Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Agenda 21 ΦΟΡΟΙ και ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ( Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ)


"Μάστιγα" τα αναψυκτικά

Τρεις κορυφαίοι οργανισμοί Υγείας της Αυστραλίας απαιτούν τη λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να ανακοπεί η κατανάλωση σακχαρούχων αναψυκτικών που συντελούν στο πρόβλημα της παχυσαρκίας. Πρόκειται για το Αντικαρκινικό Συμβούλιο, για το Συμβούλιο Διαβητικών Αυστραλίας και το Εθνικό Ίδρυμα Καρδιοπαθειών.



Οι οργανισμοί ζητούν έρευνα αναφορικά με τα αναψυκτικά της κατηγορίας αυτής, καθώς επίσης και περιορισμούς σε διαφημιστικές καμπάνιες που προωθούν την κατανάλωσή τους.



Και οι τρεις κορυφαίοι οργανισμοί Υγείας παροτρύνουν τους Αυστραλούς να πίνουν

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πόλεμος εναντίον των μικρών ιδιόκτητων κήπων στις ΗΠΑ

Ένας ανοιχτός πόλεμος εναντίον των μικρών ιδιόκτητων κήπων έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Με διάφορες αφορμές, δημοτικές αρχές σε διάφορα σημεία της χώρας εξαναγκάζουν τους πολίτες να διαλύσουν τους μικρούς ιδιόκτητους κήπους των σπιτιών τους.

Αν και καμία επίσημη αρχή δεν αναφέρει ανώτερες κυβερνητικές διαταγές για το «ξήλωμα», αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιδράσεις απέναντι στους νέους διατροφικούς νόμους, τους οποίους όλοι πλέον υποπτεύονται για την νέα κατάσταση που δημιουργείται.


Όλο και περισσότερα είναι τα περιστατικά στα οποία οι δημοτικές αρχές με διάφορες αιτιολογίες αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες μικρών κήπων να τους καταστρέψουν, να τους μεταφέρουν, ή ακόμα και να τους σμικρύνουν.

Από τις πιο αργές ταχύτητες η Ελλάδα στο ΙΝΤΕRΝΕΤ

Πλήθος ενδιαφερόντων δεδομένων σχετικά με την παγκόσμια πρόσβαση στο ίντερνετ δίνει η τελευταία έκθεση για την «Κατάσταση του Διαδικτύου» που δημοσίευσε η εταιρεία Akamai Technologies και αφορά στο τρίτο τετράμηνο του 2012.Τους τελευταίους μήνες του ΄12 παρατηρήθηκε μια επιβράδυνση στις ταχύτητες σύνδεσης, της

Στουρνάρας: «Η μητέρα μου συνέχεια γκρινιάζει για τη σύνταξη του ΙΚΑ»

Σημαντικές απώλειες απολαβών φέρεται να έχει ο υπουργός Οικονομικών, Ι. Στουρνάρας, από τότε που ανέλαβε εθελοντικά κυβερνητικό πόστο, αλλά και από τότε που παράτησε το ΙΟΒΕ. 

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο κ. Στουρνάρας λέει σε συνεργάτες του: «Ξέρεις πόσα έπαιρνα στο ΙΟΒΕ και πόσα παίρνω σήμερα; Ξέρω καλά τι συμβαίνει με τις περικοπές, η μητέρα μου είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ο Κυρίαρχος της γης και των αγαθών της

3′ και 36″ αλήθειας για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, ένα εξαιρετικό animation…


ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Το φαινόμενο της «λευκής φυγής»: οι βρετανικές οικογένειες «αυτο-διαχωρίζονται» καθώς εγκαταλείπουν μαζικά τις αστικές περιοχές, οι οποίες παραδίδονται στις «μειονότητες»




  • Μα, που πήγε η περιβόητη «ενσωμάτωση»;
  • Το παραμύθι της "πολυπολιτισμικότητας" αποβλέπει στην "εθνοκάθαρση" των ντόπιων πληθυσμών



Η Βρετανία «αυτο-διαχωρίζεται» καθώς οι οικογένειες των λευκών εγκαταλείπουν τις αστικές περιοχές για την ύπαιθρο και τα προάστια.



Η τάση αυτή έχει ως αποτέλεσμα ένα «εθνικό γκρεμό», κατά τον οποίο το ποσοστό των νοικοκυριών που προέρχονται από μειονότητες είναι πολύ διαφορετικό σε περιοχές μόλις λίγα μίλια πιο πέρα.



