Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Την σκότωσε η Coca-Cola


Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος μιας 30χρονης Νεοζηλανδής, της Natasha Harris προήλθε από υπερκατανάλωση Coca-Cola.

Η συνήθειά-εθισμός της, φαίνεται να προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στον οργανισμό της, και μιλάμε για εθισμό διότι η Harris κατανάλωνε ημερησίως περισσότερα από

Έχετε απορία που οι 3 στους 10 ψηφίζουν δικομματισμό; ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ!


Ευτυχώς που μια φορά οι νόμοι σε αυτή τη χώρα λειτουργούν υπέρ της κοινωνίας και αναφέρομαι στο γεγονός ότι από αύριο (21/4/2012) τέρμα οι δημοσκοπήσεις, που φυσικά όπως έχουμε επαναλάβει κανείς μας δεν ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ.Περιπλανώμενος λοιπόν στο διαδίκτυο παρατήρησα αρκετούς αναγνώστες να εκφράζουν την απορία τους πως οι 3 ή  3 1/2 στους 10 εξακολουθούν να στηρίζουν το δικομματισμό.
του Στρατή Μαζίδη

Μπινελίκι κατά Βενιζέλου στη Νεα Σμύρνη


"Γερμανοτσολιάδες", "πούστηδες", "προδότες" ..... 

Ο Σαμαράς πατάσσει τη διαφθορά (βάζοντας στα ψηφοδέλτια Μπασιάκο-Τσιτουρίδη-Δούκα)

“Θέλουμε να δείξουμε τη διαφορά μας με τους άλλους”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Την ημέρα που φυλακίστηκε για διαφθορά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο κύριος Σαμαράς είχε το θράσος να ξαναπάρει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του (τουλάχιστον) τρεις πρώην βουλευτές που είχαν πεταχτεί κακήν κακώς απ’ το κόμμα του, την περίοδο Καραμανλή.
Δύο απ’ αυτούς εμπλέκονται στο σκάνδαλο του …

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…


Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να ανοίξω ένα είδος διαμάχης σχετικά με το τι ρόλο παίζουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ στα πολιτικά δρώμενα της ΕΛΛΑΔΑΣ. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ενημερώσω, όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, όλους εκείνους τους ΕΛΛΗΝΕΣ που πλανήθηκαν με την ονομασία του κόμματος αυτού και έριξαν την ψήφο τους εκεί, νομίζοντας ότι κάνουν μία πράξη που βοηθάει την οικολογική πορεία και ευαισθησία του κράτους. 

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τι κάνουμε; Πρόταση για την έξοδο από την κρίση

Ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Θεόδωρος Δηληγιάννης

Στην ελληνική πολιτική σκηνή του τέλους του 19ου αιώνα, ο Θεόδωρος Δηληγιάννης, αρχηγός του τότε Εθνικού κόμματος, απόγονος κοτζαμπάσηδων και κλασικός εκπρόσωπος της πολιτικής φαυλότητας, αντιπολιτευόταν με πάθος το μεγάλο πολιτικό ηγέτη Χαρίλαο Τρικούπη. Όταν ο τελευταίος, ο οποίος το 1893 υποχρεώθηκε να πει το ιστορικό «δυστυχώς επτωχεύσαμεν», τον ρώτησε «τελικά, ποια είναι η δική σας πολιτική κύριε Δηληγιάννη», εκείνος του απάντησε : « Η πολιτική μου είναι ακριβώς η αντίθετη της ιδικής σας κύριε Τρικούπη»!

Ομηρία από σεκιουριτάδες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» καταγγέλουν έξι γυναίκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρή καταγγελία για ομηρία και σωματική και λεκτική βία από κουκουλοφόρους σεκιουριτάδες στο δάσος στις Σκουριές Χαλκιδικής έκαναν έξι γυναίκες το Μ. Σάββατο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους που υποστηρίζονται από βίντεο, η ομηρία έγινε από άνδρες σεκούριτι της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός . Η περιπέτεια τους τελείωσε μετά από παρέμβαση των δηοτικών Αρχών της περιοχής. Ιδού πως περιγράφει το περιστατικό το blog antigoldgreece.
 
