Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εξέγερση. Λύση ή παραπλάνηση;

Αν και γενικά αποφεύγω να κάνω λογικά άλματα και να θεωρητικολογώ.... επιτρέψτε μου να το παραβώ αυτό σήμερα. Ο λόγος είναι κυρίως συναισθηματικός παρά κάποιο λογικό συμπέρασμα. Είναι γεγονός πως αρκετοί απο εμάς διακρίνουν πλέον οτι ο κόσμος έχει φτάσει σε όρια που ήδη έχουν σπάσει. Το ξέρουν όλοι.. μην κρυβόμαστε. Δεν είναι  πλέον μόνο αντίδραση στο internet... είναι γενικά μια πεποίθηση που όπως την βλέπω προσωπικά μπορώ να την παρομοιάσω μόνο με συναισθήματα που είχαν πολιορκημένοι σε πόλεις που ήταν έτοιμες να πέσουν και απλά επβίωναν μέσα απο λοιμούς και ασιτία.

Οπότε ας πιάσουμε ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ...

Έστω οτι την Τετάρτη ξεκινάει μια αλυσιδωτή αντίδραση απο τον κόσμο και τις Ε.Δ. που θα αλλάξει τα πάντα. Πολιτικοί δεν θα μπορούν ούτε καν απο το σπίτι τους να βγούν.. οχι επειδή φοβούνται.. αλλά επειδή θα είναι πολιορκημένοι.  Ένοπλες δυνάμεις και ΕΛ.ΑΣ επιβάλλουν το δίκαιο επιτόπου κατά την κρίση τους. Κάθε τι διαφορετικό που κεντρίζει το βλέμα.. π.χ.. 

Εξέγερση Αίγυπτος 2011
-μαύρο δέρμα και όψη που δεν τους κάνει ώς Ελληνική...
- άνθρωποι που μπορέι να έχουν ενα αυτοκίνητο ακριβό ή που μοιάζει ακριβό...
-άτομα με περιέργο παρουσιαστικό που θα θυμίζει αναρχικό (μην γελιέστε.. οι δυναμικές κινητοποιήσεις και ανατροπές έγιναν σε συντριπτική πλειοψηφία απο συντηρητικές δυνάμεις)...  
-κτίρια που ίσως θεωρούνται ιδιοκτησίες και συμφερόντων ξένων ιδιοκτητών...

Και πολλά άλλα ακόμη θα κυνηγηθούν/καταστραφούν/αλλοιωθούν , διότι πολύ απλά ο όχλος δεν έχει λογική. Έχει απλά οπτικά ερεθίσματα και αντιδρά ανάλογα.
Επίσης κάθε κυβερνητικό κτίριο είτε θα καταληφθεί απο ένοπλες δυνάμεις (ένστολων και μή), είτε θα παραδοθεί στην καταστροφή και την λεηλασία.

Σε ενα τέτοιο κλίμα , θα υπάρξουν και εγκλήματα και τιμωρίες απο αυτοδικίες  ή και παγίδες προς 
κάποιον που φθονεί κάποιος άλλος.. αρκεί να τον ονοματίσει και θα αναλάβει ο όχλος την τιμωρία του.
Σε ενα τέτοιο κλίμα επίσης, θα ξεκινήσουν διαδικασίες που δεν ξέρουν οι περισσότεροι. Είναι η μόνη φορά που θα επέμβει σίγουρα η Eurogendfor,αφού οι ΕΔ και η ΕΛ.ΑΣ πιθανόν να μην εναντιώνεται στις παρανομίες του πλήθους, ώς συμπολίτες τους...  θα κληθεί το Παγκόσμιο Σύμβουλιο Ασφαλείας για να χειριστεί την υπόθεση μας πριν εξαπλωθεί και στις γύρω χώρες... (μην γελιέστε.. δεν θα το αφήσουν).. και την ίδια στιγμή θα ετοιμαστεί ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ απο ξένους που θα συνεργαστούν με εδώ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ κυβέρνηση (στρατιωτική ή/και μη.. ελάχιστο ρόλο παίζει)... έχοντας πλέον και επίσημα αχυράνθρωπο στο κεφάλι της χώρας.

Ελλάδα 1941 -Κατοχή Άξονα.