Ορισμένες συνοικίες του Λονδίνου – όπως το Enfield, το Waltham Forest και το

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ίμια.17 χρόνια μετά

Η κρίση των Ιμίων άρχισε, πριν από δεκαεπτά χρόνια, με αφορμή την προσάραξη πλοίου στις ελληνικές βραχονησίδες και λίγο έλειψε εκείνη την περίοδο να οδηγηθούν σε ένοπλη σύγκρουση Ελλάδα και Τουρκία. 
 
Οι ΗΠΑ αλλά και το ΝΑΤΟ παρενέβησαν με αποτέλεσμα η ένταση να εκτονωθεί και οι δύο χώρες να αποσύρουν τους στόλους τους. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 25 Δεκεμβρίου 1995 έγινε το πρώτο επεισόδιο. Τότε, το τουρκικό πλοίο Φιγκέν Ακάτ προσάραξε σε αβαθή

Τι αποφάσισαν οι έμποροι για τις Κυριακές

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Ηράκλειο....
Τα θέματα που συζήτηθησαν μεταξύ άλλων ήταν:

1) Tο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
2) Θέματα του ΟΑΕΕ
3) Το Τραπεζικό
4) Το Φορολογικό
5) Η επιμόρφωση των Συνδικαλιστών της ΕΣΕΕ
6) Το έντυπο υπηρεσίας υποστήριξης της ΕΣΕΕ προς όλες τις επιχειρήσεις – μέλη της.


1) Για το θέμα των Κυριακών αποφασίσθηκε η ΟΕΣΚ να προτείνει στους Εμπορικούς Συλλόγους – μέλη της – να διαμορφώσουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής τους στο πλαίσιο του

Ακυρώθηκε η επίσκεψη βουλευτών του Βερολίνου στην Αθήνα

Δε θα έρθει τελικά στην Αθήνα η ομάδα βουλευτών του Βερολίνου. Τι λένε τα δημοσιεύματα για την ακύρωση
 

Ακυρώθηκε τελικά η επίσκεψη ομάδας βουλευτών του Βερολίνου στην Αθήνα, έπειτα από κριτική που τους ασκήθηκε από το περιοδικό «Der Spiegel» το οποίο ανέδειξε το θέμα, κάνοντας λόγια για περιττά έξοδα από ένα κρατίδιο το οποίο θεωρείται φτωχό και δέχεται οικονομική βοήθεια από άλλα κρατίδια.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Der Tagesspiegel», η

Σε διαθεσιμότητα η σύζυγος του Λοβέρδου

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, Πηνελόπη Παπαϊωάννου τίθεται σε διαθεσιμότητα  σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που υπεγράφη στις 21.1.2012, όπως προκύπτει από έγγραφο του Αντώνη Μανιτάκη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Για το θέμα αυτό είχε απευθύνει ερώτηση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή καταγγέλλοντας «εξαίρεση ημετέρων από τις λίστες διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων». Η βουλευτής είχε ζητήσει από τον κ. Μανιτάκη να

Γ.Παπανδρέου: Κυνηγημένος από τους Έλληνες σε όλη τη Γη

Σχόλιο attikanea: Κανένας προδότης, δεν είχε καλό τέλος , Γιώργο... Δυστυχώς όμως, δεν ξέρεις ούτε Ιστορία...

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί πλέον να πάει πουθενά πέρα από το «άσυλο» των αμερικανικών πανεπιστημίων, υπό το φόβο των Ελλήνων που όποτε τον δουν το «στολίζουν», αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει κακήν κακώς.
Με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από Έλληνες τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη ο Α.Παπανδρέου, θυμηθήκαμε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 6 μήνες σε εστιατόριο της Κηφισιάς. Στην
Κωνσταντινούπολη όπου τον έβρισκαν Έλληνες τον αποδοκίμαζαν, ενώ χαρακτηριστικά ένας από αυτούς του φώναξε "Ρε συ!  Εδώ κρύβεσαι; Δεν

ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;;;



Το «προφητικό» εξώφυλλο του Economist, ήδη από το 1988!!! Φέρνουν σύντομα τον ΜΑΣΩΝΙΚΟ Φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες του ως Παγκόσμιο Νόμισμα!!!

Πολλές φορές έχω εκφράσει την απορία μου, για το γεγονός ότι ενώ σε παγκόσμια κλίμακα συμβαίνουν συνταρακτικά γεγονότα, που μας επηρεάζουν, ή θα μας επηρεάσουν άμεσα, οι αρμόδιοι ζουν στον μικρόκοσμό τους. Γι’ αυτό άλλωστε τρέχουμε πάντα πίσω από τα γεγονότα. Όχι μόνον δεν τα κατευθύνουμε κατ’ ελάχιστον, αλλά μας βρίσκουν και απροετοίμαστους.