Απόγευμα Μ. Σαββάτου έξι γυναίκες από την

BINTEO – Κρήτη: Αντί για τον Ιούδα… έκαψαν τους πολιτικούς

BINTEO – Κρήτη: Αντί για τον Ιούδα… έκαψαν τους πολιτικούςΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο χωριό Γαβαλοχώρι, του νομού Χανίων, οι κάτοικοι του χωριού μετά την Ανάσταση ετοιμάζονται να κάψουν τον Ιούδα.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

10 καλά της μπύρας που δεν ήξερες ότι υπάρχουν

Ψάχνεις έναν ακόμα λόγο για να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα; Σου δίνουμε δέκα! Διάβασέ τους.

Απήγανος – διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας

Σχόλιο MySatellite: Ή απλά φυτέψτε το για να ομορφαίνει το σπίτι και αφήστε τα χαζά περι γρουσουζιάς.

Ο απήγανος είναι ένα από τα σημαντικότερα βότανα της φαρμακευτικής.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Αντώνη εξήγησε μου σε παρακαλώ...

Αντώνη Σαμαρά, Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν οτι θα είσαι με τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα, με εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Προσπαθώντας να αποδικωπιοιήσω τις πρόσφατες πολιτικές σου επιλογές, ώστε να έχω καθαρή άποψη σαν ψηφοφόρος, μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα που θα ήθελα προσωπική απάντηση απο εσένα...Βέβαια, τα ερωτήματα μου τα θέτω σε ανοικτή θέα εδώ , μήπως και άλλοι ψηφοφόροι έχουν τις απορίες μου.


Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι εξής:

Upper Macedonia, Southern Vardarska, Gorna Makedonija, or Down Under Kosovo?

Poranesna Jugoslavenska Republika MAkedonija Upper Macedonia, Southern Vardarska, Gorna Makedonija, or Down Under Kosovo?

Much has been written lately about the future name of the Former Yugoslav Republic of Makedonija, to be settled with Greece. The former Yugoslav province left the collapsing Yugoslav union, in 1991 and declared independence, taking on the misnomer of Република Македонија, transliterated as Republika Makedonija.
The Greeks, whose northernmost province is the historic Μακεδονία/Macedonia, home of Aristotle and Alexander the Greatamong other greats of world history and culture, demanded that their new neighbors must choose a different name, not Macedonia. The former Yugoslav province, the Greeks argued, has no more than a small part (Pelagonia and part of Amphaxitis) of historic Macedonia proper in its land, mainly along its southern provinces.

Ανακυκλώστε και περιορίστε τα σκουπίδια

Η μείωση, η επαναχρησιμοποίηση και η ανακύκλωση των σκουπιδιών, εξοικονομούν πρώτες ύλες και ενέργεια, που χρειαζόμαστε, για να παράγουμε καινούριο χαρτί, μέταλλο, γυαλί, και άλλα αντικείμενα. Η εξοικονόμηση ενέργειας βοηθάει στο να διορθώσουμε τις κλιματικές αλλαγές.
Τι μπορούμε να κάνουμε;

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Τσοχατζόπουλος μετά την απολογία του

Τον δρόμο για τη φυλακή έχει ήδη πάρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή και τον εισαγγελέα και ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη των δύο δικαστικών λειτουργών.

Η τρόικα «δένει» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με υπογραφές

Δεν είναι τυχαίο που ο Πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος στο διάγγελμά του είχε πει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Η αφύπνισή μας είναι ο φόβος τους…. by DareDevil

Πότε αλήθεια θα καταλάβει στο σύνολό του ο ελληνικός λαός, πως αυτό που ζει δεν είναι απλώς μία οικονομική κρίση;

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣΓια όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….

BBC: Η Αλήθεια Για Τους Έλληνες Ιδιοκτήτες Πόρσε Καγιέν

Διαβάστε τι αναφέρει το BBC για τους ιδιοκτήτες Πόρσε Καγιέν στην Ελλάδα. Έχουμε ή δεν έχουμε τόσες πολλές τελικά;
Η οικονομική κρίση προκάλεσε μια πληθώρα στατιστικών στοιχείων τα οποία παρουσιάζονται ως αληθή. Όμως πόσο ακριβή είναι αυτά τα στοιχεία….

