και:

1. Την ειδική εισφορά αλληλεγγύης που επιβάλλεται σε όσους έχουν εισοδήματα

Ολοκληρώθηκε το Eurogroup – Ποιες καταθέσεις σώζονται

18/03/2013 22:25Πηγή: www.paraskhnio.gr
18/03/2013 22:25Πηγή: www.paraskhnio.gr
18/03/2013 22:25

Προσκόλληση στον στόχο των 5,87 δισ. ευρώ απαίτησε το Eurogroup από την Κύπρο, κατά την κρίσιμη έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, με βασικό θέμα συζήτησης το πακέτο διάσωσης της Κύπρου αλλά και τους όρους του «κουρέματος» στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών. 

Ωστόσο, προέκυψε “είδηση – σωτηρίας” για πολλούς καταθέτες, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα «πειραχθούν» οι καταθέσεις μέχρι και 100.000 ευρώ, εφόσον η Ευρώπη δέχτηκε την ευελιξία και το χαλάρωμα του φόρου προκειμένου να

ΟΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!
"ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"

 

Επιστολή του Βενιζέλου για τον Μουσταφά Κεμάλ εις τον πρόεδρο απονομής των βραβείων "Νόμπελ" το 1932, διά να του απονείμη το "Νόμπελ ειρήνης"


Έάν ακόμη μερικοί αμφιβάλλετε διά τήν έξαπάτησιν των Ελλήνων υπό του Βενιζέλου, θα σας αντιγράψω την έπιστολήν την οποία έστειλε ό ίδιος εις τον πρόεδρο απονομής των βραβείων "Νόμπελ" τό 1932, διά νά απονείμη ή επιτροπή τό "Νόμπελ Ειρήνης" παρακαλώ, εις τον Μουσταφά Κεμάλ, ό όποιος κατέσφαξε 2,5 εκατομμύρια Έλληνας και Αρμενίους.


Ό Βενιζέλος, υμνεί τον Κεμάλ:



«Κύριε  πρόεδρε,


»Έπί επτά σχεδόν αιώνες όλη ή Έγγύς Ανατολή και ένα μεγάλο τμήμα τής Ευρώπης υπήρξαν τό θέατρο αιματηρών πολέμων, τών οποίων ή άντίχηση υπήρξε τεράστια. Ή οθωμανική αυτοκρατορία και τό απολυταρχικό καθεστώς τών σουλτάνων υπήρξε τό βασικό αίτιο. Ή υποταγή χριστιανικών λαών σέ έναν ζυγό αφόρητης καταπίεσης, οι θρησκευτικοί πόλεμοι του Σταυρού εναντίον τής Ημισελήνου, μέ μοιραία κατάληξη και οι αλλεπάλληλες εξεγέρσεις όλων αυτών τών λαών, πού ήλπιζαν στή χειραφέτηση τους, δημιούργησαν μία κατάσταση πραγμάτων πού θά παρέμενε μόνιμη πηγή

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Πάνω από 15 δισ. ευρώ το γερμανικό κέρδος λόγω ευρωκρίσης


Τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια ευρώ θα εξοικονομήσει από το κόστος των επιτοκίων η Γερμανία, έως το 2023, από την κρίση χρέους που πλήττει την ευρωζώνη, εκτιμά το Ινστιτούτο του Κιέλου για την Παγκόσμια Οικονομία. 


Σύμφωνα με σχετική έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο για λογαριασμό του

Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ — ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΦΙΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ

  === Πούτιν σε Αναστασιάδη: Βάλε καλύτερα την γερμανική σημαία στο προεδρικό μέγαρο!… 

  ===  Ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Αναστασιάδης.
  === Ο Πούτιν-σύμφωνα με πληροφορίες-είπε αυτολεξί στον Κύπριο πρόεδρο:
  === «Καλύτερα να βάλεις την γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν έχεις καταλάβει πως με αυτή την απόφαση καταστρέφεις τη χώρα σου;
  === Πως θα υπάρξουν τράπεζες την Τρίτη; 
  === Ποιος θα τις εμπιστεύεται; 
  === Εάν προχωρήσετε σ΄αυτή την ενέργεια ξεχάστε μας…»
   === Το τηλεφώνημα του Πούτιν αλλά και οι απειλές της Ρώσικης Μαφίας πάγωσαν τους Κυπρίους οι οποίοι ανέβαλαν τις αποφάσεις για αύριο Δευτέρα…
  === Αποκάλυψη: Η Ρώσικη Μαφία απειλεί τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου και τον Σόιμπλε!
  === Μια νέα φήμη αλλάζει το σκηνικό στη Κύπρο και προσθέτει και νέο παίκτη στο θρίλερ του κουρέματος των καταθέσεων: Η Ρωσική Μαφία αλλά και Ρώσοι ολιγάρχες (λέγεται) ότι έστειλαν μήνυμα στα μέλη του υπουργικού

Γερμανία: Δείτε το αφεντικό που αφήνει τους υπαλλήλους να καθορίζουν οι ίδιοι τους μισθούς τους.

Ένας 41χρονος Γερμανός είναι κατά πολλούς το «τέλειο αφεντικό» αφού εδώ και τρία χρόνια πρωτοπορεί δίνοντας την ελευθερία στους υπαλλήλους του να αποφασίζουν αυτοί για τις αποδοχές τους.