Η Ελλάδα αποκομένη απο την Ε.Ε. , έχοντας χάσει τον λόγο απο Η.Ε. και ΝΑΤΟ, το πιθανότερο είναι οτι θα χάσει ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...διότι κανείς πλέον δεν θα έχει και το σθένος να παλέψει τον αχυράνθρωπο.. αλλά και να ξεκινήσει μια διαδικασία εναντίωσης για ακόμα μια φορά μετά απο μια εξέγερση που σίγουρα θα αιματοκυλίσει.. αλλά δεν θα δώσει λύση.
Σε αυτο το σημείο λοιπόν έχεις μια χώρα που είτε και επίσημα θα αποτελέσει μια αποικία δυνάμεων όπως αυτή στο Ιράκ.. είτε μια εμπόλεμη χώρα με όλους και τους πάντες , με αποτέλεσμα και πάλι σαν αυτό της Γιουγκοσλαβίας που έμεινε Σερβία χάνοντας το 70% των συνολικών εδαφών.

Μην αγριεύετε.. είπαμε.. προσωπική θεωρία είναι που στηρίζεται κυρίως σε παραδείγματα όπως της Αιγύπτου, του Ιράκ , της Λιβύης, της Συρίας, της Γιουγκοσλαβίας κτλ.. που εκεί οι λαοί εξεγέρθηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας .. και έτσι έδωσαν και το πάτημα στους «σωτήρες» να έρθουν.

Σκεφτείτε λοιπόν το ίδιο για την Ελλάδα των αριστεριστών και των ακροδεξιών.. των λαμόγιων και των γκρινιάρηδων, των προδοτών και των υπερ-εθνικιστών, πως θα είχε μια κατάληξη σε μια τέτοια εξέγερση , ΧΩΡΙΣ ΙΚΑΝΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, όπου οι «φίλοι γείτονες», οι «ξένοι σωτήρες»κτλ.. θα επαναλάβουν την κατάσταση του 1824 όπου η Ελλάδα κόντεψε να χαθεί διότι όλοι άρχισαν μετά την επανάσταση/εξέγερση του 1821, αμέσως πιάστηκαν ποιός θα είναι ο άρχοντας μιας χούφτας γής.. που δεν είχαν εξασφαλίσει.

Σε μια Ελλάδα λοιπόν που δεν θα έχει ηγέτη μετά απο μια εξέγερση, που θα είναι τριγυρισμένη απο τσάμηδες, γκρί λύκους και κάθε λογής γομάρι γύρω της.. και κάποιες ύαινες της Εσπερίας, πόσο εύκολο θύμα θα είναι για να κάνουν τα μύρια όσα χειρότερα.

Ο σκοπός λοιπόν δεν είναι η εξέγερση για την εξέγερση .. αλλά η δημιουργία μιας λύσης. Μιας λύσης που θα περάσει πρώτα απο τον καθένα απο εμάς ώς πολίτη που θα έχουμε στόχους για μια Ελλάδα του συνόλου που θα ζήσουν τα παιδιά μας.. και θα μας θυμούνται ώς ήρωες.. όπως εμείς εκείνους του 1821.
Ντοκουμέντο του 1824 για την αποτυχία της Ελληνικής εξέγερσης

 Ειδάλλως.. θα είμαστε απλά σκιές σε σκοτεινά σημεία βιβλίων που ίσως ο μελλοντικός ΞΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ μας, θα σβύσει για να μην θυμούνται οι παλιοί και μάθουν και οι νεότεροι , πόσο βάναυση περίοδο επιφύλασε σην Ελλάδα η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ/ΑΓΝΟΙΑ μας ... αλλά και η «σωτηρία των ξένων»

Για όσους θέλουν να διαβάσουν παρόμοια γεγονότα, θα πω απλά να κοιτάξουν την ιστορία μας απο την εποχή των Πελλοπονησιακών πολέμων με φόντο την Περσία.. το Βυζάντιο με τους Φράγκους και τους Τούρκους ώς φόντο.. το 1824 όπως είπα,... και πολλά ακόμα. Απλά.. διαβάστε με ανοιχτά μάτια και ανοιχτά αυτιά. Οχι με παρωπίδες χρώματος γαλανόλευκου που μας θέλει ώς τέλειους. Μόνο αυτό δεν είμαστε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...