Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Υποβρύχιο θέρετρο στα νησιά Φίτζι - Βίντεο

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για ένα υποβρύχιο θέρετρο έχει φτάσει στην τελική του φάση. Εύστοχα ονομάστηκε "Resorts Ποσειδώνας" και θα κατασκευαστεί σε ένα ιδιωτικό νησί στα Φίτζι. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα χρειαστούν περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από υποβρύχια έρευνα οικοτόπων και θα κατασκευαστεί περίπου 40 μέτρα κάτω από το νερό. Ένα σύνολο από 51 μονάδες θαλάμους-φούσκες θα είναι μέρος του θέρετρου, και θα
περιλαμβάνει, 26 σουίτες που θα είναι πάνω από το νερό, μόλις και μετά βίας πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Το θέρετρο θα στεγάσει επίσης τυπικά χαρακτηριστικά ξενοδοχείου, όπως ένα μπαρ, spa, αίθουσα συνεδρίων και ακόμη και ένα παρεκκλήσι.

Η σύνδεση του υποβρύχιου τμήματος του ξενοδοχείου με το ανωτέρω τμήμα του νερού φαίνεται λίγο δύσκολη, αλλά ο σχεδιασμός είναι πολύ καλοστημένος. Δύο προβλήτες θα συνδέουν τις ενότητες, με ανελκυστήρες μεταξύ των επιπέδων.
Μία εβδομάδα, η οποία είναι η ελάχιστη απαιτούμενη διαμονή, θα κοστίζει περίπου $ 30.000 δολάρια, όταν είναι πλήρης. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, τέσσερις διανυκτερεύσεις σε σουίτα της παραλίας και δύο σε υποβρύχια, καθώς και μία υποβρύχια εκστρατεία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.


apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...