Ο Λαρς Φόλμερ, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Vollmer & Scheffzyk, στην οποία απασχολούνται 25 εργαζόμενοι,

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Το ΙΚΑ κατάσχεσε σπίτι τετραπληγικού για οφειλές 51.000 ευρώ

Σε κατάσχεση κατοικίας λόγω οφειλών ασφαλισμένου προχώρησε το ΙΚΑ παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι «υπάρχει πλήρης επίγνωση της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης και εξετάζονται πάντα οι καλύτερες δυνατές λύσεις για τους οφειλέτες». Το γεγονός μάλιστα που αποκαλύπτει την αναλγησία του ασφαλιστικού ταμείου, είναι ότι στο «σφυρί» βγήκε το σπίτι τετραπληγικού για ποσό ύψους 51.000 ευρώ που αρχικώς είχε εγκριθεί από το Ταμείο, αλλά μετά από προσφυγή ενός διευθυντή του ΙΚΑ, του ζητήθηκε να το επιστρέψει.


Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας, Ιωάννης Βρούτσης, απαντώντας σε σχετική

Πετάει ΕΞΩ, όλες τις ξένες Τράπεζες ο Πούτιν! Μόνο θυγατρικές υπό πλήρη ρωσικό έλεγχο…

O πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε σήμερα, νομοσχέδιο που ψήφισε η Δούμα και ενέκρινε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται σε ξένες τράπεζες να ανοίγουν υποκαταστήματα στη Ρωσία, ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.
Στο εξής, οι ξένες τράπεζες μπορούν να ασκούν δραστηριότητά στη Ρωσία μόνο

“Δεν είναι δυνατό να ληφθούν νέα μέτρα”

Οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δεν είναι δυνατό να ληφθούν νέα μέτρα, δηλώνει στη Real News ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Eυάγγελος Βενιζέλος.

Ακόμη σημειώνει ότι πρέπει να επανεξεταστεί ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο και το ειδικό τέλος ακινήτων,

Στο νοσοκομείο ο Θεοδωράκης

Στο ιατρικό κέντρο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. 
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Μίκης Θεοδωράκης ένοιωσε έντονη δυσφορία το πρωί του Σαββάτου γι αυτό και μετέβη ασθενοφόρο του

Επώνυμοι καταθέτες στην Κύπρο απέσυραν τα χρήματά τους λίγο πριν το «κούρεμα»-Στη δημοσιότητα τα ονόματά τους

Τη δημοσίευση ενός καταλόγου επωνύμων καταθετών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες απέσυραν καταθέσεις από την Κύπρο, εισηγήθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού.

Μεταξύ των μέτρων που εισηγήθηκε ο κος Νεοφύτου περιλαμβάνονται η απόδοση ευθυνών «σε όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όποιοι και εάν

Ο Άκης «δίνει» τον Σημίτη για τα υποβρύχια

«Τορπίλες» Άκη για τα υποβρύχια, επίθεση στη Δικαιοσύνη.. και στο «κάδρο» βάζει τον Κ. Σημίτη και μέλη του ΚΥΣΕΑ!!

Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με γραπτή δήλωσή του. Λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική του συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επανέρχεται και ζητά να εξεταστούν για την υπόθεση των υποβρυχίων όλα τα μέλη των ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1997-1999. Δηλαδή ξαναβάζει στο "κάδρο" τον Κώστα Σημίτη.

Το Συμβούλιο Εφετών δέχτηκε το «κατασκευασμένο», «διαβλητό», «πλαστό» σε πολλά

Ξεσηκωμός στην Κύπρο για το "κούρεμα" των καταθέσεων - Θα περάσει το νομοσχέδιο από τη Βουλή;

Έκρυθμη η κατάσταση στην Κύπρο με τους πολίτες να είναι εξαγριωμένοι και να έχουν προγραμματίσει ντόμινο κινητοποιήσεων. Η μάχη με τις ψήφους την κρίσιμη Κυριακή και η απογοήτευση των πολιτικών αρχηγών που κάνουν λόγο για πρωτοφανή εκβιασμό!

Εξαγριωμένοι είναι οι
κάτοικοι της Κύπρου μετά την απόφαση του Eurogroup για "κούρεμα" των καταθέσεων. Αγανακτισμένοι πολίτες

Μάσκα απολέπισης για το σώμα

Έχετε ψάξει όλα τα καταστήματα ομορφιάς αλλά ακόμα δεν έχετε βρει τη μάσκα που θέλετε; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σπιτική μάσκα, χωρίς να κάνετε περιττές σπατάλες.

Βάλτε σε ένα μπολ λίγη ζάχαρη (μαύρη ή άσπρη), 3 κουταλιές της σούπας

Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Σάκης Μπουλάς μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Σάκης Μπουλάς παραδέχεται πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά ελπίζει πως θα τα καταφέρει. «Όταν είχα τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, το 2005, δεν τρόμαξα, δεν φοβήθηκα καθόλου. Είχα την αίσθηση ότι θα πέσω και θα κοιμηθώ, θα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...