Ημερίδα “Η καλλιέργεια του Goji berry και προϋποθέσεις για βιολογική καλλιέργεια”


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στη Νάουσα στις  8/4/12 με θέμα «Καλλιέργεια του Goji berry και προϋποθέσεις για βιολογική καλλιέργεια».

Η αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Βέρμιον» στον Άγιο Νικόλαο ήταν ασφυκτικά γεμάτη, καθώς παραβρέθηκε κόσμος όχι μόνο από τις γύρω περιοχές, αλλά  μέχρι και από Αττική, Πελοπόννησο, Θράκη. Υπολογίζεται ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν να μείνουν όρθιοι.





Η κ. Παναγιώτου Ελένη αναφέρθηκε στις ιδιότητες και τρόπους χρήσης του καρπού, καθώς επίσης και στην καλλιέργεια του φυτού.

Πάρτι τύπου...Cavaliere

Στα πάρτι που φέρονται να οργανώνονταν στην βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γνωστά ως «μπούγκα μπούγκα» αναφέρθηκε σήμερα στην κατάθεση της, ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, η μαροκινή, 27 χρόνων, χορεύτρια Ιμάν Φαντίλ.
Η σημερινή της κατάθεση,

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ 'Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ???


Μηχανή Espresso για το αυτοκίνητο!


Σε ένα εντελώς νέο επίπεδο φέρνει την έννοια του «γρήγορου καφέ» Δανός σχεδιαστής ο οποίος σχεδίασε την πρώτη μηχανή εσπρέσο για το αυτοκίνητο.

HΠA: Απαγορεύτηκε η πώληση γούνα

HΠA: Απαγορεύτηκε η πώληση γούνας

Την πώληση ρούχων που φτιάχνονται από γούνα ζώων απαγόρευσε το δημοτικό συμβούλιο του Δυτικού Χόλιγουντ στην ψηφοφορία της Δευτέρας, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μιλά για το θαύμα της Ανάστασης

Για το μεγάλο θαύμα της Ανάστασης μίλησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, περιστοιχιζόμενος από Ιεράρχες του Θρόνου, κατά την ιεροτελεστία της οποίας προεξήρχε στο Φανάρι.

Η Αργεντινή εθνικοποίησε την εταιρεία πετρελαίων!

Η Αργεντινή (που εμείς λέμε "να μην γίνουμε Αργεντινή", τρομάρα μας) εθνικοποίησε τον πετρελαϊκό κολοσσό YPF-Repsol, ισπανικών συμφερόντων, η διοίκηση του οποίου κατηγορείται από το Μπουένος Αϊρες ότι τα κέρδη που βγάζει στην Αργεντινή δεν τα επενδύει εκ νέου! Δηλαδή όπως κάνουν όλες οι ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα! Για απατεώνες τύπου Siemens ή ThyssenKrupp Marine Systems, ΜΑΝ κλπ δεν συζητάμε, φυσικά, είναι αυτονόητο. Ήδη, αρκετές επαρχίες της χώρας όπως το Τσουμπούτ, το Νεουκέν και η Σάντα Κρους, αποφάσισαν να διακόψουν τα συμβόλαια εκμετάλλευσης που είχε η ισπανική εταιρεία, επικαλούμενες την έλλειψη επενδύσεων.

Η YPF-Repsol (την οποία ελέγχουν οι Ισπανοί της Repsol σε ποσοστό 57,43%) είναι η μεγαλύτερη

Όταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έδιναν εκατομμύρια για τους ψηφοφόρους

Οι ισολογισμοί των δύο μεγάλων κομμάτων έφεραν στο φως "μαύρες τρύπες". Δάνεια επί δανείων για ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία



Δάνεια από τράπεζες που λάμβαναν τα δύο μεγάλα κόμματα για να καλύψουν μεταξύ άλλων παλαιότερα δάνεια, διαφημιστικές δαπάνες και προεκλογικές μετακινήσεις στελεχών και ψηφοφόρων, προκύπτουν από την ανάλυση των ισολογισμών των δύο κομμάτων.
Οι μαύρες τρύπες στα οικονομικά των δύο μεγάλων κομμάτων ήταν,...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...