Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ 17Ν ΚΥΡΙΑ ΕΦΙΑΛΤΟΥ;

Ζήτημα έχει δημιουργήσει -και πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα από τον βαλόμενο Τσίπρα- η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων στη δίκη για την οργάνωση φάντασμα, 17 Νοέμβρη.

«Τις τελευταίες μέρες ο Σύριζα, και προσωπικά ο κύριος Τσίπρας, μου κάνει την τιμή να μου επιτίθεται προσωπικά. Ασχολείται μαζί μου σχεδόν σε καθημερινή βάση. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα. Γιατί όταν π.χ. δίναμε τη μάχη εναντίον της 17 Νοέμβρη, 5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης των κατηγορουμένων! Το πρόβλημα τους όμως δεν είμαι εγώ, φιλές και
φίλοι, το πρόβλημα τους είμαστε εμείς. Δεν μας θέλουν μαζί, δεν μας θέλουν ενωμένους. Και δικαίως.» είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αυτά λοιπόν από την κ.Μπακογιάννη. Που πάντα έδινε αγώνες για τη δημοκρατία, πυρπολώντας με τις ενέργειές της το ίδιο το αγαθό της δημοκρατίας. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τους αγώνες της για να λακίσουν στο εξωτερικό-σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί- οι αλήτες της Siemens που έδιναν σε αυτή και την οικογένεια της σχεδόν τζάμπα(με σκόντο) ακόμα και οικιακό εξοπλισμό;Να ρωτήσει τους υπαλλήλους του τότε υπουργείου της η εντιμότατη συνομιλητής του κ.Σαμαρά. Κάτι ξέρουν περισσότερο αυτοί με όσα είχαν καταγγείλει.

Τις φοβερές και τρομερές φωτογραφίες της με τον γιο του δοσίλογου της Κατοχής, Μιχάλη Χριστοφοράκο;

Τους αγώνες για τη δημοκρατία που έδινε σαν υπουργός Εξωτερικών στα Ιεροσόλυμα και στους Αγίους Τόπους με διαπλεκόμενους φίλους της, κάτι λαμόγια πάμπλουτους Ελληνοαμερικανούς που δεν άφησαν όρθιο τίποτα; Τι να πρωτοθυμηθούμε για την κόρη του Εφιάλτη της πολιτικής ζωής του τόπου;

Αφήστε τα κυρία Μπακογιάννη. Ο καθένας έχει την ιστορία του σε αυτό τον τόπο.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...