Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Επιδημία μηνιγγίτιδας στις ΗΠΑ- 5 νεκροί

Μολυσμένες ενέσεις στεροειδών που χορηγούνταν για τη θεραπεία πόνων στην πλάτη είναι η αιτία της επιδημίας μηνιγγίτιδας που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές.
 
Οι αρμόδιοι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με όσους υποβλήθηκαν στη

Έρευνα: Οι Γερμανοί προτιμούν τα κοινωνικά δίκτυα από το... σεξ!

Η περιήγηση στο Facebook και το Twitter φαίνεται πιο δελεαστική από μια  σεξουαλική σχέση ή το κάπνισμα, όπως προκύπτει από έρευνα που δόθηκε στη  δημοσιότητα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως η

ΕΦΕΤ: Ανάκληση καπνιστού σολομού με σαλμονέλα

Την ανάκληση επιμολυσμένων παρτίδων συσκευασμένου καπνιστού σολομού, στις οποίες ανιχνεύτηκε σαλμονέλα, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία που τις διακινεί.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ έλαβε πληροφόρηση από το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές σχετικά με ανίχνευση Salmonella Thompson σε παρτίδες συσκευασμένου καπνιστού

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Κ.ΛΑΛΙΩΤΗ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΑΝΗΣ

Σοκ στην κοινωνία της Μαγνησίας και όλης της χώρας, έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του πρώην βουλευτή και υφυπουργού Λεωνίδα Τζανή, για λόγους ευθιξίας. Τις τελευταίες ημέρες, και μετά την αποκάλυψη της λίστας των «32» που ήλεγχε το ΣΔΟΕ, ο Λεωνίδας Τζανής, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι θα αυτοκτονήσει και να προσέχουν την οικογένειά του.

Το πικρό νέο, μαθεύτηκε αμέσως σε

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία μπροστά στην Αφροδίτη της Μήλου

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα ακτιβίστριες της ουκρανικής φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN μπροστά από το άγαλμα της Αφροδίτης της

Γιατί κανείς δεν ασχολείται και με αυτόν τον τύπο;;

(σαν να πάχυνε και αυτός λίγο ή μου φαίνεται;)

Με αφορμή μια δημοσίευση που βρήκαμε τυχαίως, αναρωτηθήκαμε τι γίνεται στο μέτωπο των συνδικάτων, αυτών των γενναίων οργανισμών που θα έπρεπε να πρωτοστατούν στη συσπείρωση του κόσμου τα τελευταία 2-3 χρόνια. 

Διαβάσαμε:

Συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3/10/2012 στα γραφεία του κόμματος. (Αγ.Κωνσταντίνου)

Κατά τη συνάντηση (που έγινε μετά από αίτημα της ΓΣΕΕ) το προεδρείο της Συνομοσπονδίας ανέπτυξε τις θέσεις των συνδικάτων για τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικα.

Παρουσιάστηκε αναλυτικά και τεκμηριωμένα με στοιχεία και επιχειρήματα η κατηγορηματική αντίθεση της Συνομοσπονδίας στα σκληρά, άδικα και αναποτελεσματικά μέτρα των μνημονίων .

Ενημερώσαμε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη για την ριζική διαφωνία της ΓΣΕΕ στη ψήφιση και εφαρμογή των μέτρων καθώς και την απόφασή μας να αντιπαλέψουμε δυναμικά αποφασιστικά και απεργιακά αυτές τις αδιέξοδες πολιτικές, που και τους εργαζόμενους εξαθλιώνουν, αλλά και την οικονομία καταστρέφουν.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

απο την επίσημη ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ:gsee.gr

Μπράβο. Πήγαν και είπαν τον πόνο τους στον μπάρμπα Φώτη ο οποίος

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ιταλία: 47χρονος επιχειρηματίας διαμαρτύρεται πάνω από 15 ώρες από τον τρούλο του Αγ. Πέτρου


Eναν πρωτότυπο, αλλά και επικίνδυνο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για την οικονομική πολιτική της ιταλικής κυβέρνησης επέλεξε ο 47χρονος επιχειρηματίας, Μαρτσέλο Ντι Φινίτσιο, ο οποίος σκαρφάλωσε στον τρούλο της βασιλικής του Αγίου Πέτρου, όπου και κατάφερε να ξεδιπλώσει πανό που γράφει «Φτάνει με τον Μόντι, με την Ευρώπη, με  τις πολυεθνικές, πρόκειται για κοινωνική σφαγή». Ηδη, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, έχει συμπληρώσει πάνω από 15 ώρες στον τρούλο. 

Οι Ντι Φινίτσιο μπήκε στην εκκλησία σαν τουρίστας το απόγευμα της Τρίτης,

Σιγά σιγά μας μπολιάζουν με το δηλητήριο του …διχασμού

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr



Δυστυχώς ζούμε ημέρες απόλυτης ξεφτίλας όπου ένας ολόκληρος λαός λοιδορείτε από πολιτικούς “νάνους” οι οποίοι σκυμμένοι στα “τέσσερα” προσκυνούν τα κωλ@παιδα της Τρόικας ξεπουλώντας τις ζωές και το μέλλον όλων μας.

Φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτό συμβαίνει γιατί όλο αυτός ο πολιτικός συρφετός των τελευταίων χρόνων κατέκλεψε τα πάντα και είναι όμηρος των χορηγών και των μιζαδόρων της Siemens.
 

Tο γκράφιτι που «κέντρισε» τους γερμανικούς FT: Τράπεζα, όχι της Ελλάδας, αλλά… της Μέρκελ

Μια μεγάλη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το σύνθημα στον τοίχο της Τράπεζας της Ελλάδας «Η τράπεζα της Μέρκελ», δημοσιεύουν οι Financial Times Deutschland.

Στο δημοσίευμα που τη συνοδεύει τονίζεται πως γκράφιτι σαν και αυτά εκφράζουν αυτά που σκέπτονται πολλοί Ελληνες, δηλαδή

Έρευνα της Κυβέρνησης της Κύπρου για την περίεργη προσφορά των $50δις.

Μεγάλος θόρυβος προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο, μετά από την πρόταση του μη κυβερνητικού Οργανισμού E.N.D (End National Debt), για εξαγορά του ελληνικού χρέους, με το ποσό των περίπου 600 δις δολαρίων και για χρηματοδότηση της Κύπρου με το ποσό των 50δις δολαρίων. Η Κυπριακή Δημοκρατία έσπευσε να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους ιδρυτές της E.N.D, με σκοπό την αξιολόγηση της πρότασης τους. 

Η εν λόγω οργάνωση συναντήθηκε πρόσφατα με τον Γενικό Διευθυντή του

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή στο χωριό. Ο απόλυτος τρόμος του κράτους και των καπιταλιστών.

Ο κόσμος έχει παγιδευτεί μέσα στις πόλεις και απελπισμένα ψάχνει διέξοδο από την οικονομική κρίση . Δεν μπορεί όμως να δεί την πόρτα που οδηγεί έξω από τον λαβύρινθο.Η πόρτα αυτή υπάρχει και δείχνει προς την ΥΠΑΙΘΡΟ.

Μας απέκοψαν από την γη μας.

Μας φυλάκισαν στις πόλεις.


Υπήρξαν άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο (κάποτε!) που έσπαγαν το κρεμμύδι με τη γροθιά και το έτρωγαν με τα φασόλια που οι ΙΔΙΟΙ είχαν καλλιεργήσει.




Ανθρωποι που χτυπούσαν σκορδαλιά με τα ΔΙΚΑ τους σκόρδα , από τον κήπο τους , και αλάτι που

Είδατε πως οι πολιτικοί θα πιάσουν την φοροδιαφυγή;

Είδατε πως οι πολιτικοί θα πιάσουν την φοροδιαφυγή;

Aυξάνοντας τους φόρους στους νόμιμους πολίτες.


Καταργώντας το αφορολόγητο στους

Λές και ο Αρχιεπίσκοπος να είναι στην συμπαιγνία ;;;


Αν δηλαδή ο Αρχιεπίσκοπος ΔΕΝ  εισακούσει την ΕΚΚΛΗΣΗ της εφημερίδας και ΔΕΝ καλέσει (πού να τους καλέσει;;;) τους ομογενείς με τα 600 Δισ. τότε αύριο

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σκάνδαλο με το χαράτσι


Την αφορμή έδωσε η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σοφίας Σακοράφα. Στην επιφάνεια έρχεται λοιπόν, η σκανδαλώδης ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών (σ.σ.: της προηγούμενης κυβέρνησης) για ελάφρυνση έως και

Μα είναι δυνατόν ένα σοβαρό πανεπιστήμιο σαν το Χάρβαρντ να καλούσε τον Γιώργο για ατραξιόν;

Μα είναι δυνατόν ένα σοβαρό πανεπιστήμιο σαν το Χάρβαρντ να καλούσε τον Γιώργο για ατραξιόν; Χοχοχο… και όμως…

exomatiakaivlepo

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες του Καναδά!

Συγκλονιστική αποκάλυψη:  
«Η κυβέρνηση καίγεται να πάρει την δόση των 31,2 δις ευρώ για να ξεπληρώσει ομόλογο που χρωστάει σε ιδιώτη. Ψέματα λέει ότι τα χρήματα του δανείου θα πέσουν στην αγορά»

από τον Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

 
Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενοι από Έλληνες του
απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.

Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε:

Φύτρα, μια ζωντανή υπέρ-τροφή ξεχασμένη

Αν θέλεις να δεις πως ήταν η τροφή σου χτες
κοίτα το σώμα σου σήμερα.
Αν θέλεις αν δεις πως θα είναι το σώμα σου αύριο
κοίτα την τροφή σου σήμερα.
Yajurveda

Τα πειράματα που έκανες στο σχολείο με τις φακές τα θυμάσαι; Όλοι είχαμε φακές φυτρωμένες και τις περιφέραμε επιδεικνύοντας τις. Στο τέλος τις πετούσαμε γιατί κανείς δεν μας έμαθε στο σχολείο ό,τι τα φύτρα είναι μια υπερτροφή δύναμης ενέργειας και υγείας. Ναι φυσικά τα φύτρα δεν έχουν clopyright …

Λοιπόν, είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι και παίζεται επίσης με τον ίδιο τρόπο! Είτε είσαι ωμοφάγος είτε όχι, τα φύτρα επιβάλλεται να βρίσκονται στην διατροφή σου και μάλιστα στην πρώτη γραμμή.

Τα φύτρα είναι ένας σπουδαίος τρόπος για την απόκτηση βασικών βιταμινών.

Τέλος στην ελληνική Silicon Valley

Mε απόφασή του το  Συμβούλιο της Επικρατείας ακυρώνει τη δημιουργία του Τεχνολογικού Πάρκου Ακρόπολις.Το σχέδιο δημιουργίας του Τεχνολογικού Πάρκου με την επωνυμία «Ακρόπολις» προέβλεπε τη δημιουργία μιας ελληνικής Silicon Valley σε χώρο παλιού λατομείου στις Αφίδνες στην Πάρνηθα, όπου θα στεγάζονταν 127 ελληνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.
 
Mε την απόφασή 2880/2012 του

Εξέγερση. Λύση ή παραπλάνηση;

Αν και γενικά αποφεύγω να κάνω λογικά άλματα και να θεωρητικολογώ.... επιτρέψτε μου να το παραβώ αυτό σήμερα. Ο λόγος είναι κυρίως συναισθηματικός παρά κάποιο λογικό συμπέρασμα. Είναι γεγονός πως αρκετοί απο εμάς διακρίνουν πλέον οτι ο κόσμος έχει φτάσει σε όρια που ήδη έχουν σπάσει. Το ξέρουν όλοι.. μην κρυβόμαστε. Δεν είναι  πλέον μόνο αντίδραση στο internet... είναι γενικά μια πεποίθηση που όπως την βλέπω προσωπικά μπορώ να την παρομοιάσω μόνο με συναισθήματα που είχαν πολιορκημένοι σε πόλεις που ήταν έτοιμες να πέσουν και απλά επβίωναν μέσα απο λοιμούς και ασιτία.

Οπότε ας πιάσουμε ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ...

Έστω οτι την Τετάρτη ξεκινάει μια αλυσιδωτή αντίδραση απο τον κόσμο και τις Ε.Δ. που θα αλλάξει τα πάντα. Πολιτικοί δεν θα μπορούν ούτε καν απο το σπίτι τους να βγούν.. οχι επειδή φοβούνται.. αλλά επειδή θα είναι πολιορκημένοι.  Ένοπλες δυνάμεις και ΕΛ.ΑΣ επιβάλλουν το δίκαιο επιτόπου κατά την κρίση τους. Κάθε τι διαφορετικό που κεντρίζει το βλέμα.. π.χ.. 

Εξέγερση Αίγυπτος 2011

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Χαμάς εναντίον Μπαρσελόνα

Οι κυβερνήτες της Χαμάς στη Γάζα κάλεσαν σε μποϊκοτάζ των μέσων ενημέρωσης που θα μεταδόσουν το αγώνα Μπαρσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης αν ο καταλανικός σύλλογος προχωρήσει τα σχέδια του για να

ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΟ 2013 ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΕΛΛΑΔΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ

Φημολογείται ότι η επόμενη συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg το 2013 θα φιλοξενηθεί στην Ευρώπη.
Λιγότερο από πέντε μήνες από τη συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg, υπάρχει αυξανόμενη κερδοσκοπία ότι το 2013 η συνεδρίαση της Ομάδας Bilderberg θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία, την Ελλάδα ή την Ιταλία.

Με τσίμπημα η διάγνωση του καρκίνου

Μια απλή εξέταση αίματος, που αναπτύσσεται αυτόν τον καιρό από επιστήμονες στις ΗΠΑ, υπόσχεται να εντοπίζει τον καρκίνο του πνεύμονα και του μαστού προτού καν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα!

Ερευνητές του πολιτειακού πανεπιστημίου του Κάνσας αναπτύσσουν μια εξέταση η οποία μέχρι στιγμής παρουσιάζει

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ σημειώθηκε ένα εκπληκτικό καλάθι που άλλαξε μάλιστα και το νηκητή στο τελευταίο εκατοστό του δευτερολέπτου.

Ο Μάρκος Καλαβρίας πήρε τη μπάλα με το σκορ στο 63-63 και από τη μία ρακέτα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...