Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: «ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Αφού κύριε Σαμαρά υιοθετείς αυτή την εξωφρενική επιχειρηματολογία, γιατί και τα χρέη της Ελλάδος να μην είναι και ευρωπαϊκά; Η περιουσία της χώρας ανήκει στην Ευρώπη ενώ τα χρέη ανήκουν μόνο στην Ελλάδα;

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Είναι τόσο ωμός ο τρόπος με τον οποίο ο Α. Σαμαράς με μια δήλωση χάρισε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του Αιγαίου στην Γαλλία, που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για τον δωσίλογο ρόλο του. Όμοιό του δυσκολεύεσαι να
βρεις. Καλά λέει η Ραχήλ Μακρή ότι ο Παπανδρέου και όσα έχει διαπράξει σε βάρος της χώρας, τον κάνουν μοιάζει με αρνάκι μπροστά στον Σαμαρά!

Ο Πρωθυπουργός της συμφοράς και του ξεπουλήματος λοιπόν, στην κοινή του δήλωση με τον Ολάντ, κατά την ολιγόωρη παραμονή του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα, δήλωνε: «Τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας που βρίσκονται στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο, αποτελούν πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης. Συμβάλλουν στον εφοδιασμό της Ευρώπης από ευρωπαϊκές πηγές, στο να αποκτήσει η Ευρώπη τους δικούς της υδρογονάνθρακες»!!!

Αμέσως, ο κ. Ολάντ πήρε το μήνυμα από τις δηλώσεις Σαμαρά και τόνισε: «Αν μπορεί η Γαλλία να συνεκμεταλλευτεί αυτά τα κοιτάσματα, θα το κάνει»!
Έτσι απλά, με μια δήλωση ενός λεπτού, ο Α. Σαμαράς, βάφτισε την ελληνική περιουσία «ευρωπαϊκή» και την πρόσφερε στους δανειστές!

Αφού κύριε Σαμαρά υιοθετείς αυτή την εξωφρενική επιχειρηματολογία, γιατί δεν έκανες αντίστοιχα το ίδιο με τα χρέη της χώρας; Γιατί λοιπόν τα χρέη της Ελλάδος να μην είναι και ευρωπαϊκά; Η περιουσία της χώρας ανήκει στην Ευρώπη ενώ τα χρέη ανήκουν μόνο στην Ελλάδα;

Εάν αυτό δεν είναι Προδοσία τότε αναρωτιόμαστε τι άλλο μπορεί να είναι;
Ο Σαμαράς δείχνει με τον πιο κυνικό τρόπο τι ρόλο παίζει: υπηρετεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων και δανειστών οι οποίοι ορέγονται τα κοιτάσματα της χώρας, θέλοντας να τα αρπάξουν! Τηρεί πειθήνια την πολιτική του «κάτσε στα τέσσερα»! Γονυπετής προσφέρει στους τοκογλύφους και τους δήθεν εταίρους, τους θησαυρούς της χώρας. Την δημόσια περιουσία που ανήκει στον κάθε Έλληνα την χαρίζει στους τοκογλύφους, ενώ παράλληλα εξαθλιώνει το λαό!
Αυτή είναι η «ανάπτυξη» για τον Σαμαρά. Πρόκειται για ανάπτυξη των δανειστών, για ξεπούλημα της χώρας στους τοκογλύφους και για μετατροπή των Ελλήνων σε δούλους-είλωτες, οι οποίοι θα εργάζονται για ένα κομμάτι ψωμί στην γη τους, που θα έχουν όμως παραδώσει στους εχθρούς του τόπου! Με την υπογραφή Σαμαρά και των πολιτικών ολετήρων της Πατρίδας μας!

Η Ελλάδα της... ανάπτυξης που υπόσχεται και ο οραματίζεται ο ...μέγας οικονομολόγος Σαμαράς, είναι η ...Ταϊβάν στην καρδιά της Ευρώπης. Δεν θα της ανήκει το έδαφος ούτε το υπέδαφος. Όλα θα ανήκουν στους δανειστές που θα εκμεταλλεύονται τους θησαυρούς της χώρας και τους ...μακάκες Έλληνες!
Κάπως έτσι δεν έχουν κάνει οι ...σωτήρες, στο Ιράκ, τη Σομαλία, το Νότιο Σουδάν; Αυτό θα κάνουν κι εδώ. Γιατί έτσι το αποφάσισαν οι σύγχρονοι προδότες και καταστροφείς του τόπου!
Δείτε το βίντεο:


makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...