Αμφιβάλλω αν οι αρμόδιοι πρόσεξαν το πολύ ενδιαφέρον σημείωμα που είχε προ τριών ημερών η voria.gr, και με το οποίο ενημέρωνε πως τα μεγάλα dealing rooms των ξένων Τραπεζών προετοιμάζονται για έναν παγκόσμιο πόλεμο σε

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ C.I.A;

Έχει ιδρυθεί απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες. Δημιουργεί μάλιστα και προφητείες που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για προσχεδιασμένα απο τους εξουσιαστές γεγονότα, με....


σκοπό τον εφησυχασμό των μαζών; Όπως το Hollywood με τις ταινίες που προβάλει προετοιμάζει την κοινή γνώμη, έτσι ακριβώς λειτουργούν και οι ”τεχνιτές” προφητείες; Η CIA έχει ιδρύσει πριν από δώδεκα

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ὀφείλουμε νὰ διασφαλίσουμε τὴν ζωὴ καὶ τὴν ἀκεραιότητα τῶν σωμάτων τῶν παιδιῶν μας


Προλαβαίνουμε… Προλαβαίνουμε πράγματι νὰ ἀντιδράσουμε.  Τὸ θέμα αὐτὸ ἔχει περάσῃ στὰ ψιλά.  Θεωρεῖται δευτερεῦον, διότι ἀπασχολεῖ τὸν κόσμο περισσότερο τὸ ζήτημα τῆς ἐπιβιώσεως.  Ναί, προλαβαίνουμε. Νὰ ἀντιδράσουμε καὶ νὰ τὰ κάνουμε ὅλα ἄνω κάτω.  Δὲν εἶναι δυνατὸν διὰ τῆς βίας ποὺ ἐπέβαλε τὸ GAPατο νὰ γίνουμε ὅλοι μας, καὶ ἰδίως τὰ παιδιά μας, ὄργανα στὰ χέρια τῶν εἰδικῶν στὴν ἀπληστεία. 
 
Γι αυτό άραγε μας έβαλαν στην ΔΝΤ; Μας φάγανε για λάχανο. Εκτός από την φτώχεια, θα μας παίρνουν και τα όργανα μας (νεφρά συκώτι , μάτια κλπ.) χωρίς να μας ρωτήσουν . Όλα αυτά για τους πλούσιους βόρειους ευρωπαίους , αμερικανούς κλπ. . 
  Θα βρουν εύκολα όργανα . Θα φοβάσαι να πας νοσοκομείο . Θα φεύγεις από το νοσοκομείο και μπορεί να σε έχουν αφαιρέσει έναν νεφρό. 

Αυτό το υπέγραψε ο Παπανδρέου και εφαρμόζεται σε 5 μήνες. Σε χώρες της Λατινικής Αμερικής τα παιδιά που έχουν φύγει από το σπίτι πολλά πέφτουν θύματα ανθρώπων που τους παίρνουν τα όργανα. ‘Υπάρχει περιστατικό που

ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ : Η ΣΦΑΓΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ

Η Μεγάλη Θανάτωση του ανθρωπίνου γένους έχει ήδη αρχίσει. Γίνεται μέσα από τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο πόσιμο νερό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα μας και τον αέρα που αναπνέουμε – χημικές ουσίες που έχουν τη γνωστή επίδραση της μείωσης….της γονιμότητας και τη συντόμευση της διάρκειας της ζωής. 

  Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας. 

  Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.

  Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το πρώτο από μια τριμερή σειρά. Δείχνει πώς τα

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την οικιακή κηπουρική

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικρο καλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

H Κίνα ετοιμάζεται για πόλεμο με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ;


H Κίνα ετοιμάζεται για πόλεμο με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ;

H Κίνα ετοιμάζεται για πόλεμο με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ;


Στην Ελλάδα είμαστε απασχολημένοι με το δικό μας μικρόκοσμο της Βίλας Αμαλία και της λίστας Λαγκάρντ.

Όσο όμως εμείς ασχολούμαστε με το ποια είναι η αληθινή λίστα Λαγκάρντ κάποιοι άλλοι παίζουν ένα τεράστιο γεωστρατηγικό παιχνίδι που μας αφορά γιατί έχει να κάνει με την νομή των ενεργειακών αποθεμάτων του πλανήτη...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...